Ahmet Çakar

Ahmet Çakar

Son dakika ahmet çakar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet çakar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet çakar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Çakar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet çakar gelişmeleri de dahil olmak üzere 973 ahmet çakar haberi bulunmuştur. Tüm ahmet çakar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Erden Timur'un Ali Koç açıklamaları sonrası Fenerbahçe harekete geçti
Erden Timur'un Ali Koç açıklamaları sonrası Fenerbahçe harekete geçti Sarı-lacivertli kulüp, Galatasaray Sportif AŞ Vekili Erden Timur'un açıklamalarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru yaptı.
20.10.2023 Fenerbahçe
Motosiklet sürücüsü yayalara çarpmamak için kendini feda etti
Motosiklet sürücüsü yayalara çarpmamak için kendini feda etti Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosiklet sürücüsü önüne çıkan yayalara çarpmamak için frene bastı. Yayaların yaralanmaması için adeta kendini feda eden motosiklet sürücüsü yere düşerek yaralandı. Kaza anları ise kask kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
20.05.2023 Yaşam
Ahmet Çakar açıkladı! Fenerbahçe camiasında çok konuşulacak iddia
Ahmet Çakar açıkladı! Fenerbahçe camiasında çok konuşulacak iddia Süper Lig'in 23.haftası itibariyle ezeli rakibi Galatasaray'ın (1 maç eksiğiyle) 9 puan gerisinde olan ve Konyaspor maçına hazırlanan Fenerbahçe'de yönetim Jorge Jesus'tan şampiyonluk beklerken, ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın Portekizli teknik adam hakkında kullandığı ifadeler Sarı Lacivertli cephede bomba etkisi yarattı. İşte Çakar'ın o sözleri...
20.02.2023 Fenerbahçe
Sabri Çelik kimdir? Merkez Hakem Kurulu başkanı kim oldu, MHK başkanı neden istifa etti?
Sabri Çelik kimdir? Merkez Hakem Kurulu başkanı kim oldu, MHK başkanı neden istifa etti? Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik Futbol Federasyonu'nun Riva'daki binasına giderek dilekçesini verdi. Sabri Çelik'in istifası TFF yönetimi tarafından kabul edildi. Peki, Sabri Çelik kimdir? Merkez Hakem Kurulu başkanı kim oldu, MHK başkanı neden istifa etti?
28.01.2023 Şampiy10
Fernando'nun attığı golden önce ofsayt var mı? 7 hakem açıkladı: Bu resmen rezalet, MHK defol git
Fernando'nun attığı golden önce ofsayt var mı? 7 hakem açıkladı: Bu resmen rezalet, MHK defol git Süper Lig'in 16.hafta karşılaşmasında Antalyaspor ile Fenerbahçe Corendom Stadı'nda karşı karşıya geldi. Sarı Lacivertli ekibin 2-1 önde götürdüğü maçta 90+8'de Fernando'nun attığı golün ofsayt kararıyla iptal edilmesi Türkiye'de deprem etkisi yaratırken, pozisyonla ilgili eski hakemlerden Erman Toroğlu, Ahmet Çakar, Bünyamin Gezer, Bülent Yıldırım, Deniz Çoban'ın yorumları futbolseverlerin oldukça dikkatini çekti.
4.01.2023 Fenerbahçe
10 yıl önceki senaryonun tersi olacak! Ahmet Çakar'dan olay yaratan Ali Koç - G.Saray iddiası
10 yıl önceki senaryonun tersi olacak! Ahmet Çakar'dan olay yaratan Ali Koç - G.Saray iddiası Süper Lig'de 8 haftada 17 puan toplayan ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu gösteren Fenerbahçe, Ankaragücü deplasmanına hazırlanırken, Sarı Lacivertli takımın oyun sistemi ve Jorge Jesus'la olan kan uyumu şampiyonluk şarkılarının erken söylenmesini sağladı. Fatih Karagümrük'ü 5-4 yenen ve son 7 maçında mağlubiyet yüzü görmeyen Sarı Kanaryalar hakkında olay bir iddia ortaya atan Ahmet Çakar, Galatasaray cephesini kızdırırken, ünlü yorumcusunun 10 yıl önceki senaryonun bu sefer tersi olacak sözleri her iki camiayı karşı karşıya getirdi.
11.10.2022 Fenerbahçe
Beşiktaş, Fenerbahçe arasında kritik mücadele! Tüm gözler Vodafone Park Arena'da! İşte muhtemel 11'ler
Beşiktaş, Fenerbahçe arasında kritik mücadele! Tüm gözler Vodafone Park Arena'da! İşte muhtemel 11'ler Türkiye, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine kilitlendi. Beşiktaş, bu kapışmadan galip ayrılarak düzlüğe çıkmak hedefinde. Fenerbahçe büyük bir engeli aşarak hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor. Valerien Ismael ile Jorge Jesus arasında taktik savaşları yaşanacak ve geceye son noktayı, iki devin dünyaca ünlü yıldızları koyacak. Tüm spor severler Vodafone Park Arena'daki mücadeleyi bekliyor. İşte dev derbi muhtemel 11'leri...
2.10.2022 Beşiktaş
Ahmet Çakar Fenerbahçe'nin derbideki en zayıf halkasını açıkladı! 'Ölümcül hata yapıyor'
Ahmet Çakar Fenerbahçe'nin derbideki en zayıf halkasını açıkladı! 'Ölümcül hata yapıyor' Yarın saat 20:00'de Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe maçı öncesi iki takımın hazırlıkları artık tamamlanırken ünlü futbolcu yorumcusu Ahmet Çakar'ın derbi analizi futbolseverler tarafından oldukça dikkat çekti. Kritik 90 dakikanın favorisini de açıklayan Çakar Sarı Lacivertli takımın en zayıf halkasını belirtmekten geri kalmadı...
1.10.2022 Fenerbahçe
Eve alkollü geldi, tartıştığı Elif Nur'u tabancayla başından yaraladı
Eve alkollü geldi, tartıştığı Elif Nur'u tabancayla başından yaraladı Adana'da eve alkollü gelen Ahmet Çakar, tartıştığı dini nikahla birlikte yaşadığı Elif Nur Doğan’ı başından tabancayla vurdu. Hastaneye kaldırılan Doğan'ın hayati tehlikesi sürerken, Çakar'ın yakalanması için çalışma başlatıldı.
9.08.2022 Yaşam
Onun için 'futbolcu değil' demişti! Dün akşam taraftarları delirtti Okan Buruk Torrent'e hak verdi
Onun için 'futbolcu değil' demişti! Dün akşam taraftarları delirtti Okan Buruk Torrent'e hak verdi Dün akşam 16 maçtır Süper Lig'de kaybetmeyen Antalyaspor'u deplasmanda 1-0 yenen Galatasaray'da iyi başlangıcın sevinci yaşanırken, takımda bazı futbolcuların performansları taraftarları bir hayli çıldırttı. İlk yarıda Ghacha ve Haji Wright karşısında çok zor durumlara düşen 21 yaşındaki oyuncu büyük tepki çekerken, ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ın köşe yazısında bu eleştirilere katılan ifadeler kullanması camiada ilgi uyandırdı.
8.08.2022 Galatasaray
Ahmet Çakar daha Süper Lig başlamadan şampiyonu duyurdu Okan Buruk sözleri olay oldu!
Ahmet Çakar daha Süper Lig başlamadan şampiyonu duyurdu Okan Buruk sözleri olay oldu! Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar Süper Lig'de özellikle dört büyüklerin yaptığı transferler sonrası Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor hakkında çok çarpıcı tespitlerde bulundu. Eski hakem, Süper Lig'in şampiyonluk favorisini açıklarken, Çakar'ın Okan Buruk hakkında sarf ettiği sözler ise Sarı Kırmızılı cephede tedirginliğe yol açtı.
24.07.2022 Süper Lig
Melis Sezen'in ev halini arkadaşları gizlice çekti! İşte o anlar...
Melis Sezen'in ev halini arkadaşları gizlice çekti! İşte o anlar... Sadakatsiz dizisinde Derin karakteriyle adından söze ettiren Melis Sezen'in ev halini arkadaşları gizlice çekti. Sezen, o anları sosyal medyadan paylaştı.
31.05.2022 Magazin
Eski vekil Ahmet Çakar'a tepkiler çığ gibi! Melis Sezen'e ünlü isimlerden destek geldi: Çok güzelsin!
Eski vekil Ahmet Çakar'a tepkiler çığ gibi! Melis Sezen'e ünlü isimlerden destek geldi: Çok güzelsin! Eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen'i hedef göstererek, “Bir kıyafet giymiş, o kıyafet kanunen suç. Hem de şikayete bağlı olmayan bir suçtur. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık.” sözleri olay yarattı. Ünlü isimler, Kanal D'de ekranlara gelen 'Sadakatsiz' dizisinde 'Derin' karakterine hayat veren Melis Sezen'i, aylar önce ödül töreninde giydiği dekolte kıyafet nedeniyle bir TV programında eleştiren eski vekile tepkilerini sosyal medyada dile getirdi.
13.05.2022 Magazin
İsmail Kartal yorumu olay yarattı! 'Hocaya İtalya'dan ve Almanya'dan...'
İsmail Kartal yorumu olay yarattı! 'Hocaya İtalya'dan ve Almanya'dan...' Ali Koç'un Jorge Jesus'la prensip anlaşmasına varmasının ardından Süper Lig'de son maçlarına çıkmaya hazırlanan İsmail Kartal hakkında yorumda bulunan Ahmet Çakar "İsmail Kartal şu anda hem bir dünya hem de bir Türkiye rekortmenidir. Kartal'ın yerine Jesus'u almak futbola ihanettir" ifadelerini kullandı. İşte spor yazarlarının Jorge Jesus - İsmail Kartal kritikleri...
10.05.2022 Fenerbahçe
Ahmet Çakar canlı yayında sinek yedi derbiden sonra yıldız futbolcuyu eleştirdi! 'Sen Fener'in topçusu değilsin'
Ahmet Çakar canlı yayında sinek yedi derbiden sonra yıldız futbolcuyu eleştirdi! 'Sen Fener'in topçusu değilsin' Beyaz TV yorumcularından Ahmet Çakar'ın dün akşam 'Beyaz Futbol' programında bardağa konan bir sineği önce yakalaması ve ardından yemesi sosyal medyada olay yarattı. Derbinin ardından yorumlarda bulunan eski hakemin Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusunu hedef alması ise dikkat çekti. İşte Beşiktaş - Fenerbahçe maçının yansımaları...
9.05.2022 Beşiktaş
Sinan Engin yeni teknik direktörü açıkladı Ahmet Çakar onayladı! 'Nasıl 4 m.euro vereceksin?'
Sinan Engin yeni teknik direktörü açıkladı Ahmet Çakar onayladı! 'Nasıl 4 m.euro vereceksin?' Beyaz TV yorumcularından Sinan Engin ve Ahmet Çakar Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. 2-0 sonuçlanan maçtan sonra sarı lacivertli kulübün yeni teknik direktör dosyasını açan ikili Ali Koç'a '4 milyon euroları nasıl vereceksin?' serzenişinde bulundu.
11.04.2022 Fenerbahçe
Trabzonspor-Beşiktaş maçına damga vurdu! VAR sonrası şok, hakem Zorbay Küçük'ün o kararı...
Trabzonspor-Beşiktaş maçına damga vurdu! VAR sonrası şok, hakem Zorbay Küçük'ün o kararı... Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 31'inci haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı konuk etti. Heyecan dolu mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi. Maçta Michy Batshuayi'nin penaltı beklediği pozisyon çok konuşuldu. Öte yandan Maçın ikinci yarısında ilk bir olay yaşandı. Trabzonsporlu futbolcu kalecisine pas verince maçın hakemi Zorbay Küçük çift vuruş kararı verdi. Beşiktaş çift vuruşu, pozisyonun yaşandığı yerden kullanınca kural hatası iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Eski hakem Ahmet Çakar, yaptığı açıklamada maçta kural hatası yapıldığı ifade etti. İşte son dakika haberinin detayları...
3.04.2022 Beşiktaş
Erman Toroğlu'nun sorusu Burak Elmas cephesinde deprem etkisi yarattı! 11 milyon euro'luk kazık...
Erman Toroğlu'nun sorusu Burak Elmas cephesinde deprem etkisi yarattı! 11 milyon euro'luk kazık... Galatasaray - Beşiktaş maçından sonra sarı kırmızılı takımın özellikle ilk yarıdaki oyununu çok beğenen eski hakem Erman Toroğlu, Başkan Burak Elmas'a çok önemli 2 soru yöneltti. İşte Toroğu, Levent Tüzemen, Reha Kapsal, Ahmet Çakar ve Ömer Üründül'ün derbi analizleri...
15.03.2022 Galatasaray
90+4'te isyan çıkmıştı! Larin penaltı bekledi Atilla Karaoğlan oralı olmadı! 5 eski hakemden flaş yorum
90+4'te isyan çıkmıştı! Larin penaltı bekledi Atilla Karaoğlan oralı olmadı! 5 eski hakemden flaş yorum Galatasaray - Beşiktaş maçının 90+4.dakikasında Victor Nelsson'la hava topuna kalkan ve tecrübeli stoper tarafından çekildiğini söyleyen Larin'in pozisyonu için 5 eski hakemden yorum geldi. İşte o hakemlerin değerlendirmeleri...
15.03.2022 Galatasaray
Derbinin ardından Sergen Yalçın bombası ve Tümer Metin'den yıldız futbolcuya yaylım ateşi
Derbinin ardından Sergen Yalçın bombası ve Tümer Metin'den yıldız futbolcuya yaylım ateşi Galatasaray - Beşiktaş maçından sonra yorumlarda bulunan ve Sergen Yalçın'ı yeniden gündeme getiren Ahmet Çakar, siyah beyazlı camiada dikkat uyandırırken, Tümer Metin'in Brezilyalı orta saha hakkında sarfettiği sözler olay yarattı.
14.03.2022 Galatasaray
Hakemin en büyük hatasını açıkladı! '90+2'deki penaltıyı yediniz'
Hakemin en büyük hatasını açıkladı! '90+2'deki penaltıyı yediniz' Eski hakem Ahmet Çakar, Galatasaray - Beşiktaş maçından sonra "Aferin MHK. Genç hakemler dediniz. Tecrübeli hakemleri elediniz. Beşiktaş'ın son dakikadaki penaltısını yediniz!" dedi.
14.03.2022 Galatasaray
MHK'den tarihi operasyon! Ahmet Çakar, Fırat Aydınus ve 13 isme şok
MHK'den tarihi operasyon! Ahmet Çakar, Fırat Aydınus ve 13 isme şok MHK yapılanmaya giderek sezonun geri kalan maçlarında düdük çalamayacak hakemleri açıkladı! Listede Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi hakemler bulunuyor...
8.03.2022 Süper Lig
Ahmet Çakar bela okudu Erman Toroğlu doğru dedi! İrfan Can Kahveci'nin kırmızısı camiayı ikiye böldü
Ahmet Çakar bela okudu Erman Toroğlu doğru dedi! İrfan Can Kahveci'nin kırmızısı camiayı ikiye böldü Fenerbahçe - Trabzonspor maçının 18.dakikasında kırmızı kart görerek oyundan atılan İrfan Can Kahveci'nin yaptığı hareket hakem camiasını da ikiye böldü. İşte Erman Toroğlu'nun o pozisyon hakkındaki yorumu...
6.03.2022 Fenerbahçe
Daha 20.dakikada çıldırdı sosyal medyadan bela okudu! Ahmet Çakar'dan Zorbay Küçük'e...
Daha 20.dakikada çıldırdı sosyal medyadan bela okudu! Ahmet Çakar'dan Zorbay Küçük'e... Fenerbahçe - Trabzonspor maçının 18.dakikasında VAR'ın uyarısıyla pozisyonu kenardan izleyen ve İrfan Can Kahveci'ye kırmızı kart veren Zorbay Küçük'e Ahmet Çakar'dan büyük tepki geldi. İşte Çakar'ın o tweeti...
6.03.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Çakar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet çakar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.