Ali İhsan Yavuz

Ali İhsan Yavuz

Son dakika Ali İhsan Yavuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali İhsan Yavuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali İhsan Yavuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali İhsan Yavuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali ihsan yavuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 338 ali ihsan yavuz haberi bulunmuştur. Tüm ali ihsan yavuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı Yerel seçimler öncesinde her parti kendi güvenlik önlemlerini aldı. Sandıklar sıkı takip altında tutulacak, oylara sahip çıkılacak. Sonuçlar da partiler tarafından en hızlı şekilde alınıp işlenmeye çalışılacak.
30.03.2024 Gündem
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız'
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’de düzenlenen Caferiler ile Sahur programına katıldı.
29.03.2024 Gündem
AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan açıklama: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız
AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan açıklama: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Şimdi yeni bir yarış başlıyor. Bu seçimde biraz daha kendimizle yarışacağız ve sonuçları çok hızlı bir şekilde alacağız. Sandık başında görevlilerimiz var. İlk sayım büyükşehir sayımlarıyla başlıyor. Daha sandık sonuçlarına bağlanmadan bizim arkadaşlarımız not alıyor ve SAS'a giriyor. 1 milyon aktif, 1 milyon da lojistiğini sağlayan arkadaşlarımızla bu işi gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
AK Parti'de belediye ve il genel meclis üyeliği aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı
AK Parti'de belediye ve il genel meclis üyeliği aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, belediye ve il genel meclis üyeliği aday adaylığı başvuru süresinin uzatıldığını duyurdu.
4.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte ziyaretine Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile Sandor Sarayı’nda yaptığı görüşmeyle başladı. Daha sonra Karmelita Manastırı’na geçen Erdoğan, burada Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
19.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi Hafta sonu çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi. Erdoğan, İstanbul adayı için teşkilat üyeleri ile görüşüyor.
17.12.2023 Gündem
AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları! İsim anketleri başlıyor
AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları! İsim anketleri başlıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CNN Türk'te yerel seçim hazırlıklarına ilişkin bilgileri paylaştı.
4.12.2023 Gündem
AK Parti'de yerel yönetimler için aday müracaatları başladı! Yapılan bağışlar Gazze’ye gönderilecek
AK Parti'de yerel yönetimler için aday müracaatları başladı! Yapılan bağışlar Gazze’ye gönderilecek AK Parti'de mahalli idareler seçimleri için aday adaylığı başvuruları başladı. Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "AK Parti'nin merkez organları müracaatta bulunmayacak. İl ve ilçe başkanlarından da almayacağız. Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarını kapsayacak şekilde müracaatlarını almıyoruz. Mevcut belediye başkanlarımızın hiçbirinden müracaat almayacağız. Onları zaten müracaat etmiş olarak kabul ediyoruz ve değerlendirmeye tabi tutuyoruz" dedi.
9.11.2023 Gündem
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından, yeni Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK) açıkladı.
7.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı Bu hafta mesaisini AK Parti’nin kongre hazırlıklarına ayıran Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yeni A takımına son şeklini verdi. Erdoğan’ın kendisine sunulan taslak MKYK listesini 75 kişiye düşürdüğü ve yarına kadar son şeklini vereceği öğrenildi.
5.10.2023 Gündem
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı AK Parti’de Mart 2024 yerel seçim için adaylık başvurularının kasım ayının ilk haftası, temayül yoklamalarının ise kasım ayının ikinci haftası yapılması planlanıyor. Aday tanıtım ve beyanname toplantısının da ocak ayı sonunda beraber yapılacağı belirtiliyor.
19.07.2023 Gündem
AK Parti'de yerel seçim için start verildi
AK Parti'de yerel seçim için start verildi Seçimden birinci parti olarak çıkan AK Parti, ilk MYK toplantısında o sonuçları masaya yatırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MYK toplantısında özellikle oy düşüşü yaşanan kentler mercek altına alındı.
2.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! 'Sebep neyse hızlıca neşter vuracağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! 'Sebep neyse hızlıca neşter vuracağız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerin hemen ardından önceki gün toplandığı MYK’da “Oy kaybettiğimiz tüm iller için özel olarak çalışacağız. Neden böyle olduğunu araştıracağız. Sebep neyse onlara hızlıca neşter vuracağız” dedi. Toplantıda Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz hazırlanan kapsamlı seçim raporunu Erdoğan ve MYK üyelerine sundu.
1.06.2023 Gündem
AK Parti'den yeni strateji: Tüm teşkilatlar sahada olsun
AK Parti'den yeni strateji: Tüm teşkilatlar sahada olsun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinin sonuçlarını değerlendirmek ve 2. tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi için yeni bir strateji belirlemek üzere önceki gün MYK üyelerini acil toplantıya çağırdı.
17.05.2023 Gündem
Yurt dışı oylarında son durum! İşte açılan sandık sayısı
Yurt dışı oylarında son durum! İşte açılan sandık sayısı 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim sonuçları belli olmaya başladı. Yurt dışında kullanılarak Ankara'ya getirilen 1 milyon 817 bin oyun sayımına başlandı, işte ilk sonuçlar...
15.05.2023 Gündem
Ali İhsan Yavuz kimdir, kaç yaşında, nereli? Ali İhsan Yavuz’un mesleği nedir? İşte biyografisi!
Ali İhsan Yavuz kimdir, kaç yaşında, nereli? Ali İhsan Yavuz’un mesleği nedir? İşte biyografisi! Seçim sonuçları takip edilirken, açıklama yapan siyasi isimlerin kim olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Gündeme gelen isimlerden biri de Ali İhsan Yavuz oldu. Ali İhsan Yavuz, seçim sonuçlarına dair yaptığı açıklamalarla vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Ali İhsan Yavuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Ali İhsan Yavuz'un mesleği nedir?
14.05.2023 Gündem
AK Parti'den seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklama
AK Parti'den seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, ''Muharrem İnce'nin yarışa sonuna kadar devam etmesini açıkça isterdik. Pusula netleşmiştir, kesinleşmiştir. Cumhurbaşkanlığı oy pusulasının değişme şansı yok'' dedi.
14.05.2023 Gündem
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mitinginde olaylar çıktı. İmamoğlu, meydanın arka tarafında toplanan grubun taşlı saldırısına uğradı.
7.05.2023 Gündem
Depremde en riskli bölge ama kentsel dönüşüm başvurusunda sonuncu! 'Kaçış yok çünkü sağlam bir yer'
Depremde en riskli bölge ama kentsel dönüşüm başvurusunda sonuncu! 'Kaçış yok çünkü sağlam bir yer' Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıkladığı "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyası sonrası Adalar’dan yapılan başvuru sayısı tartışmalara neden oldu.
4.05.2023 Gündem
AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan 'Doğru oy nasıl kullanılır?' sorusuna yanıt!
AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan 'Doğru oy nasıl kullanılır?' sorusuna yanıt! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını cevapladı. Yavuz, "Çünkü henüz daha illerde kullanılacak olan oy pusulaları basılmış değil. Niye bu zor? Çünkü yurt dışı daha kolay. Yurt dışında bir fiks pusula var. Yurt dışının her yerinde aynı pusula kullanılıyor." ifadelerini kullandı.
4.05.2023 Gündem
Ali İhsan Yavuz'dan CNN TÜRK'te açıkladı: Tüm Türkiye'de aynı pusula olmayacak
Ali İhsan Yavuz'dan CNN TÜRK'te açıkladı: Tüm Türkiye'de aynı pusula olmayacak AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CNN TÜRK'te Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Deprem belgesindeki OHAL'in 9 Mayıs'ta kalkacağını söyleyen Yavuz, "Ortaya herhangi handikaplar çıkmasın diye önlemler alınmıştı" dedi. Yavuz, 325 bin depremzedenin adres kaydını değiştirdiğini açıkladı. Ayrıca Yavuz, AFAD'ın ihtiyacı olan depremzede seçmenleri taşıyacağını belirtti.
4.05.2023 Gündem
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunarak, "TCG Anadolu Uçak Gemimizi İzmir'e uğurlayacağız. 1 hafta-10 gün de İzmir'de kalmasında fayda var. İnşallah oradan farklı mesajlar vereceğiz." şeklinde konuştu.
23.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali İhsan Yavuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali ihsan yavuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.