İşsizlik Maaşı Başvuru

İşsizlik Maaşı Başvuru

Son dakika işsizlik maaşı başvuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işsizlik maaşı başvuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işsizlik maaşı başvuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşsizlik Maaşı Başvuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işsizlik maaşı başvuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 işsizlik maaşı başvuru haberi bulunmuştur. Tüm işsizlik maaşı başvuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zam geldi! Aylık 16 bin TL ödenecek, 30 gün içerisinde başvuran alacak
Zam geldi! Aylık 16 bin TL ödenecek, 30 gün içerisinde başvuran alacak Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren 2024 yılı asgari ücret belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaptığı açıklamada yeni asgari ücretin 17 bin 2 TL olduğunu açıklamıştı. Yeni asgari ücret zammıyla beraber birçok ücrette de değişiklik yapıldı. Asgari ücretlinin işsiz kalması durumunda alacağı ödenek ile işsizlik ödeneğinin tavan tutarı da yükselecek. Ancak işsizlik maaşı ödemelerinde son 4 ay dikkate alınıyor. Peki kim ne kadar işsizlik maaşı alacak?
7.01.2024 Çalışma Hayatı
Yeni işsizlik maaşı ne kadar? İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? 2023 İşsizlik maaşı hesaplama!
Yeni işsizlik maaşı ne kadar? İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? 2023 İşsizlik maaşı hesaplama! 2023 Asgari ücretinin belirlenmesiyle birlikte işsizlik maaşı tutarı da değişti. Sigortalıların kendi istek ve kusuru dışında işsiz kalmaları durumunda işsiz kaldıkları dönem için ödenen işsizlik maaşı ödemelerinin hangi şartlarda yapılacağı, başvurunun nereye ve nasıl yapılacağı da merak ediliyor. Peki, Yeni işsizlik maaşı ne kadar? En yüksek ve en düşük işsizlik maaşı ne kadar? İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? İşsizlik maaşı hesaplama!
23.12.2022 Çalışma Hayatı
5.137 TL gerekli şartları taşıyan herkese ödeniyor, paralar PTT hesaplarına yatırılıyor, 10 ay boyunca...
5.137 TL gerekli şartları taşıyan herkese ödeniyor, paralar PTT hesaplarına yatırılıyor, 10 ay boyunca... Milonlarca çalışanı doğrudan ilgilendiriyor. Temmuz ayı itibarı ile ödeme rakamı değişti. Asgari ücret zammı sonrası 5.137 TL'ye yükseldi. 30 gün içerisinde başvuruda bulunanlar alıyor. En az 6 ay ödeniyor. Çalışanların işten çıkartılmaları durumunda yeni bir iş bulana kadar hayatlarını idame etmeleri için İŞKUR tarafından işsizlik maaşı ödemesi yapılıyor. Bu ödenekten yararlanabilmesi için çalışanların bazı şartları taşıyor olması gerekiyor. İşsizlik ödeneği alınabilmesi için son 3 yılda en az 600 gün prim ödemesinin yapılmış olması ve son 120 gün hizmet akdi ile çalışılmış olması gerekiyor. Gerekli şartları taşıyanlar iş akdinin feshinden itibaren 30 gün içerisinde İŞKUR'a başvurmaları durumunda işsizlik maaşı alıyor. Peki kim ne kadar işsizlik maaşı alabilir? İşsizlik maaşı alanlar sağlık hizmetlerinden de yararlanabiliyor mu? İşte tüm çalışanları ilgilendiren konun ayrıntıları...
27.07.2022 Çalışan Hakları
1.986 TL alt sınır! Her ay ödeniyor, paralar PTT'ye yatırılıyor, başvuranlar 5 Nisan'da alacak
1.986 TL alt sınır! Her ay ödeniyor, paralar PTT'ye yatırılıyor, başvuranlar 5 Nisan'da alacak Çalışan milyonlarca kişi için geçerli. Ödemeler aylık olarak yapılıyor. Bizzat başvuru yapanlar alıyor. Ödeme miktarı 1.986 TL ile 3.972,82 TL arasında değişiyor. Vatandaşlar en az 6 ay bu ödemelerden yararlanabiliyor. Gerekli şartları taşıyan ve belirlenen süre içerisinde müracaatta bulunan tüm vatandaşlar ayrım gözetmeksizin alıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışanlar işsiz kalmaları durumunda yeni bir iş bulana kadar işsizlik ödeneğinden yararlanıyor. 6 aydan 10 aya kadar işsizlik maaşı almak mümkün. Bu süre içerisinde yeni bir iş bulanların ödemeleri kesiliyor. Ancak yeniden işsiz kaldıklarında ödenmeyen işsizlik aylığını yeniden alabiliyorlar.
30.03.2022 Çalışan Hakları
İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? Hangi durumlarda işsizlik maaşı kesilir? İşte İşsizlik maaşı alma şartları 2022!
İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? Hangi durumlarda işsizlik maaşı kesilir? İşte İşsizlik maaşı alma şartları 2022! İşsizlik maaşı işini kaybeden pek çok kişi için, belirli bir süre ihtiyaçlarını karşılayabileceği can suyu niteliğinde önemli ödeneklerden biridir. İşten çıkarılma durumunda, işsiz kalan bir kişinin yapacağı ilk şey İŞKUR’a başvurmak olmalıdır. İş arama sürecinde kişi İŞKUR sistemine kaydolmalı ve işsizlik maaşı başvurusunu da vakit kaybetmeden yapmalıdır. Peki, İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? Hangi durumlarda işsizlik maaşı kesilir? İşte İşsizlik maaşı alma şartları 2022! İşte tüm detaylar…
10.01.2022 Çalışan Hakları
3.972,82 TL 'ye yükseldi! Başvuran alıyor, çalışan, çalışmayan milyonları ilgilendiriyor, 30 gün içinde...
3.972,82 TL 'ye yükseldi! Başvuran alıyor, çalışan, çalışmayan milyonları ilgilendiriyor, 30 gün içinde... Zam geldi. Ocak 2022 itibarı ile 3.972,82 TL olarak ödenmeye başlıyor. Başvuru şartı bulunuyor. 30 gün içerinde müracaat edilmesi gerekiyor. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Para ödemesi en az 6 ay sürüyor. Ancak 30 gün içerisinde başvurmayanlar bu süre kısalıyor. Asgari ücret zammı sonrası işsizlik maaşı ne kadar olacak sorusu gündeme geldi. İşsizlik maaşının en yüksek tutarı belli oldu. Ocak ayından itibaren işsizlik ödeneğinin tavan miktarı 3.972,82 TL olarak uygulanacak. İşsizlik ödeneği hesaplanırken bulunan tutar 3.972,82 TL’nin üzerinde olsa bile ocak ayından itibaren en fazla bu tutarda işsizlik ödeneği ödenecek. Bu tutarın üzerinde işsizlik ödeneği ödenmeyecek. Öte yandan kıdem tazminatında da tavan ücret 2022 itibarı ile yeniden belirlendi. 2022 yılına ait asgari ücrete bağlı olarak kıdem tazminatı tavanı 10 bin 810 liraya yükseltildi.
10.01.2022 Çalışan Hakları
12.976 lira olacak! Zam geliyor, o ücretler de artıyor, tüm çalışanları ilgilendiriyor
12.976 lira olacak! Zam geliyor, o ücretler de artıyor, tüm çalışanları ilgilendiriyor Yıl sonunun gelmesi ile birlikte yeni yılda artacak ücretler tek tek açıklandı. Özellikle çalışanlar tarafından yakından takip edilen zam haberleri ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Asgari ücret zammının ardından çalışanları ilgilendiren pek çok kalemde ücret artışı oldu. 2022 yılı itibarı ile geçerli olacak zamlı ücretlerden biri de 12.976 liraya çıkarılan kıdem tazminatı tavanı oldu. Bir yıl ve daha uzun süre aynı işyerinde çalışan kişilere işten çıkarılması durumunda kıdem tazminatı ödemesi yapılıyor. Bu ücret çalışanın maaşı ile doğru orantılı olarak artış gösteriyor. 2022 yılında uygulanacak kıdem tazminatı tavanı 12.976 TL olacak. Öte yandan işsizlik maaşı da çalışanlar tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşsizlik maaşı ile ilgili önemli bir detay da ortaya çıktı.
30.12.2021 Uzmana Sor
Hesaplara 1.420 TL yatırılıyor! Zam gelecek, ödeme miktarı artacak, 30 gün içerisinde...
Hesaplara 1.420 TL yatırılıyor! Zam gelecek, ödeme miktarı artacak, 30 gün içerisinde... 1.420 TL vatandaşların hesaplarına yatırılıyor. Ödemler 15 Aralık'ta yapılıyor. Yazılı olarak müracaatta bulunanlar alıyor. 30 gün detayı dikkat çekiyor. Tüm çalışanları çok yakından ilgilendiriyor. Ocak ayında artacak. Ödemeler İŞKUR tarafından yapılıyor. İşsizlik maaşı, 2022 asgari ücret zam görüşmeleri devam ederken çalışanlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Yeni yılda asgari ücrette yapılan artış baz alınarak işsizlik maaşı yeniden düzenlenecek. Alınan maaş miktarına göre değişkenlik gösteren işsizlik maaşı zam oranı ile artacak. Kendi istek ve kusuru dışında işvereni tarafından işten çıkartılanlara verilen işsizlik maaşı, her ay İŞKUR tarafından hesaplara yatırılıyor. İşsizlik maaşından yararlanabilmek için de çalışanın, iş sözleşmesinin iptalinden sonra 30 gün içinde İŞKUR’a başvuruda bulunması gerekiyor. Peki, İşsizlik maaşı ne kadar olacak ve ne zaman açıklanacak? İşte, işsizlik maaşı alma şartları ve konuyla ilgili ayrıntılar.
10.12.2021 Çalışma Hayatı
Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşsizlik maaşı başvuru şartları neler?
Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşsizlik maaşı başvuru şartları neler? Corona virüs salgını nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için 3 ay süre ile işten çıkarmalara sınırlama getirildi. 16 Nisan sonrasını kapsayan bu süreçten önce işten çıkarılanlar ise işsizlik ödeneği almaya hak kazanıyor.
27.04.2020 Ekonomi
İşsizlik maaşı şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır?
İşsizlik maaşı şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır? Günümüzde ekonomik sebepler başta olmak üzere birçok insan çeşitli sebeplerle işten çıkarılabiliyor. İşten çıkarılan insanların yardımına ülkemizdeki işsizlik maaşı uygulaması bu zor süreçte yetişiyor. İşsizlik maaşı almak isteyenler sıklıkla işsizlik maaşı şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır? sorularını aratıyor. İşte işsizlik maaşı başvuru şartları hakkında bilmeniz gerekenler...
13.04.2020 Çalışan Hakları
İşsizlik maaşı ne zaman ödenecek? İşsizlik maaşı PTT'den alınabiliyor mu? Evden işsizlik maaşı nasıl alınır?
İşsizlik maaşı ne zaman ödenecek? İşsizlik maaşı PTT'den alınabiliyor mu? Evden işsizlik maaşı nasıl alınır? Corona virüsü tedbirleri kapsamında PTT’lerin kapatılması nedeniyle işsizlik maaşı ödemelerinin nasıl yapılacağı merak ediliyor. İşsizlik maaşı başvuruları elektronik ortamda www.iskur.gov.tr adresinden yapılabiliyor. Peki, işsizlik maaşı ne zaman ödenecek? İşsizlik maaşı PTT'den alınabiliyor mu? Evden işsizlik maaşı nasıl alınır? İşte İşsizlik maaşı ödemeleri hakkında merak edilenler…
7.04.2020 Gündem
İŞKUR İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? İşsizlik maaşı kaç ay alınır, şartları nelerdir? 2020 işsizlik maaşı ne kadar?
İŞKUR İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? İşsizlik maaşı kaç ay alınır, şartları nelerdir? 2020 işsizlik maaşı ne kadar? Corona virüsü vaka sayısının artmasıyla işsizlik maaşı araştırması da arttı. İşçinin iş akdinin işveren tarafından ya da işçinin haklı sebeplerle iş akdini kendi feshetmesi durumunda işsizlik ödeneği altında verilen işsizlik maaşı şartları merak ediliyor. Peki, işsizlik maaşı şartları nelerdir? İşsizlik maaşı kaç ay alınır ve 2020 işsizlik maaşı ne kadar?
23.03.2020 Çalışan Hakları
İşsizlik maaşı (ödeneği) kaç lira? 2020 en düşük, en yüksek işsizlik maaşı ne kadar?
İşsizlik maaşı (ödeneği) kaç lira? 2020 en düşük, en yüksek işsizlik maaşı ne kadar? Asgari ücrete göre belirlenen işsizlik maaşı ne kadar? En düşük ve en yüksek işsizlik maaşı kaç TL? İşte 2020 işsizlik maaşı hakkında merak edilenler...
İşsizlik maaşı (ödeneği) kaç lira? 2020 en düşük, en yüksek işsizlik maaşı ne kadar?
İşsizlik maaşı (ödeneği) kaç lira? 2020 en düşük, en yüksek işsizlik maaşı ne kadar? Asgari ücret zammının açıklanmasının ardından, asgari ücretin etkilediği işsizlik maaşı oranları da belli oldu. Asgari ücrete göre belirlenen yeni işsizlik maaşı ne kadar oldu? En düşün ve en yüksek işsizlik maaşı kaç TL? İşte 2020 işsizlik maaşı hakkında merak edilenler...
30.01.2020 Çalışma Hayatı
İşsize 10 ay maaş! İşte gerekli şartlar
İşsize 10 ay maaş! İşte gerekli şartlar Kendi isteği dışında işten çıkarılan kişiye 10 ay boyunca işsizlik maaşı ödeniyor. Her ayın 5'inde ödenen işsizlik maaşı toplamda 20 bin liraya kadar çıkabiliyor.
3.07.2019 Ekonomi
İşini kaybedene en az 6 bin 96 lira
İşini kaybedene en az 6 bin 96 lira İstihdamı artırmaya yönelik desteklere rağmen farklı nedenlerle işsiz kalanlara da ödeme yapılıyor. Buna işsizlik maaşı deniyor. İşsizlik maaşı her ayın 5’inde ödeniyor. İşsizlik maaşı için başvurulacak kurum ise İşkur.
18.06.2019 Çalışan Hakları
Kimler işsizlik maaşı alabilir?
Kimler işsizlik maaşı alabilir? Vatandaşlar işsizlik maaşı alma koşullarını merak ederken, ne süre boyunca ne kadar ücret alabileceklerini de öğrenmek istiyor. İşte işsizlik maaşı konusunda bilinmesi gerekenler...
6.03.2019 Uzmana Sor
Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşte cevabı...
Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşte cevabı... İşsiz kalan vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla ödenen işsizlik maaşına yapılan zam ile birlikte en düşük işsizlik maaşı 1016 lira olurken toplamda ödenecek en yüksek işsizlik maaşı 20 bin 310 liraya yükseldi . Peki 10 ay boyunca alınacak işsizlik maaşına hak kazanmak için hangi şartlar gerekli? Tüm detaylar haberimizde…
16.01.2019 Ekonomi
İşsizlik Maaşı Ne Kadar Oldu? İŞKUR Kursları ve İŞKUR İlanları
İşsizlik Maaşı Ne Kadar Oldu? İŞKUR Kursları ve İŞKUR İlanları Ülkemizdeki iş ile ilgili konularda yetkili olan kurum İŞKUR sayesinde iş bulmadan yeni iş öğrenmeye kadar tüm imkanlara ulaşmak mümkündür. Bu bakımdan işi olmayan ya da iş bulmak isteyen kişiler İŞKUR’un sunduğu hizmetlerden yararlanarak bu konudaki ihtiyaçlarını giderebilmektedir.
29.09.2021 Gündem
Süper Mario bonkör Ben Bernanke cimri
Süper Mario bonkör Ben Bernanke cimri Avrupa Merkez Bankası (ECB) aralık ayındaki 489 milyar eurodan sonra önceki gün de bankalara 529.5 milyar euro tutarında ucuz kredi açarken ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Ben Bernanke, yine piyasaların istediği üçüncü parasal genişleme programıyla ilgili sinyali vermedi
1.03.2012 Ekonomi
ABD’de işsizliğin önüne geçilemiyor
ABD’de işsizliğin önüne geçilemiyor ABD’de işsizlik maaşı başvuruları, geçen hafta 457 binle beklentilerin üzerinde açıklandı...
4.11.2010 Ekonomi
30 bin TL'ye çalışacak eleman bulamıyorlar! İşte yüksek maaşlı personel sıkıntısı çeken sektörler
30 bin TL'ye çalışacak eleman bulamıyorlar! İşte yüksek maaşlı personel sıkıntısı çeken sektörler Kolay yoldan para kazanma isteği yaygınlaştı. Bu nedenle iyi kazandıran ama yoğun emek gerektiren işlere talep düştü. 30 bin TL maaş ile çalışacak personel bulunamayan sektörler var.
13.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İşsizlik Maaşı Başvuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işsizlik maaşı başvuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.