Alım-Satım

Alım-Satım

Son dakika alım-satım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alım-satım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alım-satım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alım-Satım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alım-satım gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.501 alım-satım haberi bulunmuştur. Tüm alım-satım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı suç örgütü çökertildi!
Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı suç örgütü çökertildi! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen Mahzen-32 Operasyonu'nda elebaşılığını Hakkı Saral’ın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 24 şüpheli yakalandı.
26.04.2024 Gündem
23 Nisan PTT açık mı? PTT bugün çalışıyor mu, kapalı mı, 23 nisan ptt tatil mı?
23 Nisan PTT açık mı? PTT bugün çalışıyor mu, kapalı mı, 23 nisan ptt tatil mı? 23 Nisan'da PTT açık mı, PTT kargo 23 Nisan kapalı mı, tatil mi? Soruları para ve alım satım işlemleri yapacaklar ya da kargo gönderecekler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşlemlerini halletmek isteyenler arama motorlarına yöneldi.
23.04.2024 Yaşam
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri Kripto para borsası BingX, 2024'ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlara göre, spot ve sürekli vadeli işlem hacmi bir önceki çeyreğe göre yedi kattan fazla arttı. Açık pozisyon 6 milyar dolar ile son bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Platformun sürekli vadeli işlem hacmi ise mart ayı itibariyle 14 milyar dolara yükseldi.
2.04.2024 Ekonomi
1 Nisan bankalar tatil mi, seçimden sonraki gün (1 Nisan’da) bankalar açık mı? Seçimin ertesi günü bankalar çalışıyor mu, 1 Nisan Pazartesi bankalar açık mı?
1 Nisan bankalar tatil mi, seçimden sonraki gün (1 Nisan’da) bankalar açık mı? Seçimin ertesi günü bankalar çalışıyor mu, 1 Nisan Pazartesi bankalar açık mı? 1 Nisan Pazartesi bankalar açık mı, seçimden sonraki gün bankalar tatil mi? Sorularının yanıtı 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçim nedeniyle sorgulanıyor. Seçimlerin 31 Mart tarihinde tamamlanmasının ardından 1 Nisan Pazartesi günü okullar kapalı, memurların idari izinli sayılması vatandaşların kurumların çalışma saatlerini araştırmasına neden oldu. Peki, seçimden sonraki gün bankalar açık mı, 1 Nisan’da bankalar çalışıyor mu, seçimden sonraki gün bankalar kapalı mı?
29.03.2024 Gündem
Altın fiyatlarında yeni rekor! Yatırımcının yüzü gülüyor, yüzde 90 kazanç sağladı
Altın fiyatlarında yeni rekor! Yatırımcının yüzü gülüyor, yüzde 90 kazanç sağladı Altın fiyatları yükselişe geçti. Altın fiyatları tarafında alım satım hacminin artmasıyla yatırımcılar canlı rakamları yakın takibe aldı. Ons altın fiyatı tekrar 2200 dolar seviyesine yaklaşırken altın gram fiyatı 2270 lira üstünde işlem görüyor. Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. Altın fiyatları 27 Mart bugün ne kadar? İşte altın piyasasından canlı rakamlar....
28.03.2024 Ekonomi
Altın gram fiyatı haftanın 4. gününe hareketli girdi: Çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını 28 Mart bugün kaç lira?
Altın gram fiyatı haftanın 4. gününe hareketli girdi: Çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını 28 Mart bugün kaç lira? Altın fiyatları yükselişe geçti. altın gram fiyatı 2270 lira üstünde işlem görüyor. Altın fiyatları tarafında alım satım hacminin artmasıyla yatırımcılar canlı rakamları yakın takibe aldı. Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. Altın fiyatları 27 Mart bugün ne kadar?
28.03.2024 Ekonomi
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu!
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu! Kripto para işlem hacminin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapan merkezi kripto para borsaları, TokenInsight araştırma şirketi tarafından incelenmesi sonucunda en çok kripto para birimi listeleyen merkezi borsayı açıkladı. Kripto para borsası Gate.io, bin 898 kripto para birimi listelemesiyle 9 kripto para borsası arasında spot kripto para birimi desteği açısından ilk sırada yer aldığı belirtildi.
18.03.2024 Ekonomi
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem
Noter sistemi ne zaman gelecek? Noter satış sistemi gitti, çalışmıyor!
Noter sistemi ne zaman gelecek? Noter satış sistemi gitti, çalışmıyor! Noter sistemi ne zaman gelecek ve çöktü mü? Sorularına yanıt aranıyor. Noter sistem arızası tüm Türkiye'de işlem sorunlarını beraberinde getirdi. Alım satım, tasdik gibi işlemlerin yapıldığı noter sistemi, Adalet Bakanlığı ile kullanılan ortak ekranın çökmesi hizmet verememeye başladı. Noter satış sistemi gitti, çalışmıyor sorununa ilişkin detaylar…
28.02.2024 Gündem
Kripto paraya vergi mi gelecek? Kripto para piyasasına son durum
Kripto paraya vergi mi gelecek? Kripto para piyasasına son durum Kripto paralara düzenleme için çalışmalar devam ediyor. 31 Mart seçimlerinden sonra Meclis'e gelmesi planlanan düzenleme için kripto para piyasasında işlem vergisi alınması planlanıyor.
24.02.2024 Ekonomi
10 ilde Sibergöz-19 operasyonu: 33 gözaltı
10 ilde Sibergöz-19 operasyonu: 33 gözaltı 10 ilde bilişim sistemlerini kullanarak dolandırıcılık ve hırsızlık yapan şüphelilere düzenlenen operasyonda 33 şüpheli yakalandı.
27.01.2024 Gündem
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok Otomobilin karaborsaya düştüğü dönemde sosyal medyada çektiği al-sat videolarıyla ünlenen “6ilerimetehan” lakaplı Metehan Meşe’ye geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanlığı tarafından üst sınırdan 300 bin lira ceza kesilmişti. Meşe’ye bir kötü haber de Vergi Dairesi’nden geldi.
13.01.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten kripto para açıklaması
Bakan Şimşek'ten kripto para açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Kripto piyasasını düzenleyecek ve denetimini sağlayacak çalışmalarımızı tamamlıyoruz" dedi.
10.01.2024 Ekonomi
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli Koç Holding, Tat Gıda paylarının Memişoğlu Tarım'a satışına yönelik Pay Alım Satım Sözleşmesi imzaladı. Tat Gıda 80.9 milyon dolara satılmış oldu.
9.01.2024 Ekonomi
'Sahibinden' çıtır hasarlı! 20 saat boyunca erişim sağlanamadı
'Sahibinden' çıtır hasarlı! 20 saat boyunca erişim sağlanamadı Gayrimenkul, taşıt ve elektronik cihaz gibi onlarca kategoride ilanın yayınlandığı ve alım-satım işlemlerinin yapıldığı online platform ‘sahibinden. com’un internet sitesi ve mobil uygulamasına dün yaklaşık 20 saat erişim sağlanamadı.
4.01.2024 Gündem
Kar vaadiyle 6 milyon lira dolandırıcılık iddiası! İş arkadaşlarını tek tek avladı
Kar vaadiyle 6 milyon lira dolandırıcılık iddiası! İş arkadaşlarını tek tek avladı Fatih'te tekstil atölyesinde işçi olarak çalışan Hülya Yıldırım 20 yıllık iş arkadaşı M.R.B tarafından kar vaadiyle 280 bin lira dolandırıldığını öne sürdü. Yıldırım "Kendini bize zengin olmuş gibi gösterdi. Tekstile her gün tomar tomar parayla gelirdi. 'Altın işine girdim, alım satım yapıyorum' diyordu. Bazen işe getirdiği altınları gösterip, 'Bunları karıma, kızıma hediye aldım' diye bize anlatıyordu. Onunla bu işe Eylül ayında girdik. İlk başlarda çektiği paraları kar payıyla birlikte geri veriyordu. Ben de onu 20 yıldır tanıyıp, güvendiğim için daha fazla kazanmak istedim. Toplam 30 kişi mağdur var ama 15 kişi şikayette bulunduk. Bu 30 kişi toplam 6 milyon liraya yakın dolandırıldık" dedi. Mağdurların şikayette bulunduğunu öğrenen M.R.B. cep telefonuyla Hülya Yıldırım'a ses kaydı atarak "İlk başlarda ne güzel her şeyi ödüyordum. Sonra yine oyuna döndüm, belki kazanırım diye. O iş, bu iş, altın işi hepsi yalan. Gidip birinden alıyordum, satıyordum. Oradan aldığımla başkasının parasını çıkartıyordum. Ben zaten kefenimi boynuma almışım. Ailem, çocuklarım, her şeyim gitti. Hiçbir şeyim kalmadı" dedi.
25.12.2023 Gündem
Tapuda yeni dönem! Tarih verildi, tamamen değişiyor
Tapuda yeni dönem! Tarih verildi, tamamen değişiyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Türkiye Tapu" uygulamasını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Uygulama ile tapu işlem başvurularına ek güvenlik getirilmesi hedefleniyor.
24.12.2023 Ekonomi
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar'
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar' İstanbul Gaziosmanpaşa’da kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğundan günlerdir haber alınamıyor. Neside Aldanma'nın ailesine gönderdiği mesajlarda kaçırıldığını yazdığı görülüyor. Anne Özgür Aldanma, "Neside kuzenlerine babasına mesaj atıyor. Mesajlarda, 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar. Ben nerede olduğumu bilmiyorum' yazmış. Biz o mesajları kızımın gönderdiğine inanmıyoruz. Babası mesaj atana 'Eğer sensen kızım büyük amcanın ismini söyle' demiş telefon kapanmış" dedi.
13.12.2023 Gündem
Ev fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi! Alım satım dibi gördü
Ev fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi! Alım satım dibi gördü Son dönemde düşüş seyri izleyen konut satışlarının 2024 yılının ikinci çeyreğinde tekrar artması bekleniyor. Uzmanlara göre özellikle enflasyondaki düşüş beklentisi ile mevduat faizlerinde yaşanacak gerileme ile konutun tekrar vatandaşın gözde yatırım aracı olacağı öngörülüyor.
13.12.2023 Ekonomi
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var'
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var' 2023 yılının ilk yarısında otomotiv sektöründe al-sat furyası yaşanmıştı. Araçlar, neredeyse değerinin iki katına ulaşan rakamlara satılmıştı. Sonrasında hükümet düğmeye basmış ve birtakım önlemler alınmıştı. Çoğu çekle alınan arabalarda kullanılan çekler sahte çıktı. İşte bu gelişmeler mobilya sektöründe merkez olan İnegöl'e darbe vurdu.
1.12.2023 Gündem
Şeker Yatırım kaç lot verir, Şeker Yatırım halka arz hangi bankalarda var ve SKYMD katılım endeksine uygun mu (helal mi)? Şeker Yatırım halka arz tarihi, kodu ve fiyatı
Şeker Yatırım kaç lot verir, Şeker Yatırım halka arz hangi bankalarda var ve SKYMD katılım endeksine uygun mu (helal mi)? Şeker Yatırım halka arz tarihi, kodu ve fiyatı Şeker Yatırım Menkul Değerler halka arz olacak şirketler arasında yer alıyor. SPK tarafından Şeker Yatırım halka arzın onaylanmasının ardından talep toplamaya başlıyor. Şeker Yatırım (SKYMD) kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Sorularına yanıt aranıyor. 2 iş günü talep toplayacak olan SKYMD, 52.500.000 TL nominal değerli paylarını adet başına 7,00 TL'den halka arz edecek. Şeker Yatırım Menkul Değerler, halka arz ile 120.000.000 TL olan mevcut sermayesini 35.000.000 TL artırarak 155.000.000 TL’ye çıkaracak. Peki, Şeker Yatırım Menkul Değerler kimin, ne iş yapıyor, Şeker Yatırım halka arz hisse kodu, fiyatı ve tarihi…
30.11.2023 Finans
10 Kasım’da noterler açık mı, bugün noterler kapalı mı? 10 Kasım noterler çalışıyor mu?
10 Kasım’da noterler açık mı, bugün noterler kapalı mı? 10 Kasım noterler çalışıyor mu? 10 Kasım 2023 Cuma günü noter işlemi yapacaklar Atatürk’ün vefatının yıldönümü nedeniyle noterlerin açık olup olmadığını araştırıyor. Alım, satım, devir, vekaletname ve diğer işlemleri yapmak isteyenler arama motorlarına yöneldi, 10 Kasım’da noterler açık mı, kapalı mı? 10 Kasım’da (bugün) noterler çalışıyor mu? Sorularına yanıt arıyor.
10.11.2023 Gündem
Öğrenciye 'uygun' kiralık ev 12 bin 500 lira! Şikayet yağıyor
Öğrenciye 'uygun' kiralık ev 12 bin 500 lira! Şikayet yağıyor Kiralık ev fiyatlarının kent merkezindeki ilçelerde 8 bin lira ila 500 bin lira arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun ev bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin lirayı ulaştığı kentte, elektronik ticaret platformlarındaki ilanlarda 2 odalı konutlar, 'Öğrenciye uygun' başlığıyla 12 bin 500 liradan başlayan fiyata kiralanıyor.
7.10.2023 Yaşam
İstanbul'da 26 milyon liralık fidye operasyonu! Nefes kesen anlar
İstanbul'da 26 milyon liralık fidye operasyonu! Nefes kesen anlar Beykoz'da kamuflaj giysileri giyerek kendilerini MİT elemanı olarak tanıtan 4 şüpheli, iş adamı S.B. ile yanındaki emekli polis İ.B.'yi kaçırarak darbetti. Kaçırdıkları şüphelilerin ailesinden 26 milyon lira fidye istemeye hazırlanan 4 kişi, 8 saat içinde yakalandı. Kaçırılan S.B. ile İ.B. elleri bağlanmış başlarına siyah torba geçirilmiş olarak kurtarıldı. Şüphelilerin mağdurların otomobilinin önünü keserek onları kaçırdıkları anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
29.09.2023 Yaşam
Ucuz otel rezervasyonu dolandırıcılığı! Müşteriler kapıda kaldı
Ucuz otel rezervasyonu dolandırıcılığı! Müşteriler kapıda kaldı Marmaris'te lüks otel odalarını ucuz rezervasyonla satın alıp kar vaadiyle turist gruplarına satmak için anlaştığı yakın çevresini kar payı vermeyerek dolandırdığı iddia edilen turizm acentası çalışanı Zeynep A. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zeynep A'nın "Zincirleme şekilde nitelikli dolandırıcılık" suçundan 17 yıl 6 aya kadar hapsi istendi. Zeynep A'nın 22 kişiyi toplam 8,5 milyon TL ve 90 bin dolar dolandırdığı ileri sürülüyor. 
12.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alım-Satım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alım-satım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.