Açılıyor

Açılıyor

Son dakika açılıyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açılıyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açılıyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açılıyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açılıyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.940 açılıyor haberi bulunmuştur. Tüm açılıyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası!
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası! Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın talipleri artmaya devam ediyor. Avrupa devlerinin radarında olan Milli futbolcu için Süper Lig devi devreye girdi. İşte detaylar...
30.04.2024 Süper Lig
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?
18.04.2024 Yaşam
Ev sahipleri dikkat! Kiralık evde yeni dönem başladı, ilan siteleri mercek altında
Ev sahipleri dikkat! Kiralık evde yeni dönem başladı, ilan siteleri mercek altında Evini kiraya verecekleri doğrudan ilgilendiriyor. Yeni uygulama başladı. İlan siteleri mercek altına alındı. Yazlık sezonu bu yıl yeni düzenleme ile açılıyor. Konutunu turizm amaçlı kiralamak isteyenler; bulunduğu binada tüm kat maliklerinden onay almak zorunda. Bu nedenle müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek.
18.04.2024 Ekonomi
Bayramın 3. günü marketler açık mı? BİM, A101, ŞOK, Migros, Snowy bayramın 3. Günü kapalı mı, bayramda marketler saat kaçta açılıyor?
Bayramın 3. günü marketler açık mı? BİM, A101, ŞOK, Migros, Snowy bayramın 3. Günü kapalı mı, bayramda marketler saat kaçta açılıyor? Bayramda marketlerin çalışma saatleri ile ilgili aramalar devam ediyor. Bayramın 3. günü Migros, A101, ŞOK, BİM marketler açık mı? Sorusuna alışveriş yapacak vatandaşlar yanıt arıyor. Bayram nedeniyle birçok yerin kapalı olmadı marketlerin çalışma durumunun araştırılmasına neden oldu. Bugün Ramazan Bayramı'nın ikinci günü idrak edilirken gözler "Bayramın 3. Günü BİM, A101, ŞOK, Migros marketler açık mı, kaçta açılıyor, kapalı mı?" sorularının yanıtı merak ediliyor. İşte, 12 Nisan 2024 Ramazan Bayramı'nın 3. Günü marketlerin çalışma saatleri…
15.04.2024 Yaşam
Ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman kapanıyor? Pazartesi okul var mı, bayram tatili sonrası okullar ne zaman açılacak?
Ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman kapanıyor? Pazartesi okul var mı, bayram tatili sonrası okullar ne zaman açılacak? Bayram tatilinden sonra okullar ne zaman açılacak, okullar pazartesi açılacak mı? İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri bayram tatiline denk gelen ara tatilin biteceği tarihi sorguluyor. Bayramın son günü idrak edilirken okullar ne zaman açılacak, sorusu gündeme geldi. İşte detaylar…
14.04.2024 Yaşam
Borsa ne zaman açılacak, bayram sonrası borsa ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul bayramda kapalı mı, bayramdan sonra ne zaman açılıyor?
Borsa ne zaman açılacak, bayram sonrası borsa ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul bayramda kapalı mı, bayramdan sonra ne zaman açılıyor? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak 2024, sorusunun yanıtı için sorgulamalar arttı. 9 günlük bayram tatili nedeniyle tüm kamu kurum ve kuruluşları kapalı. Yatırımcılar ise Ramazan Bayramı tatilinin ardından 15 Nisan Pazartesi günü borsaların çalışma durumunu merak ediliyor. Peki, Borsa bayramda kaç gün kapalı, borsa ne zaman açılacak?
13.04.2024 Yaşam
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor Türkiye ve Irak arasındaki dış ticaret hacminin yükselmesi amacıyla Yeni İpek Yolu için büyük önem taşıyan Ovaköy Sınır Kapısı açılacak. Proje, Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar geniş bir bölgeyi etkileyecek.
13.04.2024 Ekonomi
13 Nisan Cumartesi notereler açık mı, bayramdan sonra noterler ne zaman açılıyor 2024?
13 Nisan Cumartesi notereler açık mı, bayramdan sonra noterler ne zaman açılıyor 2024? Noterler bayramdan sonra ne zaman açılıyor 2024, 13 Nisan Cumartesi noterler açık mı? Ramazan Bayramı kapsamında bazı kurumların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar noterlerin çalışma durumunu sorgulamasına neden oldu. Ramazan Bayramı tatili bu sene 9 gün sürdü. Peki, bayramda noterler açık mı, kapalı mı? Bayramdan sonra noterler ne zaman açılıyor, Ramazan Bayramı'nda nöbetçi noterler çalışıyor mu?
12.04.2024 Gündem
Yeni emeklilik sistemi geliyor! Prim desteği verilecek, dikkat çeken EYT ayrıntısı ortaya çıktı
Yeni emeklilik sistemi geliyor! Prim desteği verilecek, dikkat çeken EYT ayrıntısı ortaya çıktı  Milyonlarca kişi için emeklilik yolu açılıyor. Devlet tarafından prim desteği sağlanacak. Sosyal güvenlik, sigorta sistemine yönelik adımlar tek tek devreye alınıyor. Orta Vadeli Plan (OVP) çerçevesinde yeni emeklilik sistemi devreye alınacak. Çalışma hayatında verimlilik esaslı yenilikler devam ederken milyonları ilgilendiren düzenlemeler için çalışmalar sürüyor. Hem ev kadınları hem de Bağ-Kur'luları erken emekli edecek iki büyük reform yapılacak.
7.04.2024 Çalışma Hayatı
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün?
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün? Bayramdan sonra okullar ne zaman açılıyor? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bayram tatili sonrası ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki öğrenciler için eğitim öğretim kaldığı yerden devam edecek.
5.04.2024 Gündem
Sandık sayımı ne zaman biter, oy sayımı başladı mı, kaçta başlıyor, ne zaman? Sandıklar kaçta açılıyor?
Sandık sayımı ne zaman biter, oy sayımı başladı mı, kaçta başlıyor, ne zaman? Sandıklar kaçta açılıyor? 31 Mart oy sayımı ve sandıkların açılmaya başlayacağı saat için araştırmalar hızlandı. 2024 yerel seçimleri oy kullanma işlemi YSK tarafından belirlenen sandıklarda tamamlandıktan sonra oy sayım işlemi başlayacak. Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 61 milyon 441 bin 882 seçmen oy kullanıyor. Önümüzdeki 5 yıl boyunca görev yapacak yerel idarelerin belirleneceği 2024 yerel seçimlerde 1 milyon 32 bin 610 genç de ilk kez oy verdi. Sandıkların kapanmasının ardından 'Oy sayımı saat kaçta başlayacak' sorusu gündeme geldi.
31.03.2024 Gündem
(SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI) AVM’ler, Pazar Yerleri, kafeler 31 Mart Pazar günü açık mı, kapalı mı? AVM'ler seçim günü kaçta açılıyor?
(SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI) AVM’ler, Pazar Yerleri, kafeler 31 Mart Pazar günü açık mı, kapalı mı? AVM'ler seçim günü kaçta açılıyor? Seçim günü kafelerin açık olup olmadığına dair araştırmalar seçime saatler kala sorgulanıyor. 31 Mart yerel seçimlerde oyunu kullanan vatandaşlar seçimi açık yer olup olmadığını araştırmaya başladı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim günü uygulanacak olan yasakları açıkladı. Peki, seçim günü nereler açık, seçim günü kafeler açık mı? 31 Mart’ta kafeler kaçta açılacak, kapalı mı olacak?
30.03.2024 Gündem
Seçim günü kahveler açık mı, 31 Mart kahvehaneler kapalı mı? Seçimde kahveler kaçta açılıyor, kaça kadar kapalı, kıraathaneler 31 Mart Pazar günü kaçta açılacak?
Seçim günü kahveler açık mı, 31 Mart kahvehaneler kapalı mı? Seçimde kahveler kaçta açılıyor, kaça kadar kapalı, kıraathaneler 31 Mart Pazar günü kaçta açılacak? Seçim günü kıraathaneler açık mı, kahveler 31 Mart’ta kapalı mı? Seçim günü olan 31 Mart’ta kahvehaneler, kıraathaneler ve internet kafelerin açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Oy kullanma görevini yerine getirdikten sonra günlük yaşamına devam etmek isteyen vatandaşlar seçim günü açık olacak ve kapalı olacak yerleri öğrenmeye çalışıyor. Peki, seçim günü kahvehaneler kaça kadar kapalı, 31 Mart’ta kahveler kaçta açılacak?
29.03.2024 Gündem
Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart AVM’ler kapalı mı? Pazar günü AVM’ler kaçta açılıyor, kaç kadar açık, 31 Mart Pazar Günü seçimde AVM’ler açık olur mu?
Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart AVM’ler kapalı mı? Pazar günü AVM’ler kaçta açılıyor, kaç kadar açık, 31 Mart Pazar Günü seçimde AVM’ler açık olur mu? Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart Pazar günü AVM’ler kapalı mı, seçimde AVM’ler kaçta açılacak? Soruları seçime az bir süre kala gündeme geldi. Seçim günü AVM’lerin çalışma saatleri sorgulanıyor. İşte seçim günü AVM’lerin çalışma durumu…
29.03.2024 Gündem
Sandıklar saat kaçta açılıyor? Seçim günü sandıklar ne zaman açılacak, kaçta kapanıyor 2024?
Sandıklar saat kaçta açılıyor? Seçim günü sandıklar ne zaman açılacak, kaçta kapanıyor 2024? Türkiye, 31 Mart'ta sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) seçim takvimine göre seçim yasakları 21 Mart Perşembe günü başlayacak. Seçmenler ise sandıkların saat kaçta açılacağını sorgulamaya başladı. Peki, sandıklar kaçta açılacak, seçim günü sandıklar saat kaçta kapanıyor?
23.03.2024 Gündem
'İnci Taneleri'nin Nusreti'i Rıza Kocaoğlu’dan ipucu: Benim hikayem yavaş açılıyor!
'İnci Taneleri'nin Nusreti'i Rıza Kocaoğlu’dan ipucu: Benim hikayem yavaş açılıyor! Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri'nde 'Nusret' rolünü canlandıran Rıza Kocaoğlu, çok izlenen dizi hakkında açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Magazin
Tıkalı gideri bir çırpıda açıyor: Bu yöntem tesisatçıyı eve sokmaya gerek bırakmıyor!
Tıkalı gideri bir çırpıda açıyor: Bu yöntem tesisatçıyı eve sokmaya gerek bırakmıyor! Tıkalı gideri açmak kolay iş değildir. Tesisatçıyı aramayı aklına getirmeyecek bir yöntem var. Bu temizlik tüyosuyla tıkalı gider bir çırpıda açılıyor.
20.03.2024 Yaşam
Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu açılıyor! Bakan Uraloğlu, CNN TÜRK'te anlattı
Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu açılıyor! Bakan Uraloğlu, CNN TÜRK'te anlattı Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu bugün hizmete giriyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni metro hattı ile ilgili tüm merak edilenleri CNN TÜRK ekranlarında anlattı...
19.03.2024 Gündem
Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Trendyol ramazan hediyeleri linki dolandırıcı mı?
Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Trendyol ramazan hediyeleri linki dolandırıcı mı? Sosyal medya üzerinden vatandaşlar Trendyol linki üzerinden Ramazan hediyesi verildiğinin doğru olup olmadığını soruluyor. Paylaşımlara göre linke tıklayan vatandaşların karşısına yeni bir forum açıldı. Söz konusu sayfanın açılmasının ardından arama motorlarına yönelen vatandaşlar Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Sorusuna yanıt arayamaya başladı.
19.03.2024 Gündem
Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattı yarın açılıyor! Seyahat süresi 8 dakikaya inecek
Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattı yarın açılıyor! Seyahat süresi 8 dakikaya inecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu "Arnavutköy-İstanbul Havalimanı arası 8 dakikaya düşüyor. İstanbul’u başta başa modern raylı sistem ağıyla donattık. İstanbul metrosu, 69 kilometrelik ring hattına kavuşuyor. Dünyanın en uzun metro ringlerinden biri İstanbul’da olacak” dedi.
18.03.2024 Gündem
Adana'da sucuğunun fiyatı markette bin lira, kasapta 400 lira! Vatandaşlardan büyük ilgi görüyor
Adana'da sucuğunun fiyatı markette bin lira, kasapta 400 lira! Vatandaşlardan büyük ilgi görüyor Adana'da zincir marketlerde kasap sucuğunun fiyatı markasına göre bin liraya ulaşırken, kasaplarda ise 400-450 liraya satılıyor.
15.03.2024 Adana
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız Eskişehir’de inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde 200 binden fazla inşaat şu anda hızla devam ediyor. Bugüne kadar 46 bin konutu dağıttık. Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız” dedi.
12.03.2024 Ekonomi
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan patlaması: Aynı şeyi Trabzon'da yapsın görelim!
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan patlaması: Aynı şeyi Trabzon'da yapsın görelim! Fenerbahçe konuk ettiği Pendikspor'u 4-1 yenerek nefes kesen şampiyonluk yarışında haftayı kayıpsız kapadı. 14 sarı kart ve 3 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada Hakem Kadir Sağlam ve VAR Alper Çetin'in kararları tartışmaları beraberinde getirdi. Kırmızı kart gören teknik direktör İbrahim Üzülmez, Mert Hakan'ın hareketine ve teknik direktör İsmail Kartal'ın açıklamalarına tepki gösterdi.
11.03.2024 Fenerbahçe
Yeni emeklilik sistemi geliyor! Prim desteği devreye alınıyor, EYT detayı ortaya çıktı
Yeni emeklilik sistemi geliyor! Prim desteği devreye alınıyor, EYT detayı ortaya çıktı Milyonlarca kişi için emeklilik yolu açılıyor. Devlet tarafından prim desteği sağlanacak. Sosyal güvenlik, sigorta sistemine yönelik adımlar tek tek devreye alınıyor. Orta Vadeli Plan (OVP) çerçevesinde yeni emeklilik sistemi devreye alınacak. Çalışma hayatında verimlilik esaslı yenilikler devam ederken milyonları ilgilendiren düzenlemeler için çalışmalar sürüyor. Hem ev kadınları hem de Bağ-Kur'luları erken emekli edecek iki büyük reform yapılacak.
10.03.2024 Çalışma Hayatı
Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek
Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek İstanbul'un raylı sistem ağı genişlemeye devam ediyor. Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek olan Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek. CNN TÜRK'te konuşan Bakan Uraloğlu, "Çam ve Sakura Hastanesi ile İncirli arası 31 dakikaya düşecek." dedi.
10.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Açılıyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açılıyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.