Ağlama

Ağlama

Son dakika ağlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ağlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ağlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ağlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ağlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.129 ağlama haberi bulunmuştur. Tüm ağlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu Bayrampaşa'da 15 yıldır evli olduğu 34 yaşındaki eşi Meryem Çap’ı silahla 5 kurşunla öldüren, çocuğunun da dilini yaktığı iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Şeyhmus Çap ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında Çap, "Olaydaki silahı eşim bana doğum günü hediyesi olarak almıştı. Çocuğum yalan söylediği için eşim dilini yakmamı söyledi, ben de yaktım. O da kayıt almış, eşimin oyununa geldim. Ben cinayet işlemedim, bana cinayet işlettirdiler" dedi.
3.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
İnci Taneleri'nde Azem oğlunu kurtarmak için seferber oldu! Dilber ağlama krizine girdi
İnci Taneleri'nde Azem oğlunu kurtarmak için seferber oldu! Dilber ağlama krizine girdi Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin dokuzuncu bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada çok konuşulan dizide, Azem'in oğlunu kurtardığı dakikalarda, Zahir'in otele gelip Dilber'in oğlu Alişan'ı götürmesi duygu dolu anlar yaşattı.
22.03.2024 Magazin
Cinsel istismarda bulundu! 196 yıl hapis istendi
Cinsel istismarda bulundu! 196 yıl hapis istendi İstanbul Bağcılar’da sucu dükkânı işleten Metin Şenay, süngerle kaplayarak ses izolasyonu sağladığı dükkânındaki bir odada çocuklara cinsel istismarda bulunduğu ve o anları kayıt altına aldığı gerekçesiyle tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’a 196 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise '2 çocuğumuz 17.11.2023 tarihinden itibaren devlet korumasında bulunmakta' dedi.
21.03.2024 Gündem
Ramazanda ağlamak, ağlarken gözyaşı yutmak orucu bozar mı? Oruçluyken ağlamak orucu bozar mı?
Ramazanda ağlamak, ağlarken gözyaşı yutmak orucu bozar mı? Oruçluyken ağlamak orucu bozar mı? Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Müslümanlar, oruçla ilgili detayları araştırmaya başladı. Oruç tutarken nelere dikkat etmeleri gerektiği ve orucu bozan durumların ne olduğu her sene olduğu gibi bugün de sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Oruç tutan bireylerin merak ettikleri konulardan biri de ağlamanın orucu bozup bozmadığı oldu. Peki, Gözyaşı dökmek (ağlamak) orucu bozar mı? Ağlarken gözyaşı yutmak orucu bozar mı?
7.03.2024 Ramazan
Zeynep Bastık ağlama krizine girdi! Sosyal medyadan paylaştı
Zeynep Bastık ağlama krizine girdi! Sosyal medyadan paylaştı Şarkıcı Zeynep Bastık, 6 Şubat 2023'te yaşanan ve 11 ilimizde yıkıma sebep olan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra anksiyete yaşayan ve Urla'dan ev almıştı. Dün akşam saatlerinde Çanakkale'de gerçekleşen depremi hisseden Bastık, ağlama krizine girdiğini söyleyerek paylaşım yaptı.
5.03.2024 Magazin
İstanbul'da minibüse binenler inanamadı! Genç kadın yolcuların içinde doğum yaptı
İstanbul'da minibüse binenler inanamadı! Genç kadın yolcuların içinde doğum yaptı Bahçelievler'de 32 haftalık hamile Mizgin Güçlü kontrol için hastaneye gittiği sırada yolcu minibüsünde doğum yaptı. Minibüsle hastaneye götürülen kadın ile bebeği tedavi altına alındı. Bebeğe Asmin adı verildi. Doğum yapan Mizgin Güçlü, "Minibüste bir anda sancım başlayınca kendimi yere attım. Minibüste bir sürü erkek vardı, ben de onlardan çekindiğim için bağıramadım. Minibüsün demirlerinden tutunarak sessizce kendimi sıktım. Sıkınca da zaten bebek geldi" dedi. Baba Murat Güçlü, "Herkes minibüsçüye seslendi hızlansın diye. O da sağ olsun ambulans şoförü gibi sürmeye başladı. Hızlandı ve yoldakilere seslenerek yolu açtı. Tam hastanenin önüne geldiğimizde eşim minibüsün içerisinde doğum yaptı" dedi. Sürücü Hakan Yücel de "Uçakta gördük, takside gördük de minibüsün içinde ilk defa böyle bir şeye şahit olduk" diye konuştu.
27.01.2024 Gündem
Su kanalında 1 haftalık bebek bulundu! Hastaneye kaldırıldı
Su kanalında 1 haftalık bebek bulundu! Hastaneye kaldırıldı Kocaeli’nin İzmit ilçesinde su kanalında yaklaşık 1 haftalık olduğu değerlendirilen bir kız bebek bulundu. Sağlık görevlilerince kontrolleri yapılan bebek, hastanede müşahede altına alındı.
26.10.2023 Yaşam
Yasak ilişkiden doğan bebeğini bahçeye gömmüştü! Sürpriz tanık konuştu
Yasak ilişkiden doğan bebeğini bahçeye gömmüştü! Sürpriz tanık konuştu Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanıp, ilk duruşmada tahliye edilen Bilge Çapa'nın (27) yargılandığı davada tanık olarak dinlenen ebe S.F., "Kendisinin ve bebeğinin yanına gittiğimde, emzirdiğini söyledi. Bebeğin huzurlu bir şekilde uyuduğunu gördüm. Emzirdiğini söylediği için de bebeğin anne sütü ile beslendiğini anladım. Taburcu olana kadar herhangi bir anormallik görmedim" dedi.
12.10.2023 Yaşam
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
Ülke bu görüntülerle çalkalanıyor: İhbar yerine giden polisler şaşkına döndü
Ülke bu görüntülerle çalkalanıyor: İhbar yerine giden polisler şaşkına döndü ABD'de polis kamerasına yansıyan bir kurtarma operasyonu ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. Terk edilmiş evden gelen çığlık seslerine yönelen polis ekipleri gördükleri manzara karşısında şoke oldu.
23.08.2023 Dünya
Devlet Bahçeli'den Kıbrıs Türk'tür videosu! Körüklü çizmeler ve Zeki Müren şarkısının şifreleri...
Devlet Bahçeli'den Kıbrıs Türk'tür videosu! Körüklü çizmeler ve Zeki Müren şarkısının şifreleri... Kıbrıs'ta yol yapım projesine BM askerlerinin araçlarla engel olmaya çalışması tansiyonu yükseltmiş, tepkileri çekmişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yol inşaatına BM Barış Gücü askerlerinin müdahalesine körüklü çizmeyle yürüdüğü bir videoyla tepki göstermişti. Arka fonda çalan Zeki Müren şarkının hikâyesi ise 1963 yılına dayanıyordu.
21.08.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den 'Kıbrıs Türk'tür paylaşımı ve BM'ye sert tepki
Devlet Bahçeli'den 'Kıbrıs Türk'tür paylaşımı ve BM'ye sert tepki Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), sosyal medya üzerinden "Kıbrıs Türk'tür" mesajıyla, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bir videosunu paylaştı. Devlet Bahçeli, Kıbrıs'ta 'yol projesi' kapsamında çıkan gerginlikle ilgili ve ABD'nin terör örgütüyle ortak tatbikatıyla ilgili açıklama yapmıştı.
19.08.2023 Gündem
Çılgın rekor denemeleri Guinness'i bile bıktırdı! Masaj, öpüşme, yemek, kızartma ve ağlama rekorları...
Çılgın rekor denemeleri Guinness'i bile bıktırdı! Masaj, öpüşme, yemek, kızartma ve ağlama rekorları... Ülkede bitmek bilmeyen rekor denemeleri Guinness'i bile isyan ettirdi. Afrika ülkesi Nijerya'da kırılan bir dünya rekoru büyük bir çılgınlığın fitilini ateşledi. İnsanlar akılalmaz rekor denemeleri yaparken Guinness Dünya Rekorları (GWR) durumu takip etmekte zorlanıyor.
18.07.2023 Dünya
Arda Güler'in babaannesi ve dedesi anlattı! Hocası inanmamış, gülmüş; Utanacaklar
Arda Güler'in babaannesi ve dedesi anlattı! Hocası inanmamış, gülmüş; Utanacaklar Arda Güler´in İspanyol devi Real Madrid´e transfer olmasıyla, Bolu´nun Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesindeki 35 haneli Hayranlar köyünde yaşayan dedesi Mehmet Ali Güler( 68) ve babaannesi Adiye Güler(63) torunlarının başarısıyla gurur duydu. Köydeki evine, torununun futbol sahalarındaki fotoğraflarının yer aldığı bir bölüm yaptıran Mehmet Ali Güler, "Çok sevinçliyim ama bir o kadar da içimde ağlama hissi var. Türkiye'deyken Arda´yı görüyordum ama şimdi oralarda çok zor göreceğim" dedi. Adiye Güler ise, "Çok gururluyuz. Çok mutluyuz. Eline sadece top ver başka bir şey istemezdi. Yaz aylarında köye geldiğinde de hep top oynardı. Beni kaleye geçirir futbol oynardı" dedi.
7.07.2023 Yaşam
Doğumdan sonra lohusa sendromunu nasıl atlatabilirsiniz?
Doğumdan sonra lohusa sendromunu nasıl atlatabilirsiniz? Anneliğin gelecek planlarını, yaşamı, düzeni ve hatta kişiyi değiştirebileceğini düşünüyor musunuz? Psikolog Dilek Memnun, lohusa sendromu hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.
2.05.2023 Sağlık
Madonna ağlattı! O ayrıntı yürek yaktı
Madonna ağlattı! O ayrıntı yürek yaktı Madonna çocuk yaşta iken kanserden kaybettiği annesini bir paylaşımla sosyal medya hesabında andı. Dünyaca ünlü şarkıcı, o yıllarda çok fakir olduklarını söylerken sevenleriyle paylaştı ayrıntı yürekleri yaktı.
26.04.2023 Magazin
2 günlük bebeğini fındık bahçesine gömen anne için ağırlaştırılmış müebbet talebi
2 günlük bebeğini fındık bahçesine gömen anne için ağırlaştırılmış müebbet talebi Ordu'nun Altınordu ilçesinde evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanan Bilge Çapa (27) hakkında 'altsoydan akrabayı kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
30.03.2023 Gündem
Çöp evde bulunan 1,5 yaşındaki Asel'in annesi: Hava almak için dışarı çıkmıştım
Çöp evde bulunan 1,5 yaşındaki Asel'in annesi: Hava almak için dışarı çıkmıştım Konya'da apartman sakinlerinin çöp dolu evde yalnız buldukları 1,5 yaşındaki Asel'in annesi Fatma G.’nin ilk ifadesinde, evin 2 haftadır o şekilde olduğunu belirterek, ''Ailevi problemlerim vardı. Hava almak için dışarı çıktım. O sırada komşularım eve gelmiş'' dediği öğrenildi. İfadesi sonrası serbest bırakılan Fatma G.’nin, hakkında başlatılan 'Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali' suçundan soruşturma kapsamında, 1 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanması bekleniyor.
28.03.2023 Gündem
Konya'da çöp evde 1,5 yaşında kız çocuğu bulundu
Konya'da çöp evde 1,5 yaşında kız çocuğu bulundu Konya'da uzun süre çocuk ağlama sesi duyan apartman sakinleri teras katta oturan komşuları Fatma G.'nin kızı 1,5 yaşındaki Asel'i evde yalnız buldu. Her odası çöplerle dolu evde bulunan Asel, hastanede tedavi altına alınırken anne Fatma G. hakkında 'Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali' suçundan soruşturma başlatıldı.
27.03.2023 Gündem
Pınar Damar cinayetinde yeni gelişme! Avukatı korkunç detayları anlattı: Hepsi kameralara yansımış durumda
Pınar Damar cinayetinde yeni gelişme! Avukatı korkunç detayları anlattı: Hepsi kameralara yansımış durumda Bağcılar'da çalılık alanda cesedi bulunan Pınar Damar cinayetinde dava açıldı. Davanın iddianamesinde kuzeninin dini nikahlı eşi olan sanık Metin A. hakkında istenen ceza belli oldu. Damar'ın avukatı Esin Yeşilırmak ise cinayete ilişkin korkunç detayları anlattı.
15.03.2023 Yaşam
Çocukların ağlama sesine uyandılar! Odaya giren çifti şoke eden görüntü
Çocukların ağlama sesine uyandılar! Odaya giren çifti şoke eden görüntü Iğdır'da çocuklarının ağlama sesine uyanan aile, odaya girdiklerinde karşılaştıkları manzara ile şok oldu. Eve giren yarasa, küçük iki çocuğun kulağını ısırdı.
14.03.2023 Yaşam
'Bu oyuncak sana arkadaşım' kampanyası ünlü isimleri ağlattı!
'Bu oyuncak sana arkadaşım' kampanyası ünlü isimleri ağlattı! 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan ve on binlerce insanımızın hayatını kaybettiği depremler sonrası yaralar sarılmaya devam ediyor. Asrın felaketi sonra Türkiye tek yürek olurken, pazar günü oynanan Beşiktaş- Antalyaspor maçında duygu dolu anlar yaşandı.Beşiktaş Kulübü ve taraftarların depremdeze çocuklar için başlattığı “Bu oyuncak sana arkadaşım” kampanyası tüm Türkiye’ye duygusal anlar yaşattı. Sanat dünyasının ünlü isimleri hislerini sosyal medya hesaplarında paylaştı.
28.02.2023 Magazin
82 kişiyi kurtaran itfaiyeciler döndü; 'Marmara depreminin en az 5 katı'
82 kişiyi kurtaran itfaiyeciler döndü; 'Marmara depreminin en az 5 katı' Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan 108 personel, deprem bölgesinde 82 kişiyi enkazdan sağ çıkardı. Bölgedeki çalışmaların tamamlanması ile itfaiyecilerin kente döndüğünü belirten İtfaiye Daire Başkanı Ömer İslamoğlu, "Yıllardır itfaiye teşkilatları olarak birçok depremlere katıldık, ama böylesini hiç görmedim. Marmara depreminin en az 5 katı" dedi.
19.02.2023 Yaşam
Deprem korkusu uykularınızı kaçırıyorsa dikkat!
Deprem korkusu uykularınızı kaçırıyorsa dikkat! Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremler 10 ilde büyük yıkıma sebep oldu. On binlerce kişi vefat etti ya da yakınlarının ölümüne tanık oldu. Depremi o bölgede yaşamayan ama sosyal medya ve televizyondan takip edenler de psikolojik olarak çok kötü etkilendi. Her an deprem olacakmış hissi ve birçok felaket senaryoları insanların kendini kötü hissetmesine sebep oldu. Bu histen kurtulmanın bir yolu var mı? Uzman isimden öneriler geldi.
15.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ağlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ağlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.