Gazete Vatan Logo
Magazin Üç Kız Kardeş'te Türkan bebeğini aldıracak mı?

Üç Kız Kardeş'te Türkan bebeğini aldıracak mı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 18 Ekim akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Türkan, Mine ve Somer'in geçmiş ilişkisinin meyvesi olan Kiraz'ı öğrendi ve dünyası başına yıkıldı. Seyirciler ise yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Türkan, Somer'den boşanacak mı? Rüçhan, Türkan'ın evden gitmemesi için neler yapacak? Türkan bebeğini mi aldıracak? İşte detaylar...

Üç Kız Kardeş'te Türkan bebeğini aldıracak mı?

Mine'nin çocuğunun babasının Somer olduğunu öğrenen Türkan, aile yemeğini darmaduman etti. Sofrada bulunanların yarısı Türkan'ın tepkisinin nedenini bilirken, diğerleri yaşanan duruma anlam veremedi.

"SEN TÜRKAN'INLA MUTLU BİR HAYAT SÜRECEKSİN DİYE BENİM KIZIMA SIRTINI DÖNEMEZSİN!"

Sinirlerine hakim olmakta güçlük çeken Mine, Somer'e “Zora geldiğinde beni başından atamazsın. Sen dün beni başka eve ikna ederken, ikimizi evden atmak niyetindeymişsin. Neden? Türkan’ın bebeği için. Sen daha doğmamış çocuğun için kızından vazgeçemezsin. Türkan’ın doğmamış bebeğine nasıl sahip çıkıyorsan benim kızıma da sahip çıkacaksın. Onun da babası sensin” diye bağırırken, Somer'i aramak için dışarı çıkan Türkan bütün konuşmalara şahit oluyor.

HERKES YALANMIŞ!

Bu sırada Somer, Mine'yi ikna edip taksiyle eve göndermeyi başardı. Ailelerin yanına dönem Somer, tam Türkan'a bakmaya giderken Türkan'ın geldiğini gördü. Somer, sevgilim diye seslendi. O sırada asıl duygularını göstermek için hayale dalan Türkan "Sevgilim ne demek Somer? Anlayamazsın tabii. Aşkım deme bana! Sende aşkında yalanmış... Bu masa, bu masa yalanmış. Bu masadaki herkes yalanmış. Seni unutacağım Somer Koman! Seni ve seninle yaşadıklarımızı unutacağım!" dediğini düşündü. Fakat bir anda kendine hakim olup tepkisiz kalarak yerine oturdu.

Haberin Devamı

Eve dönen Korman ailesi, Türkan'a ne olduğunu anlamadan iyiliğini düşünmek için üzerine titremeye çalışırlar fakat yaşadıklarını sindiremeyen Türkan, yürüyüş yapma bahanesiyle yanlarından kaçar.

Evine gelen Nesrin ve Nezahet, kapı önünde Türkan'ın Mine'yi görüp görmediğini yorumlar. Masaya geldiğinde halinde bir terslik olduğunu sezen Nesrin, Türkan'a ne olduğunu merak etti.

RUÇEN, MİNE'NİN BEBEK HABERİNİ ÖĞRENDİĞİNE ÇILDIRDI!


Türkan'ın yürüyüşe gitmesine kızan Rüçhan, Özer'le konuşurken aralarında geçen muhabbete Somer şahit olur. Kendine hakim olamayan Somer "Yeter artık kızın üstüne çok gidiyorsun! Onu yeme Türkan, bunu yapma Türkan. Bir rahat bırak kızı" diyerek tepki gösterir. Somer odadan çıkar çıkmaz Rüçhan, Özer'e dönüp " Bak gör bu Türkan, Mine'den beter olacak! Bizi parmağında oynatacak." der.

Haberin Devamı

Somer'le güzel anılar biriktirdiği sahile giden Türkan, eli karnında denize öfkesini haykırdı.

BENİM DERDİM KİRAZ'DAN KURTULMAK DEĞİL


Türkan yürüyüşteyken Somer ve Mine, yarım kalmış konuşmalarını yaparlar. Somer "Kiraz benim ilk çocuğum, ilk sevincim. Bunu kimse değiştiremez ve hep böyle olacak. Sen benim en büyük günahımsın! Artık hiçbir şeyim olamazsın!" der. Duydukları Mine'nin pek hoşuna gitmese de sessiz kalır.

DERYA ÜNİVERSİTELİ OLUYOR


Üniversiteyi kazanan Derya, İzmir'e gitmek için yola çıkıyorlar. Kapı önünde halası ve Mesut'la vedalaştığı sırada amca Fatih gelir. Derya'nın kızı olduğunu düşünen Fatih, cep telefonu alır. Telefonu gören Sadık, sinirlerini hakim olamaz ve telefonu fırlatır. Ortalık gerilmesin diye telefonu yerden alan Derya, teşekkür eder ve geç kalıyoruz diyerek yola çıkarlar.

İzmir'de bir öğrenci yurdunda kalacak olan Derya, ailesi tarafından yurda yerleştirilir. Nesrin, ev kokulu nevresimleri yatağına serer ve sırasıyla herkes nasihat verir.

Haberin Devamı

SEVİLAY'DAN TÜRKAN'A DESTEK


Sakinleşmek için gittiği kumsalın iskelesinde hamilelikten dolayı kusan Türkan, Sevilay'ın gözüne çarpar. Yanına koşan Sevilay, Türkan'a su uzatıp durumu anlamaya çalışır. Yüzündeki hüzün tanıdık geldiği için başına gelenlerden durumu yorumlayan Sevilay, Türkan'a çocuğu doğurup doğurmayacağını sorar.Dertleşmeye devam eden Türkan ve Sevilay, sohbetlerinin sonunda Sevilay'dan nasihat gelir. Hüzünlü gözlerle birbirlerine bakan Türkan ve Sevilay "Hangi yolu seçersen seç, aklın diğerinde kalır" der.

Türkan yürüyüşten dönmeyince Somer, soluğu Türkan'ın baba ocağında alır. Kapıyı açan Nezahet'e Türkan'ı sorar. Eve gelmediğini söyleyen Nezahet, sahilde olabileceğini söyler.

O ZAMAN BİRLİKTE YANARIZ!


Akşam yemeğine Türkan ile Somer'i bekleyen Korman ailesi, nerede kaldıklarını düşünerek telaşlanırlar. Bu sırada Mine'nin rahatlığı Rüçhan'ın sinirlerini bozar. Kızını ve kendisini başlarından sağamayacaklarını söyleyen Mine, Özer'i sinirlendirir. Özer ise Kiraz'ın da yeni gelecek torununun da geleceği için her şeyi yapacağını söyler.

Haberin Devamı

SOMER'DEN GEÇ KALINMIŞ İLGİ


Sahile gittiğinde iskelede oturmuş şekilde Türkan'ı bulan Somer, çok üşüdüğünü görür ve ceketini verir. Türkan'ın samimiyetsiz cevaplarından ne olduğunu anlamaya çalışan Somer, Türkan'ın gerçekleri bildiğinden habersiz ikna etmeye çalışır. Bebeği düşündüğünü söyleyen Türkan, kararsızlığıyla Somer'i korkutur.

Neler olup bittiğini hâlâ fark etmeyen Somer "Türkan ben seninle ilgili hiç bir sahneyi unutmadım! Çünkü bir anne ile babanın ileride çocuklarına verebilecekleri en büyük miras aşktır! Türkan, bu öyle bir anda verilebilecek bir karar değil! Hadi evimize gidelim. Bak ben ne yaparım biliyor musun? Önemli bir karar verilecekse uyurum uyanırım yine düşüncelerim aynıysa öyle karar veririm. Hadi gidelim." der ve Türkan'ın elinden tutar.

Somer ve Türkan eve gelince Rüçhan karşılar. Bazı şeylerin yolunda gitmediğini anlayan Rüçhan, Somer'e ne olduğunu sorar. Somer ise Türkan'ın anne olmaktan korktuğunu söyler. Bunu duyduğuna sinirlene Rüçhan, korkacak ne var diye tepki verir. Somer'in cevabı ise "Sen" olunca şaşırır ve ne yaptım sanki der. Somer, bebeği doğurmak istemediğini söyleyince çılgına dönen Rüçhan, bu fikirleri Nesrin'in verdiğini düşündü.

Soğukta kaldığı için üşütmesin diye ıhlamur yapan Rüçhan, Türkan'ın yanına gider. Türkan, ıhlamuru içmeyeceğini söyleyince, Rüçhan "Türkan'cığım sen kendini Mine'yle kıyaslama" diyerek cümleye başlar. Bu cümleyi duyan Türkan, hızla yataktan kalkarak "Ben niye Mine'yle kendimi kıyaslayayım? Mine kim ki? Ben Somer'in karısıyım. Mine'de mi karısı?" der duyduklarına şaşıran Rüçhan, olayı çevirmeye çalışır. Muhabbetin sonunda sen bana ilk torunumu vereceksin bu yüzden üstüne titriyorum deyince Türkan'dan "İlk mi?" yanıtını alır. Rüçhan şaşkınlık içinde odadan çıkar.

DÖNÜŞ'E YENİ OKUL KAPISI
Derya'sız ilk gecesi uykusuz geçen Dönüş'ün sabah kahvaltısındaki keyifsizliğiyle ailesinin dikkatini çeker. Moral vermek için Nesrin'den Dönüş'ü sevindirecek bir tekli gelir. Çarşıdaki dershaneyle konuşmaya gitmeyi teklif ederler. Duyunca heyecanlana Dönüş, bir yandan pahalı olacağını söyleyip ümitlenmemeye çalışır.

Bu sırada Derya ve Serdar'ın bölümleri aynı kampüse taşınmış. Okulun ilk günü birbirleriyle karşılaşınca sevinçli bir şaşkınlık yaşadılar.

TÜRKAN BAVULUNU TOPLUYOR


Ayla, Türkan'a nane limon getirir ve bavulunu topladığını görür. Şaşkınlıkla nereye gideceğini sorar. Türkan'dan "Huzur bulacağım yere! Babamın evine" cevabı gelir.

Türkan, Ayla'nın da durumu bildiğini anlayınca dünyası bir kez daha başına yıkılır. Herkes beni aptal yerine koydu diyerek tepki gösteren Türkan, Ayla'nın durumu toparlamaya çalışmasına ve Somer'in onu ne kadar sevdiğini söylemesine inanmadı.

Nesrin'in telefonlarını açmayan Türkan, annesini ve halasını telaşlandırır. Israrlı aramalarının sonucu telefona bakan Türkan, annesine öğrendiklerini belli etmemek için bir hayli uğraştı.

"YAVRULARIN BİR GÜNAHI YOK! ANNELERİ FARKLI"


Türkan'ın uyandığını gören Somer, kahvaltıya dışarı çıkmayı teklif eder. Ret cevabı veren Türkan "Olmuyor Somer, uyuyup uyanınca bir şeyler değişmiyor" der. Somer ise duruma sinirlenir ve "Bu bebek bizim aşkımızın hediyesi. Nasıl kıyacaksın?" der. Somer odadan çıkınca Türkan sinirden odayı dağıtır.

Bu arada Türkan'ın bebeği için oda hazırlayan Rüçhan, Mine'nin yanına gelmesiyle ortalık gerilir. Benim bebeğim koltuk köşelerinde uyurken siz torununuza oda yapıyorsunuz der. Bu cümle karşısında Rüçhan " Yavruların bir günahı yok! Anneleri farklı" diyerek tepkisini ortaya koyar.

Mine ise Rüçhan'ın yanından ayrılır ayrılmaz Türkan'ın yanına gider. Tebrik etmeye geldiğini söyleyen Mine "Hamileymişsin, hayırlı olsun. Aynı evdeyiz bulantıların vesaire konusunda yardımcı olurum" der. Türkan ise "Belli olmaz! Aynı evde olmamız belli olmaz" diyerek tepkisini gösterir.

RÜÇHAN, TÜRKAN'LA SEVİLAY'I KONUŞURKEN YAKALDI


Dertleştiği akşam telefon numarasını Sevilay'a veren Türkan, sabah saatlerinde bir telefon alır. Sevilay'ın olduğunu anlayınca dertleşmeye telefonda devam eder. Tam o sırada Rüçhan'ın geldiğini gören Türkan, muhabbeti kısa tutup telefonu kapattı. Rüçhan, o kim diye sorduğunda ise bir arkadaş diye geçiştirdi.

O sırada Mustafa eline bir pişmaniye alarak Rüçhan'a teşekkür etmeye geldi. Tatlı ve sert tavırla Mustafa'yı yolcu eden Rüçhan, beslenmesine dikkat etmesiyle bilinirken pişmaniyeyi tadına doya doya yedi.

Evden çıkarken Somer'le denk gelen Mustafa, kapı önü muhabbet ederler. Türkan'ın üzüntüsü dikkatini çektiğini söyleyen Mustafa, Somer'e nasihat niteliğinde fikir verir ve balayına çıkmalarını söyler.

SOMER'İN HEDİYESİ TÜRKAN'IN DELİYE DÖNDÜRÜR


Eve geldiğinde Türkan'a hediye veren Somer, kutuyu Türkan'a uzatır. Kutunun içinde bir pembe bir de mavi bebek patiği gören Türkan, geçmişe gider ve Mine'ye mavi patik verdiği günü hatırlar. "Sen benim canımı mı yakmak istiyorsun" diyen Türkan, sinirle kalkar. Bu sırada Mine odalarından gelen bağrışma sesini duyar ve kapıyı dinlemeye başlar. O sırada Somer, Türkan'a olan sevgisini anlatır. Türkan, birden Kiraz'ın babasına ulaştın mı diye sorar. Somer ise Mine'den nefret ettiğini söyler. Somer, isim vermeden kendi hayatını, Kiraz'ın babasının hayatıymış gibi anlatmaya başlar. Mine'ye olan nefretini ve sütten kesilince Kiraz'ı yanına açacağını söyler.


Bunları duyan Mine, ağlayarak Kiraz'ın yanına gider.

MİNE KÖTÜLÜK PEŞİNDE


Sabah bulantısının geçmesi için Ayla'dan nane limon isteyen Türkan, kusmak için lavaboya gider. Türkan'ın nane limonu pişerken mutfağa giren Mine, içerisine hamilelikte kullanılmaması gereken ilaçtan atar. Olaylardan habersiz olan Türkan, hazırlanan nane limonu içer.

 

Nesrin dayanamaz ve Türkan'ın yanına gider. Türkan'la dertleşen Nesrin, Türkan'ın anlatması için ona zaman tanır. Olayları anlatmayınca Nesrin her şeyi bildiğini söyler. Bebeğini biz büyütürüz kimseye ihtiyacımız yok diyerek Türkan'a güç verir.

TÜRKAN TARAFINI SEÇECEK


Annesiyle dertleştikten sonra eve uğrayıp bavulunu alan Türkan, tam evden çıkarken Somer'le denk gelir. Ne olduğuna anlam veremeyen Somer, Nesrin'i görünce tedirgin olur. Peki, Türkan kiminle gidecek? Somer, Türkan'ı ikna edebilecek mi? Mine'nin çaya kattığı ham bebeği düşürecek mi?

22 bölümü izleyemeyenler ve 23. bölüm fragmanını merak edenler için aşağıya link bırakıyorum.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 22. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.
ÜÇ KIZ KARDEŞ 23. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN.