Gazete Vatan Logo

'Üç Kız Kardeş'te Türkan gerçekleri öğreniyor mu? Mine ve Somer'in sırrı ortaya çıkıyor

Kanal D’nin, her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, ekrana gelen yeni bölümüyle izleyiciden yine tam not aldı.  

'Üç Kız Kardeş'te Türkan gerçekleri öğreniyor mu? Mine ve Somer'in sırrı ortaya çıkıyor

Duygusal sahneleri ile seyircilerden büyük beğeni kazanan dizide Mine’nin Kiraz bebek ile Somer’in yanına yerleşmesi “Şimdi ne olacak? Türkan gerçeği ne zaman öğrenecek ?” sorusunu akıllara getirdi. Türkan ve Somer’in uyumlarının çok konuşulduğu bölümde piknik sahnesi de izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Sosyal medyada da oldukça beğenilen Üç Kız Kardeş, kullanıcılardan çok sayıda yorum aldı.

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizide; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Anıl Tetik, Yiğit Dikmen, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu,  Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz, Nilüfer Özçelik ve Ceylan Güleç kaleme alıyor.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı da yayınlandı! Türkan, Somer'in Kiraz'ın babası olduğunu öğreniyor.

Nesrin'in hastalığı aile içerisinde sıkıntı yaratmıştır. Derya ve Dönüş arasında da sorunlar vardır. Türkan cephesinde ise büyük gelişmeler yaşanır. Mine ve Somer'in sakladığı sır ortaya çıkacaktır.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de.