Erdoğan: Savaş suçlarının gözlerden kaçırılmaması için çaba harcıyoruz
Erdoğan: Savaş suçlarının gözlerden kaçırılmaması için çaba harcıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Uluslararası alanda İsrail'in işlediği insanlık ve savaş suçlarının gözlerden kaçırılmaması adına yoğun çaba harcıyoruz. İslam ülkelerinin Gazze'deki İsrail zulmüne ortak tepki vermesi ve ortak hareket etmesi için diplomatik temaslarımızı sürdürüyoruz." dedi.
9.02.2024 Gündem
3. Uluslararası Model OIC Liseler Zirvesi 6-9 Mayıs’ta
3. Uluslararası Model OIC Liseler Zirvesi 6-9 Mayıs’ta İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF), Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Beyoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı işbirliği ile üçüncüsü düzenlenecek ve 4 gün sürecek olan 3. Uluslararası Model OIC Liseler Zirvesi, 6-9 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek.
29.04.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan corona virüs değerlendirmesi
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan corona virüs değerlendirmesi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yeni tip corona virüs salgınıyla mücadelede uluslararası iş birliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, "Hepimiz güvende olana kadar hiçbirimiz güvende değiliz." dedi.
7.04.2020 Siyaset
Bakan Kasapoğlu duyurdu: Yurt ücreti alınmayacak
Bakan Kasapoğlu duyurdu: Yurt ücreti alınmayacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, corona virüs ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu, "Bu 3 haftalık tatil boyunca yurtta kalmayan öğrencilerden yurt ücreti alınmayacak. Öğrenci burs ve kredi ödemeleri de bu kapsamda devam edecek." ifadelerini kullandı.
13.03.2020 Gündem
Merkez Bankası'ndan flaş hamle! Uzatıldı
Merkez Bankası'ndan flaş hamle! Uzatıldı Son dakika haberi... Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ile Katar Merkez Bankası arasında yapılan swap anlaşması yapılan düzenleme ile uzatılmasına karar verildi.
8.12.2021 Ekonomi
Türkiye ile Katar arasında tarihi anlaşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri El Sani ile görüştü...
Türkiye ile Katar arasında tarihi anlaşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri El Sani ile görüştü... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'ın Başkenti Doha'da resmi törenle karşılandı. Türkiye ile Katar arasındaki anlaşmalar imzalandı.
7.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Nijerya ile iş birliğimizi güçlendiriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Nijerya ile iş birliğimizi güçlendiriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammed Buhari ile Ortak Basın Toplantısı düzenledi. Erdoğan, "Türkiye - Nijerya ilişkilerini tüm cepheleri ile gözden geçirdik. Nijerya'yla askeri savunma ve güvenlik konularında iş birliğimizi güçlendiriyoruz. Nijerya ile askeri savunma ve güvenlik konusundaki iş birliğimizi güçlendiriyoruz." dedi.
20.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İslam İşbirliği Teşkilatı'na mesaj: Tuzaklarına düşmemeliyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İslam İşbirliği Teşkilatı'na mesaj: Tuzaklarına düşmemeliyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Gençlik Forumu 4'ncü Genel Kurulu'na video mesaj gönderdi. Erdoğan, "Müslümana yakışan basiret ve ferasetle hareket ederek emperyalistlerin bizleri çekmek istedikleri tuzaklara düşmememiz gerekiyor. Bu kutlu mücadelede hepimize, özellikle istikbalimizin teminatı olan siz Müslüman gençlere çok önemli görevler düşüyor. İhtilafları değil ittifakları, husumeti değil muhabbeti güçlendirmeliyiz." dedi.
25.08.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz! Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi iki yıllık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Libya'da Trablus'u tehdit eden darbecileri gerilettik. Libya halkının yanında olmayı sürdüreceğiz. Son günlerdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz, kimse heveslenmesin ona da prim vermeyeceğiz." dedi.
21.07.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Sabrımız tükeniyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Sabrımız tükeniyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın Filistin-İsrail meselesine yönelik sözde barış planına ilişkin "Bizim bu konudaki tavrımız belli. Kudüs Müslümanların kutsalıdır. Kudüs’ün İsrail’e verilme planı asla kabul edilemez. Açıklanan plan, barışa ve çözüme hizmet etmeyecektir. Bu plan Filistin ve Kudüs için yeni oldubittiler oluşturma gayretidir. Bu, Filistinlilerin haklarını yok sayma ve İsrail’in işgalini meşrulaştırma planıdır. Hangi girişim olursa olsun, bazı Arap ülkeleri sırtını dönse de biz Filistin’in ve Kudüs-ü Şerif’in hukukunu korumak için uluslararası kurumları harekete geçirmeye ve dünyaya bu meseleyi anlatmaya devam edeceğiz." dedi. Erdoğan, "Şu an itibarıyla maalesef Rusya, Astana'ya da, Soçi'ye de sadık değil. Arkadaşlarımız muhataplarıyla görüşmeler yapıyorlar. Bu görüşmelerde de kendilerine 'İdlib'de bu bombalamaları vesaire durdurdunuz durdurdunuz, durdurmadığınız takdirde bizim artık sabrımız tükeniyor" açıklamasını yaptı.
29.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Genel Kurulu'nda flaş çağrı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Genel Kurulu'nda flaş çağrı Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuşan ve kürsüden Aylan bebeğin fotoğrafını gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dünya Aylan bebeği çok çabuk unuttu. Unutmayın ki bir gün aynı durum sizin de başınıza gelebilir.Dünyanın bir yanı yüksek refah seviyesi, lüksle hayatını sürdürürken diğer tarafta açlığın, sefaletin, cehaletin kol gezmesi kabul edilemez. Tüm ülkeleri adalet, ahlak, vicdan esası üzerine bina ettiğimiz politikalarımıza ve girişimlerimize destek vermeye davet ediyorum.Nükleer güç ya herkese yasak ya da herkese serbest olmalıdır"dedi. İsrail'i sert dille eleştiren Erdoğan, "Birkaç gün önce masum bir Filistinli kadının İsrailli askerler tarafından öldürülmesi vicdanları harekete geçiremiyorsa artık sözün bittiği yerdeyiz demektir" ifadelerini kullandı.
24.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ tüm dünya için tehdit
Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ tüm dünya için tehdit Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan ziyareti öncesinde ülkedeki Erkin Too gazetesi için Türk-Kırgız ilişkilerine dair bir makale kaleme aldı.
30.08.2018 Siyaset
İlk Başkan
İlk Başkan 16 Nisan 2017’de yapılan referandumla, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne ‘evet’ diyen Türkiye, yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı olarak da yüzde 52.59 oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan’ı seçti... Erdoğan, “Artık seçim döneminde yaşanan tartışmaları, gerginlikleri geride bırakıp ülkemizin geleceğine yoğunlaşma zamanıdır. Gayemiz bu dönemde ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmaktır” dedi
25.06.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonları Birçok dünya liderinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak seçimlerdeki başarısından dolayı tebrik ettiği bildirildi.
24.06.2018 Siyaset
Gençlik ve Spor Bakanı Bak Filistin'de
Gençlik ve Spor Bakanı Bak Filistin'de Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, işgal altındaki Batı Şeria’da yer alan Ramallah kentindeki Filistin eski Devlet Başkanı Yasir Arafat’ın kabrini ve müzesini ziyaret etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Abbas'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anlamlı davet
Abbas'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anlamlı davet Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı '"2018 Kudüs İslam Dünyası Gençlik Başkenti" programı onursal konuğu olması için davet ettiği bildirildi.
26.01.2018 Gündem
Erdoğan: Bizim için kıymeti harbiyesi yok
Erdoğan: Bizim için kıymeti harbiyesi yok Erdoğan İstanbul'da İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında "AP'deki Türkiye oylaması sonucunun kıymeti yok" dedi.
29.09.2021 Gündem
İslam Teşkilatı'ndan Almanya'ya karşı hamle
İslam Teşkilatı'ndan Almanya'ya karşı hamle İslam İşbirliği Teşkilatı'na (İİT) bağlı İslam Konferansı Diyalog ve İşbirliği Gençlik Forumu (İKGF-Dİ), Alman Meclisi'nin Ermeni iddialarına ilişkin kararını kınayarak, hem Avrupa hem de İİT üyesi ülkelerdeki gençliğin tarihi gerçekleri doğru öğrenmesi için gerekli diplomatik girişimleri başlatacaklarını açıkladı
17.06.2021 Dünya
Hocalı için Taksim’e
Hocalı için Taksim’e Hocalı Katliamı’nın 20’nci yıldönümü nedeniyle Taksim Meydanı’nda anma töreni yapılacak
29.09.2021 Gündem
10 bin öğretmen atanacak
10 bin öğretmen atanacak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, aralarına 10 bin öğretmenin atanmasına dair kanun da olmak üzere 4 kanunu onayladı.
29.09.2021 Gündem
CHP’nin çıkışı oyları arttırmaz
CHP’nin çıkışı oyları arttırmaz Yazar Alev Alatlı, son haftalarda gündeme gelen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın çarşaf açılımını yanlış yere yapılan bir yığınak olarak değerlendirdi
28.11.2008 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri