Mike Tyson

Mike Tyson

Son dakika Mike Tyson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mike Tyson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mike Tyson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mike Tyson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mike tyson gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 mike tyson haberi bulunmuştur. Tüm mike tyson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jake Paul-Mike Tyson boks maçı ne zaman, fight date saat kaçta? Jake Paul ve Mike Tyson’un dövüşeceği maçın kuralları
Jake Paul-Mike Tyson boks maçı ne zaman, fight date saat kaçta? Jake Paul ve Mike Tyson’un dövüşeceği maçın kuralları Mike Tyson ve Jake Paul arasındaki dövüş, boks severler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Eski ağır siklet dünya şampiyonu Mike Tyson, YouTuber Jake Paul ile Temmuz ayında maç yapacak. Peki, Jake Paul-Mike Tyson maçı ne zaman, dövüş maçı saat kaçta yapılacak? Jake Paul ve Mike Tyson’un maçının kuralları neler?
1.05.2024 Şampiy10
Motokurye çevreyi rahatsız edeleri tek yumrukta yere serdi
Motokurye çevreyi rahatsız edeleri tek yumrukta yere serdi Kadıköy’de alkollü olduğu iddia edilen 3 kişi çevreyi rahatsız eden davranışlardan bulununca orada bulunan bir motokurye çevreyi rahatsız eden kişilere adeta Mike Tyson yumruğu attı. Ringi aratmayan o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
21.08.2022 Yaşam
Kadıköy’de motokuryeden çevreyi rahatsız eden kişilere Mike Tyson yumruğu kamerada
Kadıköy’de motokuryeden çevreyi rahatsız eden kişilere Mike Tyson yumruğu kamerada Kadıköy’de alkollü olduğu iddia edilen 3 kişi çevreyi rahatsız eden davranışlardan bulununca orada bulunan bir motokurye çevreyi rahatsız eden kişilere adeta Mike Tyson yumruğu attı. Ringi aratmayan o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
21.08.2022 Haber
Metroda kan donduran olay! Yolcunun kulağını kopardı
Metroda kan donduran olay! Yolcunun kulağını kopardı Meksika’daki bir metroda çıkan kavgada, kavga eden iki kişiden biri diğerinin kulağını ısırarak koparttı.
7.08.2022 Dünya
Mike Tyson hayranını uçakta öldüresiye dövdü!
Mike Tyson hayranını uçakta öldüresiye dövdü! Efsane boksör Mike Tyson skandal bir harekete imza attı. Kendisiyle fotoğraf çekinmek isteyen hayranını kırmayan dünyaca ünlü boksör, daha sonra yolcunun kendisini sürekli rahatsız etmesinin ardından hayranını öldüresiye dövdü.
21.04.2022 Spor Magazin
Dünya boksunun unutulmaz şampiyonu Mike Tyson, İstanbul'a geliyor
Dünya boksunun unutulmaz şampiyonu Mike Tyson, İstanbul'a geliyor Fenerbahçe Beko’ya ev sahipliği yapan Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda dev bir organizasyon gerçekleşecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
54 yaşındaki Mike Tyson ringlere geri döndü
54 yaşındaki Mike Tyson ringlere geri döndü 54 yaşındaki Mike Tyson ile 51 yaşındaki Roy Jones Jr. arasında yapılan boks karşılaşması berabere tamamlandı.
29.11.2020 Şampiy10
Mike Tyson Roy Jones Jr. maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Mike Tyson Roy Jones Jr. maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Eski ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson, 15 yıl sonra ilk kez ringe çıkacak. Mike Tyson'ın, Roy Jones ile yapacağı gösteri maçına hazırlandığı videoları ise sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Son karşılaşmasına 2005'te çıkan 54 yaşındaki Tyson ile 2 yıldır dövüşmeyen 51 yaşındaki Roy Jones arasındaki müsabakayakısa bir süre kaldı. Sporseverler, Mike Tyson maçı ne zaman? sorusunu araştırıyor. Peki, Mike Tyson Roy Jones Jr. maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Mike Tyson Roy Jones Jr. maçı detayları...
24.11.2020 Gündem
Mike Tyson maçı ne zaman? Mike Tyson Roy Jones maçı ile ilgili tüm detaylar
Mike Tyson maçı ne zaman? Mike Tyson Roy Jones maçı ile ilgili tüm detaylar Ringe en son 2005'te çıkan, kariyerinde 50 galibiyet bulunan 54 yaşındaki Mike Tyson ile 2 yıldır dövüşmeyen 51 yaşındaki Roy Jones arasındaki 8 rauntluk müsabaka, ABD'nin Los Angeles kentindeki Dignity Health Sports Park'ta düzenlenecek. Boks tutkunları Mike Tyson Roy Jones karşılaşmasının detaylarını merak ediyor. Peki, Mike Tyson maçı ne zaman? Mike Tyson Roy Jones maçı ne zaman? İşte Mike Tyson Roy Jones maçı ile ilgili detaylar...
10.09.2020 Gündem
Yok artık! Mike Tyson 18 milyon doları reddetti
Yok artık! Mike Tyson 18 milyon doları reddetti Efsane boksör Mike Tyson ringlere dönmenin hazırlıklarını sürdürüyor ancak teklifleri de birbir geri çevirmeye devam ediyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Boks efsanesi Muhammed Ali'nin rekorunu egale etti!
Boks efsanesi Muhammed Ali'nin rekorunu egale etti! ABD'li boksör Wilder, Ortiz'i nakavtla mağlup ederek Muhammed Ali'nin rekorunu egale etti.
24.11.2019 Şampiy10
Kısa süreliğine bedava oldular
Kısa süreliğine bedava oldular Google Play Store üzerinden ücretli satışı yapılırken kısa süreliğine bedava olan bu oyunlara mutlaka bir şans verin.
18.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Mayweather'ın geliri Messi ve Ronaldo'yu katladı!
Mayweather'ın geliri Messi ve Ronaldo'yu katladı! ABD'li boksör Mayweather'ın geliri, 2018 yılında 1,07 milyar dolara ulaştı. Mayweather 285 milyon, Messi 111 milyon, Ronaldo 108 milyon dolarla 2018'in en çok kazanan ilk üç sporcusu olarak göze çarptı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yılın boks maçı için geri sayım başladı
Yılın boks maçı için geri sayım başladı Muhammed Ali, Mike Tyson, Evander Holyfield ve Lennox Lewis gibi dünyanın kabul ettiği en büyük boksörlerin sahibi olduğu WBC (World Boxing Council) Dünya Boks Konseyi ağır sıklet şampiyonluk kemeri için geri sayım başladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ronaldo'yu köşeye sıkıştıracak belgeler! 2. tecavüz...
Ronaldo'yu köşeye sıkıştıracak belgeler! 2. tecavüz... Alman Der Spiegel dergisi, Cristiano Ronaldo ile tecavüz şikayetçisi Katheryn Mayorga arasında imzalanan 325 bin dolarlık sus payı belgesini yayınlandı.
9.10.2018 İtalya
Felaket yaklaşıyor! Halka çağrı yapıldı
Felaket yaklaşıyor! Halka çağrı yapıldı ABD'ye yaklaşan felaket Florence kasırgası ABD'ye cumartesi günü ulaşması beklenen Florence kasırgasının ABD'de son yıllarda görülen en şiddetli kasırgalardan biri olabileceği belirtiliyor.
13.09.2018 Dünya
ABD'de tehlike kapıda! Florence kasırgası sahile ulaştı
ABD'de tehlike kapıda! Florence kasırgası sahile ulaştı Amerika'da Florence kasırgası ilerliyor. Kasırga 215 km hızla sahile ulaştı. Dev dalgalar oluştu.
13.09.2018 Dünya
Mostar kanatlarımın altında...
Mostar kanatlarımın altında... Dünyanın en prestijli atlayış serisi Red Bull Cliff Diving’in beşinci ayağı, iç savaşa direnmeyip kendini Neretva nehrinin sularına bırakan Mostar Köprüsü’nde yapıldı.
22.09.2017 Arşiv
50 TL için arkadaşının kulağını ısırarak kopardı
50 TL için arkadaşının kulağını ısırarak kopardı Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde bir şahıs iddiaya göre 50 TL için arkadaşının kulağını ısırarak kopardı.
5.06.2017 Yaşam
Rıdvan Dilmen açıkladı: 'Seneye yok'
Rıdvan Dilmen açıkladı: 'Seneye yok' Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin deplasmanda Alanyaspor'u 3-2 mağlup ettiği maç sonrası çarpıcı değerlendirmeler yaptı. Dilmen, "Advocaat önümüzdeki sezon yok, camiadan da öyle duyumlar geliyor. Oyuncular da bunu biliyordur" dedi.
10.03.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Mike Tyson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mike tyson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.