Ali Kılıç

Ali Kılıç

Son dakika Ali Kılıç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Kılıç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Kılıç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Kılıç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali kılıç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.752 ali kılıç haberi bulunmuştur. Tüm ali kılıç haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri soruşturması sürüyor. Soruşturma kapsamında iş insanı Hüseyin Köksal, İstanbul soruşturma kapsamında ifade verdi.
29.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntülerinde yeni gelişme! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liranın makbuzu yok
CHP'de para sayma görüntülerinde yeni gelişme! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liranın makbuzu yok CHP'deki para sayma soruşturmasında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan ifade verdi. Bağışı topladıktan sonra pandemi sürecinin başladığını belirten Keskin, "Arkadaşlarımdan aldığım ve il binasının satın alınması için topladığım paralara karşılık makbuz vermeyi düşünemedim” dedi. Özcan ise, "Biz siyasetçiyiz. Toplumumuza hizmet etmek için partimize bir bina kazandırdık. Onu da herhangi bir yerden haram paralarla değil, her partilinin alın teriyle kazandığı helal paralarla elde ettik. Bundan onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
28.03.2024 Gündem
Para sayma görüntülerine ilişkin 2 belediye başkanı ifadeye çağırıldı
Para sayma görüntülerine ilişkin 2 belediye başkanı ifadeye çağırıldı CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın satın alınmasına ilişkin para sayma görüntülerine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç şüpheli olarak ifadeye çağırıldı.
26.03.2024 Gündem
İsrail sazanları karaya vurdu! Nereden nasıl geldiği bilinmiyor
İsrail sazanları karaya vurdu! Nereden nasıl geldiği bilinmiyor Elazığ'da Keban Baraj Gölü'nde artan balık ölümleriyle ilgili başlatılan incelemede, balık türlerinin diğer balık türlerinin yumurtalarını yiyerek çoğalan İsrail sazanı olduğu tespit edildi. Tarım ve Orman İl Müdürü Ali Kılıç yaptığı açıklamada, kıyıya vuran balıkların kendileri için ortamda olmaması gereken bir balık türü olduğunun altını çizdi.
11.10.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Orhan Aydın'dan yürek yakan paylaşım! 'Babalarından önce ölmemeli çocuklar'
Orhan Aydın'dan yürek yakan paylaşım! 'Babalarından önce ölmemeli çocuklar' Tiyatrocu Orhan Aydın’ın Hatay’da enkaz altında kalan kızı Eylem Şafak Aydın, deprem felaketinin 6'ncı gününde hayatını kaybetti. 36 saat süren arama kurtarma çalışmalarının ardından kızını kaybeden usta oyuncu, Twitter'da yönetmen kızının fotoğrafını paylaşıp, yürekleri yakan bir mesaj yayınladı.
16.02.2023 Magazin
Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın kurtarıldı mı?
Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın kurtarıldı mı? Sanatçı Orhan Aydın'ın enkaz altında yardım bekleyen kızı Eylem Şafak Aydın hayatını kaybetti. Peki, Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? 
11.02.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi 15 Temmuz darbe şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yılında 15 Temmuz şehitleri anılıyor. Fetullah Gülen tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün düzenlediği hain darbe girişiminde 6 yıl geride kaldı.
15.07.2022 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu:  Avrupa Birliği'ne tam üyeliği hedeflerimiz arasında görüyoruz
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Avrupa Birliği'ne tam üyeliği hedeflerimiz arasında görüyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler, Avrupa Birliği'ne tam üyeliği hedeflerimiz arasında görüyoruz" dedi.
4.06.2022 Siyaset
Maltepe Belediyesi hangi parti? Maltepe Belediye başkanı hangi partiden? Ali Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli?
Maltepe Belediyesi hangi parti? Maltepe Belediye başkanı hangi partiden? Ali Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli? Maltepe Belediyesi'nde görevli 10'u kamu çalışanı toplam 18 kişiye yönelik operasyon düzenlendiği duyuruldu. Söz konusu gelişmenin ardından Maltepe Belediye başkanı kimdir, Ali Kılıç hangi partiden? Maltepe Belediyesi hangi partiye ait? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
21.05.2022 Siyaset
Zelal Gökçe kimdir, nereli, kaç yaşında? Zelal Gökçe neden gözaltına alındı?
Zelal Gökçe kimdir, nereli, kaç yaşında? Zelal Gökçe neden gözaltına alındı? Müzisyen Zelal Gökçe İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Peki, Zelal Gökçe kimdir, kaç yaşında ve nereli, neden gözaltına alındı?
20.05.2022 Magazin
Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Ekonomi Forumu'nda konuştu
Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Ekonomi Forumu'nda konuştu Maltepe Ekonomi Forumu'nda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kesin Hesap Komisyonu kuracağız. Kesin Hesap Komisyonu'nun başkanı ana muhalefet partisinden olacak, dolayısıyla yürütme organı parlamentoda yaptığı harcamaların hesabını muhalefete verecek" dedi.  
12.03.2022 Siyaset
Kuzeni ile karısının yasak aşk dedikodusunu sordu! Kan gölüne çevirdi
Kuzeni ile karısının yasak aşk dedikodusunu sordu! Kan gölüne çevirdi Zonguldak'ta eşinin kendisini aldattığından şüphelenip, dedikoduları sorduğu kuzeni Sercan Kılıç (36) ile arkadaşı Ferdi Gebedek'i (36) öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan Ali Kılıç "Ferdi, Sercan'a gerçekleri söylemesini istedi. Sercan cevap vermeyerek sırıtmaya başladı. Ferdi'nin söylediklerini inkar etmeyip, kabullenme anlamında sırıtınca kendimi kaybettim" dedi.
18.01.2022 Yaşam
BDDK'de toplu iş sözleşmesi imzandı
BDDK'de toplu iş sözleşmesi imzandı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ile Öz Finans İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
4.10.2021 Ekonomi
15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!
15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi! 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yılında milleti ve bayrağı için bir an bile düşünmeden göğsünü siper eden kahramanlar anılıyor. Hain darbe girişimi gecesinde tanklara karşı durarak canını feda eden 15 Temmuz şehitleri dualar ve törenlerle anılıyor. Türkiye'nin dört bir yanında şehitlikler ziyaret ediliyor ve hafızalardan silinmeyen darbe gecesi anlatılıyor. Pek çok kişi de 15 Temmuz gecesi şehit olan kahramanların isimlerini merak ediyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kim? İşte 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!
15.07.2021 Gündem
Korkunç son! 16'ncı kattaki balkondan 2'nci katın terasına düştü
Korkunç son! 16'ncı kattaki balkondan 2'nci katın terasına düştü Adana’da 16’ncı kattaki evinin balkonundan 2’nci kattaki terasa düşen Ali Kılıç (48) hayatını kaybetti.
12.07.2021 Gündem
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hakkında şok iddia!
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hakkında şok iddia! Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın aracına alkollü olarak çarptığını söyleyen Pınar Keskin, "Size 300 bin lira verelim, kaza yapan aracı da alın dediler. Polis çok yardımcı oldu bize ama polise tutanak tutturmadılar. Polis bekledi tutanağı tutmak için ama ona da engel oldular. Ambulans geldi ona da engel oldular." diye konuştu. Başkan Kılıç da alkollü olarak kaza yaptığı iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada "Eve giderken Turgut Özal Bulvarı'nda seyir halindeyken önümde bulunan beyaz bir araç ani fren yaptı. Ben de arkadan önümde duran araca vurmuş oldum" dedi.
5.04.2021 Gündem
Azeri Ressam Mikayıl Abdullayev anısına Maltepe'de sergi açıldı
Azeri Ressam Mikayıl Abdullayev anısına Maltepe'de sergi açıldı Azerbaycanlı ünlü ressam Abdullayev’in doğumunun 100. yılına ithafen düzenlenen sergi Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Kültür Merkezi’nde açıldı. Serginin açılışına Azerbaycan Kültür Bakanı Anar Kerimov da katıldı.
3.03.2021 Kültür Sanat
PKK'lı teröristlerin mezarlığında fotoğrafı çıktı! Tokkal ailesinin katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa hakkında flaş gelişme...
PKK'lı teröristlerin mezarlığında fotoğrafı çıktı! Tokkal ailesinin katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa hakkında flaş gelişme... Eskişehir’de İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk'u evlerinde bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Mehmet Şerif Boğa’nın (29) Mardin’de PKK’lı teröristlerin mezarı başında zafer işareti yaparak, poz verdiği fotoğraflar ortaya çıktı.
22.02.2021 Gündem
Bakırköy Belediyesi'nde darp iddiası! Eski meclis üyesinin parmakları kırıldı
Bakırköy Belediyesi'nde darp iddiası! Eski meclis üyesinin parmakları kırıldı Bakırköy Belediyesi eski Meclis Üyesi İlknur Meral’in Bakırköy’de evinin bulunduğu parselin satılması sırasında, belediye tarafından satışa katılmasına engel olunduğu ve darp edildiğini iddia ettiği görüntüler sosyal medyada tepki topladı. "Kendimi öldüreceğim" diye bağırdığı görüntüler sosyal medyaya düşen, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın kayınvalidesi ve Bakırköy Belediyesi eski Meclis Üyesi Meral, iki parmağının kırıldığını, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Öte yandan Bakırköy Belediyesi yaptığı açıklamada satışın hukuka uygun olduğunu ve darp olayının gerçek olmadığını beyan etti.
30.12.2020 Gündem
İBB'den Atatürk hologramlı 29 Ekim kutlaması
İBB'den Atatürk hologramlı 29 Ekim kutlaması İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, Cumhuriyetin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kendi sesinden Nutuk'tan bölümler okuduğu 3 dakikalık bir hologram gösterisi yapıldı.
29.10.2020 Gündem
15 Temmuz şehitleri kimlerdir? 15 Temmuz şehitleri isimleri...
15 Temmuz şehitleri kimlerdir? 15 Temmuz şehitleri isimleri... 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4’ncü yıl dönümünde şehitlerimiz saygıyla ve minnetle anılıyor. Türkiye'nin dört bir yanında şehitlikler ziyaret ediliyor ve hafızalardan silinmeyen darbe gecesi anlatılıyor. Darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde şehit olanların anısına 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev bir Türk bayrağı asıldı. Peki, 15 Temmuz şehitleri kimlerdir? 15 Temmuz şehitleri isimleri...
15.07.2020 Gündem
“Yaşamı Pozitif Kılalım” çağrısı!
“Yaşamı Pozitif Kılalım” çağrısı! Corona virüsle mücadelede yeni normale geçiş sürecinde Maltepe Belediyesi’nden anlamlı bir çağrı geldi. “Korona negatif olana kadar yaşamı pozitif kılalım” çağrısı yapan belediye, bu süreçte uyulması gereken kuralları bir animasyon klibi ile anlattı.
14.05.2020 Gündem
THY'den bir acı haber daha geldi
THY'den bir acı haber daha geldi Türk Hava Yolları'nın (THY) kaptan pilotlarından olan ve corona virüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Serdar Gündoğdu hayatını kaybetti.
15.04.2020 Corona Virüsü
Türk Hava Yolları kaptan pilotu corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti!
Türk Hava Yolları kaptan pilotu corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti! Türk Hava Yolları'nın (THY) kaptan pilotlarından Mehmet Ali Kılıç corona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
13.04.2020 Corona Virüsü

Benzer Haber Etiketleri

Ali Kılıç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali kılıç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.