Akaryakıt Zam Son Dakika

Akaryakıt Zam Son Dakika

Son dakika akaryakıt zam son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akaryakıt zam son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akaryakıt zam son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akaryakıt Zam Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akaryakıt zam son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 akaryakıt zam son dakika haberi bulunmuştur. Tüm akaryakıt zam son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! EPDK duyurdu
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! EPDK duyurdu Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt istasyonlarında farklı isimlerle satılan dizel ve benzinde uygulanan fiyat farklarını kaldırmaya hazırlanıyor.
20.03.2024 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zamların ardından bu kez...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zamların ardından bu kez... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor. Zamların ardından bu kez indirim geliyor. Fiyatlar pompaya yansıyacak. Geçen hafta yüksek oranda zamlanan benzine, brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş nedeniyle bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 97 kuruş indirim bekleniyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 14 Haziran 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?
14.06.2022 Ekonomi
Ülkede akaryakıt fiyatları rekor seviyede! Daha da yükselecek, önümüzdeki hafta...
Ülkede akaryakıt fiyatları rekor seviyede! Daha da yükselecek, önümüzdeki hafta... Akaryakıt fiyatlarında rekor artış oldu. Ekonomi uzmanları fiyatların önümüzdeki hafta daha da yükseleceğini belirtiyor. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarının ardından Çekya’da akaryakıt fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Ülkede, akaryakıt fiyatlarının rekor seviyelere ulaşması sürücüleri ucuz akaryakıt satan istasyonlara yönlendirirken, istasyonların önünde uzun kuyruklar oluştu. Uzmanlar akaryakıt fiyatlarının artmaya devam edeceğini belirtirken ekonomi uzmanı Boris Tomciak, "Akaryakıt fiyatları önümüzdeki hafta daha da yükselecek. Bunun nedeni dünya petrol fiyatlarındaki keskin artış” dedi.
29.03.2022 Dünya
Akaryakıtta kriz! Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında rekor artış!
Akaryakıtta kriz! Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında rekor artış! Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Benzin, motorin ve LPG ile ilgili flaş gelişme. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın hükümetin akaryakıt fiyatlarıyla ilgili harekete geçtiğini duyurarak, “Mevcut iktidar, akaryakıt fiyatlarındaki artışların bir sarmala dönüşmemesi ve tüketici yararına kontrol altına alınması için çalışmalara başlamıştır” ifadelerini kullandı. Öte yandan Rusya ve Ukrayna arasında artan gerilim petrol fiyatlarına zirve getirdi. Petrol fiyatları 2014 sonundan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) 2022 yılında petrol talebinin artacağı öngörüsünde bulunurken uzmanlardan da petrol fiyatlarına ilişkin yeni tahminler geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2022 yılı için 107 dolar tahmininde bulunarak Türkiye’de akaryakıt ve ulaşım fiyatlarına yıl boyunca zam yapılabileceğinin işaretini verdi. İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler....
15.02.2022 Ekonomi
Benzin, motorin ve LPG'ye zam! Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak
Benzin, motorin ve LPG'ye zam! Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Benzin, motorin ve LGP fiyatlarına zam geldi. Benzinde 62 kuruş, Motorinde 55 kuruş ve otogazda 57 kuruş fiyat artışı yaşandı. Zamlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.
20.12.2021 Ekonomi
Taksi problemi acil çözüm bekliyor: Aylık 22 bin TL ödeme
Taksi problemi acil çözüm bekliyor: Aylık 22 bin TL ödeme Vatandaş taksi bulamıyor, taksici tarifelerden şikâyet ediyor. Şu anda bir şoför kontağı yaklaşık ortalama 1300 lira borçla açıyor. Günü kurtarması için saatte ortalama 300 lira kazanması lazım. Aylık plaka kirası 22 bin lira. Buna yakıt, yıkama, durak parası, yemek, sigorta ve bakım masrafı eklenince şoförler önemli bir yükün altında kalıyor. Şoförler tarifeler düşük kaldıkça yolcu seçmeye, turist aramaya devam edeceklerini, trafiğe girmeyeceklerini söylüyorlar. Sorunun asıl kaynağı olarak ise yine plakaları elinde tutan galericiler gösteriliyor. İşte şikâyet konuları, yolcu hakları ve kazanç denklemiyle taksi ekonomisi.
12.08.2023 Ekonomi
Şişli'de akaryakıt istasyonu çalışanını öldüresiye dövdüler
Şişli'de akaryakıt istasyonu çalışanını öldüresiye dövdüler Şişli'de, akaryakıt istasyonunda bekleyen 2 kişi, kendi kendine konuşan istasyon çalışanı Ali Kemal Şimşek'e saldırdı. Bekçilerin ve akaryakıt istasyonu çalışanlarının gözleri önünde öldüresiye dövülen Şimşek, şikayetçi olmayınca saldırganlar serbest bırakıldı. Güvenlik kameralarına da yansıyan saldırıda yaralanan Ali Kemal Şimşik'in babası Yılmaz Şimşek, saldırganlardan ve bekçilerden şikayetçi olacağını belirterek "Saldırganları yakalamışlar, benim çocuğum korkudan şikayetçi olamamış. Ben hepsinden şikayetçi olacağım. Bekçilerden de şikayetçi olacağım, devlet bunlara yetki vermiş. Sen onların güvenliğini sağla onları koru diye seni oraya koymuş" dedi.
2.07.2023 Yaşam
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzine zam geldi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzine zam geldi Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları da sürekli değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 67 kuruş zam geldi.
16.01.2023 Ekonomi
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bugüne kadar 40 telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söyleyerek, "Bunun 29 tanesini karşı taraf, 11'inde de ben geri dönmüşüm. Bunar olabilir, peki niye yalan söyleme gereği duyuyorsunuz" dedi.
4.01.2023 Gündem
Kasko fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 300 arttı, düzenleme geliyor
Kasko fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 300 arttı, düzenleme geliyor Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması! Kasko fiyatlarındaki artış araba sahiplerini zorlamaya devam ediyor. Fiyatlar 150 bin liranın üzerine kadar çıktı, yüzde 300’e kadar arttı. Kasko poliçeleri için yeni yılda en az yüzde 50 ile yüzde 100 arasında zam beklentisi oluştu. Fahiş fiyatlara karşı ise yeni bir düzenleme çalışmaları başladı. İşte detaylar...
9.12.2022 Otomobil
Hamsi ile ilgili 'tehlike' uyarısı! Gittikçe azalıyor, fiyatları da vurabilir
Hamsi ile ilgili 'tehlike' uyarısı! Gittikçe azalıyor, fiyatları da vurabilir Hamsi fiyatları ile ilgili dikkat çeken açıklama! Av yasağı çağrısı geldi, şikayetler artmaya başladı. Stokların tükenme aşamasına geldiğini belirten uzmanlar, hamsi neslinin de tehlikede olduğunu ifade etti. Peki balık fiyatlarında son durum ne? Hamsi ne kadar oldu? İşte detaylar...
7.12.2022 Ekonomi
Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken çıkış! 'Zamlar art niyetli'
Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken çıkış! 'Zamlar art niyetli' Fahiş fiyat tartışmasında tansiyon düşmüyor. Marketler artan girdi maliyetlerini gösterip “Biz fahiş fiyatlı etiket koymuyoruz” diyor. Bazı ürünler haftadan haftaya hatta günden güne zamlanıyor. Vatandaşlar da ‘Her gün etiket değişir mi’ diye soruyor. Uzmanlar ise “Bazı ürünlerde maliyetten kaynaklı artış normal ama piyasada art niyetli zamlar da var” diyor.
2.12.2022 Ekonomi
Araba sigortasında yeni dönem! Şartlar belli oldu, yüzde 50 indirimli olacak
Araba sigortasında yeni dönem! Şartlar belli oldu, yüzde 50 indirimli olacak Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması! Zorunlu trafik sigortasında yeni bir dönem başlıyor. Poliçelerde sistem tamamen değişiyor. Bazı sürücülere yüzde 50 indirim yapılırken; bazılarına da yüzde 200 zam gelecek. Yani basamak sayıları artırılacak, kişiye özel poliçeler olacak. Peki bu indirim ya da zamlar neye göre belirlenecek? Piyasadaki fiyatlar ne durumda? İşte zorunlu trafik sigortası ile ilgili son detaylar...
17.11.2022 Otomobil
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Motorine indirim geldi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Motorine indirim geldi Akaryakıt fiyatları son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Motorin grubunda bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 56 kuruş indirim geldi.
14.11.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Benzin ve otogaza zam geldi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Benzin ve otogaza zam geldi Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşının sürmesiyle birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanmalar yaşanmaya devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatları ise indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 1,31 lira ve LPG'ye ise 49 kuruşluk zam geldi. İşte tüm detaylar...
3.11.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Büyük indirim geliyor
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Büyük indirim geliyor Akarayakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Motorin grubunda bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 76 kuruş indirim bekleniyor.
19.09.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Büyük düşüş sonrası indirim beklentisi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Büyük düşüş sonrası indirim beklentisi Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Akaryakıtta yeni indirim beklentisi oluştu. Brent petrol 90 doların altına geriledi. 87 doları gören brent petrol, son 9 ayın en düşük seviyesine indi. Zam sonrası 26 lirayı bulan motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirim geldi. Yapılan indirim ile birlikte İstanbul, İzmir ve Ankara'da motorinin litre fiyatı 25 liranın altına düştü. Brent petrolün varil fiyatında bugün de süren düşüş ile birlikte 88 dolar bandına seyir etmesi yeni indirim beklentisi oluştu. İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
8.09.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Bu gece yarısından itibaren motorin, benzin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Bu gece yarısından itibaren motorin, benzin, LPG... Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Dün 70 kuruş zamlanan motorinin fiyatı bugün de 77 kuruş arttı. Zammın ardından motorinin litresi yeniden 26 lira seviyesine yükseldi. İşte tüm ayrıntılar...
6.09.2022 Ekonomi
Akaryakıtta fiyatlar değişti! İşte benzin, motorin ve LPG'de yeni fiyatlar
Akaryakıtta fiyatlar değişti! İşte benzin, motorin ve LPG'de yeni fiyatlar Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi geldi. Akaryakıt fiyatlarına zam yapıldı. Akaryakıt fiyatlarında yeni ücretler belli oldu. Petrol piyasasındaki dalgalanmalar, Brent petrol varil fiyatının yeni haftaya yükseliş ile başlaması ile birlikte akaryakıt fiyatlarında yine zam göründü. Geçtiğimiz günlerde peş peşe yapılan indirimlerin ardından gece yarısında yapılan zam ile birlikte akaryakıtta tabela değişti. Benzin ve motorinin fiyatı yükselirken LPG’de ise indirim geldi. İşte 6 Eylül 2022 itibari ile güncel akaryakıt fiyatları ve petrol piyasasında son durum…
6.09.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları değişti! Zam sonrası indirim geldi, işte benzin, motorin, LPG'de güncel fiyatlar
Akaryakıt fiyatları değişti! Zam sonrası indirim geldi, işte benzin, motorin, LPG'de güncel fiyatlar Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Akaryakıt fiyatlarına zam sonrası indirim geldi. Benzin, motorin ve LPG'de yeni fiyatlar belli oldu. Rusya-Ukrayna savaşı ile döviz kurundaki dalgalanmaların etkisiyle Brent petrol fiyatlarında oynaklı akaryakıt fiyatlarına indirim veya zam olarak yansıyor. Akaryakıt fiyatlarına üst üste gelen zamlardan sonra benzine indirim geldi. Benzine gelen 1 lira 5 kuruşluk indirim pompaya yansıdı. İşte Brent petrolde son durum ve 30 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları….
30.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Motorin, benzin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Motorin, benzin, LPG... Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatı 87 kuruş arttı. İşte tüm detayları...
25.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Motorine zam geldi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Motorine zam geldi Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren fiyatı 95 kuruş artan motorinin litre fiyatı 26 lira 3 kuruşa yükseldi. İşte tüm detaylar...
24.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Bir zam da benzine
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Bir zam da benzine Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Son dönemde motorine gelen üst üste zamların ardından 80 kuruşluk bir zam da benzine geliyor. Pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olacak fiyat artışıyla birlikte benzinin litresi 21 lirayı aşacak. İşte ayrıntılar...
20.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Benzine indirim, motorine zam! İşte yeni fiyatlar
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Benzine indirim, motorine zam! İşte yeni fiyatlar Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Akaryakıtta yeni fiyatları belli oldu. Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen dalgalanma beraberinde akaryakıt zammı ve indirimi haberlerini getiriyor. Bazı sürücüleri üzecek, bazılarını ise sevindirecek haber geldi. Benzin fiyatlarına indirim, motorin fiyatlarına ise zam yapıldı. İşte, 19 Ağustos 2022 güncel akaryakıt fiyatları ile LPG, benzin ve motorin fiyatları...
19.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Hem indirim hem zam! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Hem indirim hem zam! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Akaryakıt fiyatlarına bir yandan zam bir yandan da indirim yapıldı. Akaryakıtta yeni fiyatlar belli oldu. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 77 kuruş zam, benzine ise 83 kuruş indirim yapıldı. Fiyat değişikliğinin ardından motorinin litresi 24 lirayı aştı, benzinin litresi ise 20 lira seviyelerine geriledi.
18.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Akaryakıt Zam Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akaryakıt zam son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.