Al Pacino

Al Pacino

Son dakika Al Pacino haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Al Pacino ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Al Pacino haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Al Pacino

haberleri sayfasında son dakika yaşanan al pacino gelişmeleri de dahil olmak üzere 153 al pacino haberi bulunmuştur. Tüm al pacino haberleri aşağıda listelenmiştir.
83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki kız arkadaşı evlenecek mi?
83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki kız arkadaşı evlenecek mi? Hollywood yıldızı Al Pacino, haziran ayında sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren ve açtığı velayet davasıyla usta oyuncudan her ay binlerce dolar nafaka almayı garantileyen genç kadın, oğlunun babasıyla evlenip evlenmeyeceğiyle ilgili açıklama yaptı.
29.11.2023 Magazin
83 yaşında dördüncü kez baba olmuştu! Al Pacino'nun genç sevgilisine ödeyeceği nafaka miktarı belli oldu
83 yaşında dördüncü kez baba olmuştu! Al Pacino'nun genç sevgilisine ödeyeceği nafaka miktarı belli oldu Hollywood yıldızı Al Pacino, haziran ayında 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren genç kadın, eylül ayında ünlü isme velayet davası açmıştı. Davanın sonuçlanmasıyla beraber ikilinin oğlunun velayetinin kime verildiğiyle beraber; Pacino'nun kız arkadaşına ödemesi gereken nafaka da ortaya çıktı.
3.11.2023 Magazin
Ünlü aktör 83 yaşında baba olmuştu: Genç aşkı doğumdan 3 ay sonra terk etti
Ünlü aktör 83 yaşında baba olmuştu: Genç aşkı doğumdan 3 ay sonra terk etti 83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki sevgilisinin bebek beklediği haberi duyuldu. İddiaya göre, genç sevgilisi si Al Pacino'yu doğumdan üç ay sonra terk etti.
7.09.2023 Magazin
Millie Bobby Brown ile Jake Bongiovi'den nişan kutlaması!
Millie Bobby Brown ile Jake Bongiovi'den nişan kutlaması! Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown, tam adı Jacob Hurley Bongiovi olan Jake Bongiovi ile iki ay önce nişanlanmıştı. Çift, bu mutluluklarını bir parti vererek sevdikleriyle birlikte kutladı. Millie Bobby Brown'un nişan kutlaması için üzerinde dantel detayları olan bir kıyafet giymeyi tercih ettiği görüldü.
4.06.2023 Magazin
Al Pacino'ya 29 yaşındaki hamile sevgilisinden kısıtlama geldi!
Al Pacino'ya 29 yaşındaki hamile sevgilisinden kısıtlama geldi! 'Scarface', 'The Godfather' ve 'The Devil's Advocate' gibi efsane filmlerin oyuncusu Al Pacino'nun, geçtiğimiz seneden beri aşk yaşadığı genç sevgilisinden haftalar sonra çocuk sahibi olacağı ortaya çıkmıştı. Tüm dünyada gündem olan olayın ardından Noor Alfallah (29), Al Pacino'ya (83) bir yasak koydu.
4.06.2023 Magazin
Ünlü oyuncu 82 yaşında baba oluyor! 29'luk sevgilisi hamile
Ünlü oyuncu 82 yaşında baba oluyor! 29'luk sevgilisi hamile Hollywood'dan, epey geç yaşta bir babalık haberi geldi. Sinemanın yaşayan efsanelerinden biri olan Al Pacino, 82 yaşında bir kez daha baba olmaya hazırlanıyor. 29 yaşındaki sevgilisinin 8 aylık hamile olduğu öğrenildi.
31.05.2023 Magazin
24 Nisan ne günü? 25 Nisan'da tarihte ne oldu, kim öldü, kim doğdu?
24 Nisan ne günü? 25 Nisan'da tarihte ne oldu, kim öldü, kim doğdu? 25 Nisan'da tarihte ne oldu? Tarihte bugün yaşanan olaylar ve günler tarihe meraklı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Çanakkale'nin tarihi savaşlarından biri bugün başladı. Dünyayı bir dönem kasıp kavuran sıtma ile mücadele günü de tarihin sayfalarında saklı. Peki, 25 Nisan ne günü, 25 Nisan'da kim doğdu, kim öldü? İşte merak edilen 25 Nisan tarihte bugün olayları...
25.04.2022 Gündem
Al Pacino hakkında bomba iddia! Gönlünü 53 yaş genç isme kaptırdı!
Al Pacino hakkında bomba iddia! Gönlünü 53 yaş genç isme kaptırdı! Hollywood'un deneyimli oyuncusu Al Pacino, hayranlarını kelimenin tam anlamıyla şoke etti. 81 yaşındaki oyuncunun, bir süredir çeşitli ortamlarda görüntülendiği 28 yaşındaki Kuveyt asıllı Amerikalı Noor Alfallah ile aşk yaşadığı ileri sürüldü.
15.04.2022 Magazin
Ünlü oyuncu anne ve babasını aynı anda kaybetmişti: Eksi 4 derecede yan yana ölüm!
Ünlü oyuncu anne ve babasını aynı anda kaybetmişti: Eksi 4 derecede yan yana ölüm! Anne ve babası, yaşadıkları evde cansız bir halde bulunan ünlü oyuncu, bu şoke eden ölümün ardından ilk kez sessizliğini bozdu.
26.01.2022 Magazin
Sezai Aydın kimdir? Sezai  Aydın kaç yaşındaydı?
Sezai Aydın kimdir? Sezai Aydın kaç yaşındaydı? Seslendirmeleriyle tanınan tiyatro, sinema, dizi oyuncusu Sezai Aydın hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Sezgin Aydın, Rocky'den Fred Çakmaktaş'a kadar pek çok filmde ana karakterlere seslendirme yapmıştı. Peki, Sezai Aydın kimdir? Sezai Aydın kaç yaşındaydı? Sezai Aydın neden öldü? İşte detaylar...
20.12.2021 Gündem
Taner Turan'dan Tuncel Kurtiz açıklaması
Taner Turan'dan Tuncel Kurtiz açıklaması Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu, oyuncu Taner Turan oldu. Bir döneme damga vuran 'Ezel' dizisinde Tuncel Kurtiz ile rol alan Turan, "Tuncel hocamla karşılıklı oynarken, hiç konuşmadığımız anlarda oynadığımız anlar var" dedi.
4.12.2021 Magazin
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi Gangster filmlerinin bir numaralı isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Al Pacino rol aldığı filmlerle hafızalara kazındı. Amerikan filmlerinin ikonik isimlerinden olan Al Pacino son olarak Scorsese'nin, en destansı eseri olarak adlandırılan gangster filmi The Irishman filmi ve Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time… in Hollywood’u ile beyaz perdede boy gösterdi. Peki, Al Pacino kimdir? İşte en iyi 10 Al Pacino filmi...
9.06.2020 Gündem
Baba filmi ne zaman çekildi? Baba filminin oyuncuları kim, konusu ne?
Baba filmi ne zaman çekildi? Baba filminin oyuncuları kim, konusu ne? Yönetmenliğini Francis Ford Coppola'nın yaptığı The Godfather (Baba) serisinin birinci filmi sinema tarihinin kült filmleri arasında gösteriliyor. Baba filmi, 40’lar ve 50’lerin Amerika’sında, bir İtalyan mafya ailesinin destansı öyküsünü anlatıyor. Peki, Baba filmi ne zaman çekildi? Baba filminin oyuncuları kim, konusu ne? İşte Baba filmi hakkında merak edilenler...
9.06.2020 Gündem
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu!
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu! 92. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu. 9 Şubat Pazar'ı 10 Şubat Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı TSİ: 03:00'te başlayan Akademi ödüllerinde hangi adaylar ödül aldı? 2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular… 2020 Oscar Ödül Töreni’nin ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Bu sene 92’incisi düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni’nde her zamanki gibi iddialı birçok film, oyuncu ve yönetmen yarışıyor. Peki 2020 Oscar ödül töreni ne zaman? 92. Oscar ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
9.02.2020 Gündem
Adnan Oktar davasında şok detaylar... Prezervatife 69 bin lira!
Adnan Oktar davasında şok detaylar... Prezervatife 69 bin lira! Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik dava dosyasındaki MASAK raporuna göre, Al Paçino kod adlı sanıklardan Serkan Demir, 4 yılda 69 bin TL’lik prezervatif satın almış.
15.01.2020 Gündem
2020 Oscar adayları belli oldu! 2020 Oscar adayları kimler? En film adaylar hangileri?
2020 Oscar adayları belli oldu! 2020 Oscar adayları kimler? En film adaylar hangileri? Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929 yılında Los Angeles’ta verilmeye başlanan Oscar ödülleri, bu yıl 92. Kez düzenlenecek.
13.01.2020 Gündem
77'nci Altın Küre adayları açıklandı
77'nci Altın Küre adayları açıklandı Oscar'ın habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri'nin (Golden Globe) adayları açıklandı. Peki, 2020 Altın Küre adayları kimler? İşte 2020'de 77'inci kez verilecek olan Altın Küre'de adaylar...
9.12.2019 Dünya
Aracı görevdeki savcı çıktı!
Aracı görevdeki savcı çıktı! İstanbul’da görev yapan savcı Lokman kamu görevlisi olan ağabeyini ve bir kadını Oktar’la tanıştırmak istemiş. Örgütün sosyal medyadan hakaret edenlere şikayet et-çek yöntemiyle her ay 500 bin lira gelir elde ettiği belirtildi.
16.07.2019 Yaşam
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Tamer Karadağlı
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Tamer Karadağlı CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programının bu haftaki konuğu olan Tamer Karadağlı soruları yanıtladı.
24.04.2019 Televizyon
Leonardo DiCaprio 44 oldu... Ünlüler partiye akın etti
Leonardo DiCaprio 44 oldu... Ünlüler partiye akın etti Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio’nun doğum günü partisinde ünlüler akın etti. Beyonce’den Jennifer Aniston’a, Robert De Niro’dan Al Pacino’ya pek çok ünlü isim DiCaprio’nun 44’üncü doğum günü partisinde buluştu.
11.11.2018 Magazin
Nevzat Aydın'dan efsane aktörlere Trabzonspor forması
Nevzat Aydın'dan efsane aktörlere Trabzonspor forması Trabzonspor eski yöneticisi ve iş adamı Nevzat Aydın, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi aktörleri arasında gösterilen Robert De Niro ve Al Pacino'ya Trabzonspor forması verdi...
18.04.2018 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Al Pacino ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki al pacino haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.