BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK, A 101 ile ilgili son dakika açıklaması! Fahiş fiyat...
BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK, A 101 ile ilgili son dakika açıklaması! Fahiş fiyat... Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK, A 101 gibi zincir marketlerin fiyatlar belirlenirken yaptığı anlaşmayla ilgili "Elde edilen belgelerde 'artırılan fiyatların rakiplerle eş zamanlı raflara yansıtılacağı' yönünde pek çok ifade bulunduğu görülmüştür" dedi.
5.11.2021 Ekonomi
BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK, A 101 vatandaşa tazminat ödeyecek! Şikayet eden parasını alır
BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK, A 101 vatandaşa tazminat ödeyecek! Şikayet eden parasını alır BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK, A 101 zincir marketlerle ilgili flaş açıklama! Başvuran tazminat hakkına sahip olabilir. Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rauf Karasu, "Haksız rekabetin tespiti halinde tüketiciler her sektördeki işletmeye karşı tazminat davası açabilir. Rekabet Kurumu'nun kararına da ihtiyaç yok. Müşteriler açacakları dava ile ödedikleri fazla ücretin iadesini ve ispat etmek şartıyla başka zararların tazminini talep edebilirler." dedi.
2.11.2021 Ekonomi
BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK, A 101 ve Savola Gıda'ya rekor ceza!
BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK, A 101 ve Savola Gıda'ya rekor ceza! Rekabet Kurulu, BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK, A 101 ve Savola Gıda'ya toplam 2 milyar 671 milyon lira idari para cezası verilmesine karar verdi
29.10.2021 Ekonomi
Hakkari ve Tunceli'de bir ilk!
Hakkari ve Tunceli'de bir ilk! Erdoğan'ın çağrısının ardından harekete geçen dev şirket bu illerde ilk kez...
16.06.2013 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri