Alarma Geçildi

Alarma Geçildi

Son dakika alarma geçildi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alarma geçildi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alarma geçildi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alarma Geçildi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alarma geçildi gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 alarma geçildi haberi bulunmuştur. Tüm alarma geçildi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörüyle görüşüp anlaşınca kıyamet koptu: Hoca değil, gönderin
Ali Koç, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörüyle görüşüp anlaşınca kıyamet koptu: Hoca değil, gönderin Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İsmail Kartal'ın peş peşe aldığı kötü sonuçlar sonrası alarma geçildi. Ali Koç yönetimi İsmail Kartal'ı gönderip yeni hoca ile yola devam edecek. Bu doğrultuda dünyaca ünlü hoca ile görüşüp anlaşma sağlandığı belirtilirken tepkilerde gecikmedi. İşte detaylar...
3.05.2024 Fenerbahçe
İspanya'da sel felaketi: Cadde ve sokaklar sular altında kaldı, okullar tatil edildi
İspanya'da sel felaketi: Cadde ve sokaklar sular altında kaldı, okullar tatil edildi İspanya'nın güneyinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketi nedeniyle cadde ve sokaklar sular altında kalırken, okullarda eğitime ara verildi.
24.05.2023 Dünya
Kocaeli’de ‘riskli konut’ uyarısı
Kocaeli’de ‘riskli konut’ uyarısı Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde görevli öğretim üyesi Dr. Hakan Erdoğan, TÜİK tarafından açıklanan verilere göre Kocaeli genelinde bulunan binaların yüzde 51,5’inin eski deprem yönetmeliğine göre inşa edildiğini ve olası bir depremde risk teşkil ettiğini söyledi. 1999 yılında yaşanan depremden sonra inşaat sektöründe ciddi aşamalar kaydedildiğini belirten Dr. Erdoğan, “Vatandaşlarımız lisanslı kurumlara başvurarak yapılarının mevcut deprem riski durumunu güncel yönetmelik kriterlerine göre düzenleyebilirler, bunu talep edebilirler. İzlenecek olan bu adımlarla beraber deprem esnasında oluşacak can ve mal kaybı riskini en aza indirmenin yoluna gidebilirler” dedi.
1.01.2023 Gündem
XBB.1.5 kabusu başladı! Alarma geçildi
XBB.1.5 kabusu başladı! Alarma geçildi Bitti sananlar yanılıyor. Yeni kabus başladı. 2 yılı aşkın süredir koronavirüs ile mücadele eden dünya ABD'den gelen haberle büyük şok yaşadı. XBB.1.5 varyantı ülkede paniğe neden olurken merakla beklenen açıklama CDC'den geldi.
1.01.2023 Gündem
Almanya'dan Türkiye'deki evine geldi hayatının şokunu yaşadı! Komşuları yardım etti
Almanya'dan Türkiye'deki evine geldi hayatının şokunu yaşadı! Komşuları yardım etti Almanya'dan İnegöl'deki evine gelen gurbetçi, evinde 2 hırsızla karşılaştı. Yakalanan hırsızların 'Evi yabancı uyruklu bir vatandaştan kiraladık' diyerek kendilerini savundu.
20.09.2022 Yaşam
Balıkçılara önemli uyarı! Alarma geçildi, arama çalışması başlatıldı
Balıkçılara önemli uyarı! Alarma geçildi, arama çalışması başlatıldı Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesi açıklarında balıkçıların mayın gördüğünü iddia etmesi üzerine İnebolu Sahil Güvenlik 96. Bot Komutanlığına bağlı ekipler bölgede arama çalışması başlattı. Ayrıca mayın görülmesi sebebiyle bölgede balıkçıların denize açılmaması istendi.
20.09.2022 Gündem
Feribotta intihar girişimi! Alarma geçildi
Feribotta intihar girişimi! Alarma geçildi Pendik-Yalova seferini yapan feribottaki 18 yaşındaki yabancı uyruklu yolcu, denize atlayarak intihar girişiminde bulundu.
28.08.2022 Yaşam
İranlı suikast timine filmleri aratmayan baskın!
İranlı suikast timine filmleri aratmayan baskın! İsrailli turistlere intikam amaçlı saldırı düzenlemek isteyen İranlı suikast timi İstanbul'da yakalandı. MİT ve İstanbul Emniyeti, geçmişte birçok misyonda görev yapmış bir İsrailli diplomatın eşi ile İsrailli turist gruplarına saldırı hazırlığında oldukları iddia edilen 5 İranlıyı gözaltına aldı. Beyoğlu’ndaki bir otel ile Beylikdüzü’ndeki günlük kiralık bir daireye düzenlenen baskınların perde arkasında aksiyon filmlerini aratmayan bir operasyon yaşandı.
24.06.2022 Gündem
O ülkede kum fırtınası alarmı! Hepsi iptal, resmi tatil ilan edildi
O ülkede kum fırtınası alarmı! Hepsi iptal, resmi tatil ilan edildi Irak’ta bu akşam saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kum fırtınası nedeniyle uçuşlar iptal edilirken, ülke genelinde resmi tatil ilan edildi.
22.05.2022 Dünya
Meteoroloji'den 59 il için son dakika kar yağışı uyarısı! Onlarca ilde alarm verildi, çok kuvvetli geliyor! İstanbul ve Ankara dahil...
Meteoroloji'den 59 il için son dakika kar yağışı uyarısı! Onlarca ilde alarm verildi, çok kuvvetli geliyor! İstanbul ve Ankara dahil... Kar yağışı çok kuvvetli geliyor! Onlarca ilde alarma geçildi. 5 gün boyunca sürecek. Bugün ve yarın için sarı kodlu uyarı verildi. Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Bu gece kar yağışı başlıyor. Uçak seferleri iptal edildi, hazırlıklar tamamlandı. Bugün etkili olmaya başlayacak olan kar yağışı pazar gününe kadar devam edecek ve sıcaklıklar da düşecek. İstanbul'da da kar başlıyor. Bazı yerlerde yağış etkili olmaya başladı. Bugün ise özellikle kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile yarın zamanla İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Antalya’nın doğusu ve Konya çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. İstanbul Aydın Üniversitesi Meteoroloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Güven Özdemir ise İstanbul'daki kar yağışı ile ilgili, dondurucu bir soğuk yani kutup soğuğu görüleceğini belirterek, "İstanbul'da özellikle perşembe ve cuma günü yoğun şekilde görülecek ve pazar gününe kadar devam edecek ve etkisi azalacak. 1987'i kışı tamamen hayatımızı etkiledi ama bu kar yağışının o kadar olmasını beklemiyoruz." ifadelerini kullandı. Bugün ve yarın hava nasıl olacak? Hangi illerde kar bekleniyor? Meteoroloji ve uzmanlardan yapılan son dakika hava durumu tahminleri...
9.03.2022 Gündem
ABD istedi, Rusya hemen harekete geçti! Büyük darbe vuruldu
ABD istedi, Rusya hemen harekete geçti! Büyük darbe vuruldu ABD’nin talebi üzerine "REvil" isimli uluslararası Rus hacker grubuna Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) tarafından operasyon düzenlendi.
15.01.2022 Dünya
Tonga’daki yanardağ patlamasının ardından alarma geçildi! Birçok ülkede acil durum...
Tonga’daki yanardağ patlamasının ardından alarma geçildi! Birçok ülkede acil durum... Dünya şokta. Ajanslar son dakika duyurdu. ABD Ulusal Tsunami Uyarı Merkezi, Tonga’daki yanardağ patlamasının ardından ABD’nin Kaliforniya'dan Alaska'ya kadar olan batı kıyısı ile Kanada'daki Britanya Kolumbiyası eyaleti için tsunami uyarısında bulundu.
15.01.2022 Dünya
Koronavirüs ile ilgili şaşırtan açıklama! Omicron her şeyi bitirdi, 2 ay içinde...
Koronavirüs ile ilgili şaşırtan açıklama! Omicron her şeyi bitirdi, 2 ay içinde... Koronavirüs salgınıyla ilgili son dakika açıklaması! Danimarka'nın tanınmış bilim insanlarından Tyra Grove Krause, pandeminin Omicron varyantı ile sona erdiğini ve ülkesindeki insanların 2 ay içinde normal hayatlarına dönebileceklerini açıkladı.
4.01.2022 Dünya
Koronavirüs salgınında alarma geçildi! Ülkenin yarısı risk altında...
Koronavirüs salgınında alarma geçildi! Ülkenin yarısı risk altında... Son dakika haberi... Koronavirüs salgını tüm dünyada etkisini artırmaya devam ediyor! Vaka sayıları her geçen gün artıyor, yeni varyantlar ortaya çıkarken, art arda uyarılar geliyor. Delta, Beta ve Mu varyantlarından sonra ortaya çıkan Omicron mutasyonu paniğe neden olurken, yapılan yeni açıklamaya göre diğerlerinden daha tehlikeli oluğu öğrenilen Flurona varyantı ortaya çıktı. Başından bu yana salgını en ağır geçiren İtalya’da ise korkutan bir gelişme yaşandı. Alarm verilen ülkede sarı bölge sayısını 11’e yükselirken, nüfusun yarısının büyük bir tehlike ile karşı karşıya olduğu bildirildi.
4.01.2022 Dünya
Kar tatili! Son dakika olarak duyuruldu, 19 ilçede eğitime 1 gün ara...
Kar tatili! Son dakika olarak duyuruldu, 19 ilçede eğitime 1 gün ara... Kar yağışı yurdun pek çok bölgesinde etkisini sürdürüyor. İlk kar tatili haberi geldi. Konya'nın 19 ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 20 Aralık Pazartesi günü itibariyle 1 gün süreyle ara verildi.
19.12.2021 Eğitim
Kar bu gece dönüyor! Radarda göründü, Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu, sıcaklıklar aniden düşüyor, onlarca kent için alarma geçildi, pek çok yerde başladı, İstanbul'a geliyor...
Kar bu gece dönüyor! Radarda göründü, Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu, sıcaklıklar aniden düşüyor, onlarca kent için alarma geçildi, pek çok yerde başladı, İstanbul'a geliyor... Kar kabusu geri dönüyor. Meteoroloji günler öncesinde uyarılara başlamıştı. Sıcaklıklar düşüyor. Onlarca kent beyaza bürünecek. Şimdiden yağışlar başladı. Gece yarısı artarak devam edecek. MGM duyurusunda yurt geneli için kar uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları doğrultusunda belediyeler teyakkuza geçti. Meteoroloji saat vererek tüm vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Uyarıların ardından kar yağışı başladı. Antalya'da yollar kapandı. Muş'ta 30 vatandaş mahsur kaldı. Uludağ'da kayakçılar zor anlar yaşadı. Kar yağışı İstanbul'a yaklaşıyor. İstanbul'da ne zaman kar yağacak? Kar yağının en yoğun olacağı gün belli oldu. Kar seferberliği başladı. İste son dakika kar uyarıları ve kar yağışında son durum...
19.12.2021 Gündem
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu!  25 il için alarma geçildi, saatte 100 km hızla geliyor, bu kez çok farklı...
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! 25 il için alarma geçildi, saatte 100 km hızla geliyor, bu kez çok farklı... Meteoroloji'den son dakika kodlu uyarı! Alarm seviyesine geçildi. MGM illeri tek tek açıkladı. 25 kentte yaşayan vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda hatırlatma yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü art arda sarı ve turuncu kodlu uyarılarda bulundu. Saatte 100 km hızla geliyor. Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Eskişehir çevreleri, Konya'nın batısı, Ankara, Bolu, Düzce, Zonguldak ve çok sayıda bölgede etkili olacak. İşte 10 Aralık cuma bugün için hava durumuyla ilgili son dakika açıklamaları...
10.12.2021 Gündem
Özge Özpirinçci'den sosyal medyadan duyurdu! 13 haftalık hamile...
Özge Özpirinçci'den sosyal medyadan duyurdu! 13 haftalık hamile... 6 yıldır Burak Yamantürk’le ilişki yaşayan Özge Özpirinçci’nin, 13 haftalık hamile.
6.06.2021 Magazin
Kovid-19'lu ceset kıyıya vurdu! Ülkede büyük panik...
Kovid-19'lu ceset kıyıya vurdu! Ülkede büyük panik... Tüm dünyada etkisini sürdüren Kovid-19 Güney Pasifik Okyanusu’nda yer alan adalar topluluğu Vanuatu’ya oldukça geç ulaşmış; geçen yıldan beri sıkı şekilde kendini koruyan ülke salgını iyi şekilde atlatmıştı. Ancak 11 Nisan'da yaşanan bir olay ülkeyi alarma geçirdi, kıyıya vuran cesedin koronavirüs taşıdığı anlaşılınca alarma geçildi.
19.04.2021 Dünya
Ve beklenen kar başladı! Çok şiddetli yağıyor, alarm verildi
Ve beklenen kar başladı! Çok şiddetli yağıyor, alarm verildi Beklenen kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Türkiye'de beklenen yoğun kar yağışı Edirne'den geldi. Edirne'nin ardından İstanbul’da da beklenen kar yağışı, Silivri’nin köylerinde etkisini göstermeye başladı. Çok şiddetli şekilde yağan kar yağışına karşı alarma geçildi.
13.02.2021 Gündem
Meteoroloji tarihi duyurdu! Alarma geçildi, İstanbul'a kar ve fırtına geliyor...
Meteoroloji tarihi duyurdu! Alarma geçildi, İstanbul'a kar ve fırtına geliyor... Meteoroloji İstanbul için alarm verdi. Kar yağışı geri dönüyor. Hava sıcaklıklarının cuma gününden itibaren 10 derece düşmesi bekleniyor. Orta ve uzun vadeli hava durumu raporunda 14 Şubat pazar günü İstanbul ve Marmara Bölgesi'nin tamamı kar yağışlı görünüyor. Marmara Denizi ve Batı Karadeniz'de bugün kuvvetli fırtına tahmin ediliyor.
8.02.2021 Yaşam
Hindistan'da baraj felaketinde sayı artıyor!
Hindistan'da baraj felaketinde sayı artıyor! Hindistan ülkenin kuzeyinde Nanda Devi buzulundan bir parçanın kırılmasıyla yaşanan faciayla sarsıldı. En az 14 kişinin hayatının kaybettiği açıklanırken kayıp olan 150 kişiye ulaşılmaya çalışılıyor. Faciada ölü sayısının artmasından korkulurken son dakika haberine göre yetkililer bir tünelde mahsur kalan 37 kişiyi kurtarmak için çalışıyor.
8.02.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Alarma Geçildi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alarma geçildi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.