Kibariye

Kibariye

Son dakika Kibariye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kibariye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kibariye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kibariye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kibariye gelişmeleri de dahil olmak üzere 244 kibariye haberi bulunmuştur. Tüm kibariye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü sanatçı markette! Hayranları hemen fark etti
Ünlü sanatçı markette! Hayranları hemen fark etti Kibariye, önceki akşam Ataşehir’deki bir markette alışveriş yaparken görüntülendi.
1.01.2024 Magazin
Sahneden düşen Kibariye'den günler sonra ilk paylaşım!
Sahneden düşen Kibariye'den günler sonra ilk paylaşım! Konser verdiği sahneden düşerek yaralanan Kibariye, tedavisinin tamamlayıp hastaneden taburcu olmuştu. Ünlü sanatçı günler sonra sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...
18.05.2023 Magazin
Sahneden düşen Kibariye'den güzel haber!
Sahneden düşen Kibariye'den güzel haber! Mersin'in Akdeniz ilçesinde verdiği konsede, üzerine koşan hayranı nedeniyle iki metre yüksekliğindeki sahneden düşen şarkıcı Kibariye, tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.
11.05.2023 Magazin
Kibariye sahneden düştü, hastanelik oldu
Kibariye sahneden düştü, hastanelik oldu Mersin'de sahne alan ünlü sanatçı Kibariye hayranı yüzünden sahneden aşağı düştü. Ünlü sanatçı hastanede tedavi altına alınırken o anlar kameraya anbean yansıdı.
10.05.2023 Magazin
Ünlü sanatçı Kibariye sahneden düştü! Sağlık durumu
Ünlü sanatçı Kibariye sahneden düştü! Sağlık durumu Mersin'de sahne alan ünlü sanatçı Kibariye hayranı yüzünden sahneden aşağı düştü. Ünlü sanatçı hastanede tedavi altına alınırken o anlar kameraya yansıdı. Hemen hastaneye kaldırılan Kibariye'nin sağlık durumu merak edildi. Açıklama, Sağlık Bakanı Fahriyettin Koca'dan geldi.
10.05.2023 Magazin
Kibariye'nin son hali nasıl? Sahneden düşen Kibariye'ye ne oldu?
Kibariye'nin son hali nasıl? Sahneden düşen Kibariye'ye ne oldu? Şarkıcı Kibariye konser sırasında hayranı yüzünden sahneden düştü. Ünlü şarkısı Mersin konseri sırasında sahneden düşerek hastaneye kaldırıldı. Peki Kibariye son hali nasıl? Kibariye'nin sağlık durumu nasıl?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Roman Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz her Roman'a bir yuva. Uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, ferah, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz. Ülkemizin dünyaca ünlü klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı'nın ismini yaşatacak sizlerin arasından yeni değerlerin yetişmesini temin edecek bir güzel sanatlar lisesi açıyoruz. Roman vatandaşlarımıza yönelik 2020, 2030 strateji belgesinin ilk aşama eylem planıyla ilgili genelgeyi de imzaladım. İnşallah, yarınki resmi gazetede yayınlanıyor. Roman kültürünü yaşatacak ve gelecek nesillere aktaracak bir müze kuruyoruz" dedi.
20.01.2023 Gündem
Berkant Çakıcı sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Berkant Çakıcı sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti Ritim müzik dünyasının en tanınmış isimlerinden olan Berkant Çakıcı sahnede geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Acı haberi ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu. Berkant Çakıcı, Sezen Aksu’dan İbrahim Tatlıses’e kadar birçok ünlü isme sahnelerde eşlik etmişti.
8.01.2023 Magazin
Kibariye'den gündem olan Seda Sayan itirafı!
Kibariye'den gündem olan Seda Sayan itirafı! Şarkıcı Kibariye, önceki akşam ulusal bir kanalda yayınlanan bir programa katıldı. Kibariye programında ilerleyen dakikalarında Seda Sayan ile ilgili yaptığı açıklamayla gündeme geldi.
20.11.2022 Magazin
Makbule Tokmak kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Kibariye’nin annesi Makbule Tokmak’ın hastalığı neydi?
Makbule Tokmak kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Kibariye’nin annesi Makbule Tokmak’ın hastalığı neydi? Kibariye’nin annesi Makbule Tokmak kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Kibariye’nin annesi Makbule Tokmak hayatını kaybetti. Şoför repliğiyle hafızalara kazınan Makbule Tokmak, en son torunu Birgül’ün düğününde görülmüştü. kameraların karşısına çıkmıştı. Peki, Makbule Tokmak’ın hastalığı neydi, neden öldü? İşte Kibariye’nin annesinin ölüm nedeni ve hayatı…
27.08.2022 Magazin
Kibariye'yi kahreden haber! Ayakta durmakta zorlandı
Kibariye'yi kahreden haber! Ayakta durmakta zorlandı Ünlü sanatçı Kibariye'nin annesi Makbule Tokmak, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Annesinin acı haberiyle yıkılan Kibariye, cenaze töreninde ayakta durmakta zorlandı.
27.08.2022 Magazin
Derya Bedavacı'dan olay açıklama: 'Bergen' filminin yarısında çıktım!
Derya Bedavacı'dan olay açıklama: 'Bergen' filminin yarısında çıktım! Derya Bedavacı, Kıbrıs'ta bir otelde sevenleriyle buluştu. Sahne öncesi basın mensuplarıyla tek tek bayramlaşan ve ayaküstü sohbet eden şarkıcı, beyazperdeye damga vuran 'Bergen' filmi hakkında konuştu.
4.05.2022 Magazin
Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık, kızının borcunu ödedi! Kuaföre parayı vermeden gitmişti
Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık, kızının borcunu ödedi! Kuaföre parayı vermeden gitmişti Şarkıcı Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık'ın Ataşehir'de saçlarını yaptırdığı kuaförden, 'Ödemeyi annem yapacak' diyerek ücret ödemeden kaçtığı iddia edilmişti. Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık kuaför salonuna giderek, yanlış anlaşılma olduğunu söyleyip kızının borcunu ödedi.
16.04.2022 Magazin
Zihinsel engelli genç, annesini bıçakladı!
Zihinsel engelli genç, annesini bıçakladı! Bursa'nın İnegöl ilçesinde zihinsel engelli Kamil Z. (25), annesi Ayşen Z.'yi (48) ekmek bıçağıyla ellerinden yaraladı. Jandarma ekipleri, Kamil Z.'yi gözaltına aldı.
15.04.2022 Yaşam
Kibariye'nin kızı kuaföre para ödemeden kaçtı iddiası! Kameralara yansıdı, koşarak uzaklaştı...
Kibariye'nin kızı kuaföre para ödemeden kaçtı iddiası! Kameralara yansıdı, koşarak uzaklaştı... Şarkıcı Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık'ın Ataşehir'de saçlarını yaptırdığı kuaförden, 'ödemeyi annem yapacak' diyerek ücret ödemeden kaçtığı iddia edildi. Birgül Küçükbalçık'ın kuaförden koşar adım ayrıldığı anlar kameraya yansırken işyeri sahibi Fuat Danış "Yapılan hoş değil gerçekten. En iyi hizmeti verdik. Yakıştıramadım" dedi.
15.04.2022 Yaşam
Kibariye'nin kızının kuaföre para ödemeden kaçtığı iddia edildi
Kibariye'nin kızının kuaföre para ödemeden kaçtığı iddia edildi Şarkıcı Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık'ın Ataşehir'de saçlarını yaptırdığı kuaförden, 'ödemeyi annem yapacak' diyerek ücret ödemeden kaçtığı iddia edildi. Birgül Küçükbalçık'ın kuaförden koşar adım ayrıldığı anlar kameraya yansırken işyeri sahibi Fuat Danış "Yapılan hoş değil gerçekten. En iyi hizmeti verdik. Yakıştıramadım" dedi.
15.04.2022 Yaşam
Kibariye’nin davalık olan villası mahkeme kararıyla satıldı!
Kibariye’nin davalık olan villası mahkeme kararıyla satıldı! Kibariye’nin davalık olan villası satıldı. Kibariye'nin, borçları yüzünden satışa çıkarmak zorunda kaldığı villayı İş insanı Sebahattin Girgin almıştı. Daha sonra Sebahattin Girgin, villanın Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından bir başkasına da satıldığını öne sürerek ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla mahkemeye başvurmuştu.
20.02.2022 Magazin
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim?
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Bergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı Bergen filminin vizyon tarihi sinemaseveler tarafından araştırılıyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu canlandırdığı Bergen filmi proje aşamadından bugüne ilgiyle beklenen yapımlar arasındaydı. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? İşte detaylar…
16.02.2022 Gündem
Merve Boluğur’dan Emre Kaya açıklaması: Aşk yok, iş var
Merve Boluğur’dan Emre Kaya açıklaması: Aşk yok, iş var Ünlü popçu Emre Kaya ile oyuncu Merve Boluğur, birlikte objektiflere poz verdi. İkili arasındaki aşk dedikoduları kafaları karıştırırken, Kaya sessiz kaldı. Merve Boğulur ise “Aşk yok, iş var” ifadelerini kullandı.
7.02.2022 Magazin
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi!
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi! 'Acıların Kadını' olarak anılan arabesk şarkıcısı Bergen'in hayat hikayesinin konu edinen Bergen filmi vizyon tarihi ile sinemaseverlerin gündeminde yer alıyor. Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'i canlandırdığı filmde, Halis Serbest'i ise Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Peki, Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu mu? İşte Bergen filminin vizyonda olacağı tarih!
23.01.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Kibariye koronavirüse yakalandığını duyurdu!
Ünlü şarkıcı Kibariye koronavirüse yakalandığını duyurdu! Kibariye, Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Şarkıcı, ayrıca İzmir'deki konserini ileri bir tarihe ertelediğini de duyurdu
21.01.2022 Magazin
Yılbaşı eğlencesi Kanal D’de yaşanıyor!
Yılbaşı eğlencesi Kanal D’de yaşanıyor! 'Şarkılar Bizi Söyler' Yılbaşı Özel Bölümü ile ekrana geliyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’den yılbaşına özel samimi açıklamalar geldi.
29.12.2021 Televizyon
Kibariye'nin borçlarını ödemediği ortaya çıktı!
Kibariye'nin borçlarını ödemediği ortaya çıktı! teve2’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası”nı da bugün Kibariye’nin borçları konuşuldu. Kuaför Kemal Damdelen, Kibariye’nin saçına 300 adet kaynak yapıldığını ve 4.200 TL'nin ödenmediğini söyledi.
22.11.2021 Magazin
Kibariye'den 'kuaför ücretini ödemediği' iddialarına ilişkin açıklama!
Kibariye'den 'kuaför ücretini ödemediği' iddialarına ilişkin açıklama! Geçtiğimiz ay eşi Ali Küçükbalçık ile birlikte kaynak saç yapan bir kuaföre giden Kibariye'nin, üç saat süren işlem sonrası aldığı hizmetin bedeli olan 4 bin 200 TL'yi ödemeden dükkândan ayrıldığı iddia edilmişti. Dün akşam bir mekanda sahne alan Kibariye, hakkındaki bu haberlere yanıt verdi.
20.11.2021 Magazin
Kibariye'nin kuaför ücretinde flaş gelişme!
Kibariye'nin kuaför ücretinde flaş gelişme! İstanbul Kadıköy’de bir kuaföre giden Kibariye, 4 bin 200 TL değerinde kaynak saç yaptırdı. İddiaya göre; ünlü şarkıcı, işlem sonrası ücreti ödemeden eşi Ali Küçükbalçık'la birlikte kuaförden ayrıldı. İşletme sahibi, canlı yayında yaşananları anlattı. İşte kuaför krizinde son dakika gelişmeleri...
12.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kibariye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kibariye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.