Akvaryum

Akvaryum

Son dakika akvaryum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akvaryum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akvaryum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akvaryum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akvaryum gelişmeleri de dahil olmak üzere 306 akvaryum haberi bulunmuştur. Tüm akvaryum haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Ekrem İmamoğlu, Emirgan'daki 3 villayı mal beyanında gizledi' iddiası... Değeri 1,5 milyar TL
'Ekrem İmamoğlu, Emirgan'daki 3 villayı mal beyanında gizledi' iddiası... Değeri 1,5 milyar TL İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,5 milyar TL (50 milyon dolar) değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddia edildi.
25.03.2024 Gündem
Beta Balığı Özellikleri Nelerdir? Beta Balığı Nasıl Beslenir, Bakımı Nasıl Yapılır?
Beta Balığı Özellikleri Nelerdir? Beta Balığı Nasıl Beslenir, Bakımı Nasıl Yapılır? Özellikle görsel açıdan en sevilen ve akvaryumlarda beslenen balıklar içerisinde Beta balığı yer alır. Geniş kuyruğu ve yüzgeç kısımları ve farklı renkleri ile oldukça hoş bir görüntü ortaya çıkarır. Aynı zamanda kendine özgü özellikleri doğrultusunda farklı bir balık türüdür.
23.01.2024 Eğitim
'Akvaryum taşı' dedi gerçek bambaşka çıktı! Turistlerin oyunu ortaya çıktı
'Akvaryum taşı' dedi gerçek bambaşka çıktı! Turistlerin oyunu ortaya çıktı Belçikalı turist çift, ülkelerine dönüşte Antalya Havalimanı’nda çantalarında bulunan ve “Akvaryuma koymak için topladık” dedikleri taş parçaları nedeniyle gözaltına alındı. Adli kontrolle serbest bırakılan Belçikalı çifte yurtdışı yasağı getirildi. Olay, Belçika medyasında mağduriyet gibi yansıtıldı ve Türkiye aleyhine bir kampanyaya dönüştü. Oysa ki Antalya Müzesi uzmanları taşların Roma Dönemi’nden kalma olduğunu tespit etti. O taşlar müzede korumaya alındı.
29.09.2023 Yaşam
ÇANAKKALE HARİTASI ||| Çanakkale Damyeri haritada nerede? Çanakkale haritası üzerinden Çanakkale’nin ilçeleri ve köyleri…
ÇANAKKALE HARİTASI ||| Çanakkale Damyeri haritada nerede? Çanakkale haritası üzerinden Çanakkale’nin ilçeleri ve köyleri… Marmara Bölgesinin güneybatısında yer alan Çanakkale, Marmara Denizine kıyısı olan bir şehirdir. Çanakkale güneyde Balıkesir’le, diğer sınır komşuları ise Tekirdağ ve Edirne'dir. Asya ile Avrupa arasında ulaşımı sağlayan Çanakkale Boğazı ise ekonomik anlamda şehir için stratejik bir önemdedir. Peki, Çanakkale Damyeri haritada nerede? Çanakkale haritası üzerinden Çanakkale’nin ilçeleri ve köyleri…
23.08.2023 Gündem
Dünyaca ünlü Akvaryum koyuna giriş-çıkışında büyük kriz! Mülk sahibi 150 lira alıyor
Dünyaca ünlü Akvaryum koyuna giriş-çıkışında büyük kriz! Mülk sahibi 150 lira alıyor Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm merkezi Bozcaada ilçesinde dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nda 2 kez yaşanan kapı krizi ve giriş ücreti krizinin ardından bu kez de Akvaryum Koyu'na ulaşan yola mülk sahibi tarafından demir kapı ile koya giriş-çıkış saati koyması kriz yaşanıyor. Dün saat 19.00'da koydan çıkarılmak istenen tatilciler Jandarma'yı çağırdı. Koya gelen Jandarma tatilcilere, ‘Şahıs arazisi olduğu için kapatma hakkı var’ uyarısında bulundu. Tatilciler ise, duruma ‘saat 9’a kadar buradayım çıkmıyorum’ diyerek, tepki gösterdi.
7.08.2023 Yaşam
Demet Akalın'ın isyanı: Anladık kazıklanacağız da bu kadar da değil
Demet Akalın'ın isyanı: Anladık kazıklanacağız da bu kadar da değil Ünlü şarkıcı Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile başladığı Bodrum tatilinde pahalılıktan dolayı dert yanmıştı. Önceki gün kiraladıkları tekneyle denize açılan ünlü şarkıcı, Akvaryum Koyu'nda görüntülendi. Akalın'a tatilde ailesinin yanı sıra arkadaşları da eşlik etti.
20.06.2023 Magazin
Havuzda 45 dakikalık dehşet! Katil balina eğitmenini yüzlerce kişinin önünde katletti
Havuzda 45 dakikalık dehşet! Katil balina eğitmenini yüzlerce kişinin önünde katletti Okyanuslarda yaşayan ve Orka adıyla bilinen katil balinalar yunus ailesinin en iri üyeleridir. Tilikum isimli katil balina, İzlanda kıyılarında başlayan hayatını ABD'de akvaryumlarda esaret altında geçirdi ve pek çok kişinin korku filmlerinde izlediği sahneleri yüzlerce kişiye yaşattı. Yıllarca bağ kurduğu eğitmenini bile 45 dakika boyunca vahşice öldüren Tilikum'un hikayesi ise tüm ülkenin kanını dondurdu.
14.06.2023 Dünya
Ünlüler çöl safarisinde! Tam bir yıldızlar geçidi
Ünlüler çöl safarisinde! Tam bir yıldızlar geçidi Ayça Ayşin Turan, Salih Bademci, İmer Özgün, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, İlayda Ildır, İpek Filiz Yazıcı ve Alican Okumuş, Mısır'da bulunan Şarm El Şeyh kentini ziyaret etti. Oyuncular çölde safari etkinliğinin yanı sıra Kızıldeniz'de dalış yaptı.
31.03.2023 Magazin
Fiyatı 2 bin TL! Arıların bal yapışını izlemek isteyenler için tasarlandı: 'Arıvaryum'a yoğun ilgi
Fiyatı 2 bin TL! Arıların bal yapışını izlemek isteyenler için tasarlandı: 'Arıvaryum'a yoğun ilgi Eskişehir’de yaşayan Tahir Şener, arıların çalışmalarını gözlemleyebilmek için ‘Arıvaryum’ adını verdiği, ön yüzeyi camekândan ve ev içerisine akvaryum gibi yerleştirilebilen bir kovan tasarladı.
27.12.2022 Yaşam
Hamile kadına 3 hafta dehşeti yaşattı! Polis uyardı: Bu adam bir canavar
Hamile kadına 3 hafta dehşeti yaşattı! Polis uyardı: Bu adam bir canavar Sokakta kalan çaresiz hamile kadını kaçırıp 3 hafta boyunca kilit altında tutan adam polisin düzenlediği baskın ile yakalandı. Polis olayın ayrıntılarını kamuoyu ile paylaşırken saldırganın fotoğrafları günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.
17.12.2022 Dünya
Rusya, Kaliningrad'da tatbikata başladı
Rusya, Kaliningrad'da tatbikata başladı Rusya'nın, Avrupa Kıtası'ndaki tek toprağı olan Kaliningrad'da, Baltık Filosu tarafından bin 500 asker ile tatbikat başlatıldı.
16.12.2022 Dünya
Malezya'da heyelan felaketi! Ölü sayısı 21'e yükseldi
Malezya'da heyelan felaketi! Ölü sayısı 21'e yükseldi Malezya'nın Selangor eyaletindeki bir kamp alanında meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısı 21'e yükseldi. Kayıp 14 kişi için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor
16.12.2022 Dünya
Berlin'de bin 500 balığın bulunduğu dev akvaryum patladı: 2 yaralı
Berlin'de bin 500 balığın bulunduğu dev akvaryum patladı: 2 yaralı Almanya'nın başkenti Berlin'de bin 500 balığa ev sahipliği yapan ve 1 milyon litre suyun bulunduğu akvaryumun patlaması sonucu 2 kişi yaralandı.
16.12.2022 Dünya
Yasaklandı, artık AVM'lerde olmayacak, tarih oluyor!
Yasaklandı, artık AVM'lerde olmayacak, tarih oluyor! Hayvanat bahçeleri ve doğal yaşam parklarının kuruluşunu düzenleyen yeni yönetmeliğe göre, bu alanlarda “kafes” tarih oluyor.
12.06.2022 Gündem
Suya bırakılan sevimli Japon balıkları birer ölüm makinesine dönüştü!
Suya bırakılan sevimli Japon balıkları birer ölüm makinesine dönüştü! NASA geçtiğimiz günlerde Pasifik Okyanusu'nda bir deniz altı volkanının patlamasına ilişkin görüntüleri yayınladı. Görüntüler orada yaşayan canlılarla ilgili garip bir durumu gün yüzüne çıkardı. Öte yandan İngiltere’de doğal ortama bırakılan Japon balıklarının birer ölüm makinesine dönüşmesi ise şaşkınlık yarattı.
3.06.2022 Dünya
İngiliz turist, denizde ölü bulundu
İngiliz turist, denizde ölü bulundu Muğla'nın Bodrum ilçesinde, denizde erkek cesedi bulundu. Yapılan incelemede cesedin İngiliz turist Ivor Jones'e (90) ait olduğu belirlendi. Jones'ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.
8.05.2022 Yaşam
Kertenkele ne yer, ne ile beslenir? Kertenkeleler en çok neyi sever?
Kertenkele ne yer, ne ile beslenir? Kertenkeleler en çok neyi sever? Kertenkele hakkında pek çok soru sorulmaktadır. İnsanlar tarafından ne yediği, nasıl beslendiği araştırma konusu olmaktadır. Bununla birlikte bilgi ihtiyacı ortaya çıkmaktadır. Kertenkele, sıklıkla kırsal alanlarda yaşamakta olan bir canlı türüdür. Ayrıca kurak yerlerde de yaşam alanı bulmaktadır. 
17.11.2021 Gündem
Antalya'ya gidecekler dikkat! Satışlar kapandı
Antalya'ya gidecekler dikkat! Satışlar kapandı Tatile çıkacaklar dikkat! Satışlar 20 gün öncesinden kapandı. Fiyatlar 20 bin euroya kadar çıkıyor. Ama boş yer yok. Gelen geri dönüyor. Pandemi kısıtlamalarının ardından ilk tatil fırsatı olan 9 günlük Kurban Bayramı tatiliyle Akdeniz ve Ege sahillerinde birçok otel tamamen doldu. Bayramda Türkiye genelinde 10 milyon kişi ve 10 milyar TL'lik seyahat ekonomisi bekleniyor. Turizm kenti Antalya'da Kaş, nüfusunun 6 katını ağırlayacak. Nüfuslarının 7-8 katına çıkacak Olimpos-Adrasan-Çıralı bölgesinde çadır bile kuracak yer kalmazken, Konyaaltı'nda ise oteller satışları 20 gün önce durdurdu.
18.07.2021 Ekonomi
Süs balığı dehşeti! Dev gibi oluyorlar
Süs balığı dehşeti! Dev gibi oluyorlar Çin Sazanı, İsrail Sazanı derken göllerdeki istilacı balıklar, canlı çeşitliliğini tehdit etmeye devam ediyor. Tüm bunlara ev ve ofislerde beslendikten sonra 'hevesimiz kaçtı' denilip, göl ve barajlara salınan Japon balıkları da eklenince tehlikenin boyutu büyüyor. Onlarca balık çeşidinin bulunduğu göller birkaç türün yaşayabildiği dev akvaryumlara dönüşüyor.
17.07.2021 Yaşam
Akvaryum Koyu'nda tekne kayalıklara oturdu! 7 kişi kurtarıldı
Akvaryum Koyu'nda tekne kayalıklara oturdu! 7 kişi kurtarıldı Muğla'nın Bodrum ilçesi Akvaryum Koyu'nda kayalıklara oturan fiber teknede mahsur kalan 7 kişi, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
15.07.2021 Gündem
Bakan Varank, doğal akvaryum Gökpınar Gölü'ne daldı
Bakan Varank, doğal akvaryum Gökpınar Gölü'ne daldı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sivas'ın Gürün ilçesinde doğal akvaryum olarak bilinen Gökpınar Gölü’ne dalış gerçekleştirdi. Bakan Varank, "Yaz kış 11 derece. Şu an yazda olduğumuz için tabii aşağısı biraz soğuk, aşağıda üşüdük. Ama aşağıdaki o berraklık, adeta akvaryum içinde yüzme hissi veriyor. Dolayısı ile muhteşem bir deneyim" dedi.
11.07.2021 Gündem
NASA paylaşmıştı! Süresiz olarak girişlere kapatıldı
NASA paylaşmıştı! Süresiz olarak girişlere kapatıldı Muğla'nın Ula ilçesinin 'Sakin Şehir' unvanlı Akyaka Mahallesi'ndeki 'Kadın Azmağı', kuraklığa bağlı su seviyesindeki azalma gerekçesiyle süresiz olarak insan girişine kapatıldı. Halat çekilerek kapatılan bölgeye, uyarı levhaları yerleştirildi.
30.06.2021 Gündem
Müsilajda faydalı organizma tespit edildi! Kozmetikte kullanılacak!
Müsilajda faydalı organizma tespit edildi! Kozmetikte kullanılacak! Marmara Denizi'ni etkileyen müsilajın (deniz salyası) temel kaynağı olan mikroalglerin florası tespit edildi. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Köksal Pabuçcu, müsilaj ile ilgili, "Önce çok fazla çoğalıyorlar, bloom yapıyorlar ve daha sonra da müsilaj üretiyorlar. İlk etapta yaptığımız çalışma ile müsilaj içindeki organizmaların tespitini yaptık. Hangi tür mikroalgler var, bunu tespit ettik" dedi.
12.06.2021 Bilim ve Teknoloji
NASA'dan Türkiye paylaşımı: Vay be. Güzelliğini yaşayın
NASA'dan Türkiye paylaşımı: Vay be. Güzelliğini yaşayın Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi'nin (NASA) Instagram hesabında, Muğla'nın Ula ilçesinin dünyaca ünlü 'Sakin Şehir' unvanlı Akyaka Mahallesi'ndeki 'Kadın Azmağı'nın videosunu '22 Nisan Dünya Günü'nde paylaşarak 'Vay be. Güzelliğini yaşayın' ifadelerini kullandı.
23.04.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Akvaryum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akvaryum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.