AkciÄŸer

AkciÄŸer

Son dakika akciğer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akciğer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akciğer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

AkciÄŸer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akciğer gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.129 akciğer haberi bulunmuştur. Tüm akciğer haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 yıl boyunca denemediÄŸi tedavi kalmamıştı, nefes borusundan çıktı! Doktorları bile ÅŸaşırtan vaka
3 yıl boyunca denemediÄŸi tedavi kalmamıştı, nefes borusundan çıktı! Doktorları bile ÅŸaşırtan vakaÄ°stanbul'da yaÅŸayan 4 yaşındaki Abdullah Majzoub, bir yaşından beri, tekrar eden öksürük, ateÅŸ ve nefes darlığı ÅŸikayeti ile sürekli hastanelik oluyordu. Çocuk defalarca zatürree tedavisi gördü, durumu düzelmedi. Bir süre sonra ÅŸikayetleri için alerjik astım tedavisi görmeye baÅŸladı. 3 yıl boyunca torba torba ilaç kullanmak zorunda kalan Abdullah'ın nefes darlığı ve öksürük ÅŸikayeti nüksedince ailesi BaÅŸakÅŸehir Çam ve Sakura Åžehir Hastanesi Çocuk Acil Servisi’ne götürdü. Burada çekilen röntgen ve tomografi ile gerçek ortaya çıktı.
21.07.2024Gündem
Marul Kafa’nın annesi öldü mü, Mehmet Yıldırım’ın (Marul Kafa) annesi neden öldü? Cenaze töreni bilgileri
Marul Kafa’nın annesi öldü mü, Mehmet Yıldırım’ın (Marul Kafa) annesi neden öldü? Cenaze töreni bilgileriTikTok ve Instagram'da ürettiÄŸi içeriklerle fenomen haline gelen ve 1.2 milyon takipçi sayısına ulaÅŸan 'Marul Kafa' lakaplı Mehmet Yıldırım’ın annesi hayatını kaybetti. Peki, Mehmet Yıldırım’ın (Marul Kafa) annesi neden öldü?
5.07.2024Gündem
Katil balinalar okyanusun ortasında teknelerini batırdı, 38 gün boyunca böyle hayatta kaldılar
Katil balinalar okyanusun ortasında teknelerini batırdı, 38 gün boyunca böyle hayatta kaldılarRobertson ailesi üyeleri, elde avuçta ne varsa satıp 50 yıllık bir tekneyle dünya turuna çıkarken zorlanmayı bekliyordu belki ama bu kadarını onlar bile tahmin edemezdi. Kitaplara konu olacak hayatta kalma hikâyesini, başından sonuna kahramanı anlattı.
21.06.2024Gündem
Sadece Adana'da üretiliyor! AkciÄŸer hastalıkları dahil her derde deva oluyor
Sadece Adana'da üretiliyor! AkciÄŸer hastalıkları dahil her derde deva oluyorAdana’da sadece Göller Bölgesinde üretilen lezzeti ve aroması ile coÄŸrafi iÅŸaret baÅŸvurusu yapılan “Mezla Balı" Avrupa’da düzenlenen Uluslararası Londan Bal yarışmasında derece ile lezzetini taçlandırmak istiyor.
17.06.2024Adana
Bir yıldır akciÄŸer kanseriyle mücadele eden NeÅŸe Aksoy'dan haber var
Bir yıldır akciÄŸer kanseriyle mücadele eden NeÅŸe Aksoy'dan haber varNeÅŸe Aksoy hakkında geçtiÄŸimiz günlerde hayatını kaybettiÄŸine dair haberler çıktı.
13.06.2024Magazin
Genç mühendisler bu yarışmada buluÅŸuyor
Genç mühendisler bu yarışmada buluÅŸuyorTEKNOFEST, genç mühendis adaylarının motivasyonlarını, hayal güçlerini ve problem çözme yeteneklerini geliÅŸtirmek için TEKNOFEST Kuantum Hackathon Yarışması düzenliyor.
12.06.2024YaÅŸam
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan: Tütün dünyamızı kirletiyor
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan: Tütün dünyamızı kirletiyorCumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Dünya Tütünsüz Günü etkinliÄŸinde sporcularla buluÅŸtu. "Tütün sadece insanı zehirlemiyor aynı zamanda dünyamızı da kirletiyor" diyen CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "“Milyarlarca dolarlık hacmiyle sigara endüstrisinin çocuklarımız baÅŸta olmak üzere toplumumuzun tüm kesimlerini hedef aldığını görüyoruz. Tütün endüstrisi yeni ürünlerle ve kanuni boÅŸluklardan da faydalanarak insanların hayatı pahasına kazancına kazanç eklemektedir" dedi.
9.06.2024Gündem
Ceza ve Sagopa Kajmer'in mesajları göz yaÅŸarttı! 'Ölüm gününde düÅŸmanlıklar ölür'
Ceza ve Sagopa Kajmer'in mesajları göz yaÅŸarttı! 'Ölüm gününde düÅŸmanlıklar ölür''Sagopa Kajmer' olarak tanınan Yunus Özyavuz'un annesi Serpil Özyavuz, akciÄŸer kanseri nedeniyle önceki gün hayatını kaybetti. Ãœnlü rapçinin uzun süredir konuÅŸmadığı meslektaşı Ceza'dan (Bilgin Özçalkan) baÅŸsaÄŸlığı mesajı geldi. Sagopa Kajmer'in cevabı ile yıllar sonra bir kez daha ölüm haberi sonrası küslük rafa kalktı.
4.06.2024Magazin
YoÄŸun bakımdaki hastaya cinsel saldırıda bulunmuÅŸtu! Ä°ndirime itiraz eden hakimin sözleri mahkemeye damga vurdu
YoÄŸun bakımdaki hastaya cinsel saldırıda bulunmuÅŸtu! Ä°ndirime itiraz eden hakimin sözleri mahkemeye damga vurduÄ°zmir'de Ege Ãœniversitesi (EÃœ) Hastanesi'nde yoÄŸun bakımda tedavi gören kanser hastası N.C.'ye (63) cinsel saldırıda bulunan erkek hemÅŸire Emre Kale'ye (30) takdiri indirim uygulanarak verilen 25 yıl hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, sanığın beden ve ruh bakımdan kendisini savunamayacak durumdaki maÄŸdura kamu görevinin ve hizmet iliÅŸkisinin saÄŸladığı nüfuzu kötüye kullandığına yer verildi. Mahkeme heyetinde yer alan kadın hakimin 'iyi hal' indirimine ÅŸerh koyup itiraz etmesinin gerekçesi ise sanığın piÅŸmanlık yaÅŸamadığının açıkça anlaşıldığı, hal ve tavırlarında hiçbir piÅŸmanlık emaresi gözlemlenmemesi olarak açıklandı.
26.05.2024Gündem
SGK uzmanı Özgür Kaya hayatını kaybetti
SGK uzmanı Özgür Kaya hayatını kaybettiKatıldığı televizyon programlarıyla tanınan sosyal güvenlik uzmanı Özgür Kaya hayatını kaybetti. Kaya'nın akciÄŸer yetmezliÄŸi nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü belirtiliyordu.
14.05.2024Gündem
SGK duyurdu! Geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı
SGK duyurdu! Geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındıSosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 10’u yerli üretim olmak üzere 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı.
9.05.2024Gündem
Çocuk enfeksiyonlarına dikkat! BeÅŸinci hastalık'ta artış var..
Çocuk enfeksiyonlarına dikkat! BeÅŸinci hastalık'ta artış var..Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'BeÅŸinci hastalığın' artışta olduÄŸunu söyleyen Türk Pediatri Kurumu BaÅŸkanı ve Çocuk Alerji, Göğüs Hastalıkları ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Haluk ÇokuÄŸraÅŸ, hastalığın benzer belirtileri sebebiyle kızamık, kızıl ya da baÅŸka virüs enfeksiyonları ile karıştırılmaması gerektiÄŸini vurguladı.
3.05.2024Gündem
Kanser tedavisi gördüÄŸü sırada hemÅŸire tarafından cinsel istismara uÄŸradı!
Kanser tedavisi gördüÄŸü sırada hemÅŸire tarafından cinsel istismara uÄŸradı!Ä°zmir'in Bayraklı ilçesinde AkciÄŸer kanseri olan N.C., Ege Ãœniversitesi (EÃœ) Hastanesi’nde yoÄŸun bakımda tedavi gördüğü sırada cinsel saldırıda bulunan erkek hemÅŸire Emre Kale’ye duruÅŸmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuÅŸturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı.
26.04.2024Gündem
Uzman isim uyardı! Genellikle erkeklerde görülen hastalık kadınlarda artışa geçti
Uzman isim uyardı! Genellikle erkeklerde görülen hastalık kadınlarda artışa geçtiGenellikle erkeklerde görülen akciÄŸer kanseri vakalarının sigara kullanımının artmasına baÄŸlı olarak son yıllarda kadınlarda artışa geçtiÄŸine dikkat çeken Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Göğüs Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Ãœyesi Doç. Dr. Alper Avcı, AkciÄŸer kanserinin dünyada en çok ölüme sebebiyet veren kanser türü olduÄŸunu vurguladı.
18.04.2024Gündem
Domateste bu hata 'akciÄŸer hastalığına neden oluyor' - Sakın bu ÅŸekilde tüketmeyin
Domateste bu hata 'akciÄŸer hastalığına neden oluyor' - Sakın bu ÅŸekilde tüketmeyinMevsiminden tadına doyum olmayan domatesi bu ÅŸekilde sakın tüketmeyin. AkciÄŸer hastalığına neden olan bu tüketim alışkanlığı, baÅŸka hastalıkların da kapısını aralıyor.
17.04.2024YaÅŸam
Sadece Adana'da üretiliyor! AkciÄŸer hastalıkları dahil her derde deva oluyor
Sadece Adana'da üretiliyor! AkciÄŸer hastalıkları dahil her derde deva oluyorAdana’da sadece Göller Bölgesinde üretilen lezzeti ve aroması ile coÄŸrafi iÅŸaret baÅŸvurusu yapılan “Mezla Balı" Avrupa’da düzenlenen Uluslararası Londan Bal yarışmasında derece ile lezzetini taçlandırmak istiyor.
11.04.2024Adana
Bakan Koca, Nuri Alço'nun son durumunu açıkladı: Tedavisi yoÄŸun bakımda devam etmektedir
Bakan Koca, Nuri Alço'nun son durumunu açıkladı: Tedavisi yoÄŸun bakımda devam etmektedirSaÄŸlık Bakanı Fahrettin Koca, rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan aktör Nuri Alço'nun yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliÄŸi, akciÄŸer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edildiÄŸini, tedavisinin yoÄŸun bakımda devam ettiÄŸini söyledi.
7.04.2024Magazin
Teknolojik tedavi yöntemleri kanser hastaları için umut verici çözümler sunuyor
Teknolojik tedavi yöntemleri kanser hastaları için umut verici çözümler sunuyorBaÅŸkent Ãœniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi Radyasyon Onkolojisi Ana Bilim Dalı, 4 hekim, 3 fizik mühendisi ve ekibi ile yılda 2000’e yakın hastaya radyoterapi hizmeti vererek, kanserle mücadelede yan etkileri en aza indiren modern ve teknolojik tedavi yöntemleri ile hastalar için umut verici çözümler sunuyor.
3.04.2024Adana
Sadece Adana'da üretiliyor! AkciÄŸer hastalıkları dahil her derde deva oluyor
Sadece Adana'da üretiliyor! AkciÄŸer hastalıkları dahil her derde deva oluyorAdana’da sadece Göller Bölgesinde üretilen lezzeti ve aroması ile coÄŸrafi iÅŸaret baÅŸvurusu yapılan “Mezla Balı" Avrupa’da düzenlenen Uluslararası Londan Bal yarışmasında derece ile lezzetini taçlandırmak istiyor.
4.04.2024Adana
Türkan Åžoray'dan Kadir Ä°nanır paylaşımı: Ä°yi haberlerin bizi sevindirdi
Türkan Åžoray'dan Kadir Ä°nanır paylaşımı: Ä°yi haberlerin bizi sevindirdiGeçtiÄŸimiz pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan YeÅŸilçam'ın usta oyuncusu Kadir Ä°nanır'a, birlikte birçok projede yer aldığı 'Sultan' lakaplı Türkan Åžoray'dan "geçmiÅŸ olsun" mesajı geldi.
28.03.2024Magazin
YoÄŸun bakımda tedavi gören hastaya cinsel saldırı! Mahkemenin kararına aileden itiraz
YoÄŸun bakımda tedavi gören hastaya cinsel saldırı! Mahkemenin kararına aileden itirazÄ°zmir'de, Ege Ãœniversitesi (EÃœ) Hastanesi'nde yoÄŸun bakımda tedavi gören ve erkek hemÅŸirenin cinsel saldırısına uÄŸrayan 4'üncü evre akciÄŸer kanseri hastası N.C.'nin (63) yakınları, hastaneye 2 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı. Mahkeme, 600 bin TL tazminat ödenmesini hükmederken, aile istinafa baÅŸvurdu. Ä°stinaf baÅŸvuruyu reddetti ancak hakimlerden 1'i karara ÅŸerh koyup, 1 milyon TL ödenmesini istedi. Aile, kararı Danıştay'a taşıdı.
18.03.2024Gündem
Büyük Birlik Partisi Genel BaÅŸkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduÄŸu makam aracı kaza yaptı;4 yaralı
Büyük Birlik Partisi Genel BaÅŸkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduÄŸu makam aracı kaza yaptı;4 yaralıBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel BaÅŸkanı Mustafa Destici seçim çalışmalarını yürüttüğü Tokat’ın ReÅŸadiye ilçesinde trafik kazası geçirdi, Destici ReÅŸadiye Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat’a sevk edildi.
4.03.2024Gündem
Bedir bebekten güzel haber! YaÅŸam savaşını kazandı
Bedir bebekten güzel haber! YaÅŸam savaşını kazandıHatay’da 27 haftalıkken 1 kilo olarak dünyaya gelen Bedir bebek, 8 ay boyunca kaldığı kuvözde hayata tutunup sonunda ailesine kavuÅŸtu. Evladını 8 ay sonra kucaklayan anne, "Ãœmidimizi kesmedik, bugün ilk defa kucağımıza aldık" dedi.
28.02.2024Adana
Peridot Taşı Özellikleri Nelerdir? Peridot Taşının En Bilinen Faydaları...
Peridot Taşı Özellikleri Nelerdir? Peridot Taşının En Bilinen Faydaları...Peridot taşı; ‘Zeberced’ ve ‘İletiÅŸim taşı’ olarak da bilinir. En eski mücevherler arasında yer alan Peridot taşı, Mısır uygarlığı ile yakından baÄŸlantılı olan bir taÅŸtır. Ä°lk örneklerine ise Kızıldeniz'de bulunan Topazios Adası’nda rastlanır.Â
7.02.2024YaÅŸam
Ünsüz BenzeÅŸmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz SertleÅŸmesi (BenzeÅŸmesi) Örnekleri...
Ünsüz BenzeÅŸmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz SertleÅŸmesi (BenzeÅŸmesi) Örnekleri...Ãœnsüz benzeÅŸmesi herhangi bir kelimeye eklenen ve ünsüz bir harf ile baÅŸlayan çekim ve yapım eklerinin kendinden önce sert ünsüz geliyorsa benzeÅŸmesi durumudur. Ãœnsüz benzeÅŸmesinde son harf yumuÅŸak ünsüz ise yumuÅŸak ünsüz harf ile sert ünsüz ise sert harfle baÅŸlamak zorundadır.Â
4.02.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akciğer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akciğer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.