Aldatıldı

Aldatıldı

Son dakika aldatıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aldatıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aldatıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aldatıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aldatıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 aldatıldı haberi bulunmuştur. Tüm aldatıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşmasının şifreleri neler? Hande Fırat CNN TÜRK'te açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşmasının şifreleri neler? Hande Fırat CNN TÜRK'te açıkladı Cumhurbaşkanlığı seçiminin kesin olmayan ikinci oylama sonuçları sonrası vatandaşlar Beştepe toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada halka hitap edecek. CNN TÜRK'te Hande Fırat balkon konuşmasının şifrelerini aktardı.
28.05.2023 Gündem
Shakira'yı aldatan Gerard Pique aldatıldı! Şoke eden aşk üçgeni
Shakira'yı aldatan Gerard Pique aldatıldı! Şoke eden aşk üçgeni Eski futbolcu Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, ihanet sebebiyle geçtiğimiz sene yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşkını ilan eden Pique'nin, genç sevgilisi tarafından ihanete uğradığı ve bu ihanetin sebebinin de bambaşka bir aşk üçgeni olduğu iddia edildi. İşte detaylar...
8.04.2023 Magazin
İcardi Wanda Nara ayrıldı mı? Eşi Wanda Nara’yı aldattı mı?
İcardi Wanda Nara ayrıldı mı? Eşi Wanda Nara’yı aldattı mı? İcardi ayrıldı mı, Wanda Nara aldattı mı? Galatasaray'ın PSG'den bir yıllığına kiraladığı Mauro Icardi'nin menajerliğini de yürüten Wanda Nara'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre Arjantinli golcüyle ilişkileri sona erdi.
23.09.2022 Magazin
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Kılıçdaroğlu köstebek bürokratlarıyla kapkaç siyaseti yapıyor
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Kılıçdaroğlu köstebek bürokratlarıyla kapkaç siyaseti yapıyor Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert tepki göstererek, muhalefet liderinin hükümetteki ‘köstebek bürokratlar’ vasıtasıyla projeleri önceden öğrenerek kendi projesi gibi paylaştığını ve ‘kapkaç’ siyaseti' yaptığını söyledi. Bakan Bozdağ, iktidar umudunu Türkiye’nin felaketine bağlayan hastalıklı zihniyetlerin olduğunu da söylerken, İsveç ve Finlandiya’nın sözlerini tutmaması halinde NATO’ya giremeyeceğini açıkladı.
17.09.2022 Siyaset
Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? Yasak aşk iddiası!
Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? Yasak aşk iddiası! İtalya futbolunun efsane isimlerinden eski futbolcu Francesco Totti ve eşi Ilary Blasi geçtiğimiz günlerde boşanma kararı almıştı. Resmen boşanan çift ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını Ilary Blasi’nin kişisel antrenörü ile yasak aşk yaşadığını yazdı. İhanet iddiası sosyal medyada gündem oldu. “Roma’yı aldatmayan adam aldatıldı” yorumları dikkat çekti. Peki, Francesco Totti kimdir? Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? İşte detaylar…
15.08.2022 Ünlüler Dünyası
Dünyayı sallayan iddia! 'ASAP Rocky, Rihanna'yı ayakkabı tasarımcısıyla aldattı'
Dünyayı sallayan iddia! 'ASAP Rocky, Rihanna'yı ayakkabı tasarımcısıyla aldattı' Kısa bir süre sonra anne olmaya hazırlanan Rihanna, şimdi de bir aldatma iddiasıyla gündemin ilk sıralarında. Bir moda blogger'ının Twitter'da paylaştığı mesaja göre bebeğinin babası, sevgilisi ASAP Rocky, Rihanna'yı ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile aldattı.
16.04.2022 Magazin
Erkek arkadaşına yaptığı iyilik ve sonrasında yaşadıkları gündem oldu!
Erkek arkadaşına yaptığı iyilik ve sonrasında yaşadıkları gündem oldu! Erkek arkadaşına böbreğini bağışlayan kadın önce aldatıldı sonra terk edildi. Colleen Le isimli kadın başından geçenleri bir videoya çekip TikTok'a yükledi. Görüntüler kısa sürede viral oldu.
23.01.2022 Dünya
Emine Güder, kız kardeşi hakkındaki iddiaları canlı yayında anlattı!
Emine Güder, kız kardeşi hakkındaki iddiaları canlı yayında anlattı! Kanal D’nin sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına Gülsüm Köksal’ın ablası Emine Güder bağlanarak yaşananları anlattı.
7.07.2021 Televizyon
Selin Ciğerci'den ilk açıklama! Melisa Emirbayer'e şiddet uyguladı mı? Gökhan Çıra...
Selin Ciğerci'den ilk açıklama! Melisa Emirbayer'e şiddet uyguladı mı? Gökhan Çıra... Gökhan Çıra'nın, eşi Selin Ciğerci'yi Melisa Emirbayer'le aldattığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Selin Ciğerci'nin ise Emirbayer'in evine gidip şiddet uygulayıp tehdit ettiği iddia edildi. Ciğerci, Instagram hesabından video yayınladı ve açıklamada bulundu; "Akan gözyaşımın hesabını soracağım ama kaba kuvvetle değil" dedi. İşte Selin Ciğerci'nin açıklamaları...
21.11.2020 Magazin
Tuba Büyüküstün'den Umut Evirgen ile ilgili sitem dolu ayrılık açıklaması
Tuba Büyüküstün'den Umut Evirgen ile ilgili sitem dolu ayrılık açıklaması Eski sevgilisi Umut Evirgen ile birkaç ay önce ayrıldıklarını açıklayan oyuncu Tuba Büyüküstün, "Bırakın sanatçı olmayı insan olarak mahremiyetimize saygıyı hak etmiyor muyuz?" ifadelerini kullandı.
30.07.2020 Magazin
Sihirli Annem'in yıldızı Damla Ersubaşı aldatıldı mı? İlk açıklama geldi...
Sihirli Annem'in yıldızı Damla Ersubaşı aldatıldı mı? İlk açıklama geldi... 'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle ünlenen Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile dünyaevine girmişti. İddialara göre Mustafa Can Keser hamile eşi Damla Ersubaşı'yı aldattı. Damla Ersubaşı sessizliğini korurken eşi Mustafa Can Keser'den açıklama geldi.
26.11.2019 Magazin
Maduro canlı yayında Erdoğan’a mesaj gönderdi
Maduro canlı yayında Erdoğan’a mesaj gönderdi Venezuela’nın Devlet Başkanı Nicolas Maduro, İspanyol La Sexta’ya televizyonuna verdiği röportajda, “Türkiye ile ittifakımızı; ekonomik, ticari, finansal ve teknolojik açıdan güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.
4.02.2019 Dünya
Putin'in gizemli kızı aldatıldı!
Putin'in gizemli kızı aldatıldı! Rusya lideri Vladimir Putin'in herkesten gizlediği dansçı kızı Katerina Tikhonova, milyarder kocası tarafından aldatıldı.
6.12.2018 Dünya
Ali Küçükbalçık'ın görüntülendiği kadın öz kızı çıktı!
Ali Küçükbalçık'ın görüntülendiği kadın öz kızı çıktı! Geçtiğimiz gün sarışın bir kadınla sahilde görüntülenen Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'ın yanındaki kız, çiftin öz kızları çıktı.
23.07.2018 Magazin
Kibariye'den flaş karar!
Kibariye'den flaş karar! Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ünlü şarkıcı Kibariye'nin sarışın bir kadınla görüntüleri ortaya çıkan Ali Küçükbalçık'tan boşanacağını duyurdu.
23.07.2018 Magazin
Yine aldatıldı! Özel fotoğrafları elden ele dolaşıyor...
Yine aldatıldı! Özel fotoğrafları elden ele dolaşıyor... Ünlü şarkıcı Kibariye'nin eşi Bodrum'daki bir beachte sarışın bir kadınla sarmaş dolaş görüntülendi.
21.07.2018 Magazin
Taze gelin Emily aldatıldı!
Taze gelin Emily aldatıldı! Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla adından söz ettiren Emily Ratajkowski, oyuncu eşi tarafından aldatıldı.
27.04.2018 Magazin
Eliz Sakuçoğlu: Tek gecelik ilişki yaşayabilirim
Eliz Sakuçoğlu: Tek gecelik ilişki yaşayabilirim Sosyal medyada paylaştığı cesur pozları ile sıkça magazin gündemine gelen Eliz Şakuçoğlu, İstanbul sosyetesine girişini, aşklarını ve ayrılıklarını anlattı. 34 yaşındaki stil danışmanı, tek eşliliğe inanmadığını belirterek, "Yaşamış biri de olarak aldatılmayı her türlü kabul ederim. Günübirlik ilişki yaşayabilirim" dedi.
26.03.2018 Magazin
Şoke eden itiraf: Onu aldattım...
Şoke eden itiraf: Onu aldattım... ABD'li Rap yıldızı Jay Z, 9 yıllık eşi Beyonce'yi aldattığını itiraf etti. Jay Z konuyla ilgili olarak tedavi gördüğünü de söyledi.
30.11.2017 Magazin
'Gizemli kadın' ortaya çıktı! Bakın kim?
'Gizemli kadın' ortaya çıktı! Bakın kim? Oyuncu Elçin Sangu, evlilik yolunda ilerlediği Yunus Özdiken’le görüntülenen kadının kimliğini açıkladı.
17.11.2017 Magazin
Yeliz Yeşilmen'e şok! Eşi çıplak fotoğrafını gönderdi
Yeliz Yeşilmen'e şok! Eşi çıplak fotoğrafını gönderdi Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş'ın sosyal medyadan bir kadınla mesajlaşmaları ortaya çıktı. İkili birbirlerine çıplak fotoğraflarını atmış.
21.05.2021 Magazin
Hanife aradığı aşkı yine bulamadı!
Hanife aradığı aşkı yine bulamadı! İzdivaç programında bir türlü evlenemeyen gelin adayı Hanife, dondurmacı sevgilisi Furkan ile dolu dizgin aşk yaşıyordu. Hanife aldatılınca sevgilisini anında terk etti
9.11.2017 Magazin
Şok iddia! Deniz Seki cezaevindeyken sevgilisi...
Şok iddia! Deniz Seki cezaevindeyken sevgilisi... Çocukluk aşkı Faruk Salman'la ayrıldıklarını açıklayan Deniz Seki'nin ilişkisinin kıskançlık yüzünden bittiği iddia edilmişti.
8.11.2017 Magazin
Tuba Ünsal'ı aldattı mı? Şok görüntüler...
Tuba Ünsal'ı aldattı mı? Şok görüntüler... Mirgün Cabas, eşi Tuba Ünsal'ı aldatırken yakalandı. Sarışın bir kadınla yakalanan Cabas, neye uğradığını şaşırdı.
27.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aldatıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aldatıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.