Saadet Işıl Aksoy

Saadet Işıl Aksoy

Son dakika saadet ışıl aksoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saadet ışıl aksoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saadet ışıl aksoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saadet Işıl Aksoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saadet ışıl aksoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 saadet ışıl aksoy haberi bulunmuştur. Tüm saadet ışıl aksoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saadet Işıl Aksoy fit haliyle dikkat çekti!
Saadet Işıl Aksoy fit haliyle dikkat çekti! Havaların ısınmasıyla birlikte ünlüler tatil sezonunu açtı. Bu isimlerden biri de Saadet Işıl Aksoy oldu. Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkaran 39 yaşındaki güzelin fit hali dikkat çekti.
20.06.2023 Magazin
Saadet Işıl Aksoy'dan reklam yorumu: Konuşulacak konular bunlar değil
Saadet Işıl Aksoy'dan reklam yorumu: Konuşulacak konular bunlar değil Oyuncu Saadet Işıl Aksoy, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşarak tüm Türkiye'yi yasa boğan depremlerden çok etkilendiğini söyleyen Aksoy, bazı ünlülerin reklam için deprem bölgesine gittiği iddialarının sorulması üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.
7.03.2023 Magazin
Saadet Işıl Aksoy kızıyla birlikte koronavirüse yakalandı!
Saadet Işıl Aksoy kızıyla birlikte koronavirüse yakalandı! Ekranlardan bir süredir uzak olan ve ABD'de yaşayan Saadet Işıl Aksoy, tatil için ailesiyle Türkiye'ye gelmişti. Marmaris'te tatil yapan oyuncu, kızıyla birlikte koronavirüse yakalandığını duyurdu.
18.07.2022 Magazin
Saadet Işıl Aksoy aşka geldi!
Saadet Işıl Aksoy aşka geldi! Pamir Kıraner’le evlendikten sonra ABD’ye yerleşen ve geçtiğimiz yıl kızı Marisa Gülcan’ı kucağına alan Saadet Işıl Aksoy, eşinin yeni yaşını sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle kutladı.
2.05.2021 Magazin
Saadet Işıl Aksoy sosyal medyayı ihmal etti!
Saadet Işıl Aksoy sosyal medyayı ihmal etti! Güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy, bir yaşındaki kızı Marisa Gülcan Kıraner’le ilgilenmekten ve kendi işlerine koşturmaktan sosyal medyayı ihmal ettiğini söyledi.
24.01.2021 Magazin
Saadet Işıl Aksoy trafiği durdurup...
Saadet Işıl Aksoy trafiği durdurup... Pandemi dönemini Los Angeles’ta geçiren Saadet Işıl Aksoy, çıngıraklı yılanın hayatını kurtardı.
7.08.2020 Magazin
Güzel haberi verdi!
Güzel haberi verdi! Oyuncu Saadet Işıl Aksoy, annelik duygusunu ilk kez tattı. Aksoy, Marisa Gülcan Kıraner adı verilen kızının doğduğunu takipçileriyle paylaştı.
28.02.2020 Magazin
Saadet Işıl Aksoy'dan hamilelik paylaşımı
Saadet Işıl Aksoy'dan hamilelik paylaşımı Oyuncu Saadet Işıl Aksoy, 2 yıl önce dünya evine girdiği Pamir Kıraner ile bebek beklediklerini duyurmuştu. Aksoy şimdi de hamilelik sürecinin nasıl ilerlediğine dair paylaşım yaptı.
16.12.2019 Magazin
Saadet Işıl Aksoy'dan hamile pozu
Saadet Işıl Aksoy'dan hamile pozu Oyuncu Saadet Işıl Aksoy, 2017 yılında Pamir Kıraner ile nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinde iki yılı geride bırakan çiftten müjdeli haber geldi.
21.10.2019 Magazin
Yaş 15! Kaş almayı keşfettiğim yıllar
Yaş 15! Kaş almayı keşfettiğim yıllar Omuzlarına dökülen saçları, gök mavisi gözleri ile poz veren bu kız oyuncu Saadet Işıl Aksoy.
24.05.2019 Magazin
Toronto Saadet’i
Toronto Saadet’i Ali Vatansever’in son filmi ‘SAF’ın prömiyeri, 43. Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleşti.
13.09.2018 Magazin
Benim gizli kahramanım
Benim gizli kahramanım OYUNCU Saadet Işıl Aksoy, eşi Pamir Kıraner ile önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
8.09.2018 Magazin
Saadet  zamanı
Saadet zamanı Omega’nın geçmişten bugüne klasikleşen saat koleksiyonundan özel bir seçkinin sergilendiği ‘Her Time’ sergisi Rusya’nın St. Petersburg şehrinde görkemli bir davetle açıldı.
30.08.2018 Magazin
Bodrum’da buluştular
Bodrum’da buluştular Gözde tatil beldelerinden Bodrum Yalıkavak’ta açılan The Bodrum Edition, tanıtım davetinde Türkiye’den ve dünyadan ünlü isimleri ağırladı.
2.07.2018 Magazin
Saadet Işıl Aksoy 'Bond kızı' paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!
Saadet Işıl Aksoy 'Bond kızı' paylaşımıyla sosyal medyayı salladı! Güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy, "Olmaz mı benden Bond kızı" paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu.
22.06.2018 Magazin
Sektörde senaryolar hep erkek odaklı
Sektörde senaryolar hep erkek odaklı Oyuncu Saadet Işıl Aksoy, bu ay InStyle dergisinin kapak kızı oldu ve “Sektörde hikayeler erkek odaklı” dedi
27.05.2018 Magazin
Herkül gibiyim
Herkül gibiyim Oyuncu Saadet Işıl Aksoy, InStyle dergisine kapak oldu. Katar çöllerinde gerçekleşen çekimlerde Aksoy, büyüleyici pozlar verdi.
6.05.2018 Magazin
Sıla hasreti zordur
Sıla hasreti zordur Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show’un bu haftaki konukları Saadet Işıl Aksoy, Candan Erçetin, Ahmet Kural ve Murat Cemcir oldu.
10.03.2018 Magazin
Beyaz Show'un bu akşamki konukları kimler olacak? (9 Mart Cuma)
Beyaz Show'un bu akşamki konukları kimler olacak? (9 Mart Cuma) Beyaz Show'un bu akşam yine izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Beyaz Show'un bu akşamki konukları merak konusu oldu. Kanal D'nin uzun soluklu, fenomen talk-show programı Beyaz Show tanıtımı haberimizde...
9.03.2018 Gündem
Cengiz Bozkurt: Ahmet’le gerçekten öpüştük!
Cengiz Bozkurt: Ahmet’le gerçekten öpüştük! ‘Ailecek Şaşkınız’ filminin İstanbul’dan sonraki ilk galası filmin çekildiği Bursa’da gerçekleştirildi. Özdilek Park Nilüfer AVM, Cinetime Sinemaları’nda yapılan halk buluşmasında Ahmet Kural, Murat Cemcir, Saadet Işıl Aksoy ve Cengiz Bozkurt’a gösterilen ilgi yollara taştı. Yaklaşık 5 bin kişinin doldurduğu alışveriş merkezi, oyuncuların içeri girmesiyle çığlıklarla inledi.
6.03.2018 Magazin
Yeni bir şeyler denedik
Yeni bir şeyler denedik Ahmet Kural ve Murat Cemcir’e, Saadet Işıl Aksoy’un eşlik ettiği, Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği ‘Ailecek Şaşkınız’ filminin galası, önceki akşam İstinye Park AVM’de gerçekleştirildi.
1.03.2018 Magazin
Beyaz Show yeni bölüm fragmanı yayınlandı! (Beyaz Show 2 Mart konukları)
Beyaz Show yeni bölüm fragmanı yayınlandı! (Beyaz Show 2 Mart konukları) Beyaz Show yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. 2 Mart Cuma günü ekrana gelecek olan Beyaz Show'un yeni konukları kimler olacak? İşte fenomen talk-show programı Beyaz Show ile ilgili merak edilen tüm bilgiler...
28.02.2018 Gündem
Yaradana sığınıp kaldır Saadet!
Yaradana sığınıp kaldır Saadet! 2 Mart’ta vizyona girecek olan “Ailecek Şaşkınız” filminde, Ahmet Kural ve Saadet Işıl Aksoy’un nikah masasına oturduğu sahne çok konuşulacak.
27.02.2018 Magazin
Saadet’ten akrep tekmesi
Saadet’ten akrep tekmesi Saadet Işıl Aksoy, 2 Mart’ta vizyona girecek olan ‘Ailecek Şaşkınız’ filminde dövüş sahneleriyle herkesi şaşırtacak.
21.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Saadet Işıl Aksoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saadet ışıl aksoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.