Ak Parti İbb Başkan Adayı

Ak Parti İbb Başkan Adayı

Son dakika ak parti ibb başkan adayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ak parti ibb başkan adayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ak parti ibb başkan adayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti İbb Başkan Adayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti ibb başkan adayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 ak parti ibb başkan adayı haberi bulunmuştur. Tüm ak parti ibb başkan adayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Geride bıraktığımız 5 yılda İstanbul, liyakatsizliğin kurbanı oldu. Beceriksizliğe mahkum edildi. Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar. Reklama, algıya ayırdıkları bütçeyi depreme ayırmadılar. Ulaşım sorununu çözeceğiz dediler, tam bir çileye dönüştürdüler" dedi.
29.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Ev kadınları sandıkta gereken cevabı verecek
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Ev kadınları sandıkta gereken cevabı verecek AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beykoz’da 'Beysen Buluşmaları' programına katıldı. Konuşmasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir televizyon kanalındaki söylemleriyle ilgili eleştirilerde bulunan Kurum, "Ev kadınlarını diğer kadınlar kadar saygın görmüyor. Ayrıştırıyor, küçümsüyor. İşte bu yarı zamanlı kibirli belediye başkanının kibri aklını önüne geçmiş. Bu kibir abidesine artık söyleyecek birşey bulamıyorum. Bu değer bilmez had bilmez kibirli adaya 31 Mart’ta ev kadınları sandıkta gereken cevabı verecek" dedi.
5.03.2024 Gündem
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Sultanbeyli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, "31 Mart'tan sonraki 5 yılda, biz 20 yılda yapılacak işleri yapacağız. Eserleri üretip sizi, CHP'nin insafına, yalanlarına, algılarına, beceriksizliğine asla terk etmeyeceğiz" dedi.
4.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek Pendik'te düzenlenen mitingde konuşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Sizlere söz veriyorum. Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek. Ailelerimize, çocuklarımıza, evlatlarımıza zaman kalacak" ifadelerini kullandı.
12.02.2024 Gündem
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: Kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı bırakmayacağız
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: Kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı bırakmayacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Tuzla Kentsel Dönüşüm Temel Atma ve Yıkım Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Kurum, "İnsanımızın hayatını huzura, refaha ve güvene kavuşturacak olan kentsel dönüşüm çalışmalarımızdan bir yenisini daha başlatmak için buradayız. Hep birlikte 5187 kentsel dönüşüm konutunun bir kısmının temellerini atacak, bir kısmının ise yıkım törenlerini yapacağız." dedi.
9.02.2024 Gündem
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Haliç Kongre Merkezi’nde televizyon, gazete ve dijital medya genel yayın yönetmenleri ile bir araya geldi. İnsanı özne olarak merkeze alan bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini ifade eden Kurum, “Biz vatandaşımızı dinleyici olarak görmüyoruz, vatandaşımızı doğrudan bir paydaş olarak, İstanbul’u yönetecek ekibin bir parçası olarak görüyoruz.” dedi. 10 temel başlıkta toplanan projelerini anlatan Kurum, “İstanbul’un kaynaklarını algı yönetmek için kullanmak yerine gerçek belediyecilik hizmetleri için kullanacağız.” ifadelerini kullandı.
8.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, "İstanbul'da tek bir riskli yapı bırakmayana kadar bu aziz milletle gece gündüz çalışacağız" dedi.
6.02.2024 Gündem
Murat Kurum 6 Şubat depremlerini video mesaj ile andı
Murat Kurum 6 Şubat depremlerini video mesaj ile andı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum 11 ili vuran 6 Şubat depremlerini videolu mesaj ile andı. Kurum, depremlerin yıl dönümünde yayınladığı mesajda, "Tarihe geçen o acı, o karanlık günde 50 bini aşkın canımızı yitirdik. Yüreklerimizde oluşan yara ilk günkü gibi sızlıyor." dedi. Mesajında, afet bölgesinde devletin tüm imkanlarının afetzedeler için seferber edildiğini ifade eden Kurum, depremlerden etkilenen şehirlerin baştan aşağı yenilendiğini belirtti.
6.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul'da metro gitmeyen hiçbir ilçemiz kalmayacak
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul'da metro gitmeyen hiçbir ilçemiz kalmayacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'nde konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul'da metro gitmeyen hiçbir ilçemiz kalmayacak. 31 Mart akşamı İstanbul'un evladı kardeşi yoldaşı olmaya talibim.' ifadelerini kullandı.
29.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 1 Nisan'da İstanbul rekor bir oyla Cumhur ittifakıyla tanışacak
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 1 Nisan'da İstanbul rekor bir oyla Cumhur ittifakıyla tanışacak  AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te düzenlenen 'Çankırılı Yarenler Hemşehri Buluşması' programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Kurum, "1 Nisan'da İstanbul rekor bir oyla Cumhur ittifakıyla tanışacak. Biz o algı belediyeciliğini gerçek belediyecilik yapacağız.Ayrı gayrıdan yana değil birliktelikten yana olacağız; kibirli değil mütevazı olacağız, zorlaştırmayacağız kolaylaştıracağız ve milletin değerlerine daima saygılı olacağız. Koltuğumuza değil halkımıza bağlanacağız. " dedi.
10.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız
Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız. Ankara'yı kucaklayacağız. Ankara'nın her köşesini eserlerle, hizmetlerle donatacağız" dedi.
27.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Sadece İstanbul'a odaklanacağız
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Sadece İstanbul'a odaklanacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bakırköy'deki Minibüs Esnafı Dayanışma Yardımlaşma Koruma Derneği'ne ziyarette bulundu. Minibüs şoförlerinin sorunlarının dinleyen Kurum, “Siz söyleyeceksiniz biz dinleyeceğiz, siz isteyeceksiniz biz yapacağız. Biz hep böyle çalıştık, böyle gördük, böyle öğrendik. Her şeyi İstanbul’da 70 gün sonra yeniden başlatacağız. Çünkü biz ‘Yeniden İstanbul şimdi İstanbul sadece İstanbul’ diyoruz. Ve şunu biliyoruz ki İstanbullu kardeşlerimiz bizi hasretle, özlemle bekliyor.” dedi. İstanbul’da yarı zamanlı çalışan bir yönetim olduğunu belirten Kurum, “Maalesef mesailerini, enerjilerini tam zamanlı İstanbul’a, İstanbul halkına harcamıyorlar. Bu şehrin sorunlarına vakıf olduklarını düşünmüyorum” ifadelerini kullandı. Merkezinde İstanbul’un olduğu bir belediyecilik anlayışını yeniden İstanbul’a getireceklerini belirterek, “Tüm birikimimizle, tüm enerjimizle, tüm tecrübemizle sadece İstanbul’a odaklanacağız.” dedi.
23.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilen Ak Parti İstanbul Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, "İstanbulluların, gündeminde olmayan hiçbir şey bizim de gündemimizde olmayacak. Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. Tüm İstanbulluların dostu, kardeşi, yol arkadaşı olacağız" ifadelerini kullandı.
20.01.2024 Gündem
Binali Yıldırım: İmamoğlu Beylikdüzü'nde 37 vaat vermiş, sadece 2 tanesini gerçekleştirmiş
Binali Yıldırım: İmamoğlu Beylikdüzü'nde 37 vaat vermiş, sadece 2 tanesini gerçekleştirmiş Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Binali Yıldırım, "İmamoğlu ve Küçükkaya'nın otelde görüşmesine ilişkin 'Rakibimle yüz yüze, hem de tek başına değil, bütün danışman ekibiyle beraber görüşülüyor olması, gayri ahlaki bir durumdur. Ekrem Bey, siyaseten kabul edilemez bir iş yapmıştır. Bu görüşmeyi yaparak ve bunu da kamuoyundan gizli tutarak gerçekleştirmiş olması, doğrusu kendisinin güvenilirliliği konusunda soru işaretlerini artırmıştır" dedi. İmamoğlu'nu eleştiren Yıldırım, "Beylikdüzü'nde 37 vaat vermiş, sadece 2 tanesini gerçekleştirmiş" diye konuştu.
20.06.2019 Siyaset
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem
Binali Yıldırım: Söylentilere kulak asmayın
Binali Yıldırım: Söylentilere kulak asmayın AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kartal'da CHP'nin seçim standını ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
22.03.2019 Siyaset
Binali Yıldırım, hayvanseverleri mutlu edecek
Binali Yıldırım, hayvanseverleri mutlu edecek AK Parti ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, hayvanseverleri memnun edecek projelerini açıkladı.
20.03.2019 Siyaset
Binali Yıldırım'dan '24 saat toplu ulaşım' sözü
Binali Yıldırım'dan '24 saat toplu ulaşım' sözü AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'da toplu taşıma araçlarıyla 24 saat ulaşımın hayata geçeceğini açıkladı.
19.03.2019 Siyaset
Yıldırım seçim çalışmalarını Küçükçekmece'de sürdürdü
Yıldırım seçim çalışmalarını Küçükçekmece'de sürdürdü AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım seçim çalışmalarını Küçükçekmece'de sürdürdü. Yıldırım, Hacı Bektaş Veli Anadolu Lisesi Proje Okulu'nu ve Tüccar ve Sanayiciler Derneği İlkokulu'nu ardından da AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.
6.03.2019 Siyaset
AK Parti'nin adayı belli oldu
AK Parti'nin adayı belli oldu İstanbul'un Esenyurt Belediyesi'nde Başkan Necmi Kadıoğlu'nun sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etmesinin ardından AK Parti'nin yeni başkan adayı Ali Murat Alatepe oldu.
29.09.2021 Gündem
İstanbul, başkanını seçiyor
İstanbul, başkanını seçiyor İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın görevinden istifa etmesinden sonra, bugün 16.00’da yapılacak seçimle mega kentin yeni başkanı belli olacak
27.09.2017 Siyaset
Topbaş üçüncü kez İstanbul’un başkanı
Topbaş üçüncü kez İstanbul’un başkanı Yerel seçimlerde en büyük iddianın birinin yaşandığı İstanbul, büyük rekabete sahne oldu...
31.03.2014 Siyaset
'Orman ve denizi ile eko kente dönüşecek'
'Orman ve denizi ile eko kente dönüşecek' Ak Parti Maltepe adayı Edibe Sözen: “Çalışmalarımızın ana konseptini ‘Yeşil Maltepe’ oluşturuyor...
23.03.2014 Siyaset
Yakın çevresini unutmadı!
Yakın çevresini unutmadı! Erdoğan, Belediye Başkanlığı döneminde kendisini başarıya taşıyan ekibini hiç unutmuyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti İbb Başkan Adayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti ibb başkan adayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.