Ali Küçükbalçık

Ali Küçükbalçık

Son dakika Ali Küçükbalçık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Küçükbalçık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Küçükbalçık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Küçükbalçık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali küçükbalçık gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 ali küçükbalçık haberi bulunmuştur. Tüm ali küçükbalçık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık, kızının borcunu ödedi! Kuaföre parayı vermeden gitmişti
Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık, kızının borcunu ödedi! Kuaföre parayı vermeden gitmişti Şarkıcı Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık'ın Ataşehir'de saçlarını yaptırdığı kuaförden, 'Ödemeyi annem yapacak' diyerek ücret ödemeden kaçtığı iddia edilmişti. Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık kuaför salonuna giderek, yanlış anlaşılma olduğunu söyleyip kızının borcunu ödedi.
16.04.2022 Magazin
Kibariye’nin davalık olan villası mahkeme kararıyla satıldı!
Kibariye’nin davalık olan villası mahkeme kararıyla satıldı! Kibariye’nin davalık olan villası satıldı. Kibariye'nin, borçları yüzünden satışa çıkarmak zorunda kaldığı villayı İş insanı Sebahattin Girgin almıştı. Daha sonra Sebahattin Girgin, villanın Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından bir başkasına da satıldığını öne sürerek ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla mahkemeye başvurmuştu.
20.02.2022 Magazin
Kibariye'nin borçlarını ödemediği ortaya çıktı!
Kibariye'nin borçlarını ödemediği ortaya çıktı! teve2’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası”nı da bugün Kibariye’nin borçları konuşuldu. Kuaför Kemal Damdelen, Kibariye’nin saçına 300 adet kaynak yapıldığını ve 4.200 TL'nin ödenmediğini söyledi.
22.11.2021 Magazin
Kibariye'den 'kuaför ücretini ödemediği' iddialarına ilişkin açıklama!
Kibariye'den 'kuaför ücretini ödemediği' iddialarına ilişkin açıklama! Geçtiğimiz ay eşi Ali Küçükbalçık ile birlikte kaynak saç yapan bir kuaföre giden Kibariye'nin, üç saat süren işlem sonrası aldığı hizmetin bedeli olan 4 bin 200 TL'yi ödemeden dükkândan ayrıldığı iddia edilmişti. Dün akşam bir mekanda sahne alan Kibariye, hakkındaki bu haberlere yanıt verdi.
20.11.2021 Magazin
Kibariye'nin kuaför ücretinde flaş gelişme!
Kibariye'nin kuaför ücretinde flaş gelişme! İstanbul Kadıköy’de bir kuaföre giden Kibariye, 4 bin 200 TL değerinde kaynak saç yaptırdı. İddiaya göre; ünlü şarkıcı, işlem sonrası ücreti ödemeden eşi Ali Küçükbalçık'la birlikte kuaförden ayrıldı. İşletme sahibi, canlı yayında yaşananları anlattı. İşte kuaför krizinde son dakika gelişmeleri...
12.10.2021 Magazin
Kibariye bilinmeyenlerini anlattı! 'Ölene kadar devam edecek'
Kibariye bilinmeyenlerini anlattı! 'Ölene kadar devam edecek' Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın TV8 ekranlarında hazırlayıp sunduğu Paylaş Benimle adlı programının bu haftaki konuğu usta sanatçı Kibariye oldu. Ünlü şarkıcı, çocukluğunu, gençliğini ve aile yaşamının bilinmeyenleri anlattı.
2.09.2021 Magazin
Ali Küçükbalçık kimdir? Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık ne iş yapıyor?
Ali Küçükbalçık kimdir? Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık ne iş yapıyor? Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık son dönemlerde sık sık ihanet haberleri ile gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda başka bir kadınla el ele görüntülenen Ali Küçükbalçık, magazin gündeminde sıklıkla konuşulan isimler arasında yer almıştı. Kibariye ile yaş farkı evlendiği dönemde çok konuşulan Ali Küçükbalçık, pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Ali Küçükbalçık kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık ne iş yapıyor? İşte detaylar…
1.09.2021 Gündem
Ali Küçükbalçık'tan eşi Kibariye'ye uyarı geldi!
Ali Küçükbalçık'tan eşi Kibariye'ye uyarı geldi! Kibariye, Kuşadası'nda sahne aldığı sırada rüzgar sebebiyle zor anlar yaşadı. Kocası Ali Küçükbalçık ise Kibariye'nin uçuşan eteğinden rahatsız oldu. Ünlü şarkıcı eşinin isteği üzerine beline masa örtüsünü bağladı.
8.08.2021 Magazin
Kibariye'den aldatma açıklaması! 'Gözümle görürsem inanırım'
Kibariye'den aldatma açıklaması! 'Gözümle görürsem inanırım' Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık’ın geçtiğimiz günlerde tatil yaptığı otelde bir kadınla el ele yürürken görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler ardından Kibariye'den aldatma açıklaması geldi.
9.06.2021 Magazin
'Kibariye ve eşi beni dolandırdı, ölümle tehdit edildim'
'Kibariye ve eşi beni dolandırdı, ölümle tehdit edildim' İşinsanı Sebahattin Girgin, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını söyledi. Girgin: “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.”
27.05.2021 Magazin
İşte Kibariye'nin torunu Aras bebek
İşte Kibariye'nin torunu Aras bebek Üç ay önce doğum yapan Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık, bir erkek bebek dünyaya getirmişti. 60 yaşındaki şarkıcı şarkıcı Kibariye de ilk kez anneanne olma heyecanı yaşamıştı.
16.01.2021 Magazin
Kibariye çok kızacak! Eşi başka güzelle...
Kibariye çok kızacak! Eşi başka güzelle... Şarkıcı Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık, önceki gece Ortaköy’de bir gece kulübünde iki kadınla eğlenirken görüntülendi.
23.04.2019 Magazin
Kibariye'ye haciz şoku!
Kibariye'ye haciz şoku! Şarkıcı Kibariye ile kendisinden 19 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık'ın evliliğinin bir senedir çatırdadığı konuşuluyordu.
12.03.2019 Magazin
Salam sucuk aldırıp sahneye çıkmadı
Salam sucuk aldırıp sahneye çıkmadı Şarkıcı Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık konser vermek için Almanya'ya gitti. Çift, organizatöre salam, sucuk ve kavurma aldırarak konsere çıkmadan geri döndü.
20.11.2018 Magazin
Kibariye'den ilginç gönderme: "Taş gibiyim"
Kibariye'den ilginç gönderme: "Taş gibiyim" Eşinin ihanet haberleriyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Kibariye, Kıbrıs konserinde "Gencim, güzelim hala taş gibiyim" diyerek adeta gönderme yaptı.
4.09.2018 Magazin
Kibariye’den aile pozu
Kibariye’den aile pozu Ünlü sanatçı Kibariye Bodrum’da Eşi Ali Küçükbalçık ile birlikte mutluluk pozu verdi.
21.08.2018 Magazin
Hepsi fasa fiso!
Hepsi fasa fiso! BODRUM’da tatil yapan Kibariye, önceki gün kendisini aldattığı iddia edilen eşi Ali Küçükbalçık’la alışverişte görüntülendi.
15.08.2018 Magazin
Kibariye'yi isyan ettiren görüntü
Kibariye'yi isyan ettiren görüntü Kibariye'nin boşanma haberlerini izleyen annesinin göbek atması görüntülerine şarkıcıdan açıklama geldi. Kibariye sosyal medya hesabından "Eski çekim görüntülerini yeniymiş gibi servis ettiler" açıklamasını yaptı
5.08.2018 Magazin
Ali Küçükbalçık'ın görüntülendiği kadın öz kızı çıktı!
Ali Küçükbalçık'ın görüntülendiği kadın öz kızı çıktı! Geçtiğimiz gün sarışın bir kadınla sahilde görüntülenen Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'ın yanındaki kız, çiftin öz kızları çıktı.
23.07.2018 Magazin
Kibariye'den flaş karar!
Kibariye'den flaş karar! Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ünlü şarkıcı Kibariye'nin sarışın bir kadınla görüntüleri ortaya çıkan Ali Küçükbalçık'tan boşanacağını duyurdu.
23.07.2018 Magazin
Bu hesabı ödemem
Bu hesabı ödemem Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalcık, önceki gün Bodrum’daki Tren Beach’teydi.
22.07.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ali Küçükbalçık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali küçükbalçık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.