Ak Parti Myk

Ak Parti Myk

Son dakika Ak Parti MYK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ak Parti MYK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ak Parti MYK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti Myk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti myk gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 ak parti myk haberi bulunmuştur. Tüm ak parti myk haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin mesajı bizim için yol haritasıdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin mesajı bizim için yol haritasıdır AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Çelik, "31 Mart seçimleri de önümüzde izleyeceğimiz siyaset açısından dönüm noktası. Milletimiz uyarılarda bulunmuştur, eleştirileri vardır. Bu mesajı bütün boyutları ile ele almak değerlendirmek boynumuzun borcudur." dedi.
2.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tüzüğe göre Faruk Koca'nın ihracı istendi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tüzüğe göre Faruk Koca'nın ihracı istendi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı sonrası AK Parti'den ihracı talebi ile ilgili olarak, ' Disiplin suçu oluştu, tüzüğe göre ihracı istendi.' dedi.
12.12.2023 Gündem
AK Parti MYK Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı
AK Parti MYK Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
27.11.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü sivil kaybına karşıyız
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü sivil kaybına karşıyız AK Parti'nin saat 14:00'te başlayan MYK toplantısı sona erdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı sonrasında açıklama yaptı. Çelik, "Gazze ağır bir şekilde bombalanıyor. İsrail'de de sivillerin kaybı oldu. Kudüs'te ve başka yerlerde gerçekleşen saldırılara karşı çıkıyorsa aynı şekilde Filistin'deki saldırıya da karşı çıkıyoruz. Bütün tabloyu doğuran şey 67 sınırlarındaki iki devletli çözüm hayata geçmemiştir. Bütün taraflarda sivillerin hedef alınmasına karşıyız" dedi.
12.10.2023 Gündem
AK Parti MYK toplantısı başladı
AK Parti MYK toplantısı başladı AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
12.10.2023 Gündem
Erken seçim tartışması! AK Partili Çelik: Seçim tarihine ilişkin değerlendirme yapılıyor
Erken seçim tartışması! AK Partili Çelik: Seçim tarihine ilişkin değerlendirme yapılıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''Bizim irademiz seçimin 18 Haziran'da zamanında yapılması yönünde. Fakat 18 Haziran’la ilgili çıkabilecek bazı sıkıntılar; yani vatandaşlarımızın yurt içinde bir seyahat dönemi olması ve çeşitli şekillerde ülkemizde büyük bir hareketliliğin yaşandığı bir dönem olması sebebiyle bir değerlendirme yapılıyor'' dedi.
2.01.2023 Gündem
AK Parti MYK toplantısı başladı
AK Parti MYK toplantısı başladı AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde başladı.
3.10.2022 Gündem
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar! Yunanistan'ın hamlesine çok sert yanıt
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar! Yunanistan'ın hamlesine çok sert yanıt AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplandı. Toplantı devam ederken AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, Adaların silahsızlandırılmasına dair önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, Yunanistan'ın adaları silahlandırma hamlesiyle ilgili, "Efes Tatbikatı büyük bir katılımla dünyada büyük ses getirdi. Ege adalarının silahlandırılması konusunda Cumhurbaşkanımızın güçlü bir açıklaması oldu. Her zaman şunu söylüyoruz: Yunanistan bizim komşumuz, sorunları masada çözebileceğimize açığız. Ama Yunanistan sürekli olarak üçüncü ülkeleri işe katıyor. Paris Antlaşması, Meis adasının da dahil olarak 14 adanın silahsız olmasını teyit ediyor. Ne zaman hukuka davet etsek maalesef Yunanistan bunu 'Komşumuzun saldırganlığı, Türkiye'nin Yunanistan'ı tehdidi' gibisinden propagandalara çevirmeye çalışıyor." dedi.
14.06.2022 Gündem
AK Parti'de görev değişimi!
AK Parti'de görev değişimi! AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın, AK Parti MYK'da görevinden affını istediği yerine de Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un getirileceği öğrenildi.
19.05.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Pençe-Kilit harekatı ile ilgili açıklama: Operasyonu buna dayanarak yapıyoruz!!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Pençe-Kilit harekatı ile ilgili açıklama: Operasyonu buna dayanarak yapıyoruz!! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısıyla ilgili açıklama yaptı. Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarla ilgili açıklama yapan Ömer Çelik, "Bu saldırganlığı kınadığımızı, Kudüs'ün kırmızı çizgimiz olduğunu bir kere daha hatırlatıyoruz." dedi. Pençe - Kilit operasyonuyla ilgili olarak da "Operasyonu BM'nin 51. maddesine dayanarak yapıyoruz. Mehmetçiğin hedefine ulaşacağından şüphemiz yok." açıklamasında bulundu.
18.04.2022 Siyaset
Barış masası Türkiye'de mi kurulacak? AK Parti Sözcüsü Çelik'ten flaş açıklama
Barış masası Türkiye'de mi kurulacak? AK Parti Sözcüsü Çelik'ten flaş açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, "Ukrayna krizi MYK'mızın en önemli gündem maddelerinden bir tanesi. Önümüzdeki günlerde Hollanda Başbakanı Türkiye'ye gelecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın NATO'ya katılımı için bir Brüksel ziyareti gerçekleşecek. Cumhurbaşkanımız hem Sayın Putin hem de Sayın Zelenskiy ile görüşüyor. 35 liderle 38 görüşme gerçekleştirdi. Türkiye'nin yürüttüğü politikanın güvenilir bir politika olduğunu herkes ifade ediyor. Amacımız kalıcı ateşkesin sağlanması." dedi.
21.03.2022 Siyaset
AK Parti MYK toplanıyor!
AK Parti MYK toplanıyor! AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak AK Parti MYK toplantısında Rusya'nın Ukrayna saldırısı, bölgedeki son durum ve Ankara'nın yürüttüğü diplomasi trafiğinin ele alınması bekleniyor.
6.03.2022 Gündem
AK Parti MYK bugün toplanıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında iki kritik konu...
AK Parti MYK bugün toplanıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında iki kritik konu... Gelen son bir dakika haberine göre; AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. MYK gündeminin en önemli konu başlığı 10 günü aşkın bir süredir etkisini sürdüren Türkiye'nin ciğerini yakan orman yangınları oluşturuyor. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarıyla bir değerlendirme yapacağı, bölge halkına yapılacak yardımların vatandaşlara zamanında ulaşması için teşkilatların daha aktif rol alması için talimat vereceği belirtildi.
9.08.2021 Siyaset
Esnek çalışma düzenlemesi istihdam paketinden çıkartılacak mı? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararında!
Esnek çalışma düzenlemesi istihdam paketinden çıkartılacak mı? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararında! İstihdam paketi görüşmeleri TBMM Genel Kurulu'nda devam ediyor. İstihdam paketi kapsamındaki esnek çalışma düzenlemesine sendikalar ve bazı AK Parti milletvekilleri itiraz etti. Esnek çalışma ile ilgili düzenlemenin AK Parti MYK'da ele alınacağı öğrenildi. Ak Parti MYK'da ele alınıcak esnek çalışma düzenlemesiyle ilgili son sözü Başkan Recep Tayyip Erdoğan söyleyecek. Peki, Esnek çalışma düzenlemesi istihdam paketinden çıkartılacak mı? İşte istihdam paketi ve esnek çalışma düzenlemesi ile ilgili son gelişmeler...
8.11.2020 Çalışma Hayatı
AK Parti MYK toplandı
AK Parti MYK toplandı AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
13.10.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babacan ve Davutoğlu yorumu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babacan ve Davutoğlu yorumu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, corona virüs sebebiyle bir süredir gerçekleşmeyen AK Parti MYK toplantısında Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu partiler hakkında ilk kez değerlendirme yaptı. Erdoğan'ın, "Onlarla meşgul olmayın. Onları Ademe (yokluğa) mahkûm edin." dediği öğrenildi.
4.06.2020 Siyaset
Kulisleri sallayan iddia! Gökçek'in yerine 3 isim...
Kulisleri sallayan iddia! Gökçek'in yerine 3 isim... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamuoyuna yaptığı açıklamalarda adını anmadan adeta nokta tarif ettiği, vakit geçirmeden görevi bırakması mesajı verdiği iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, bu hafta içinde, yüksek ihtimalle hafta başında istifasını açıklayacağı iddia edildi.
16.10.2017 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MYK sonrası açıklama yaptı
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MYK sonrası açıklama yaptı AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, iç tüzük değişikliği ile ilgili parti grupları kendi tekliflerini Meclis'e sunacak" dedi.
13.09.2017 Siyaset
AK Parti MYK toplantısı sona erdi
AK Parti MYK toplantısı sona erdi AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi.
21.02.2017 Siyaset
AK Parti MYK sona erdi
AK Parti MYK sona erdi AK Parti MYK Başbakan Yıldırım başkanlığındaki toplantı 2 saat sürdü
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım: PKK'ya katılım son 40 yılın en düşük düzeyinde
Başbakan Yıldırım: PKK'ya katılım son 40 yılın en düşük düzeyinde Başbakan Binali Yıldırım, önceki gün 8 saate yakın süren MYK toplantısında terörle mücadele ve anayasa değişikliği süreçlerine ilişkin bilgi verdi.
29.09.2021 Gündem
Beştepe'de sürpriz görüşme
Beştepe'de sürpriz görüşme Beştepe'de Erdoğan'ın programında yer almayan bir buluşma gerçekleşiyor...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan ve Davutoğlu'nun  5 Mayıs görüşme programı açıklandı
Erdoğan ve Davutoğlu'nun 5 Mayıs görüşme programı açıklandı CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Başbakan Ahmet Davutoğlu’yla yaptığı 1 saat 40 dakikalık görüşmenin ardından, merak edilen 5 Mayıs 2016 tarihli görüşme programları açıklandı...
29.09.2021 Gündem
Suriye’ye kara harekatı olacak mı?
Suriye’ye kara harekatı olacak mı? AK Parti MYK sonrası önemli açıklamalarAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Türkiye’nin gündeminde Suriye’ye kara harekatı yok' dedi.
29.09.2021 Gündem
Hükümetten koalisyon açıklaması!
Hükümetten koalisyon açıklaması! Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na koalisyon raporlarına ilişkin sunum yaptıktan sonra basın açıklaması yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Myk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti myk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.