Aile Yeni Bölüm Fragmanı

Aile Yeni Bölüm Fragmanı

Son dakika aile yeni bölüm fragmanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aile yeni bölüm fragmanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aile yeni bölüm fragmanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aile Yeni Bölüm Fragmanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aile yeni bölüm fragmanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 385 aile yeni bölüm fragmanı haberi bulunmuştur. Tüm aile yeni bölüm fragmanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aile 16. bölüm fragmanı: Devin kafayı attı, Hülya'nın test sonuçlarını değiştirdiği ortaya çıktı!
Aile 16. bölüm fragmanı: Devin kafayı attı, Hülya'nın test sonuçlarını değiştirdiği ortaya çıktı! Aile 16 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Devin, Soykanlar'ın konağına geri döndü. "Leyla dışarı çıkana kadar Zeyno da Kaya da benim himayem altında" diyen Devin bir de kafa attı. Öte yandan Hülya Soykan'ın test sonuçlarını değiştirdiği ortaya çıktı.
10.10.2023 Televizyon
Hülya Soykan kurban olarak Aslan'ı seçti! Aile dizisinde Devin'in hamilelik haberi geliyor!
Hülya Soykan kurban olarak Aslan'ı seçti! Aile dizisinde Devin'in hamilelik haberi geliyor! Aile 12 bölüm fragmanı yayınlandı. Show tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Canan Ergüder'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hülya Soykan, İlyas Koruzade'ye kurban olarak Aslan'ı veriyor. Öte yandan Devin'in hamilelik haberi sonrası Soykanlar Ailesi'nde dengeler değişiyor.
18.05.2023 Televizyon
Aile dizisinde İlyas Koruzade gerçeği öğrendi! Aslan Soykan'dan Yağmur için yeni hamle geldi
Aile dizisinde İlyas Koruzade gerçeği öğrendi! Aslan Soykan'dan Yağmur için yeni hamle geldi Aile 10 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Musa Uzunlar'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında İlyas Koruzade gözünü Yağmur'a dikti. Yağmur, "Sanki her şeyi biliyormuş gibi bakıyor bana" diyerek dört döndü. Hülya Soykan ise Devin'e, "Sadık Hidayet ile seanslarını nasıl geçiyor ya da Cihan Soykan mı demeliyim" diyerek mesajı verdi.
9.05.2023 Televizyon
Aile 9. bölüm 2. fragmanı: Devin'in korkunç teklifi Aslan'ı şaşırttı!
Aile 9. bölüm 2. fragmanı: Devin'in korkunç teklifi Aslan'ı şaşırttı! Aile 9 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Devin'den Aslan'a şaşırtıcı bir teklif geldi. Yağmur'un Soykan ailesinin çiftliğine taşınması Hülya Soykan'ı çıldırttı.
28.04.2023 Televizyon
Aile 8. bölüm fragmanı: Hülya Soykan Devin'e hayat dersi verdi!
Aile 8. bölüm fragmanı: Hülya Soykan Devin'e hayat dersi verdi! Aile 8 bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer'in oynadığı dizinin yeni bölüm fragmanında Devin, kardeşi Yağmur'un hastane odasında görünce çılgına dönüyor. Öte yandan Hülya Soykan Devin'e, "Sen kocanı kaybedersin iki gün ağlarsın ancak ben evladımı kaybedersem yaşayamam" diyerek adeta hayat dersi verdi.
18.04.2023 Televizyon
Aile 7. bölüm 2. fragmanı Aslan Devin'i yerin dibine soktu: Ben terapi adamı değilim!
Aile 7. bölüm 2. fragmanı Aslan Devin'i yerin dibine soktu: Ben terapi adamı değilim! Aile 7 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Yüsra Geyik ve Levent Ülgen'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Aslan, Devin'i yerin dibine soktu. "Ben terapi adamı değilim" diyen Aslan'a Devin, "Seviyorum seni ulan var mı" diyerek rest çekti. İkilinin tartışması öpüşerek sonuçlandı. Öte yandan Devin'in kardeşi Yağmur'un fotoğrafları eline geçen Hülya Soykan, Devin'e, "Kardeşinin escort olduğundan haberin var mı" dedi.
14.04.2023 Televizyon
Aile 6. bölüm fragmanı: Soykan Ailesi kendi içinde yüzleşiyor! Yusuf Soykan'ın vasiyeti ne?
Aile 6. bölüm fragmanı: Soykan Ailesi kendi içinde yüzleşiyor! Yusuf Soykan'ın vasiyeti ne? Aile 6 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlandı ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Soykan Ailesi'nin geçmişine gidiliyor. Devin Aslan'a, "Baban hiç ölmeden önce bir not, bir mektup bıraktı mı" diye sordu. Bu soru Soykan Ailesi'nin kendi içinde yüzleşmesine neden oldu.
4.04.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm 2. fragmanı: Kıvılcım ölüyor! Doğa intikamını aldı, Pembe Alev'in hıncını Fatih'ten çıkardı!
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm 2. fragmanı: Kıvılcım ölüyor! Doğa intikamını aldı, Pembe Alev'in hıncını Fatih'ten çıkardı! Kızılcık Şerbeti 29 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında nikahı kıyılan Kıvılcım ve Ömer kaza geçiriyor. Öte yandan Doğa'dan müthiş intikam geldi. Aile yemeğinde Fatih'in önüne ihanetin fotoğraflarını attı. İhaneti öğrenen Pembe, Fatih'in yakasına yapıştı.
8.06.2023 Televizyon
Aile 10. bölüm fragmanı: Aslan ve Devin boşanıyor, Soykan - Koruzade savaşı başlıyor!
Aile 10. bölüm fragmanı: Aslan ve Devin boşanıyor, Soykan - Koruzade savaşı başlıyor! Aile 10 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Musa Uzunlar'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hülya Soykan Aslan'a, "Bir an önce bu kadından boşanman lazım" diyerek ipleri kopardı. Öte yandan Devin, İlyas Koruzade'yi gördüğünde hissettiği duyguyu Aslan'a itiraf etti: "Güç!"
2.05.2023 Televizyon
Aile 9. bölüm fragmanı: Devin Akın öldü, yaşasın Devin Soykan!
Aile 9. bölüm fragmanı: Devin Akın öldü, yaşasın Devin Soykan! Aile 9 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Cihan Soykan bombayı patlattı. "Devin Akın öldü, yaşasın Devin Soykan" diyen Cihan'a asıl cevabı Hülya Soykan verdi. Hülya Soykan, "Seni bu aileden yapan şey nedir biliyor musun?" diye sordu ama cevabını yine kendisi verdi: Suç!
26.04.2023 Televizyon
Aile 6. bölüm 2. fragmanı: Aslan ve Devin boşanma yolunda ilk adımı attı!
Aile 6. bölüm 2. fragmanı: Aslan ve Devin boşanma yolunda ilk adımı attı! Aile 6 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ ve Nur Sürer'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Devin ve Hülya Soykan arasındaki gerilime şahit olan Aslan, beklenmeyen bir özür talep ediyor. Öte yandan Aslan amcası İbrahim Soykan ile yüzleşiyor. Aslan, "Devin ailemeden özür dileyeceksin" diyerek boşanma yolunda ilk adımı attı.
7.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş'te Türkan bebeğini aldıracak mı?
Üç Kız Kardeş'te Türkan bebeğini aldıracak mı? Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 18 Ekim akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Türkan, Mine ve Somer'in geçmiş ilişkisinin meyvesi olan Kiraz'ı öğrendi ve dünyası başına yıkıldı. Seyirciler ise yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Türkan, Somer'den boşanacak mı? Rüçhan, Türkan'ın evden gitmemesi için neler yapacak? Türkan bebeğini mi aldıracak? İşte detaylar...
19.10.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş'te Türkan’ın hamileliği her şeyi düzeltebilecek mi?
Üç Kız Kardeş'te Türkan’ın hamileliği her şeyi düzeltebilecek mi? Kanal D’nin salı akşamları ekrana gelen, yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizisi Üç Kız Kardeş, bu hafta da yine çok izlenen bir bölümle ekrana geldi.
5.10.2022 Televizyon
'Üç Kız Kardeş'te Türkan gerçekleri öğreniyor mu? Mine ve Somer'in sırrı ortaya çıkıyor
'Üç Kız Kardeş'te Türkan gerçekleri öğreniyor mu? Mine ve Somer'in sırrı ortaya çıkıyor Kanal D’nin, her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, ekrana gelen yeni bölümüyle izleyiciden yine tam not aldı.  
21.09.2022 Televizyon
Üç Kuruş bitecek mi? Üç Kuruş finali ne zaman? Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Üç Kuruş bitecek mi? Üç Kuruş finali ne zaman? Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un yer aldığı "Üç Kuruş" dizisi final yapacak. İlk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen Üç Kuruş dizisinden gelen final kararı takipçilerini üzdü. Peki, Üç Kuruş ne zaman final olacak? Üç Kuruş finali ne zaman? İşte Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı ve merak edilenler…
10.05.2022 Televizyon
Afara yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afara 2. bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kim?
Afara yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afara 2. bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kim? Kanal D’nin yeni programı Afara’nın yeni fragmanı yayınlandı, Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, sunuculuğunu Uğur Aslan’ın yaptığı Afara’nın yeni bölümünde ünlü isimler konuk oluyor. Peki, Afara yeni bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kimler? Afara nedir? Afara sunucusu Uğur Aslan kimdir? İşte tüm detaylar…
19.04.2022 Televizyon
Salı’nın en çok izlenen dizisi yine “Üç Kız Kardeş” oldu!
Salı’nın en çok izlenen dizisi yine “Üç Kız Kardeş” oldu! Kanal D’nin Salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, yeni bölümü ile ekrana geldi. Günün en çok izlenen dizisi olmayı başaran Üç Kız Kardeş, sosyal medyada da oldukça konuşuldu. Türkan ve Somer’in iyice yakınlaştığı bölümde, Nihat'ın Mine'ye söylediği sözler ise herkeste şok etkisi yarattı.
6.04.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşanıyor mu?
Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşanıyor mu? Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanacak olan "Üç Kız Kardeş" ilk bölümüyle dün ekrana geldi. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş'in 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Çekimleri Ayvalık ve Cunda'da yapılan Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde Somer baba olacağını öğreniyor. Diğer yandan ise Türkan, Somer'den boşanmak istiyor. Peki Türkan ile Somer boşanacak mı? 1. bölümde neler oldu? İşte detaylar...
23.02.2022 Magazin
Yargı 3. bölüm ne zaman? Yargı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yargı 3. bölüm ne zaman? Yargı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D’nin, yeni dizisi Yargı'nın yükselen temposu devam ediyor. Heyecanın katlandığı Yargı’nın yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Tanıtımda Ceylin, İnci’nin katilini bulmayı iyice kafasına koyarken bu süreçte Ilgaz, Ceylin’e olan desteğini esirgemiyor. Şüphelerin ve şüphelilerin arttığı dizinin yeni tanıtımı da, seyir zevki yüksek bir bölümün daha sinyallerini veriyor. Peki, Yargı 3. bölüm ne zaman? Yargı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı 3. bölüm fragmanı ve detayları...
3.10.2021 Gündem
Bugün Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz var mı?  EDHO yeni bölüm var mı? EDHO yeni bölüm fragmanı!
Bugün Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz var mı? EDHO yeni bölüm var mı? EDHO yeni bölüm fragmanı! Ekranların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) heyecan dolu bölümleriyle izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Her bölümü aksiyon dolu sahneleriyle ekranlarda fırtına estiren EDHO'nun bugün yayınlanığp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Bilindiği gibi bazı dizilerde daha önce koronavirüs nedeniyle setlere ara verilmiş, oyuncular bir süre karantinada kalmıştı. Fenomen dizinin takipçileri de 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz var mı? EDHO yeni bölüm var mı?' sorularını sıklıkla araştırıyor. İşte EDHO ile ilgili son haberler ve yeni bölüm fragmanı!
18.05.2021 Gündem
Masumlar Apartmanı dizisine bomba transfer!
Masumlar Apartmanı dizisine bomba transfer! TRT 1'in salı akşamları izleyiciyle buluşan Masumlar Apartmanı dizisinde, Han'ın psikoloğunu canlandıracak isim belli oldu.
22.03.2021 Televizyon
Sefirin kızı bugün, bu akşam var mı? Bu akşam Sefirin Kızı yeni bölüm var mı?
Sefirin kızı bugün, bu akşam var mı? Bu akşam Sefirin Kızı yeni bölüm var mı? Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmasının ardından dizi hakkındaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Tuba Büyüküstün’ün diziye transfer edilmesinin ardından merak doruktayken, Star TV yayın akışında Sefirin Kızı’nın 36. tekrar bölümü ile ekranlara geleceği görüldü. Peki, bu akşam Sefirin Kızı dizisi var mı? Bugün Sefirin Kızı yeni bölüm var mı?
25.01.2021 Gündem
Sadakatsiz'in 12. bölüm fragmanı yayında! Volkan'ı çıldırtan görüntü...
Sadakatsiz'in 12. bölüm fragmanı yayında! Volkan'ı çıldırtan görüntü... Sadakatsiz'in 12. bölümü izleyicileri ekrana kilitleyecek. Sadakatsizin 11. bölümünde Asya kar maskeli bir kişinin saldırısına uğramıştı. Sadakatsiz 12. Bölüm Fragmanı yayında. Volkan, Asya'ya olan duygularına engel olamıyor. Olay gecesi Turgay'ı Asya'nın evinde gören Volkan, kıskançlık yapıyor. Turgay'ın, Asya'nın yanında kalma ihtimali ise onu çileden çıkarıyor. Volkan, ne yapmaya çalışıyor? Asya, Volkan'ın kıskançlıkları karşısında ne yapacak? Peki saldırgan kim?...
26.12.2020 Magazin
Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı
Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyiciyi ekranlara bağlamayı başaran Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Safiye'nin sevgilisi Naci ortaya çıkıyor. Herkes Safiye’nin aşka düşman olduğunu düşünürken, Naci’nin gelişi onun tüm duygularını alt üst edecek. Peki, Masumlar Apartmanı 11. bölümde neler olacak? Safiye eski sevgilisi Naci'ye karşı koyabilecek mi? Masumlar Apartmanı Safiye'nin sevgilisi kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı ve detayları...
24.11.2020 Gündem
Sadakatsiz 7. bölüm fragmanı! Asya'nın sakladığı sır ne?
Sadakatsiz 7. bölüm fragmanı! Asya'nın sakladığı sır ne? Sadakatsiz 7. Bölüm Fragmanı yayında! Asya'nın ihaneti ortaya çıkarmasından sonra Volkan, Asya'ya savaş açıyor. Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde Volkan Asya'yı en derin sırrından vuruyor. Peki, Asya'nın sakladığı sır ne? Sadakatsiz yeni bölümde neler olacak? Sadakatsiz saat kaçta? Sadakatsiz oyuncuları kim? Sadakatsiz konusu ne? İşte Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı...
18.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aile Yeni Bölüm Fragmanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aile yeni bölüm fragmanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.