Ailecek Şaşkınız

Ailecek Şaşkınız

Son dakika Ailecek Şaşkınız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ailecek Şaşkınız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ailecek Şaşkınız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ailecek Şaşkınız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ailecek şaşkınız gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 ailecek şaşkınız haberi bulunmuştur. Tüm ailecek şaşkınız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir? Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in neden küstüğü merak ediliyor. Murat Cemcir ile Ahmet Kural, 'Çalgı Çengi’,'İşler Güçler', 'Kardeş Payı', 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' gibi yapımlarda başrolü paylaşmıştı. Peki, Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
13.03.2024 Magazin
Ahmet Kural baba oluyor!
Ahmet Kural baba oluyor! Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile avukat eşi Çağla Gizem Şahin'den hayranlarını sevindiren haber geldi.
17.11.2023 Magazin
Murat Cemcir: Sokakta röportaj vermiyorum
Murat Cemcir: Sokakta röportaj vermiyorum 2020 yılında vizyona giren 'Baba Parası' filminden sonra ekranlardan uzak kalan oyuncu Murat Cemcir, önceki akşam Nişantaşı'nda bir kafeden çıkarken objektiflere yansıdı.
23.07.2022 Magazin
Saadet Işıl Aksoy kızıyla birlikte koronavirüse yakalandı!
Saadet Işıl Aksoy kızıyla birlikte koronavirüse yakalandı! Ekranlardan bir süredir uzak olan ve ABD'de yaşayan Saadet Işıl Aksoy, tatil için ailesiyle Türkiye'ye gelmişti. Marmaris'te tatil yapan oyuncu, kızıyla birlikte koronavirüse yakalandığını duyurdu.
18.07.2022 Magazin
Ahmet Kural’dan sevenlerine üzücü haber! Bu sözlerle duyurdu
Ahmet Kural’dan sevenlerine üzücü haber! Bu sözlerle duyurdu Son olarak TRT1'de yayınlanan 'Kıbrıs Zafere Doğru' adlı dizide rol alan Ahmet Kural, koronavirüse yakalandı. Haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
7.03.2022 Magazin
Murat Cemcir dizi çekecek
Murat Cemcir dizi çekecek 'Çalgı Çengi', 'İşler Güçler', 'Düğün Dernek', 'Kardeş Payı', 'Ailecek Şaşkınız', 'Baba Parası' adlı dizi ve filmlerde Ahmet Kural’la birlikte başrolü paylaşan Murat Cemcir, sevenlerine müjdeyi verdi.
22.07.2021 Televizyon
Doğduğun Ev Kaderindir bu hafta (6 Ocak) yok mu 2021? Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? TV8 yayın akışı 6 Ocak 2021...
Doğduğun Ev Kaderindir bu hafta (6 Ocak) yok mu 2021? Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? TV8 yayın akışı 6 Ocak 2021... Doğduğun Ev Kaderindir bugün var mı? Doğduğun Ev Kaderindir bitti mi, final mi yaptı neden yok? Soruları 27. bölümün TV8 yayın akışında yer almadığının görülmesinin ardından peş peşe sorulmaya başladı. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un başrolünde yer aldığı dizinin 27. yeni bölümü hakkındaki merak edilenler arttı. Doğduğun ev kaderindir yeni bölüm ne zaman? İşte dizi hakkındaki merak edilenler ve TV8 yayın akışı 6 Ocak 2021...
6.01.2021 Gündem
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır?
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır? Oyuncu Nurgül Yeşilçay, 44. yaşını evde karantinasında kutladı. Sevgilisi Necati Kocabay’ın el yapımı doğum günü pastasıyla yeni yaşını karşılayan güzel oyuncu, sosyal medyadan evde gerçekleşen anlarını takipçileriyle paylaştı. Nurgül Yeşilçay’ın paylaşımının ardından Necati Kocabay kimdir? soruları da sorulmaya başlandı.
28.03.2020 Gündem
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı?
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı? Ahmet Kural kimdir? Başarılı oyunculuğuyla ve beğenilen sinema filmleriyle tanınan Ahmet Kural gündemden düşmüyor. Sıla ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Ahmet Kural, dün Sıla'nın darp sebebiyle şikayetçi olmasından dolayı dikkatleri üzerine topladı. Peki Ahmet Kural kimdir? Sıla ve Ahmet Kural arasında neler yaşandı?
2.11.2018 Gündem
Püfür püfür  sinema keyfi
Püfür püfür sinema keyfi Yaz boyunca sinema salonlarına tıkılıp film izlemek yerine açık havada sinema keyfi yaşamaya ne dersiniz? Yazlık sinemaların sayısı azalmış olsa da oldukça iyi mekânlar var.
13.07.2018 Arşiv
Sektörde senaryolar hep erkek odaklı
Sektörde senaryolar hep erkek odaklı Oyuncu Saadet Işıl Aksoy, bu ay InStyle dergisinin kapak kızı oldu ve “Sektörde hikayeler erkek odaklı” dedi
27.05.2018 Magazin
Dev bütçeli film hüsrana uğradı
Dev bütçeli film hüsrana uğradı Kerem Bursin ve Burak Özçivit'in başrolünü paylaştığı Can Feda filmi ilk 3 günde 110 bin 685 kişi tarafından izlenerek gişede hayal kırıklığı yaşattı.
11.04.2018 Magazin
Onur Ünlü'ye şok! İlk üç günde...
Onur Ünlü'ye şok! İlk üç günde... Hafta sonu sinema salonlarında toplam 757 bin 362 biletli seyirci 21’i yerli 22’si yabancı 43 film izlerken, Ailecek Şaşkınız bu hafta sonu da en fazla izlenen yapım olmayı başardı. Onur Ünlü'nün yeni filmi Gerçek Kesit: Manyak ise 2 bin 928 seyirci ile açılış gerçekleştirdi.
27.03.2018 Magazin
Selfie rekoru kırdılar
Selfie rekoru kırdılar Ahmet Kural ve Murat Cemcir, başrolünde yer aldıkları ‘Ailecek Şaşkınız’ filmini, 212 AVM’de hayranlarıyla izledi.
26.03.2018 Magazin
Çıtayı yükseltmeyi seviyoruz!
Çıtayı yükseltmeyi seviyoruz! ‘Ailecek Şaşkınız’ın başrollerinden Murat Cemcir’den iddialı açıklama: “Çıtayı yükseltmeyi seviyoruz, sonra altından geçiyoruz”
23.03.2018 Magazin
'Kaybedenler Kulübü Yolda' ilk 3 günde ne kadar izlendi?
'Kaybedenler Kulübü Yolda' ilk 3 günde ne kadar izlendi? Kadıköy'de gerçekleşen galasına başrol oyuncularının alkollü olarak katılması ile gündeme gelen 'Kaybedenler Kulübü Yolda' filmi, gişede hayal kırıklığı yaşadı.
21.03.2018 Magazin
Yönetmen olma oyuncu ol!
Yönetmen olma oyuncu ol! Ailecek Şaşkınız oyuncuları Murat Cemcir ve Ahmet Kural önceki gün Konya’da hayranları ile bir araya geldi. Üniversite eğitimini Konya’da tamamlayan Kural, “Hocam ‘yönetmen olma, oyuncu ol’ diyince oyuncu oldum” dedi
17.03.2018 Magazin
Eski sevgiliye tebrik telefonu!
Eski sevgiliye tebrik telefonu! Sıla 10 ay aşk yaşayıp 1,5 ay önce ayrıldığı oyuncu Ahmet Kural'm son filmi 'Ailecek Şaşkınız'ı izleyeceğini söylemişti.
12.03.2018 Magazin
Beyaz Show'un bu akşamki konukları kimler olacak? (9 Mart Cuma)
Beyaz Show'un bu akşamki konukları kimler olacak? (9 Mart Cuma) Beyaz Show'un bu akşam yine izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Beyaz Show'un bu akşamki konukları merak konusu oldu. Kanal D'nin uzun soluklu, fenomen talk-show programı Beyaz Show tanıtımı haberimizde...
9.03.2018 Gündem
Cengiz Bozkurt: Ahmet’le gerçekten öpüştük!
Cengiz Bozkurt: Ahmet’le gerçekten öpüştük! ‘Ailecek Şaşkınız’ filminin İstanbul’dan sonraki ilk galası filmin çekildiği Bursa’da gerçekleştirildi. Özdilek Park Nilüfer AVM, Cinetime Sinemaları’nda yapılan halk buluşmasında Ahmet Kural, Murat Cemcir, Saadet Işıl Aksoy ve Cengiz Bozkurt’a gösterilen ilgi yollara taştı. Yaklaşık 5 bin kişinin doldurduğu alışveriş merkezi, oyuncuların içeri girmesiyle çığlıklarla inledi.
6.03.2018 Magazin
Yeni bir şeyler denedik
Yeni bir şeyler denedik Ahmet Kural ve Murat Cemcir’e, Saadet Işıl Aksoy’un eşlik ettiği, Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği ‘Ailecek Şaşkınız’ filminin galası, önceki akşam İstinye Park AVM’de gerçekleştirildi.
1.03.2018 Magazin
Beyaz Show yeni bölüm fragmanı yayınlandı! (Beyaz Show 2 Mart konukları)
Beyaz Show yeni bölüm fragmanı yayınlandı! (Beyaz Show 2 Mart konukları) Beyaz Show yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. 2 Mart Cuma günü ekrana gelecek olan Beyaz Show'un yeni konukları kimler olacak? İşte fenomen talk-show programı Beyaz Show ile ilgili merak edilen tüm bilgiler...
28.02.2018 Gündem
Yaradana sığınıp kaldır Saadet!
Yaradana sığınıp kaldır Saadet! 2 Mart’ta vizyona girecek olan “Ailecek Şaşkınız” filminde, Ahmet Kural ve Saadet Işıl Aksoy’un nikah masasına oturduğu sahne çok konuşulacak.
27.02.2018 Magazin
Komedi buhrandaki toplumu tedavi ediyor
Komedi buhrandaki toplumu tedavi ediyor Mizahlarıyla Türk sinemasına yön veren Murat Cemcir ve Ahmet Kural, yeni filmleri Ailecek Şaşkınız da bu defa kadın merkezli bir hikaye ile karşımızda. 2 Mart’ta vizyona girecek filmde beyaz yakalı iki plaza çalışanını canlandıran ikiliyle depresif gündeme kahkaha arası verdik ve yeni filmlerini konuştuk.
24.02.2018 Arşiv
Saadet’ten akrep tekmesi
Saadet’ten akrep tekmesi Saadet Işıl Aksoy, 2 Mart’ta vizyona girecek olan ‘Ailecek Şaşkınız’ filminde dövüş sahneleriyle herkesi şaşırtacak.
21.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ailecek Şaşkınız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ailecek şaşkınız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.