Ağrı Valisi

Ağrı Valisi

Son dakika AĞRI VALİSİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AĞRI VALİSİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AĞRI VALİSİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ağrı Valisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ağrı valisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 304 ağrı valisi haberi bulunmuştur. Tüm ağrı valisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Sınırlarımız bizim kırmızı çizgimizdir
Bakan Yerlikaya: Sınırlarımız bizim kırmızı çizgimizdir İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ağrı’da Gürbulak Gümrük Kapısı'nda incelemelerde bulundu.
12.11.2023 Gündem
Ağrı’da 4.1 büyüklüğünde deprem
Ağrı’da 4.1 büyüklüğünde deprem Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
23.08.2023 Gündem
Türk Yıldızları'ndan Ağrı'nın kurtuluş yıl dönümünde gösteri uçuşu
Türk Yıldızları'ndan Ağrı'nın kurtuluş yıl dönümünde gösteri uçuşu Türk Hava Kuvvetleri akrobesi timi Türk Yıldızları, Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıl dönümünde gösteri uçuşu yaptı. Halk, gökyüzünde şov yapan Türk Yıldızları'nı cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı.
15.04.2022 Gündem
Altın bulundu! Tarih belli oldu! Değeri...
Altın bulundu! Tarih belli oldu! Değeri... Ağrı'da altın müjdesi! 20 ton altın rezervi tespit edildi. TMSF Başkanı Muhittin Gülal, Ağrı’daki altın rezervi ile ilgili “Ağrı tesisinde 2022’nin sonuna kadar ilk altın dökümünü gerçekleştireceğiz. 2023 itibarıyla bu tesisten 3-3,5 ton altın üretmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Ağrı Mollokara bölgesinde gerçekleştirilen uzun arama sonucunda piyasa değeri 1,2 milyar dolar olan 20 ton altın ve 2,8 milyon dolar olan 3,5 ton gümüş rezervi tespit edildi" dedi.
10.06.2021 Ekonomi
Ağrı’da şehit  olan özel harekat polisi törenle memleketine uğurlandı
Ağrı’da şehit olan özel harekat polisi törenle memleketine uğurlandı Ağrı-İran sınırında teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Özel Harekat Polisi Veli Kabalay'ın naaşı, Ağrı'da düzenlenen törenle memleketi Denizli’ye uğurlandı.
14.05.2021 Gündem
Tam kapanma ile ilgili flaş açıklama! Çalışma izni...
Tam kapanma ile ilgili flaş açıklama! Çalışma izni... Tam kapanma ile ilgili kritik açıklama! Flaş rakamlar ortaya çıktı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’de dün itibari ile tam kapanmanın başladığını hatırlatarak, 691 bin 890 kişiye çalışma izin belgesi, 178 bin 283 kişiye de seyahat izin belgesi verildiğini açıkladı.
1.05.2021 Gündem
Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde son 24 saatte yaşananlar!
Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde son 24 saatte yaşananlar! Son 24 saatte 49 bin 584 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı, 211 kişi hayatını kaybetti. 271 bin 547 Kovid-19 testi yapıldı, ağır hasta sayısı 2 bin 477 oldu, 28 bin 498 kişinin Kovid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 3 milyon 159 bin 475'e yükseldi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: "Yaptığımız istişareler neticesinde teravih namazını camilerde değil, evlerimizde kılmanın uygun olduğuna karar verdik." THY'de görev yapan pilot, kabin memuru ve yükleme uzmanlarının aşılanmasına başlandı.
6.04.2021 Gündem
Şehit Teğmen Aslan, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Teğmen Aslan, son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde düzenlenen Pençe- Kaplan operasyonunda, PKK'lı teröristlerin havanlı saldırısı sonucu şehit olan Piyade Teğmen Harun Aslan (27), memleketi Ağrı'da gözyaşları arasında toprağa verildi.
18.09.2020 Gündem
Valiler kararnamesi Haziran 2020 -  Yeni valiler kararnamesi 2020’e göre il il yer değiştiren valiler
Valiler kararnamesi Haziran 2020 - Yeni valiler kararnamesi 2020’e göre il il yer değiştiren valiler Valiler Kararnamesi yayımladı, 41 ilin valisi değişti. VALİLER Kararnamesi 2020, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'nün bugünkü sayısında yer alan Valiller Kararnamesi ile Muğla Valisi Esengül Civelek Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı'na atanırken toplam 41 ilin valisi değişti. 17 ilin valisi Mülkiye Başmüfettişi oldu, 23 ilin valisi yeni illere atandı. 8 ilçenin kaymakamı da çeşitli illere vali olarak atandı. Valiler Kararnamesi 2020 hakkındaki detaylar...
10.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok ilin valisi değişti
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok ilin valisi değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre birçok ilin valisi değişti. Kararnameye göre; İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Eskişehir Valisi olurken; Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de İzmir Valisi oldu. Muğla Valisi Esengül Civelek ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak atandı. Sağlık çalışanlarıyla ilgili sözleri gündeme gelen Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş da merkeze çekilen valiler arasında yer aldı.
10.06.2020 Gündem
Bakan Soylu, İran sınırında incelemelerde bulundu
Bakan Soylu, İran sınırında incelemelerde bulundu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağrı-İran sınırında yapımı tamamlanmak üzere olan sınır duvarında incelemelerde bulundu.
6.06.2020 Gündem
Bakan Soylu'dan sert tepki! 'Siyasete en büyük darbe terördür'
Bakan Soylu'dan sert tepki! 'Siyasete en büyük darbe terördür' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Birkaç gündür Meclis'teki milletvekillerinin hukukun gereği milletvekili statüsünün üzerinden alınması sebebiyle 'darbe' sözü üretmeye çalışıyorlar. Allah’ınızı severseniz, siyasete en büyük darbe terördür. Ülkeye en büyük darbe terördür. Terörü, darbeyi meşrulaştırmak için hukukun, demokrasinin, kardeşliğin yolunu tıkamakla eş tutmayınız." açıklamasında bulundu.
6.06.2020 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: DEAŞ'ın önemli bir adamını ele geçirdik!
İçişleri Bakanı Soylu: DEAŞ'ın önemli bir adamını ele geçirdik! Van'da düzenlenen 'Güvenlik Korucularının Hizmetiçi Eğitim Programı'na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ'ye yönelik önümüzdeki günlerde çok büyük bir operasyona hazırlandıklarını belirterek, "Burada şahsımızın olup olmaması önemli değildir. Hiç kimse aman bu adamlar değişti, başkaları gelir mücadele biter diye beklemesin. Bu mücadeleyi bu milletin evlatları sonuna kadar yürüteceklerdir" dedi. Bakan Soylu, DEAŞ'ın çok önemli bir adamının Suriye'de yakalandığını ve sorgusunun devam ettiğini açıkladı.
13.11.2019 Gündem
Erdoğan müjdeyi verdi! İş başvurusu...
Erdoğan müjdeyi verdi! İş başvurusu... Ağrı'da, kurulacağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun temelini attığı fabrika için iş başvuruları alınmaya başlandı.
17.07.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! Hızla yükseliyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! Hızla yükseliyor... İşsizlik oranı göz önüne alınarak Ağrı Valiliğince kentte hayata geçirilen Ağrı Tekstilkent, 3 fabrikayla başladığı üretimde yeni taleplerle yurt dışına açılıyor.
10.07.2019 Ekonomi
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya kimdir?
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya kimdir? İstanbul Valisi Ali Yerlikaya kimdir? Ali Yerlikaya kaç yaşında, nereli?
7.05.2019 Siyaset
Yeşim Tekstil’den Ağrı’ya 5 bin kişilik istihdam hamlesi
Yeşim Tekstil’den Ağrı’ya 5 bin kişilik istihdam hamlesi Dünya markalarına yaptığı üretimle tekstil - hazır giyim sektörünün Türkiye’deki öncü firmaları arasında yer alan Yeşim Tekstil, Ağrı’ya 3 yıl içinde gerçekleştireceği 5 bin kişilik istihdam hamlesi ile üretim ve ihracat kapasitesini arttırarak ülke ekonomisine pozitif katkı yapmayı sürdürecek.
20.03.2019 Ekonomi
Bakan Akar: Yurt dışında da teröristlerin sonunu getireceğiz
Bakan Akar: Yurt dışında da teröristlerin sonunu getireceğiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: "Bu alçaklar, teröristler yurt içinde büyük ölçüde etkisiz hale getirildi, getirilmeye devam ediliyor. Bunun sonunu getireceğiz, kararlıyız. Bu alçaklar, teröristler yurt içinde büyük ölçüde etkisiz hale getirildi, getirilmeye devam ediliyor. Bunun sonunu getireceğiz, kararlıyız." dedi.
2.03.2019 Gündem
Palandöken'de doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı
Palandöken'de doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı Erzurum Valisi Okay Memiş, "Palandöken Kayak Merkezi'ndeki otellerimizin hepsi tamamen dolu. Tüm tesislerimizle konuklarımıza en güzel hizmeti sunuyoruz." dedi.
20.01.2019 Yaşam
İçişleri Bakanı Soylu Iğdır'da Polis Özel Harekat Kalekolu'nu inceledi
İçişleri Bakanı Soylu Iğdır'da Polis Özel Harekat Kalekolu'nu inceledi Bakan Soylu, Geçici Geri Gönderme Merkezi ile yapımı süren Polis Özel Harekat Kalekolu'nu inceledi
27.10.2018 Gündem
Bakan Soylu İran sınırında
Bakan Soylu İran sınırında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye-İran sınır karakollarını ziyaret ederek yapımı devam eden sınır duvarını havadan denetledi.
27.10.2018 Siyaset
Jeotermal su kaynağı Ağrı'nın umudu oldu
Jeotermal su kaynağı Ağrı'nın umudu oldu Ağrı Valisi Süleyman Elban, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü ile yaptıkları 3,5 milyon liralık protokolün ardından başarılı bir sondaj çalışması gerçekleştirildiğini belirterek, "Bin 500 metrelik kuyumuzda çıkan suyumuzun sıcaklığı 48 derecedir. Bu su kaynağı, bölgeye yapılacak 30 civarındaki otelin jeotermal su ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilir" dedi.
13.07.2018 Yaşam
Leyla’yı aç bırakıp ölüme terk etmişler!
Leyla’yı aç bırakıp ölüme terk etmişler! Ağrı’da kaybolan 4 yaşındaki Leyla’nın cansız bedeni, 18 gün sonra bulundu. Küçük kızı kaçıran canilerin korkudan onu sakladıkları yere gidemediği bu yüzden de Leyla’nın açlıktan hayatını kaybettiği tahmin ediliyor
3.07.2018 Gündem
Leyla'nın öldürülmesiyle ilgili gözaltına bir kadın alındı
Leyla'nın öldürülmesiyle ilgili gözaltına bir kadın alındı Ağrı Valisi Süleyman Elban, kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılan küçük Leyla ile ilgili, "8-10 gün aç kalması nedeniyle ölmüş. İstismar emaresi yok. Kaçırılma şüphesi var." dedi. 4 yaşındaki Leyla Aydemir, Ağrı'da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Leyla'nın babası cenaze töreninin yapılmasını istemedi. Öte yandan, gözaltına alınan kişinin kadın olduğu iddia edildi. Osmaniye'den Bezirhane köyüne gelen ve 'medyum' olduğunu iddia eden kadın, gözaltına alındı. İsmi açıklanmayan kadının köye gelip, Leyla'nın ailesine "Kızınız burada, şurada" diyerek, yer gösterdiği öne sürüldü. Polis ve jandarma ekipleri, olayla ilgili çok yönlü araştırmasını sürdürüyor. Gözaltına alınan kadın serbest bırakıldı.
3.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ağrı Valisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ağrı valisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.