Adalet Bakanı Gül

Adalet Bakanı Gül

Son dakika Adalet Bakanı Gül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adalet Bakanı Gül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adalet Bakanı Gül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adalet Bakanı Gül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adalet bakanı gül gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.144 adalet bakanı gül haberi bulunmuştur. Tüm adalet bakanı gül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Gül: İnsanımızın mahrem alanını teminat altına almak en temel görevlerden biridir
Bakan Gül: İnsanımızın mahrem alanını teminat altına almak en temel görevlerden biridir Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Özellikle insanımızın onurunu, mahrem alanını ve kişisel verilerini teminat altına almak da en temel görevlerden biridir” dedi.
28.01.2022 Siyaset
Bakan Gül, 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi
Bakan Gül, 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Trabzon'da teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatını konu alan 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi.
21.01.2022 Siyaset
Bakan Gül: Binaya 'hukuk fakültesi' tabelası asılması onu hukuk fakültesi yapmaz
Bakan Gül: Binaya 'hukuk fakültesi' tabelası asılması onu hukuk fakültesi yapmaz Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, hukuk eğitiminin önemine vurgu yaparak "Güncel hukuk vizyonunun ve eser üretme çabasının kapısından içeri girmediği, akademik kadrosu yetersiz bir binaya 'hukuk fakültesi' tabelası asılması onu hukuk fakültesi yapmaz. Sadece tabelayla olan bir değer değildir" dedi.
13.01.2022 Siyaset
Bakan Gül'den Özgür Özel'e 'Kur'an kursu' tepkisi: 'Eski Türkiye özlemi içinde'
Bakan Gül'den Özgür Özel'e 'Kur'an kursu' tepkisi: 'Eski Türkiye özlemi içinde' Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in Kur'an kurslarına ilişkin açıklamasıyla ilgili, "Görüyoruz ki bazıları hala eski Türkiye özlemi içinde. Eski Türkiye'nin adetlerini, alışkanlıklarını hortlatmak isteyen, Kur'an kurslarına 'Orta Çağ zihniyeti' diyerek bunu hortlatmak isteyen çağ dışı zihniyet bilmelidir ki o köprülerin altından çok sular aktı. Artık Türkiye, eski Türkiye değil" dedi.
6.01.2022 Siyaset
Gaziantep'te Pitbull saldırısına uğramıştı! Asiye'den yeni haber geldi
Gaziantep'te Pitbull saldırısına uğramıştı! Asiye'den yeni haber geldi Gaziantep'te, oturdukları sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş, Antalya’ya sevk edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla hava ambulansıyla Antalya'ya götürülen Asiye'nin tedavisini Prof. Dr. Ömer Özkan sürdürecek. Akdeniz Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, Asiye Ateş'i çocuk yoğun bakım servisine yatırılmasının hemen ardından sabah erken saatlerde ziyaret etti. Yanında annesi bulunan Asiye, Prof. Dr. Çete'ye "Eve gitmek istiyorum" dedi.
25.12.2021 Gündem
Bakan Gül: e-Tebligat ile 2021 yılında 1 milyar TL tasarruf sağlandı
Bakan Gül: e-Tebligat ile 2021 yılında 1 milyar TL tasarruf sağlandı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, e-Tebligat uygulaması sayesinde 2021 yılında 1 milyar TL tasarruf sağlandığını açıkladı. Kira uyuşmazlıklarının arabuluculuk yoluyla çözüme kavuşturulması konusunda da çalıştıklarını kaydeden Bakan Gül, "Özellikle basit bir kira tespit davasının bile 7-10 yıl sürmesi gerçekten kabul edilemez bir durum" dedi.
24.12.2021 Gündem
Bakan Gül: Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesiyle daha adil bir dünya kuracağız
Bakan Gül: Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesiyle daha adil bir dünya kuracağız Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, 2023 ve sonraki yıllarda Türkiye'ye hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, "Sadece Türkiye'deki 84 milyonun değil, bütün dünyadaki mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz. Daha adil bir dünya gece gündüz çalışma ile mümkün, daha adil bir dünyayı 2023'te Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesiyle hep beraber kuracağız" dedi.
10.12.2021 Siyaset
Adalet Bakanı Gül: Sosyal devlet anlamında Türkiye çok önemli adımlar attı
Adalet Bakanı Gül: Sosyal devlet anlamında Türkiye çok önemli adımlar attı Kocaeli’de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Cumhurbaşkanımız liderliğinde her alanda olduğu gibi sosyal devlet anlamında da Türkiye çok önemli adımlar attı" dedi.
3.12.2021 Siyaset
Boşanma davalarında yeni dönem! Bakan gül duyurdu
Boşanma davalarında yeni dönem! Bakan gül duyurdu Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, boşanma davalarında süreci uzatan usul hükümlerini ana davadan ayıran, daha hızlı ve yeni usul getirmek üzere çalışmaları yoğunlaştırdıklarını belirtti. Gül, "Bu konuda uygulayıcıları dinledik, çok değerli aile ve usul hocalarımızın görüşlerine müracaat ettik. Önümüzdeki süreçte de bu konuda düzenlemelerin yapılacağına inanıyoruz. Böylece boşanma süreçlerinde insanların daha fazla mağdur olmasını önleyecek bir sistemle vatandaşlarımızın bu mağduriyetlerini gidermeyi hedefliyoruz" dedi.
3.12.2021 Siyaset
Açık görüş ne zaman başlayacak, cezaevlerinde açık görüşler başladı mı?
Açık görüş ne zaman başlayacak, cezaevlerinde açık görüşler başladı mı? Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, bakanlığının 2022 bütçesi üzerindeki görüşmelerde milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Gül, 5. Yargı Paketi'nin TBMM'de kabul edildiğini hatırlatarak, reformların ne ilk ne de son olacağını, toplumun ihtiyaçlarına göre reformların sürdürüleceğini vurgularken, cezaevlerinde açık görüşlerin başlayacağı tarihi açıkladı. Peki, Açık görüş ne zaman başlayacak, cezaevlerinde açık görüşler başladı mı?
25.11.2021 Gündem
Bakan Gül: Kadına yönelik şiddet insan hakkı ihlali
Bakan Gül: Kadına yönelik şiddet insan hakkı ihlali Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, kadına yönelik şiddetin insan hakkı ihlali olduğunu belirterek, "Şiddeti önlemek ve ortadan kaldırmak insanlık borcudur" dedi.
25.11.2021 Siyaset
Cezaevindeki açık görüşlerle ilgili flaş karar! Bakan Gül duyurdu
Cezaevindeki açık görüşlerle ilgili flaş karar! Bakan Gül duyurdu Cezaevindeki açık görüşlerle ilgili flaş karar verildi. Adalet Bakanı Gül, Bilim Kurulu’nun tavsiyesi doğrultusunda 1 Aralık Çarşamba gününden itibaren cezaevlerinde açık görüşlerin başlayacağını açıkladı.
24.11.2021 Gündem
Adalet Bakanı Gül duyurdu! 1 Ocak'tan itibaren değişiyor
Adalet Bakanı Gül duyurdu! 1 Ocak'tan itibaren değişiyor Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren tutuklamaya itiraza asliye ceza mahkemesi hakimlerinin bakacağını duyurdu.
24.11.2021 Gündem
Bakan Gül: Herkes mahkemelerde meramını istediği şekilde anlatabiliyor
Bakan Gül: Herkes mahkemelerde meramını istediği şekilde anlatabiliyor Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Konuşulan dile ipotek koyulduğunu gördük. Mahkemelerde kendi dilinde, evinde, çarşıda konuştuğu dilde savunma yapmanın engellendiğini gördük. Bu yaklaşım maalesef adalete güvenin de yara almasına yol açtı. Bu topraklarda yaşayan 84 milyon vatandaşımız özbeöz bu ülkenin birinci sınıf vatandaşıdır. Bugün herkes mahkemelerde meramını istediği şekilde anlatabilmektedir" dedi.
12.11.2021 Siyaset
Adalet Bakanı Gül: Adalet teşkilatı olarak 111 bin fidanı toprakla buluşturacağız
Adalet Bakanı Gül: Adalet teşkilatı olarak 111 bin fidanı toprakla buluşturacağız Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, adalet teşkilatı olarak yanan ormanlık alanlar başta olmak üzere, ülke genelinde birçok bölgede 111 bin fidanı toprakla buluşturacaklarını bildirdi.
10.11.2021 Siyaset
Bakan Gül: Bugün insanımıza bakınca sadece hak ve özgürlük görüyoruz
Bakan Gül: Bugün insanımıza bakınca sadece hak ve özgürlük görüyoruz Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, mağdur odaklı adaletin önemine değinerek, "Elinde çekiç olan, herkesi çivi gibi görür. Eski Türkiye'de hukukun eline çekiç verdiler ve herkesi çivi gibi gördü. Kimisini inancından, kimisini siyasi görüşünden, kimisini kılık kıyafetinden suçlayan bir hukuk vardı. Bugün ise biz insanımıza baktığımızda sadece hak ve özgürlük görüyoruz" dedi.
1.11.2021 Siyaset
Adalet Bakanı Gül: Yargı asla el uzatılacak bir yer değildir
Adalet Bakanı Gül: Yargı asla el uzatılacak bir yer değildir Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yargı reformu strateji belgesine değinerek, "Bu yasama döneminde hem yargı reformu strateji belgesinde hem de insan hakları eylem planında kanunla düzenlenmesi gereken alanların yürürlüğe gireceğine inanıyoruz. Yargı milletin yargısıdır. Yargı asla el uzatılacak bir yer değildir" dedi.
18.10.2021 Siyaset
Adalet Bakanı Gül'den flaş açıklama! 'Yargıda sözleşmeli personel...'
Adalet Bakanı Gül'den flaş açıklama! 'Yargıda sözleşmeli personel...' Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Toplu sözleşmeyi yakından takip ettik. Ücretlerle ilgili çok önemli neticeler aldık. İnşallah bundan sonra sözleşmeli arkadaşlarımızın kadroya geçmesi de bizim birinci meselemizdir, bunu da takip edeceğiz inşallah. Neler yapabilir, ne gibi imkanlar olabilir bunların takipçisi olacağız." dedi.
20.09.2021 Memur
Bakan Gül: Yargının, yargısız infazını asla kabul etmiyoruz
Bakan Gül: Yargının, yargısız infazını asla kabul etmiyoruz Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Hepimizin müşterek duygularına, ortak vicdanına hitap eden olayların soruşturma veya davalarını, bağımsız ve tarafsız yargıyı yıpratma kampanyasına dönüştürme girişimlerini asla kabul etmeyiz." dedi.
20.09.2021 Siyaset
Adalet Bakanı Gül, Filistin Barosu heyetini kabul etti
Adalet Bakanı Gül, Filistin Barosu heyetini kabul etti Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Filistin Barosu Başkan Yardımcısı Yazeed Makhloof ve beraberindeki heyeti kabul etti.
16.09.2021 Siyaset
Adalet Bakanı Gül, 12 Eylül darbesinin 41. yılında, Ulucanlar Cezaevi  Müzesi'ni ziyaret etti
Adalet Bakanı Gül, 12 Eylül darbesinin 41. yılında, Ulucanlar Cezaevi Müzesi'ni ziyaret etti Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Zalimleri asla unutmayacağız, darbecileri asla unutmayacağız. Türkiye'yi sokakta bulmadık, darbecilere, vesayetçilere hiç prim vermeyeceğiz, verdirmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
12.09.2021 Siyaset
Dava süreleriyle ilgili flaş karar! ‘Makul süre belgesi’ geliyor...
Dava süreleriyle ilgili flaş karar! ‘Makul süre belgesi’ geliyor... Davalarla ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren flaş gelişme! Adalette devrim gibi karar. Birçok kişi bundan şikayetçiydi artık değişiyor. Sistem alarm verecek. Savcılar, hâkimler, avukatlar, uzmanlar üzerinde titizlikle çalıştı. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül açıkladı. Her konuya göre makul süreler belirlendi. ‘Yargıda hedef süre uygulaması’ geliyor. Şikayetini savcıya sunan vatandaşa artık davanın süreceği zamanı öngören bir belge verilecek.
11.09.2021 Gündem
Kimlik ile ilgili son dakika gelişmesi! Parmak izi...
Kimlik ile ilgili son dakika gelişmesi! Parmak izi... Kimliklerle ilgili flaş gelişme! Noterliklerde kimlik sahteciliğini önlemek amacıyla parmak iziyle kimlik doğrulama sisteminin uygulanması için çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında, Ankara'da 7, 12, 43, 61, 71 ve 74. noterlikler pilot olarak seçildi. Türkiye Noterler Birliği Başkanı Dursun Cin ise test çalışmaları için 18 noterliğe ilgili cihazları kurduklarını aktararak çalışmaların başarılı bir şekilde sürdüğünü söyledi. Sistemi, diğer noterliklere de yaygınlaştıracaklarına işaret eden Cin, bu sayede sahte kimlikle işlem yapılmasının önüne geçileceğini kaydetti.
9.09.2021 Gündem
Adli yıl mesajları! 2021-2022 adli yıl başladı… İşte yeni adli yıl kutlama mesajları ve sözleri…
Adli yıl mesajları! 2021-2022 adli yıl başladı… İşte yeni adli yıl kutlama mesajları ve sözleri… 2021-2022 adli yıl başladı. Adli yıl açılış töreni, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı atrium alanında gerçekleştirildi. Yeni adli yılın başlamasıyla adli yıl mesajları göndermek isteyenler yeni adli yıl kutlama mesajları için araştırma yapamaya başladı. İşte adli yıl kutlama mesajları...
2.09.2021 Gündem
Bakan Gül: Yangınların kaynağı ve sebebi araştırılıyor
Bakan Gül: Yangınların kaynağı ve sebebi araştırılıyor Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bazı illerde çıkan orman yangınlarının kaynağı ve nedeninin her yönüyle araştırıldığını açıkladı.
30.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adalet Bakanı Gül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adalet bakanı gül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.