Ağır Sıklet

Ağır Sıklet

Son dakika Ağır sıklet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ağır sıklet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ağır sıklet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ağır Sıklet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ağır sıklet gelişmeleri de dahil olmak üzere 175 ağır sıklet haberi bulunmuştur. Tüm ağır sıklet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jake Paul-Mike Tyson boks maçı ne zaman, fight date saat kaçta? Jake Paul ve Mike Tyson’un dövüşeceği maçın kuralları
Jake Paul-Mike Tyson boks maçı ne zaman, fight date saat kaçta? Jake Paul ve Mike Tyson’un dövüşeceği maçın kuralları Mike Tyson ve Jake Paul arasındaki dövüş, boks severler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Eski ağır siklet dünya şampiyonu Mike Tyson, YouTuber Jake Paul ile Temmuz ayında maç yapacak. Peki, Jake Paul-Mike Tyson maçı ne zaman, dövüş maçı saat kaçta yapılacak? Jake Paul ve Mike Tyson’un maçının kuralları neler?
1.05.2024 Şampiy10
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti Sinema dünyasının efsane film serisi Rocky'de Rocky Balboa'nın en iyi arkadaşı Paulie rolüyle tanınan ve Oscar'a aday gösterilen usta karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti.
19.10.2023 Magazin
Dünya ağır sıklet boks maçıyla tarihe geçecekti ama kaybetti! Gözyaşlarını tutamadı
Dünya ağır sıklet boks maçıyla tarihe geçecekti ama kaybetti! Gözyaşlarını tutamadı Tüm dünya Ukraynalı Oleksandr Usyk ile Büyük Britanyalı Anthony Joshua arasında gerçekleşen dünya ağır sıklet boks maçına kilitlendi. Suudi Arabistan'da oynanan dev maçı kaybeden boksör, Muhammed Ali’den sonra tarihe geçme fırsatını kaybetti. Öte yandan basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamadı.
21.08.2022 Şampiy10
Muhammed Ali'nin şampiyonluk kemeri 6.18 milyon dolara satıldı
Muhammed Ali'nin şampiyonluk kemeri 6.18 milyon dolara satıldı Muhammed Ali'nin 1974'teki "Rumble in the Jungle" maçında kazandığı ağır sıklet şampiyonluk kemeri, açık artırmada 6.18 milyon dolara satıldı.
24.07.2022 Dünya
Türk boksör Musa Askan Yamak ringde hayatını kaybetti
Türk boksör Musa Askan Yamak ringde hayatını kaybetti 75 profesyonel maçında hiç yenilmeyen genç boksör Musa Askan Yamak, kalbine yenildi.
15.05.2022 Diğer Sporlar
Tüm dünyanın beklediği maç 6 raunt sürdü! Boksörlüğü bıraktı
Tüm dünyanın beklediği maç 6 raunt sürdü! Boksörlüğü bıraktı Dün gece Wembley Stadı'nda 94 bin kişinin takip ettiği Tyson Fury ile Dillian Whyte kapışmasında Fury'nnin 6 rauntta Whyte'ı devirmesi ve 34 yaşındaki boksorün bu karşılaşmadan sonra kariyerini sonlandırması büyük dikkat çekti.
24.04.2022 Diğer Sporlar
Mike Tyson hayranını uçakta öldüresiye dövdü!
Mike Tyson hayranını uçakta öldüresiye dövdü! Efsane boksör Mike Tyson skandal bir harekete imza attı. Kendisiyle fotoğraf çekinmek isteyen hayranını kırmayan dünyaca ünlü boksör, daha sonra yolcunun kendisini sürekli rahatsız etmesinin ardından hayranını öldüresiye dövdü.
21.04.2022 Spor Magazin
Kiev Belediye Başkanı Kliçko cephede: Başka bir seçeneğim yok savaşacağım
Kiev Belediye Başkanı Kliçko cephede: Başka bir seçeneğim yok savaşacağım Rusya'nın işgal saldırılarını sürdürdüğü Ukrayna'nın başkenti Kiev'in Belediye Başkanı Vitaliy Kliçko, cepheye katıldı. Savaşmaktan başka bir çaresi kalmadığını söyleyen Kliçko, "Başka bir seçeneğim yok. Bunu yapmak zorundayım, savaşacağım" diye konuştu.
25.02.2022 Dünya
Fury Wilder 3 ne zaman? Wilder - Fury maçı TSİ kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak, canlı mı?
Fury Wilder 3 ne zaman? Wilder - Fury maçı TSİ kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak, canlı mı? Tyson Fury ve Deontay Wilder 3. maçı ne zaman, hangi kanalda? ABD'li Deontay Wilder ile Büyük Britanyalı Tyson Fury, Dünya Boks Konseyi (WBC) ağır sıklet kemeri bir araya geliyor. Üçüncü maçlarına çıkacak olan ikilinin maç saati ve yayınlanacağı kanal merak konusu oldu. Los Angeles’ya düzenlenecek Wilder Fury 3. maçı ne zaman?
9.10.2021 Gündem
Astor Piazzolla  Google'da Doodle oldu! Tango Nuevo’nun yaratıcısı Astor Piazzolla kimdir?
Astor Piazzolla Google'da Doodle oldu! Tango Nuevo’nun yaratıcısı Astor Piazzolla kimdir? Tango Nuevo’nun yaratıcısı Astor Piazzolla'nın 100. yaş günü Google'da Doodle oldu. Ünlü arama motoru Geleneksel tangoda devrim yapan Arjantinli müzisyen Astor Piazzolla Jazz müziğini Tango ile birleştirdi ve bunu konser müziğine dönüştürdü. Peki, Tango Nuevo’nun yaratıcısı Astor Piazzolla kimdir? İşte Astor Piazzolla'nın hayatı...
11.03.2021 Gündem
Leon Spinks hayatını kaybetti
Leon Spinks hayatını kaybetti ABD’de sekizinci profesyonel dövüşünde Muhammed Ali'yi yenerek boks dünyasını şaşırtan Leon Spinks, 67 yaşında hayatını kaybetti.
7.02.2021 Dünya
Mike Tyson Roy Jones Jr. maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Mike Tyson Roy Jones Jr. maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Eski ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson, 15 yıl sonra ilk kez ringe çıkacak. Mike Tyson'ın, Roy Jones ile yapacağı gösteri maçına hazırlandığı videoları ise sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Son karşılaşmasına 2005'te çıkan 54 yaşındaki Tyson ile 2 yıldır dövüşmeyen 51 yaşındaki Roy Jones arasındaki müsabakayakısa bir süre kaldı. Sporseverler, Mike Tyson maçı ne zaman? sorusunu araştırıyor. Peki, Mike Tyson Roy Jones Jr. maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Mike Tyson Roy Jones Jr. maçı detayları...
24.11.2020 Gündem
Mike Tyson maçı ne zaman? Mike Tyson Roy Jones maçı ile ilgili tüm detaylar
Mike Tyson maçı ne zaman? Mike Tyson Roy Jones maçı ile ilgili tüm detaylar Ringe en son 2005'te çıkan, kariyerinde 50 galibiyet bulunan 54 yaşındaki Mike Tyson ile 2 yıldır dövüşmeyen 51 yaşındaki Roy Jones arasındaki 8 rauntluk müsabaka, ABD'nin Los Angeles kentindeki Dignity Health Sports Park'ta düzenlenecek. Boks tutkunları Mike Tyson Roy Jones karşılaşmasının detaylarını merak ediyor. Peki, Mike Tyson maçı ne zaman? Mike Tyson Roy Jones maçı ne zaman? İşte Mike Tyson Roy Jones maçı ile ilgili detaylar...
10.09.2020 Gündem
Joshua Fury maçı ne zaman? Ringlerin iki dev ismi Anthony Joshua ve Tyson Fury kolları sıvadı!
Joshua Fury maçı ne zaman? Ringlerin iki dev ismi Anthony Joshua ve Tyson Fury kolları sıvadı! Anthony Joshua Tyson Fury maçı ne zaman? Joshua Fury maçı için anlaşma sağlandı, Ağır siklet boksun önde gelen isimleri Tyson Fury ile Anthony Joshua karşı karşıya geliyor. Boks dünyasının merakla beklediği Tyson Fury – Anthony Joshua maçının detayları netleşiyor.
11.06.2020 Gündem
Yok artık! Mike Tyson 18 milyon doları reddetti
Yok artık! Mike Tyson 18 milyon doları reddetti Efsane boksör Mike Tyson ringlere dönmenin hazırlıklarını sürdürüyor ancak teklifleri de birbir geri çevirmeye devam ediyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Dünyanın beklediği maçta müthiş son! Dünya Ağır Siklet Şampiyonu...
Dünyanın beklediği maçta müthiş son! Dünya Ağır Siklet Şampiyonu... Dünya Boks Konseyi (WBC) ağır sıklet unvan maçında Büyük Britanyalı Tyson Fury, ABD'li Deontay Wilder'ı nakavtla mağlup ederek şampiyonluk kemerinin sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Anthony Joshua Andy Ruiz'i yendi!
Anthony Joshua Andy Ruiz'i yendi! Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki mücadelede Anthony Joshua, 12 raunt sonunda rakibine puanla üstün geldi ve kemerlerini geri aldı.
8.12.2019 Şampiy10
Anthony Joshua Andy Ruiz maçı hangi kanalda, saat kaçta? Joshua ilk kez Ruiz’e yenilmişti!
Anthony Joshua Andy Ruiz maçı hangi kanalda, saat kaçta? Joshua ilk kez Ruiz’e yenilmişti! Anthony Joshua Andy Ruiz maçı heyecanla bekleniyor. 22 maçın 21’ini nakavtla kazanan 29 kaşındaki Anthony Joshua Andy Ruiz’e yenilmişti. Kaybettiği ağır sıklet kemerlerini geri alamaya hazırlanan Anthony Joshua ile Andy Ruiz Sudi Arabistan’da karşı karşıya gelecek.
7.12.2019 Gündem
Boks efsanesi Muhammed Ali'nin rekorunu egale etti!
Boks efsanesi Muhammed Ali'nin rekorunu egale etti! ABD'li boksör Wilder, Ortiz'i nakavtla mağlup ederek Muhammed Ali'nin rekorunu egale etti.
24.11.2019 Şampiy10
İki Türk aynı gecede rakiplerini nakavt etti!
İki Türk aynı gecede rakiplerini nakavt etti! Almanya’nın Wangen kentinde ringe çıkan Fırat Arslan ve Erkan Teper, rakiplerini nakavt etmeyi başardılar.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Muhabiri öpen boksörün lisansı askıya alındı!
Muhabiri öpen boksörün lisansı askıya alındı! Bogdan Dinu ile yaptığı maç sonrası kendisiyle röportaj gerçekleştiren Jennifer Ravalo adlı kadın muhabiri öpen Bulgar boksör Kubrat Pulev'in lisansı Kaliforniya Eyalet Spor Komisyonu tarafından askıya alındı.
30.03.2019 Şampiy10
Küçükusta neden 'Erken teşhis hayat karartır' dediğini anlattı
Küçükusta neden 'Erken teşhis hayat karartır' dediğini anlattı Profesör Doktor Ahmet Rasim Küçükusta, CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu "40" programına katıldı. Küçükusta, "Bir doktor olarak erken teşhise karşı mısınız?" sorusunu yanıtladı.
23.01.2019 Televizyon
Muhammed Ali'nin adı havalimanında yaşayacak
Muhammed Ali'nin adı havalimanında yaşayacak ABD'li efsanevi boksör ve ünlü ırkçılık karşıtı Müslüman aktivist Muhammed Ali'nin ismi memleketi Kentucky'deki havalimanına verilecek.
17.01.2019 Dünya
Yılın boks maçı için geri sayım başladı
Yılın boks maçı için geri sayım başladı Muhammed Ali, Mike Tyson, Evander Holyfield ve Lennox Lewis gibi dünyanın kabul ettiği en büyük boksörlerin sahibi olduğu WBC (World Boxing Council) Dünya Boks Konseyi ağır sıklet şampiyonluk kemeri için geri sayım başladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Anthony Joshua yine yıkılmadı!
Anthony Joshua yine yıkılmadı! Büyük Britanyalı boksör Anthony Joshua, Rus Alexander Povetkin'i yenerek Dünya Boks Birliği (WBA), Dünya Boks Organizasyonu (WBO) ve Uluslararası Boks Federasyonu (IBF) ağır sıklet kemerlerini korudu.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Ağır Sıklet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ağır sıklet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.