Ahmet Necdet Sezer

Ahmet Necdet Sezer

Son dakika ahmet necdet sezer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet necdet sezer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet necdet sezer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Necdet Sezer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet necdet sezer gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.567 ahmet necdet sezer haberi bulunmuştur. Tüm ahmet necdet sezer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atatürk'ün gezi teknesi, Çanakkale Deniz Müzesinde sergileniyor
Atatürk'ün gezi teknesi, Çanakkale Deniz Müzesinde sergileniyor Çanakkale Boğaz Komutanlığı'na bağlı Deniz Müzesi Komutanlığı'nın bahçesine deniz yoluyla getirilen, Mustafa Kemal Atatürk'ün gezi teknesi olarak kullandığı 'M/G Acar', müze olarak sergileniyor. Müze gemi de, yemek yediği salon ile kamarası yer alıyor.
15.03.2024 Gündem
Dijital dolandırıcılıklara dikkat! Cumhurbaşkanlığı armasını kullanıp kart bilgilerini kopyalıyorlar
Dijital dolandırıcılıklara dikkat! Cumhurbaşkanlığı armasını kullanıp kart bilgilerini kopyalıyorlar Sadece bağlı kurum ve kuruluşlarca kullanılması yasal olan Cumhurbaşkanlığı arması, piyasadaki birçok ürüne işleniyor, dijital dolandırıcılıkta da kullanılıyor. Arma ile birlikte kredi kartı yıllık aidatları ya da TRT payı iade ediliyor gibi iddialarla vatandaşların bilgileri çalınıyor.
16.08.2023 Gündem
Sayılarla cumhurbaşkanlığı seçimleri
Sayılarla cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye’de seçmenler, yüz yılın seçimi için bugün sandık başına gidiyor. 1923’ten bugüne cumhurbaşkanları, farklı yöntemler ve sistemlerle seçildi. İlk turda seçilenler de oldu, 15’inci tura kadar uzayan seçime de tanıklık edildi. Sonuç alınamayan cumhurbaşkanı seçimi de yaşandı. Askerî darbe sonucu yönetimin başına geçenler de görüldü.
14.05.2023 Gündem
10 Ağustos 2014’te ilk kez halk seçti! Demokrasimizin 100 yıllık tarihi
10 Ağustos 2014’te ilk kez halk seçti! Demokrasimizin 100 yıllık tarihi 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’in ilanıyla aynı gün 287 üyeli Meclis’te Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk cumhurbaşkanı seçildi. Bugün ise 13. Cumhurbaşkanı üçüncü kez doğrudan halkın vereceği oylarla seçilecek.
14.05.2023 Gündem
Sabih Kanadoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? Sabih Kanadoğlu 367 kararı nedir, neden öldü?
Sabih Kanadoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? Sabih Kanadoğlu 367 kararı nedir, neden öldü? Eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, 84 yaşında hayatını kaybetti. "367 krizi" ile tanınan Kanadoğlu, Ankara'da bir hastanede tedavi görüyordu. Peki, Sabih Kanadoğlu kimdir, nereli, neden öldü, kaç yaşındaydı? Sabih Kanadoğlu 367 olayı nedir? İşte Eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu’nun biyografisi...
28.02.2023 Gündem
Davutoğlu'ndan tartışma yaratan sözler: Sözümüzü dinlemezse kriz olur
Davutoğlu'ndan tartışma yaratan sözler: Sözümüzü dinlemezse kriz olur 'Altılı Masa'da seçim sonrası 'imza yetkisi' olacağı yönündeki açıklamalar sonrası tartışmalar sürüyor. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun son açıklamaları dikkat çekti.
12.01.2023 Gündem
Afyon Kocatepe Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu 47 sözleşmeli personel alacak!
Afyon Kocatepe Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu 47 sözleşmeli personel alacak! Afyon Kocatepe Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! Yayımlanan ilana göre, üniversiteye, büro personeli, diyetisyen, eczacı, veteriner hekim, tekniker, teknisyen, şoför, kaloriferci, temizlik personeli, bahçe bakımı, onarım ve insaat işçisi ile koruma ve güvenlik görevlisi alnacak. Peki, Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı şartları!
3.06.2022 Personel Alımı
Gazeteci Tufan Türenç hayatını kaybetti...
Gazeteci Tufan Türenç hayatını kaybetti... Gazeteci Tufan Türenç hayatını kaybetti. 77 yaşındaki Türenç bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Bu sabah hayatını kaybettiği öğrenildi.
23.04.2022 Gündem
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor!
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor! Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının bugün 11’inci yıl dönümü! Necmettin Erbakan, Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı’nda kabri başında anıldı. Anma törenine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul Erbakan Vakfı İl Başkanı Numan Balcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Peki, Necmettin Erbakan kimdir? Necmettin Erbakan ne zaman öldü? İşte detaylar...
27.02.2022 Gündem
Eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş için TBMM'de tören
Eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş için TBMM'de tören Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş (87) için TBMM'de tören düzenlendi.
24.11.2021 Gündem
Durmuş Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Suriye tezkeresine hayır oyu veren İyi Partili Durmuş Yılmaz hakkında merak edilenler...
Durmuş Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Suriye tezkeresine hayır oyu veren İyi Partili Durmuş Yılmaz hakkında merak edilenler... Türk askerinin Irak ve Suriye'deki sınır ötesi operasyonlarının süresinin 2 yıl daha uzatılmasına yönelik Cumhurbaşkanlığı tezkeresi AK Parti, MHP ve İYİ Parti'nin "evet" oylarıyla kabul edildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Evet" oyu vereceklerini açıkladığı tezkere oylamasında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz "Hayır" oyu verdiği açıkladı. Peki, Durmuş Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında?
27.10.2021 Gündem
Davut Güloğlu kimdir? 'Nurcanım' şarkısıyla çıkış yapan Davut Güloğlu kaç yaşında, nerelidir?
Davut Güloğlu kimdir? 'Nurcanım' şarkısıyla çıkış yapan Davut Güloğlu kaç yaşında, nerelidir? İbo Show bu hafta yine birbirinden değerli sanatçıları ağırlayacak. İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu yaptığı programın bu haftaki konuklar arasında Davut Güloğlu da bulunuyor. Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Davut Güloğlu kimdir, kaç yaşında, nerelidir?
27.02.2021 Gündem
Mahir Ünal açıkladı! İşte AK Parti'nin oy oranı...
Mahir Ünal açıkladı! İşte AK Parti'nin oy oranı... AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal CNN TÜRK ekranlarında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ünal, "Demokrasi dediğimiz şey milletin temsilcileri aracılığı ile yönetmesidir. Milletin seçtiği yönetmeyecek kim yönetecek. Sen nasıl oluyor da seçilmiş meşru hükümeti sorgularsın. Tabi ki cumhurbaşkanından talimat alacaklar. Valiler cumhurbaşkanlığının temsilcisidir. Sözde ifadesini cumhurbaşkanı için kullandılar. Şimdi valilere de militan dediler. Bunun adı iç cepheyi yıkma çalışmasıdır." dedi. Mahir Ünal, en son yapılan araştırma sonucunda AK Parti'nin oy oranını da açıkladı.
28.01.2021 Siyaset
İŞKUR sürekli işçi alımı 2020 - Afyon Kocatepe Üniversitesi sürekli kamu personeli alımı yapacak!
İŞKUR sürekli işçi alımı 2020 - Afyon Kocatepe Üniversitesi sürekli kamu personeli alımı yapacak! Afyon Kocatepe Üniversitesi İŞKUR üzerinden sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğünde ve bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi kapsamında, 4857 sayılı İş Kanununa göre çalıştırılmak üzere “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden ekte yer alan kontenjan tablosunda dağılımı gösterildiği şekilde 21 (yirmibir) “Sürekli İşçi” alınacak. Peki, Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı şartları nelerdi? Afyon Kocatepe Üniversitesi sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
16.06.2020 Personel Alımı
Dönemin çocukları yıllar sonra ortaya çıktı
Dönemin çocukları yıllar sonra ortaya çıktı Türk siyasetine damga vuran isimlerin 23 Nisan'da yerine geçen dönemin çocukları, o günü yıllar sonra anlattılar.
23.04.2020 Yaşam
Ahmet Hakan: Çok yakında Cem Uzan’dan...
Ahmet Hakan: Çok yakında Cem Uzan’dan... Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü "Cem Uzan neden kafayı çıkarmaya başladı?" başlıklı yazısında Cem Uzan'ın Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ile ilgili yaptığı paylaşımı değerlendirdi. Hakan yazısında, "İktidarın hiç tınmadığını gören Cem Uzan, bu dakikadan sonra el arttırma yoluna gidebilir" ifadesini kullandı.
14.12.2019 Gündem
AK Parti 18 yaşında!
AK Parti 18 yaşında! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki "Erdemliler Hareketi" ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, çeşitli engellemelere rağmen reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 17 yılı geride bıraktı.
13.08.2019 Siyaset
Başbakan Yıldırım'dan bedelli askerlik açıklaması!
Başbakan Yıldırım'dan bedelli askerlik açıklaması! Bedelli askerliğe ilişkin son dakika açıklamalarında bulunan Başbakan Binali Yıldırım, "İnşallah seçimden sonra ele alacağımız en önemli konulardan biri bu olacak." dedi.
5.06.2018 Siyaset
Prof. Dr. İlhan Paşaoğlu’nun sır ölümü sonrası soruşturma başlatıldı
Prof. Dr. İlhan Paşaoğlu’nun sır ölümü sonrası soruşturma başlatıldı Kalp cerrahı Prof. Dr. İlhan Paşaoğlu Ankara'da ölü bulundu. Paşaoğlu’nun ailesine bir mektup bıraktığı ancak bu mektubun kaybolduğu yönündeki iddialar üzerine soruşturma başlatıldı
19.09.2017 Yaşam
Ünlü kalp cerrahı intihar etti
Ünlü kalp cerrahı intihar etti Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. İlhan Paşaoğlu Ankara'da evinde intihar etti.
18.09.2017 Yaşam
Son dakika: Bayram tatili 10 gün!
Son dakika: Bayram tatili 10 gün! Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Bekir Bozdağ açıklama yaptı. Bozdağ, bayram tatilinin 10 gün olacağını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Liderler nerede oy kullanacak?
Liderler nerede oy kullanacak? Anayasa değişikliği için 16 Nisan'da tüm Türkiye sandık başına gidecek. Siyasi liderlerin de nerelerde oy kullanacakları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
Başbakan, MHP ile AK Parti'nin kırmızı çizgisini açıkladı
Başbakan, MHP ile AK Parti'nin kırmızı çizgisini açıkladı Başbakan Yıldırım, "eyalet sistemi" iddialarına ilişkin, "Başından beri MHP ile AK Parti olarak biz bu anayasa değişikliğini hazırlarken kırmızı çizgimiz olarak üniter yapıyı öngördük ve bu konuda herhangi bir endişeye tereddüte yer vermeyecek şekilde titiz bir çalışma yaptık. Üniter devlet yapısı bizim de hassasiyetimiz, MHP'nin de hassasiyeti" dedi.
14.04.2017 Siyaset
Başbakan'dan binlerce esnafı sevindiren haber
Başbakan'dan binlerce esnafı sevindiren haber Başbakan Binali Yıldırım canlı yayında müjdeyi verdi. Esnaf borçlarının yapılandırılacağını söyleyen Yıldırım herkesin merakla beklediği KDV indirimlerinin sürelerinin de Ekim ayına kadar uzatıldığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Binali Yıldırım'dan Ahmet Necdet Sezer açıklaması
Binali Yıldırım'dan Ahmet Necdet Sezer açıklaması Başbakan Yıldırım, dün akşam katıldığı bir canlı yayında, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'le çok sorun yaşadıklarını anlattı.
6.04.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Necdet Sezer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet necdet sezer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.