Acil Ä°niÅŸ

Acil Ä°niÅŸ

Son dakika acil iniş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan acil iniş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını acil iniş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acil Ä°niÅŸ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acil iniş gelişmeleri de dahil olmak üzere 900 acil iniş haberi bulunmuştur. Tüm acil iniş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pilottan acı anons: Kaptanlarımızdan birini kaybettik
Pilottan acı anons: Kaptanlarımızdan birini kaybettikTürk Hava Yolları'nın (THY) Seattle-İstanbul seferi sırasında kaptan pilot İlçehin Pehlivan'ın hayatını kaybetmesi üzerine uçağı New York'a ikinci pilot ile yardımcı pilot indirmişti. O anlar, ikinci pilotun Boston Hava Trafik Kontrolörüne söylediği "Başlangıçta üç pilotumuz vardı ancak kaptanlarımızdan birini kaybettik" sözleriyle yansıdı.
11.10.2024Gündem
THY'nin kaptan pilotu sefer esnasında hayatını kaybetti
THY'nin kaptan pilotu sefer esnasında hayatını kaybettiTürk Hava Yolları’nın (THY) Seatle-İstanbul seferini yapan yolcu uçağının kaptan pilotu İlçehin Pehlivan, sefer esnasında hayatını kaybetti. THY uçağını Newyork Havalimanı’na ikinci pilot indirdi.
9.10.2024Gündem
Bomba ihbarı sonrası bekleyiÅŸ sürüyor: Hindistan'dan Erzurum'a yeni uçak
Bomba ihbarı sonrası bekleyiÅŸ sürüyor: Hindistan'dan Erzurum'a yeni uçakHindistan-Almanya seferini yapan ve bomba ihbarı nedeniyle Erzurum Havalimanı'na zorunlu iniÅŸ gerçekleÅŸtiren Vistara Hava Yollarına ait yolcu uçağındaki yolcuların gönderilmesi için farklı bir uçak kente geldi.
7.09.2024Gündem
Hindistan'dan Almanya'ya giden uçak Erzurum'a acil iniÅŸ yaptı
Hindistan'dan Almanya'ya giden uçak Erzurum'a acil iniÅŸ yaptıHindistan'ın Mumbai kentinden Almanya'nın Frankfurt kentine havalanan yolcu uçağında bomba olduÄŸu yönünde ihbar alındı. Uçak Erzurum Havalimanı’na acil iniÅŸ yaptı.
6.09.2024Gündem
Çanakkale'de eÄŸitim uçağı tarlaya acil iniÅŸ yaptı
Çanakkale'de eÄŸitim uçağı tarlaya acil iniÅŸ yaptıÇanakkale'nin Ezine ilçesinde özel eÄŸitim uçağı havalandıktan bir süre sonra motor arızası nedeniyle sert iniÅŸ yaptı. Uçaktaki 2 kiÅŸi, kazayı yara almadan atlattı.
12.08.2024Gündem
Kapadokya'da balon kazası! Pilot 20 kişinin hayatını kurtardı
Kapadokya'da balon kazası! Pilot 20 kişinin hayatını kurtardıKapadokya'da havalanan sıcak hava balonu iniş sırasında ters rüzgara yakalandı. Balon pilotunun sağduyulu hareketleri muhtemel bir faciayı da önlemiş oldu.
22.06.2024Gündem
TekirdaÄŸ'da eÄŸitim uçağı tarlaya acil iniÅŸ yaptı
TekirdaÄŸ'da eÄŸitim uçağı tarlaya acil iniÅŸ yaptıTekirdaÄŸ'da eÄŸitim uçağı motor arızası iddiası ile tarlaya mecburi iniÅŸ yaptı. YaÅŸanan arıza ile ilgili olarak soruÅŸturma baÅŸlatıldı.
2.06.2024Gündem
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniÅŸ yaptı
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniÅŸ yaptıTürk Hava Yolları’nın (THY) VarÅŸova-Ä°stanbul seferini yapan yolcu uçağına Romanya Hava Sahası üzerinde bomba ihbarı yapıldı. Ä°hbar nedeniyle uçak BükreÅŸ Havalimanı’na acil iniÅŸ yaptı.
12.04.2024Gündem
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildiMilli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla Ä°liÅŸkiler Müşaviri TuÄŸamiral Zeki Aktürk, "Son bir haftada 36, 1 Ocak 2024'ten bugüne kadar ise 204'ü Irak’ın, 315'i Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere 519 terörist etkisiz hale getirilmiÅŸtir" dedi.
7.03.2024Gündem
ÇiÄŸli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniÅŸ yaptı
ÇiÄŸli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniÅŸ yaptıMilli Savunma Bakanlığı, 2’nci Ana Jet Ãœs Komutanlığından kalkan bir adet helikopterin teknik bir arıza nedeniyle acil iniÅŸ yapmak zorunda kaldığını bildirdi.
5.03.2024Vatan TV
ÇiÄŸli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniÅŸ yaptı
ÇiÄŸli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniÅŸ yaptıMilli Savunma Bakanlığı, 2’nci Ana Jet Ãœs Komutanlığından kalkan bir adet helikopterin teknik bir arıza nedeniyle acil iniÅŸ yapmak zorunda kaldığını bildirdi.
5.03.2024Gündem
MSB duyurdu: EÄŸitim için kalkan C-160 uçağımız acil iniÅŸ yaptı
MSB duyurdu: EÄŸitim için kalkan C-160 uçağımız acil iniÅŸ yaptıMÄ°LLÄ° Savunma Bakanlığı, Kayseri 12’nci Hava UlaÅŸtırma Ãœs Komutanlığı'ndan eÄŸitim için kalkan C-160 uçağın teknik arıza nedeniyle acil iniÅŸ yaptığını, uçakta hafif hasar oluÅŸtuÄŸunu duyurdu.
25.01.2024Gündem
Omar Colley ve Ali Sowe ölümden döndü! Gambiya Milli Takım uçağında korku dolu anlar: BeÅŸiktaÅŸ'tan açıklama geldi
Omar Colley ve Ali Sowe ölümden döndü! Gambiya Milli Takım uçağında korku dolu anlar: BeÅŸiktaÅŸ'tan açıklama geldiSüper Lig'de oynayan iki yıldız oyuncu ölümden döndü. Afrika Uluslar Kupası için Gambiya ile FildiÅŸi Sahili'ne giderken Omar Colley ve Ali Sowe adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi.
11.01.2024BeÅŸiktaÅŸ
BeÅŸiktaÅŸ'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldık
BeÅŸiktaÅŸ'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldıkSüper Lig'in iki yıldızı, Gambiya ile FildiÅŸi Sahili'ne giderken adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi. Ä°ÅŸte o anlar...
11.01.2024BeÅŸiktaÅŸ
Boeing hatasını kabul etti! THY inceleme başlattı
Boeing hatasını kabul etti! THY inceleme başlattıBoeing şirketi, uçuş sırasında gövdesinden parça kopan 737 Max 9 tipi uçakla ilgili hatalarını kabul ettiklerini açıkladı.
10.01.2024Gündem
Alaska Havayolları, tüm Boeing 737-MAX 9 uçakları yere indiriyor
Alaska Havayolları, tüm Boeing 737-MAX 9 uçakları yere indiriyorAlaska Havayolları, Boeing 737-MAX 9 tipi uçakta yaÅŸanan basınç düşüşünün ardından acil iniÅŸ gerçekleÅŸtirmesinin ardından filosundaki tüm Boeing 737-MAX 9 uçakları yere indirme kararı aldı.
6.01.2024Dünya
Montella'nın aÄŸabeyi rahatsızlandı Milli Takımı taşıyan uçak Almanya'ya acil iniÅŸ yaptı
Montella'nın aÄŸabeyi rahatsızlandı Milli Takımı taşıyan uçak Almanya'ya acil iniÅŸ yaptıA Milli Futbol Takımı'nı Cardiff’ten Ä°stanbul’a taşıyan uçak, yolcular arasında bulunan teknik direktör Vincenzo Montella’nın aÄŸabeyi Emanuele Montella’nın rahatsızlanması üzerine tedbir amaçlı olarak Münih Havalimanı’na iniÅŸ yaptı.
22.11.2023Futbol
Yolcu uçağında 'ishal' paniÄŸi! Pilottan kuleye: Bu bir biyolojik tehlike
Yolcu uçağında 'ishal' paniÄŸi! Pilottan kuleye: Bu bir biyolojik tehlikeABD’nin Georgia eyaletine baÄŸlı Atlanta ÅŸehrinden Ä°spanya’nın Barselona ÅŸehrine gitmek üzere havalanan uçak, ishal olan bir yolcunun ciddi ÅŸekilde rahatsızlanmasının ardından dönüş yaparak acil iniÅŸ gerçekleÅŸtirdi.
6.09.2023Dünya
Yalova'da eÄŸitim uçağı acil iniÅŸ yaptı
Yalova'da eÄŸitim uçağı acil iniÅŸ yaptıYalova’da bulunan 126’ncı EÄŸitim Filo K.lığına ait T-41 eÄŸitim uçağı, hava meydanına acil iniÅŸ yaptı.
29.08.2023Gündem
Siirt-Ä°stanbul seferini yapan uçak, Batman'a acil iniÅŸ yaptı
Siirt-Ä°stanbul seferini yapan uçak, Batman'a acil iniÅŸ yaptıSiirt- Ä°stanbul seferini yapan Türk Hava Yolları’na (THY) ait TK2657 sefer sayılı yolcu uçağı, teknik bir arıza uyarısı üzerine Batman Havalimanı’na acil iniÅŸ yaptı. Uçak kontrollerin ardından yeniden Ä°stanbul'a hareket etti.
22.06.2023YaÅŸam
THY uçağında yolcu kabin memuruna saldırdı
THY uçağında yolcu kabin memuruna saldırdı  Ä°stanbul-MogadiÅŸu seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağında bulunan ve alkollü olduÄŸu öne sürülen Somali uyruklu bir yolcu kabin memuruna saldırdı. Saldıran yolcuya plastik kelepçe takılırken, olay nedeniyle THY uçağı Antalya Havalimanı'na acil iniÅŸ yaptı.
28.04.2023Ekonomi
Havada kobra paniÄŸi! Uçakta pilotu ısırdı yolcular dondu kaldı...
Havada kobra paniÄŸi! Uçakta pilotu ısırdı yolcular dondu kaldı...Güney Afrika'da özel bir uçuÅŸ gerçekleÅŸtiren uçakta yaÅŸananlar akıllara durgunluk verdi. UçaÄŸa nasıl girildiÄŸi henüz belirlenemeyen yılan hem pilota hem de yolculara havada dehÅŸeti yaÅŸattı.
6.04.2023Dünya
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023Magazin
Depremi bahane edip, kira fiyatını yüzde 250 artırdı! Ä°htarname ile öÄŸrendi
Depremi bahane edip, kira fiyatını yüzde 250 artırdı! Ä°htarname ile öÄŸrendiManisa’da 25 yıllık Ä°ngilizce öğretmeni olan Ali Özen 8 yıldır oturduÄŸu dairenin 2 bin lira olan kirasının ev sahibi tarafından 7 bin TL’ye yükseltildiÄŸini kendisine Noter aracılığıyla çekilen ihtarname ile öğrendi. Aldığı ihtarname karşısında neye uÄŸradığını ÅŸaşıran Özen, ev sahiplerinin ÅŸimdi de depremi bahane ederek fiyat artışları yapmasına artık birilerinin dur demesi gerektiÄŸini söyledi.
31.03.2023YaÅŸam
Alkollü yolcu uçakta olay çıkardı: THY uçağı Hindistan'a acil iniÅŸ yaptı
Alkollü yolcu uçakta olay çıkardı: THY uçağı Hindistan'a acil iniÅŸ yaptıTürk Hava Yolları'na (THY) ait Ä°stanbul-Singapur seferini yapan yolcu uçağında alkollü olduÄŸu öğrenilen Ukraynalı yolcu kabin ekibine saldırdı. THY uçağı, Hindistan'daki Chennai Havalimanı'na acil iniÅŸ yaptı.Â
30.03.2023YaÅŸam

Benzer Haber Etiketleri

Acil İniş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acil iniş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.