Tyson Fury

Tyson Fury

Son dakika Tyson Fury haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tyson Fury ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tyson Fury haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tyson Fury

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tyson fury gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 tyson fury haberi bulunmuştur. Tüm tyson fury haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya ağır sıklet boks maçıyla tarihe geçecekti ama kaybetti! Gözyaşlarını tutamadı
Dünya ağır sıklet boks maçıyla tarihe geçecekti ama kaybetti! Gözyaşlarını tutamadı Tüm dünya Ukraynalı Oleksandr Usyk ile Büyük Britanyalı Anthony Joshua arasında gerçekleşen dünya ağır sıklet boks maçına kilitlendi. Suudi Arabistan'da oynanan dev maçı kaybeden boksör, Muhammed Ali’den sonra tarihe geçme fırsatını kaybetti. Öte yandan basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamadı.
21.08.2022 Şampiy10
Tüm dünyanın beklediği maç 6 raunt sürdü! Boksörlüğü bıraktı
Tüm dünyanın beklediği maç 6 raunt sürdü! Boksörlüğü bıraktı Dün gece Wembley Stadı'nda 94 bin kişinin takip ettiği Tyson Fury ile Dillian Whyte kapışmasında Fury'nnin 6 rauntta Whyte'ı devirmesi ve 34 yaşındaki boksorün bu karşılaşmadan sonra kariyerini sonlandırması büyük dikkat çekti.
24.04.2022 Diğer Sporlar
Fury Wilder 3 ne zaman? Wilder - Fury maçı TSİ kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak, canlı mı?
Fury Wilder 3 ne zaman? Wilder - Fury maçı TSİ kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak, canlı mı? Tyson Fury ve Deontay Wilder 3. maçı ne zaman, hangi kanalda? ABD'li Deontay Wilder ile Büyük Britanyalı Tyson Fury, Dünya Boks Konseyi (WBC) ağır sıklet kemeri bir araya geliyor. Üçüncü maçlarına çıkacak olan ikilinin maç saati ve yayınlanacağı kanal merak konusu oldu. Los Angeles’ya düzenlenecek Wilder Fury 3. maçı ne zaman?
9.10.2021 Gündem
Joshua Fury maçı ne zaman? Ringlerin iki dev ismi Anthony Joshua ve Tyson Fury kolları sıvadı!
Joshua Fury maçı ne zaman? Ringlerin iki dev ismi Anthony Joshua ve Tyson Fury kolları sıvadı! Anthony Joshua Tyson Fury maçı ne zaman? Joshua Fury maçı için anlaşma sağlandı, Ağır siklet boksun önde gelen isimleri Tyson Fury ile Anthony Joshua karşı karşıya geliyor. Boks dünyasının merakla beklediği Tyson Fury – Anthony Joshua maçının detayları netleşiyor.
11.06.2020 Gündem
Dünyanın beklediği maçta müthiş son! Dünya Ağır Siklet Şampiyonu...
Dünyanın beklediği maçta müthiş son! Dünya Ağır Siklet Şampiyonu... Dünya Boks Konseyi (WBC) ağır sıklet unvan maçında Büyük Britanyalı Tyson Fury, ABD'li Deontay Wilder'ı nakavtla mağlup ederek şampiyonluk kemerinin sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Muhabiri öpen boksörün lisansı askıya alındı!
Muhabiri öpen boksörün lisansı askıya alındı! Bogdan Dinu ile yaptığı maç sonrası kendisiyle röportaj gerçekleştiren Jennifer Ravalo adlı kadın muhabiri öpen Bulgar boksör Kubrat Pulev'in lisansı Kaliforniya Eyalet Spor Komisyonu tarafından askıya alındı.
30.03.2019 Şampiy10
Yılın boks maçı için geri sayım başladı
Yılın boks maçı için geri sayım başladı Muhammed Ali, Mike Tyson, Evander Holyfield ve Lennox Lewis gibi dünyanın kabul ettiği en büyük boksörlerin sahibi olduğu WBC (World Boxing Council) Dünya Boks Konseyi ağır sıklet şampiyonluk kemeri için geri sayım başladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fury yeniden ringe dönüyor
Fury yeniden ringe dönüyor Uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle lisansı askıya alınan eski dünya ağır sıklet boks şampiyonu Tyson Fury, ringlere geri dönecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İlk maçında nakavt olan boksör öldü
İlk maçında nakavt olan boksör öldü İngiltere'de Cumartesi günü nakavt olduğu ilk maçında aldığı darbe sonrası komaya giren 22 yaşındaki amatör boksör Kuba Moczyk, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tyson Fury unvanlarını bıraktı
Tyson Fury unvanlarını bıraktı Dünya ağır siklet boks şampiyonu Tyson Fury, bütün unvanlarını gönüllü olarak bıraktığını açıkladı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tyson Fury’nin emeklilik kararı şakaymış!
Tyson Fury’nin emeklilik kararı şakaymış! Twitter hesabı üzerinden emeklilik kararı aldığını açıklayan İngiliz ağır sıklet boks şampiyonu Tyson Fury, ikinci bir açıklama yaparak bunun bir şaka olduğunu boksa devam edeceğini söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fury'nin emeklilik kararı üç saat sürdü
Fury'nin emeklilik kararı üç saat sürdü Ağır sıklet boks şampiyonu İngiliz sporcu Tyson Fury, emekli olduğunu açıklamasından üç saat sonra kararını değiştirdiğini duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fury'nin doping testinde kokain çıktı
Fury'nin doping testinde kokain çıktı Dünya ağır sıklet boks şampiyonu Tyson Fury'nin doping testinde kokaine rastlandı. Ünlü boksörün kemerleri tehlikede...
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yatta unvan maçı teklifi!
Yatta unvan maçı teklifi! Ortadoğulu şeyh çıldırdı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fury kemerini kaybetti
Fury kemerini kaybetti Fury'nin, kendisine meydan okuyan Glazkov'dan önce Klitschko karşısında rövanş maçına çıkacağı gerekçesiyle IBF kemeri elinden alınacak
10.11.2021 Diğer Sporlar
Mayweather İstanbul’da
Mayweather İstanbul’da Dünyanın en çok kazanan sporcularından biri olan Amerikalı yenilgisiz boksör Floyd Mayweather, İstanbul'a geldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ağır sıklette dev karşılaşma!
Ağır sıklette dev karşılaşma! Almanya'nın Düsseldorf kentinde 28 Kasım Cumartesi günü yapılacak karşılaşma öncesinde Kliçko ile Fury basın toplantısı düzenledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Tyson Fury ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tyson fury haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.