Akü

Akü

Son dakika akü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akü gelişmeleri de dahil olmak üzere 624 akü haberi bulunmuştur. Tüm akü haberleri aşağıda listelenmiştir.
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
Araba alacaklar için kritik uyarı: Mutlaka 'ayıplı mal' sözleşmesi imzalayın
Araba alacaklar için kritik uyarı: Mutlaka 'ayıplı mal' sözleşmesi imzalayın Otomotiv sektöründe fiyatlar bir süredir aşağı yönlü hareket ediyor. Fiyat avantajından yararlanmak isteyenler ise; bayilerin yolunu tutuyor. Ancak uzmanlar tüketicileri uyararak sözleşme yapılmadan, ödeme yapılmaması gerektiğine dikkat çekiyor.
14.03.2024 Adana
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım'
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım' Sultangazi’de 112 Acil Sağlık Personeli görevli Emine Tunçel, 6 ay önce 700 bin liraya satın aldığı otomobili, arızalanınca tamirciye götürdü. Aracın ağır hasarlı olduğu ve yapılan ikinci ekspertizinde ise torpido bölümünde hava yastıklarının olmadığı, köpükle kapatıldığı ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 7 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında; 28 barınma alanının imha edildiğini ve çok sayıda roketatar, el bombası ile 159 kilo patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Karkamış Sınır Kapısı'nda bekleyen tır alev topuna döndü
Karkamış Sınır Kapısı'nda bekleyen tır alev topuna döndü Karkamış Sınır Kapısı'nda bekleyen tır, akü değişimi sırasında kıvılcımların yakıt deposuna sıçraması sonucu alev topuna döndü. Yangın sırasında alevler sınır kapısına da sıçradı.
16.01.2024 Gündem
Sülfürik Asit Kullanım Alanları Nelerdir? Sülfürik Asidin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Sülfürik Asit Kullanım Alanları Nelerdir? Sülfürik Asidin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Sülfürik Asit oldukça güçlü kimyasal asitler arasında yer almaktadır. Sülfürik asit günümüzde özellikle kimyasal firmaların kullandığı mineral asitler arasında yer almaktadır.
11.01.2024 Yaşam
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023 Gündem
Arabası olanlara uyarı üstüne uyarı geldi! Büyük masraftan kurtarıyor
Arabası olanlara uyarı üstüne uyarı geldi! Büyük masraftan kurtarıyor Arabanızı kışa hazırlamak, aracın kullanım ömrü ve sürüş güvenliği için oldukça önemli. Kötü hava koşulları motoru zorlar, performans kaybına neden olur, yakıt tüketimini artırır ve önlem alınmazsa ek maliyetleri de beraberinde getirir. Bu yüzden uzmanlar özellikle kış bakımının yapılmasını tavsiye ediyor. Akü, buji, fren, cam silecekleri, filtreler, klima, aydınlatma... İşte 10 adımda kışlık hazırlık rehberi...
10.11.2023 Ekonomi
Toyota'dan büyük geri çağırma! Uyarı yapıldı
Toyota'dan büyük geri çağırma! Uyarı yapıldı Toyota, ABD'deki RAV4 modelinin 1.9 milyon adedini servislere geri çağırdı.
2.11.2023 Otomobil
Araba sahiplerine kritik uyarı geldi! Büyük masraf çıkarıyor
Araba sahiplerine kritik uyarı geldi! Büyük masraf çıkarıyor Malatya’da havaların soğumaya başlaması ile birlikte araç sürücüleri sanayinin yolunu tutmaya başladı. Araçların kışlık bakımlarının ihmal edilmemesi gerektiğini belirten tamirciler, küçük bakımların ihmali ile büyük masrafların ortaya çıkabileceği uyarısında bulundu.
22.10.2023 Gündem
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Kore'de düzenlenen 24'üncü Dünya Bilgi Forumu'nda yabancı yatırımcılara seslenerek, "Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı ve kazanmaya devam edecek, bundan emin olabilirsiniz. İhtiyacınız olan desteği size sağlamak için durmaksızın çalışıyoruz. Gelin birlikte çalışalım ve kazanalım" dedi.
13.09.2023 Ekonomi
Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'dan flaş açıklama: Yüzde 100 oranında artış talebimiz oldu
Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'dan flaş açıklama: Yüzde 100 oranında artış talebimiz oldu İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun imzasıyla İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı'na sunulan taksi ücret tarifelerine yüzde 100 zam talebi UKOME toplantısında görüşülecek. Aksu zam talebiyle ilgili, “Mesleğimizi sürdürebilirlik adına ayrıca hizmet kalitemizin artması adına giderlerimiz oranında zam tarifesini İstanbul Büyükşehir Belediye'mizden talep ettik. Ayın 27'sinde yapılacak UKOME toplantısında en az yüzde 100 oranında taksimetre ücret tarifelerine artış talebimiz oldu. Toplu taşımadan çok ucuz kaldık. İstanbul'da bütün vatandaşlar toplu taşımayı bıraktılar. Taksiyle ulaşımı tercih etmeye başladılar" diye konuştu.
12.07.2023 Ekonomi
Elektrikli bisikleti olan ya da satın alacaklar dikkat! Sürücülere ‘şarj’ uyarısı
Elektrikli bisikleti olan ya da satın alacaklar dikkat! Sürücülere ‘şarj’ uyarısı Vatandaşların sıklıkla kullandığı elektrikli bisikletlerin özel şarj cihazıyla şarj edilmemesi ciddi maddi hasarlara neden olurken, bisiklet satıcıları orijinal şarj aleti kullanılması gerektiğini söyledi.
7.06.2023 Yaşam
Balat'ta tramvayda yangın paniği! Yolcular tahliye edildi
Balat'ta tramvayda yangın paniği! Yolcular tahliye edildi Fatih'te T5 Tramvay hattı Fener durağında bir tramvayda yangın çıktı. Dumanların yükseldiği tramvaydaki yolcular tahliye edilirken, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.
25.05.2023 Yaşam
Balat'ta tramvayda yangın paniği
Balat'ta tramvayda yangın paniği Fatih'te T5 Tramvay hattı Fener durağında bir tramvayda yangın çıktı. Dumanların yükseldiği tramvaydaki yolcular tahliye edilirken, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.
25.05.2023 Yaşam
Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Depozito ödenecek
Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Depozito ödenecek Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Araba sahipleri depozito ödeyecekler. Araba sahiplerini ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Atık otomobil akülerinin geri dönüşümü için hazırlanan yeni düzenlemeyle, akücü ve tamirciler, eski aküler için tüketiciye depozito bedeli ödeyecek. Akü değiştirirken eski aküsünü getirmeyen araç sahibi, depozito verecek. İşte arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
24.04.2023 Ekonomi
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu: Dinleme cihazları ele geçirildi
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu: Dinleme cihazları ele geçirildi İstanbul'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 6 milyon 30 bin lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi. Kaçak eşyaların arasında dinleme cihazı, gizli kamera gibi takip cihazlarının da bulunduğu öğrenildi.
27.03.2023 Ekonomi
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
Tavanı delip sarımsaklı su ve yağ döktü! Kiracısını çıkarmak için yaptıkları dehşete düşürdü
Tavanı delip sarımsaklı su ve yağ döktü! Kiracısını çıkarmak için yaptıkları dehşete düşürdü Kiracısını çıkarabilmek için yaptıkları dehşete düşürdü. 5 bin liralık kirayı 6 bin dolara, yani 112 bin liraya çıkarmak istedi. Tekstil mağazası işleten kadın rakamı karşılayamayacağını belirtince dükkan sahibi yapmadığını bırakmadı. İddiaya göre küfür ve hakaretler havada uçuştu. Elektriği kesti, sonrasında müşterileri kaçırmak için yaptıkları 'yok artık' dedirtti.
23.01.2023 Yaşam
Arabası olana kritik uyarı geldi! Herkes yanlış biliyor
Arabası olana kritik uyarı geldi! Herkes yanlış biliyor Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte aktif olarak kullanılmayan araçların akülerinin tükenebileceği konusunda uyarıda bulunan usta Anıl Köse, akünün şarj döngüsünü korumak için araçların sadece çalıştırılmasının yetmediğini, aynı zamanda hareket ettirilmesi gerektiğini söyledi.
19.12.2022 Gündem
Eren Abluka’da 14 sığınak ile sözde eğitim kampı imha edildi
Eren Abluka’da 14 sığınak ile sözde eğitim kampı imha edildi İçişleri Bakanlığı, ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış 13 Operasyonu’ çerçevesinde tespit edilen 14 sığınak ile PKK terör örgütünün sözde el yapımı patlayıcı eğitim kampının imha edildiğini duyurdu.
6.12.2022 Gündem
Arabası olanlar dikkat! 'Bin liradan kaçıp 25 bin liradan olmayın'
Arabası olanlar dikkat! 'Bin liradan kaçıp 25 bin liradan olmayın' Arabası olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Elazığ'da sürücüleri uyaran oto tamir ustaları, bin liralık kışlık bakımdan kaçan sürücülerin ileride 25 bin lira masrafla karşı karşıya kalabileceklerini söyledi.
4.12.2022 Ekonomi
Lastikçilerden 'kar yağmadan kış lastiği taktırın' çağrısı
Lastikçilerden 'kar yağmadan kış lastiği taktırın' çağrısı Lastikçiler, hem yollardaki gizli buzlanma hem de kar yağdığında lastikçilerde oluşacak yoğunluk nedeniyle sürücülerin, kent merkezlerine kar yağışını beklemeden araçlarına kışlık lastik taktırmalarını istedi.
29.11.2022 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı: Merdiven altı 'antifriz'e dikkat
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı: Merdiven altı 'antifriz'e dikkat Havaların soğumasıyla birlikte otomobillere kışlık bakımı yaptırmak şart olurken, oto tamir ustaları merdiven altı antifrizlere karşı uyarıyor. Merdiven altı antifrizlerin, maliyeti büyük arızalara sebep olabileceğini belirten oto tamir ustası, "Merdiven altı antifrizler radyatör tıkanmalarına, silindir kapağı çatlamalarına, radyatörlerin donmasına neden olur" dedi.
13.11.2022 Otomobil
Karsan ve Aselsan elektrikli minibüs üretecek
Karsan ve Aselsan elektrikli minibüs üretecek Karsan, ASELSAN’la modern ve çevreci ulaşım için yerli ve milli iş birliğine imza attı.
11.11.2022 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Akü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.