Abdullah Öcalan

Abdullah Öcalan

Son dakika abdullah öcalan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abdullah öcalan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abdullah öcalan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdullah Öcalan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdullah öcalan gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.218 abdullah öcalan haberi bulunmuştur. Tüm abdullah öcalan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde Belçika'da geçtiğimiz Pazar günü patlak veren Türkler ve PKK destekçileri arasındaki kavga devam ediyor. Terör sempatizanları dün gece saatlerinde Ülkü Ocakları binasına molotofkokteyli fırlattı. Yerel medyaya konuşan Türkler ise kendilerinin PKK'nın ölüm listesine eklendiğini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
Adana'da Öcalan'ın posterini köprüye asanlar gözaltına alındı
Adana'da Öcalan'ın posterini köprüye asanlar gözaltına alındı Adana’nın Seyhan ilçesinde bir köprüye PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini asan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, yaptığı açıklamada, "Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik hiçbir unsura müsamaha gösterilmeyecektir” dedi.
10.02.2024 Gündem
HDP'li Ömer Öcalan hakkında resen soruşturma başlatıldı
HDP'li Ömer Öcalan hakkında resen soruşturma başlatıldı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan hakkında PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile ilgili sözleri nedeniyle soruşturma resen başlatıldı.
29.09.2023 Gündem
Terör örgütüne finansman sağlayan iki kişi yakalandı
Terör örgütüne finansman sağlayan iki kişi yakalandı İçişleri Bakanlığı, silahlı terör örgütü PKK’nın sözde finans kolunda faaliyetlerde bulunan ve yurtdışından gelen dernek paralarının dağıtımını sağlayan G.K. ile D.İ.’nin Konya’da yakalandığını duyurdu.
21.07.2023 Gündem
HDP binasına operasyon: Terörist başı Öcalan'ın posterleri bulundu
HDP binasına operasyon: Terörist başı Öcalan'ın posterleri bulundu İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ile Terörle Mücadele Şube müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, Halkların Demokratik Partisi (HDP)’nin Esenyurt’taki ilçe binasında terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın fotoğraflarının bulunduğu tespit edildi.
6.07.2023 Gündem
Gazeteci Merdan Yanardağ tutuklandı
Gazeteci Merdan Yanardağ tutuklandı Televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan gazeteci Merdan Yanardağ tutuklandı
27.06.2023 Gündem
Merdan Yanardağ gözaltına alındı
Merdan Yanardağ gözaltına alındı Televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan gazeteci Merdan Yanardağ gözaltına alındı. 
26.06.2023 Gündem
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon HDP'nin Okmeydanı temsilcilik binasına yapılan operasyonda terör örgütü üyelerinin posterleri ile yasadışı eylemlerde kullanılacağı belirtilen malzemeler ele geçirildi.
17.06.2023 Gündem
Ömer Çelik'ten Mansur Yavaş'ın 'Öcalan' iddialarına sert cevap: Bilgisizliğinden tuzağa düşüyor
Ömer Çelik'ten Mansur Yavaş'ın 'Öcalan' iddialarına sert cevap: Bilgisizliğinden tuzağa düşüyor Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın teröristbaşı Abdullah Öcalan ile ilgili iddialarına sert tepki gösterdi. Çelik, 'Yavaş bu siyasetlerin arka planını bilmediği için, konuştuğu konularda bilgisiz olduğu için bu tuzağa rahatlıkla düşebiliyor.' dedi.
22.05.2023 Gündem
İstanbul’da Yeşil Sol Parti mitingine katılan PKK üyesi Öcalan flamasıyla yakalandı
İstanbul’da Yeşil Sol Parti mitingine katılan PKK üyesi Öcalan flamasıyla yakalandı İstanbul’un Fatih ilçesinde, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nin (YSP) Yenikapı mitinginde bölücü terör örgütü PKK’nın İmralı’da tutuklu bulunan elebaşı Abdullah Öcalan’ın resmiyle yürüyen Davut K. adlı örgüt üyesi yakalanarak gözaltına alındı. PKK mensubunun, örgüt üyeliğinden 2, terör propagandasından 1 olmak üzere 3 suç dosyası tespit edildi.
13.05.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi MİT, Suriye'nin kuzeyinde düzenlediği operasyonla PKK/YPG’nin sözde Hol eyaleti genel sorumlusu Haydar Demirel'i etkisiz hale getirdi.
13.05.2023 Gündem
Alman gazeteden itiraf gibi sözler! PKK'ya yakınlığı ile bilinen parti Türkiye'deki seçime müdahale etmeye çalışıyor
Alman gazeteden itiraf gibi sözler! PKK'ya yakınlığı ile bilinen parti Türkiye'deki seçime müdahale etmeye çalışıyor Alman Frankfurter Rundschau gazetesi terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen Yeşil Sol Parti'nin Türkiye'deki seçimlere müdahale etmeye çalıştığını itiraf ederek partinin eşbaşkanı Ricarda Lang'in Erdoğan karşıtları için oy istediğini yazdı.
6.05.2023 Dünya
Nuh Mete Yüksel hayatını kaybetti
Nuh Mete Yüksel hayatını kaybetti Eski DGM savcısı Nuh Mete Yüksel, 76 yaşında hayatını kaybetti. Yüksel 28 Şubat sürecinde görev yapmış, Abdullah Öcalan, Fethullah Gülen, Hizbullah, Alman vakıfları gibi birçok kritik soruşturmaya imza atmıştı.
30.04.2023 Gündem
Diyarbakır'daki nevruz etkinliğine soruşturma
Diyarbakır'daki nevruz etkinliğine soruşturma Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Halkların Demokratik Partisi (HDP) öncülüğünde düzenlenen nevruz etkinliğine ilişkin soruşturma başlattı.
22.03.2023 Gündem
Diyarbakır'da nevruz kutlamasında olay; 5 polis yaralandı, 19 gözaltı
Diyarbakır'da nevruz kutlamasında olay; 5 polis yaralandı, 19 gözaltı Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından düzenlenen nevruz etkinliğinde terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçaları açılırken, örgütün elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı. Yaşanan gerginlikte atılan taşlardan 5 polis memuru yaralandı, 19 kişi gözaltına alındı.
21.03.2023 Gündem
Hablemitoğlu Suikasti Levent Göktaş kimdir? Hablemitoğlu suikastı nedir, nasıl oldu, neden öldürüldü?
Hablemitoğlu Suikasti Levent Göktaş kimdir? Hablemitoğlu suikastı nedir, nasıl oldu, neden öldürüldü? Filibe Temyiz Mahkemesi'nin Türkiye'ye iade talebini kabul ettiği ve gece saatlerinde İstanbul'a getirilen Hablemitoğlu suikastı faillerinden Levent Göktaş tutuklandı. Peki, Hablemitoğlu Suikasti Levent Göktaş kimdir? Hablemitoğlu suikastı nedir, nasıl oldu, neden öldürüldü?
17.12.2022 Gündem
Levent Göktaş kimdir, ne iş yapar, suçu ne, yakalandı mı? Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş iade ediliyor!
Levent Göktaş kimdir, ne iş yapar, suçu ne, yakalandı mı? Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş iade ediliyor! Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastının faillerinden biri olan ve hakkında kırmızı bülten bulunan Mustafa Levent Göktaş'ın iade talebi kabul edildi. Peki, Levent Göktaş kimdir, ne iş yapar?
14.12.2022 Gündem
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022 Gündem
9 ilde PKK/KCK'nın sözde basın komitesine operasyon: 11 gözaltı
9 ilde PKK/KCK'nın sözde basın komitesine operasyon: 11 gözaltı Ankara merkezli 9 ilde, PKK/KCK'nın sözde basın komitesine yönelik eş zamanlı operasyonda, hakkında gözaltı kararı verilen 14 şüpheliden, 11'i gözaltına alındı.
25.10.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz Balkanlar turunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan dönüşü uçakta gazetecilerle sohbet ederek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası rezervlerinin yükselmeye başladığının altını çizdi. Avrupa'da yaşanan doğal gaz kriziyle ilgili Erdoğan 'Avrupa için bu kış öyle kolay geçmeyecek, çok sorunlu bir kış olacak, mali noktadan faturası çok ağır bir kış olacak' dedi. Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki tacizlerine sert tepki gösteren Erdoğan, 'Ege’de ve Doğu Akdeniz’de bize dayatmaya çalıştıkları maksimalist tezler var. Bunun da yenilir yutulur bir yanı yok. Türkiye ile doğrudan konuşmak yerine Birleşmiş Milletler’de, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Avrupa Birliği’nde ve hatta en güçlü üyelerinden olduğumuz NATO’da bizi sürekli şikayet suretiyle adeta tehdit mekanizmaları çalıştırıyorlar. Bunu tabii kabullenmek mümkün değil. Onların anlayacağı dil neyse biz parantez açarak o dille konuşuyoruz' ifadelerini kullandı. Sosyal konut projesi ve yüksek kira sorununa da değinen Erdoğan, 'Gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gazilere yönelik özel kontenjanlar olacak. Vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz. Bunlarla birlikte inanıyoruz ki yüksek kira bedeli almak suretiyle korsanlık yapanlar da burada en büyük darbeyi yiyecekler" açıklamasında bulundu.
9.09.2022 Siyaset
Levent Göktaş kimdir, nerede, yakalandı mı? Necip Hablemitoğlu cinayetinde kırmızı bültenle aranan Emekli Albay Levent Göktaş!
Levent Göktaş kimdir, nerede, yakalandı mı? Necip Hablemitoğlu cinayetinde kırmızı bültenle aranan Emekli Albay Levent Göktaş! Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından firari emekli Albay Levent Göktaş için Türkiye'nin talebi üzerine Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarılmıştı, Levent Göktaş yakalandı. Peki, Levent Göktaş kimdir, nerede, yakalandı mı?
8.09.2022 Gündem
Levent Göktaş yakalandı mı, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu?
Levent Göktaş yakalandı mı, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu? Levent Göktaş yakalandı mı, sorusunun yanıtı merak ediliyordu. Emekli Albay Levent Göktaş yakalandı. Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından firari emekli Albay Levent Göktaş, Bulgaristan'da yakalandı. Adalet Bakanlığı ve EGM İnterpol Daire Başkanlığı, Göktaş’ın Türkiye’ye iade edilmesine yönelik işlemlere başladı. Peki, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu?
2.09.2022 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla, terör örgütü PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu Azad Yandı'nın da arasında olduğu 7 terörist etkisiz hale getirildi.
9.08.2022 Gündem
Sözde kültür merkezinde skandal görüntü! Hedeflerinde kız çocukları var
Sözde kültür merkezinde skandal görüntü! Hedeflerinde kız çocukları var Adana’da bölücü terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda skandal ayrıntılar da ortaya çıktı. Sözde kültür merkezinde çekilen görüntülerde terör örgütünün hedefinde 7 ila 15 arasında değişen kız çocukları var.
28.07.2022 Gündem
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), yılbaşından bu yana gerçekleştirdiği nokta operasyonlarla PKK terör örgütüne büyük darbe vurdu. MİT, 7 ayda 20 büyük operasyon gerçekleştirerek, 8'i sağ olmak üzere 21 teröristi etkisiz hale getirdi. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında PKK'nın sözde Suriye özerk yönetimi merkez yürütme konseyi eş başkanı, 'Ferhat Derik' kod adlı Hüseyin Şibli de bulunuyor.
26.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abdullah Öcalan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdullah öcalan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.