İsmail Çataklı

İsmail Çataklı

Son dakika ismail çataklı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ismail çataklı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ismail çataklı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmail Çataklı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismail çataklı gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 ismail çataklı haberi bulunmuştur. Tüm ismail çataklı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tel Abyad'da şehit olan polis memuru, Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı
Tel Abyad'da şehit olan polis memuru, Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı Suriye'nin Tel-Abyad kentinde PKK/PYD'li teröristlerin hazırladığı patlayıcıların imhası sırasında şehit olan polis memuru Resul Barutcu'nun (26) cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi.
1.05.2023 Gündem
AFAD'ın, depremde TSK'dan geç yardım istediği iddiasına ses kaydı ile cevap
AFAD'ın, depremde TSK'dan geç yardım istediği iddiasına ses kaydı ile cevap İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının, Kahramanmaraş merkezli depremden saatler sonra Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yardım istediği iddiasına, depremin hemen ardından AFAD yetkilisinin TSK'dan bir albay ile yaptığı telefon görüşmesinin ses kaydı ile yanıt verdi.
20.03.2023 Gündem
Bakan Yardımcısı Çataklı: Bir provokasyon ile karşı karşıyayız
Bakan Yardımcısı Çataklı: Bir provokasyon ile karşı karşıyayız İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Hatay’da büyük bir salgın olduğu iddialarına yönelik yaptığı açıklamada, “Maalesef bir siyasi parti destekli sağlık alanında yalan üzerinden yapılan bir provokasyon ile karşı karşıyayız. Bu iddia, bölgedeki çalışmalara gölge düşürmeye çalışan bir niyet taşıyor. Öncelikle bu açıklamaları yapan kişinin hekimliğinin sorgulanması gerekiyor. Kendisi hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılması gerekir ki bu da yapılacak” dedi.
18.03.2023 Gündem
Elazığ'da 4,9 büyüklüğünde deprem!
Elazığ'da 4,9 büyüklüğünde deprem! Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi.
15.01.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti İçişleri Bakanlığı, yılbaşı gecesinin huzur ve güven içinde geçirilmesi için yarın başlayacak denetimlerin 1 Ocak'ta sona ereceğini ve 3 gün boyunca toplam 490 bin 435 personelin görev yapacağını duyurdu.
30.12.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı Yılbaşı tedbirlerini açıkladı
İçişleri Bakanlığı Yılbaşı tedbirlerini açıkladı İçişleri Bakanlığı, vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven ortamında geçirebilmelerini sağlamak amacıyla 81 İl Valiliğine “Yılbaşı Tedbirleri” konulu genelge gönderdi.
29.12.2022 Gündem
İçişleri Sözcüsü Çataklı: Dağ kadrosundan 10 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Sözcüsü Çataklı: Dağ kadrosundan 10 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakan Yardımcısı ve Sözcüsü İsmail Çataklı, "Kasım ayında terör örgütünün dağ kadrosundan 3 ölü, 2 sağ ve 5 teslim olmak üzere toplam 10 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Yapılan tüm operasyonlarda, aralarında 2si gri kategoride aranan teröristlerin de bulunduğu toplam 103 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
5.12.2022 Gündem
Çataklı: Ülkemizde bulunan toplam yabancı sayısı 5 milyon 239 bin 426'dır
Çataklı: Ülkemizde bulunan toplam yabancı sayısı 5 milyon 239 bin 426'dır İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Türkiye'de bulunan toplam yabancı sayısının 5 milyon 239 bin 426 olduğunu açıkladı.
1.12.2022 Gündem
İçişleri Sözcüsü Çataklı'dan Yunan bakana tepki
İçişleri Sözcüsü Çataklı'dan Yunan bakana tepki İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Yunanistan Vatandaşı Koruma Bakanı Takis Theodorikakos'un, ülkesine teröristlerin girişine izin vermeyecekleri açıklamasına ilişkin, "Siz masumları öldürüyorsunuz, teröristlere kucak açıyorsunuz" dedi.
15.11.2022 Gündem
Bakan Yardımcısı Çataklı'dan '12 Kasım tatbikatı' açıklaması
Bakan Yardımcısı Çataklı'dan '12 Kasım tatbikatı' açıklaması İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Türkiye genelinde 12 Kasım'da gerçekleştirilecek deprem tatbikatıyla ilgili, "Türkiye'de ilk kez yapacağız. Dünyada sıklıkla yapılan bir uygulama özellikle Japonya'da yapılıyor. Aynı anda ülkenin tamamında ‘Çök- kapan- tutun’ tatbikatı yapacağız. Amacımız, afetlere hazırlığa katkı sunmak. Bu yolda farkındalık oluşturacağız. Buradan elde ettiğimiz dinamizmi başka alanlarda devam ettireceğiz. O sebeple bunu hayati çalışma olarak görüyoruz. Tüm vatandaşlarımızın da buna duyarlı olmasını ve katılmasını istirham ediyoruz" dedi.
10.11.2022 Siyaset
Bursa'daki yangın faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı
Bursa'daki yangın faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı Bursa'da yaşanan yangın faciasında hayatını kaybeden Suriye uyruklu anne Amina ile yaşları 1- 11 arasında değişen 6 çocuğu ve 2 yeğeni için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
9.11.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı: PKK'nın dağ kadrosuna 9 çizik attık
İçişleri Bakanlığı: PKK'nın dağ kadrosuna 9 çizik attık İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "PKK’nın silahlı dağ kadrosuna 9 çizik daha attık" açıklamasını yaptı.
5.11.2022 Gündem
Sözcü Çataklı’dan, Yunanistan Göç ve İltica Bakanı'na sert cevap: Biraz medeni olun
Sözcü Çataklı’dan, Yunanistan Göç ve İltica Bakanı'na sert cevap: Biraz medeni olun İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Notis Mitarachi’nin iddialarına ilişkin, “Yaptığınız zulmün görüntüsünü Türkiye’de olmuş gibi ifşa etmeye çalışıyorsunuz” dedi.
15.10.2022 Gündem
Bakan Soylu duyurdu: İstanbul'un 8 ilçesinde daha yeni yabancı kaydı yapılmayacak
Bakan Soylu duyurdu: İstanbul'un 8 ilçesinde daha yeni yabancı kaydı yapılmayacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu'nda ikamet izinleri kapandı. Bu ilçelerde yeni yabancı kaydı yapılmayacak" ifadelerini kullandı. Esenyurt ve Fatih ilçeleri tüm yabancılara daha önceden kapanmıştı. Böylece İstanbul'un 10 ilçesinde göçmenlere ikamet izni kapandı.
8.10.2022 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’dan Yunanistan’ın göçmen paylaşımına sert tepki
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’dan Yunanistan’ın göçmen paylaşımına sert tepki İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Yunanistan’ın “Türk sahil güvenliği göçmenleri şiddetle Yunanistan’a itiyor” paylaşımıyla ilgili, “Suçluluk psikolojisiyle çöplük karıştırdığınızın farkındayız” dedi.
5.10.2022 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: 145 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: 145 terörist etkisiz hale getirildi İÇİŞLERİ Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, "Eylül ayında aralarında bir liste dışı, 4'ü 'gri', 4'ü 'turuncu' kategoride aranan teröristlerin de bulunduğu 19 ölü, 109 sağ, 17 teslim olmak üzere toplam 145 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bunların da 113'ü PKK/KCK, 23'ü DEAŞ, 9'u da sol terör örgütü mensubudur" dedi.
5.10.2022 Gündem
Bakan Yardımcısı Çataklı: Ardahan'da 20 köyde 102 konut ve 87 ahır ağır hasarlı
Bakan Yardımcısı Çataklı: Ardahan'da 20 köyde 102 konut ve 87 ahır ağır hasarlı İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Ardahan'ın Göle ilçesinde depremden etkilenen köylerde incelemelerde bulunarak, "Deprem 20 köyde etkili oldu; 102 konut, 87 ahır ve 45 depo ağır hasar gördü. Yaklaşan kış öncesi evleri ağır hasarlı olan vatandaşlara konteyner, ahırları yıkılanlara da hayvan çadırı verilecek" dedi.
1.10.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 90 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 90 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı İsmail Çataklı etkisiz hale getirilen teröristlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Çataklı, "Operasyonlar kapsamında 5’i liste dışı, 2’si gri, 4’ü turuncu ve 2’si yeşil kategoride aranan teröristlerin de bulunduğu 16’sı ölü, 60’ı sağ, 14’ü teslim toplam 90 terörist etkisiz hale getirilmiştir." ifadelerini kullandı.
3.09.2022 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’dan provokatif paylaşımlar hakkında açıklama
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’dan provokatif paylaşımlar hakkında açıklama İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, sosyal medyada yer alan, 3 yabancı uyruklu kişinin Eskişehir’de kılıçla gezdiklerine dair videonun gerçeği yansıtmadığını belirtti.
23.08.2022 Gündem
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler anıldı! Bakan Soylu: Tedbir almak en büyük sorumluluğumuz
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler anıldı! Bakan Soylu: Tedbir almak en büyük sorumluluğumuz 17 Ağustos 1999 büyük Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te, deprem şehitlerini anma etkinliğe katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bütün hazırlıklarımızı İstanbul'da yaşanabilecek, 7.5'lik deprem üzerinden yapıyoruz. Zamanını bilmiyoruz ama tedbir almak bizim en büyük sorumluluğumuzdur" dedi.
17.08.2022 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: Temmuzda 68 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: Temmuzda 68 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı yaptığı açıklamada, “2022 Temmuz ayında terör örgütlerine yönelik 728 operasyonda 2’si gri, 4’ü turuncu ve 1’i mavi kategoride aranan teröristlerin de bulunduğu 68 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
3.08.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu, Özbekistanlı mevkidaşıyla görüştü
İçişleri Bakanı Soylu, Özbekistanlı mevkidaşıyla görüştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, resmi ziyaret için geldiği Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te İçişleri Bakanı Pulat Bobojonov ile bir araya geldi. Bobojonov, Soylu'yu Özbekistan İçişleri Bakanlığı'nda gerçekleştirilen görüşmeye gelişinde tören mangası eşliğinde karşıladı. İki bakan daha sonra baş başa ve heyetler arası toplantı için bakanlığa geçti.
28.07.2022 Dünya
Bakan Soylu: Son FETÖ’cüyü adalet önüne çıkarana kadar da mücadelemiz bitmeyecektir
Bakan Soylu: Son FETÖ’cüyü adalet önüne çıkarana kadar da mücadelemiz bitmeyecektir FETÖ terör örgütünün tamamen yok edene dek mücadele edeceklerini vurgulayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Son FETÖ’cüyü adalet önüne çıkarana kadar da mücadelemiz bitmeyecektir. Bugüne kadar 334 bin 378 gözaltı yaptık. 101 bin tutuklama, 104 bin de adli kontrol kararı verildi. Halen cezaevlerinde 18 bin 892 tutuklu bulunmaktadır. 23 bin 927 kişi de firaridir” dedi.
15.07.2022 Siyaset
Bakan Soylu: 15 Temmuz’dan sonra daha özgür olduk
Bakan Soylu: 15 Temmuz’dan sonra daha özgür olduk Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İçimizden bütün pislikleri attık. Devleti bu yangın çetesinden temizledik. 15 Temmuz’dan sonra daha özgür olduk. 15 Temmuz’dan sonra daha bağımsız olduk. 15 Temmuz’dan sonra daha yerli, daha milli olduk" dedi.
15.07.2022 Siyaset
Kırkpınar Başpehlivanı Cengiz Şimşek, Yapraklı Yağlı Güreşleri'ne de damgasını vurdu
Kırkpınar Başpehlivanı Cengiz Şimşek, Yapraklı Yağlı Güreşleri'ne de damgasını vurdu Çankırı’da düzenlenen 46. Yapraklı Yağlı Güreşleri’ni, 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin Başpehlivanı Cengizhan Şimşek finalde Mustafa Taş'ı geçerek kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Çataklı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismail çataklı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.