Abd Heyeti

Abd Heyeti

Son dakika ABD heyeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD heyeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD heyeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Heyeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd heyeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 830 abd heyeti haberi bulunmuştur. Tüm abd heyeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kaynakları, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetinin yarın Ankara’yı ziyaret edeceği edeceğini bildirdi. Heyetin Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından kabul edileceğin belirten kaynaklar, görüşmede terörle mücadele başta olmak üzere F-16 tedarik ve modernizasyon sürecinin ele alınacağını ifade etti.
28.03.2024 Gündem
Müşterek Harekat Merkezi'nin altyapı kurulum çalışmalarına başlandı
Müşterek Harekat Merkezi'nin altyapı kurulum çalışmalarına başlandı Suriye'nin kuzeyinde güvenli bölge tesisine yönelik çalışmalar kapsamında ABD'li 6 kişilik heyet ile Müşterek Harekat Merkezi'nin altyapı kurulum çalışmalarına başlandığı belirtildi.
13.08.2019 Gündem
Bakan Akar ve  komutanlar Fırat'ın doğusuna harekatı görüştü!
Bakan Akar ve komutanlar Fırat'ın doğusuna harekatı görüştü! Milli Savunma Bakanı Akar ve komuta kademesi, ABD heyeti ile yapılan görüşmeler ve Fırat'ın doğusundaki hedeflere yönelik olası harekatı görüştü.
25.07.2019 Gündem
ABD heyeti Suriye'den çekilmeyi görüşmek için Ankara'ya geliyor
ABD heyeti Suriye'den çekilmeyi görüşmek için Ankara'ya geliyor Ankara ve Washington arasında, ABD'nin Suriye'den çekilme sürecini koordine etmek amacıyla kurulan görev gücü, 28 Şubat'ta Ankara'da ikinci toplantısını yapacak. Türk yetkililerden alınan bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ay başındaki ABD ziyareti sonrasında açıkladığı ve ilk toplantısını 6 Şubat'ta ABD'de yapan ortak görev gücü, 28 Şubat-1 Mart tarihlerinde Ankara'da toplanacak. Görev gücü, Türkiye-ABD arasında şubat 2018'de kurulan Suriye çalışma grubunun alt birimi olarak faaliyet gösteriyor.
25.02.2019 Dünya
Dışişleri'nden vize krizi açıklaması
Dışişleri'nden vize krizi açıklaması ABD heyeti ile yapılan görüşmelerin ardından Dışişleri Bakanlığı'ndan yetkililer, görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın halefi o mu?
Erdoğan'ın halefi o mu? Heyetteki dikkat çeken isim
18.05.2013 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Erdoğan, “Ticari ve ekonomik ilişkilerimiz derinleşerek güçlenmeye devam ediyor. Hollanda, Türkiye'deki en büyük yabancı yatırımcı ülke konumundadır. Girişimcilerimiz ise Hollanda'da 6 milyar avro değerindeki yatırımlarıyla yaklaşık 80 bin kişiye istihdam sağlıyor. İkili ticaretimiz geçtiğimiz sene 13 milyar doları buldu. Bu rakamı ilk aşamada 15 milyar dolara, ardından da 20 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Avrupa Birliği'yle gümrük birliğinin güncellenmesine yönelik çalışmaların bir an önce başlatılması önemlidir" dedi.
26.04.2024 Gündem
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş!
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş! Milli İrade Platformu'nun 308 üye kuruluşu, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, yeni yılın ilk gününde 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde buluştu. Binlerce kişi sabah namazının ardından köprüye akın etti. Programda konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Biz Türkiye'nin terörle mücadelesinde verdiği şehitlerin de, Filistin'de düşen şehitlerin de, öldürülen çocukların da katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Bizler Amerika'nın arkasında durduğu Siyonist düzene karşı birliğimizi sağlayacağımıza söz veriyoruz. Boykota devam edeceğimize söz veriyoruz. Bu iş ateşkesle bitmeyecek" dedi.
1.01.2024 Gündem
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması Hamas-İsrail çatışmaları devam ederken kritik Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrail'in BM elçisinin sözleri tansiyonu zirveye çıkardı. İran'ı hedef alan elçi 'Ayetullah rejimi Nazi rejimidir' dedi. Hamas tarafından kaçırılan İsrail askeri gece operasyonu ile kurtarıldı. Gazze'yi hedef almayı sürdüren İsrail'in savaşın başından beri 18 bin ton bomba attığı, bunun İkinci Dünya Savaşı'nda Hiroşima'ya atılan bombanın bir buçuk katı gücünde olduğu belirtildi. Gazze Şeridi’nde rehin tutulan 3 İsrailli kadının, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya gönderdiği mesajları içeren bir video yayınladı. Hamas ise kara operasyonuna girişen İsrail'e ait bir Merkava tankının vurulduğu anları yayınladı.
31.10.2023 Dünya
Eski sevgilisini 9 kurşunla öldürdü mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum
Eski sevgilisini 9 kurşunla öldürdü mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum Kafede eski sevgilisini 9 kurşunla öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Diyarbakır'da eski sevgilisi Meryem Sevim'i, 9 kurşunla öldüren Musa Sevim , ilk duruşmada, "En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum. Pişmanım, diyecek bir şeyim yok. Allah, mekanını cennet etsin. 1,5 ay dağlarda aptal aptal gezdim. En son Meryem'in mezarına gidecektim" dedi.
26.10.2023 Gündem
Emine Erdoğan Malcolm X'in kızı İlyasa Şahbaz'la görüştü
Emine Erdoğan Malcolm X'in kızı İlyasa Şahbaz'la görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Malcolm X'in kızı İlyasa Şahbaz ile görüştü.
16.09.2023 Gündem
F-16 dosyası masada! Washington’da kritik buluşma
F-16 dosyası masada! Washington’da kritik buluşma Türkiye ile ABD arasındaki sorunlara rağmen diyalog sürüyor. Türkiye-ABD Stratejik Mekanizması kapsamında yapılan toplantının güncel ve sıcak gündem maddesini, Vilnius Zirvesi öncesinde İsveç’in NATO’ya üyeliği konusu oluşturdu.
24.06.2023 Gündem
Savunma Sanayii Başkanlığı'na Haluk Görgün atandı
Savunma Sanayii Başkanlığı'na Haluk Görgün atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığı'na Haluk Görgün’ü atadı.
5.06.2023 Ekonomi
Letonyalı politikacı Rus heyete küfür etti! Salon bir anda alkışlamaya başladı
Letonyalı politikacı Rus heyete küfür etti! Salon bir anda alkışlamaya başladı Birleşmiş Milletler toplantısında söz alan Letonyalı politikacı Rihards Kols, dünya gündemine oturdu. Rus işgalinin başında yaşananlara atıfta bulunan Kols küfür etti, salondakilerin tepkisi ise dünya basınına bomba gibi düştü.
28.02.2023 Gündem
ABD ile Türkiye arasında F-16 düğümü çözülüyor!
ABD ile Türkiye arasında F-16 düğümü çözülüyor! ABD Kongresi Konferans Komitesi’nin, Türkiye’ye F-16 satışlarını kısıtlayan ve şart içeren maddelere bütçe tasarısında yer vermemesiyle, önemli engellerden biri aşıldı.
8.12.2022 Gündem
Bakan Akar'dan flaş F-16 ve S-400 açıklaması!
Bakan Akar'dan flaş F-16 ve S-400 açıklaması! Bakan Akar ABD’den F-16 alımı ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Akar, "ABD ile askeri heyetler arasında görüşmemiz sürüyor. Güzel sonuçlar geldi. F-16’larla ilgili üçü Türkiye, biri ABD’de olmak üzere dört toplantı yapıldı. Bizim kafamızda da başka şeyler var." dedi. S-400'lerle ilgili de açıklama yapan Bakan Akar, "S-400 füze savunma sistemi yerinde, kullanılmaya hazır. Tehdit gelirse bunu kullanırız." ifadelerini kullandı.
22.11.2022 Siyaset
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: PKK söz konusu olduğunda İsveç anlamsız bir davranışta bulunmayacak
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: PKK söz konusu olduğunda İsveç anlamsız bir davranışta bulunmayacak Madrid'deki NATO Zirvesi’nde imzalanan üçlü mutabakatta yazılı olan ve üç tarafın da üzerinde anlaşmaya vardığı her şey tüm taraflarca yerine getirilmesini belirten İsveç’in yeni merkez sağ hükümetinin Dışişleri Bakanı Billström önemli açıklamalarda bulundu.
26.10.2022 Dünya
MHP lideri Bahçeli'den çirkin provokasyona sert tepki!
MHP lideri Bahçeli'den çirkin provokasyona sert tepki! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine ilişkin, "Özellikle kendisine eşlik eden gazetecileri de atlatarak 8 saat süreyle ortadan kaybolması ziyadesiyle kuşkuludur. Kılıçdaroğlu'na soruyorum; o gizemli 8 saat içinde neredeydin? Kimlerle fiskos yaptın, kimlerle geniş bir planın parçası olmayı içine sindirebildin? Kılıçdaroğlu, bu 8 saatin esrarını milletimize açıklamak zorundadır" dedi.
18.10.2022 Siyaset
Bakan Akar'dan F-16 açıklaması: Alternatifler de mevcut
Bakan Akar'dan F-16 açıklaması: Alternatifler de mevcut NATO toplantısına katılan Bakan Akar, Yunan mevkidaşıyla görüştü. Akar, önümüzdeki süreçte iki ülke arasında görüşmelerin başlayabileceğini duyurdu, F-16 konusunda ABD'ye "alternatiflerimiz var" mesajı verdi.
14.10.2022 Gündem
Trump, 6 Ocak Kongre baskını ile ilgili soruşturmada ifadeye çağırıldı
Trump, 6 Ocak Kongre baskını ile ilgili soruşturmada ifadeye çağırıldı ABD’de 6 Ocak 2021 Kongre baskınını soruşturan Temsilciler Meclisi Komitesi, eski ABD Başkan Donald Trump’ı ifadeye çağırdı.
13.10.2022 Dünya
F-16 satışına engel kalmadı! Flaş gelişme
F-16 satışına engel kalmadı! Flaş gelişme Ankara’nın Washington’la yürüttüğü F-16 diplomasisi olumlu sonuç verdi. ABD’nin Türkiye’ye F-16 satışını koşullara bağlayan değişiklik önerileri geri çekildi. F-16’ların şartsız satışının yolunu açan karar Ankara’da memnuniyetle karşılanırken Atina’yı şoke etti.
13.10.2022 Yaşam
TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Kılıç: F-16 satışında Türkiye’ye doğrudan satışı engelleyen bir şey yok
TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Kılıç: F-16 satışında Türkiye’ye doğrudan satışı engelleyen bir şey yok TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Akif Çağatay Kılıç, “F-16 satışında Türkiye’ye doğrudan satışı engelleyen bir şey yok. Dolayısıyla şarta bağlama tarzına getirme gibi bir durum yok” dedi.
12.10.2022 Siyaset
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki göstererek. "Herkes biliyor ki, ABD’ye Cumhurbaşkanı adaylığı için icazet almaya ya da işaret edilecek müstakbel zillet adayının ismini öğrenmeye gittin." dedi.
11.10.2022 Siyaset
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'a ABD'ye giriş vizesi çıktı
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'a ABD'ye giriş vizesi çıktı Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve bazı Rus diplomatların Birleşmiş Milletler (BM) Genel
14.09.2022 Dünya
ByLock'un lisans sahibi David Keynes hakkında karar verildi
ByLock'un lisans sahibi David Keynes hakkında karar verildi FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi olan ve "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan David Keynes hakkında örgütün yapısına ilişkin verdiği bilgiler etkin pişmanlık hükümleri kapsamında değerlendirilerek ceza verilmesine yer olmadığına karar verildi.
7.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abd Heyeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd heyeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.