Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024 Gündem
Taksilerde yeni dönem başladı! 'Çok talep alıyoruz '
Taksilerde yeni dönem başladı! 'Çok talep alıyoruz ' Taksici Oğuz Erge'nin soğukta üşümesin diye aracına aldığı Delil Aysal tarafından öldürülmesinin ardından taksi şoförleri, araçlara kurşun geçirmez kabin zorunluluğu getirilmesini istiyor. Kabin üreticisi Ahmet Arslanoğlu, " Son zamanlarda yaşanan gasplar nedeniyle çok talep alıyoruz" dedi.  İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanvekili Veli Yurt, "Kurşun geçirmez kabinler konusunda yetkililerle görüşmelerimiz başladı" dedi. Bazı taksi şoförleri taksilerine kabin yaptırmaya başlarken, taksici Gülden Bilge, "Şu anda mevcut olan kabinlerin daha sağlam, sağlıklı, güvenli olmasını tercih ederim" diye konuştu.
8.02.2024 Gündem
Depremden etkilenen işletmelere can suyu! '10 günde binin üzerinde talebi onayladık'
Depremden etkilenen işletmelere can suyu! '10 günde binin üzerinde talebi onayladık' KOSGEB Başkanı A. Serdar İbrahimcioğlu, deprem bölgesindeki saha ziyaretlerine devam ediyor. Geçen hafta Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’da KOBİ’lerle buluşarak Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Projesi’ni tanıtan KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu, Adana, Osmaniye, Kilis ve Gaziantep’te de sanayi ve ticaret odalarında projenin ayrıntılarını anlattı.
12.11.2023 Ekonomi
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti sunan ve sunacak olan bütün şehir hastanelerinin 15-16 yıl sonra hepsinin devlete ait olacağını açıkladı.
10.11.2023 Gündem
Sahte savcıdan kiralık sahte ev! Akılalmaz yöntem böyle deşifre oldu
Sahte savcıdan kiralık sahte ev! Akılalmaz yöntem böyle deşifre oldu Akılalmaz dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Telefonla aradığı emlakçıya kendisini cumhuriyet savcısı olarak tanıttı, kiralık ev ilanı girdirdi. Hem emlakçı hem de müşterisi son anda tuzağa düşmekten kurtuldu. İlk kez böyle bir olay ile karşı karşıya kaldığını söyleyen Emlakçı ise “Hiç kimseye daireyi gezmeden, görmeden, sözleşme imzalamadan, telefonda kapora vermeyin ya da anlaşma yapmayın” uyarısında bulundu.
5.07.2023 Yaşam
Apex Nedir, Ne İşe Yarar? Virajda Apex Ne İşe Yarar?
Apex Nedir, Ne İşe Yarar? Virajda Apex Ne İşe Yarar? Apex, virajlarda yapılan profesyonel dönüş sistemine verilen addır. Bu dönüş biçimi yarış pilotlarına hız kazandırmak için tasarlanmıştır. Pilotlar için en mükemmel dönüş yapacakları rotanın belirlenmesi ve bu doğrultuda ilerlemeleri sonucu kazandıkları avantajın apex sayesinde olduğu bilinmektedir.
3.06.2023 Gündem
Bakan Özer'den ara tatil açıklaması: İzinli sayılacaklar
Bakan Özer'den ara tatil açıklaması: İzinli sayılacaklar Deprem bölgesinde bir yandan okullar açılıp eğitim yaşamı yavaş yavaş normale döndürülmeye çalışılırken ara tatilin yapılıp yapılmayacağı merak ediliyordu. Konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer önemli açıklamalarda bulundu.
25.03.2023 Eğitim
Somer ve Türkan barıştı mı? Üç Kız Kardeş 41. bölümde neler oldu?
Somer ve Türkan barıştı mı? Üç Kız Kardeş 41. bölümde neler oldu? Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, son bölümüyle soluksuz izlendi. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde Rüçhan kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü.
15.03.2023 Magazin
Somer ve Türkan boşanıyor mu? Üç Kız Kardeş'te neler yaşandı?
Somer ve Türkan boşanıyor mu? Üç Kız Kardeş'te neler yaşandı? Kanal D'nin Salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, 31 Ocak Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. İşte yeni bölümle ilgili detaylar...
1.02.2023 Magazin
Takıntılı 'aşık' kabusu! Üniversite öğrencinin feci sonu...
Takıntılı 'aşık' kabusu! Üniversite öğrencinin feci sonu... Üniversite öğrencisi genç kadın bir gece sırra kadem bastı. Oda arkadaşları telefon ve mesaj ile ulaşamayınca anlık konum bilgisi paylaşılan uygulama ile Haley'in bulunduğu eve gitti. Açık pencereden içeriye giren gençler, evin odalarını kontrol etmeye başladı. Yatak odasına girdiklerinde ise büyük bir şok yaşadılar.
23.01.2023 Dünya
Rüçan,Özer'i beş parasız bırakıyor!
Rüçan,Özer'i beş parasız bırakıyor! Kanal D'nin salı ekranlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş'in son bölümü izleyiciyi yine ekranlara kilitledi. Türkan ile arasını toplayan Somer'i yeni bölümde daha zorlu sınavlar bekliyor. İşte detaylar...
11.01.2023 Magazin
6 yaşındaki çocuk öğretmenini vurdu! Olayın detayları dehşete düşürdü
6 yaşındaki çocuk öğretmenini vurdu! Olayın detayları dehşete düşürdü ABD'nin Virginia eyaletinde 6 yaşındaki bir çocuk okula getirdiği silahla 25 yaşındaki öğretmeni Aby Zwerner'i vurdu. Olayın kaza olmadığını belirten yetkililer, çocuğun silaha nasıl ulaştığını araştırıyor. Korkunç olayın detayları ise ortaya çıktı.
7.01.2023 Dünya
Türkan Mine'ye öfkesini şimdi gösteriyor! Üç Kız Kardeş 28. bölümde neler oldu?
Türkan Mine'ye öfkesini şimdi gösteriyor! Üç Kız Kardeş 28. bölümde neler oldu? Kanal D'nin salı günleri ekranlara damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Rüçhan Mine'yi yaka paça kapının önüne koyarken Türkan Mine'yi tekrar eve almıştı. Seyirciler ise Türkan'ın ne yapmak istediğine anlam verememişti. Türkan'ın yaptıkları seyirciye oh dedirtti. İşte detaylar...
30.11.2022 Magazin
Türkan ile Mine yüzleşiyor! Üç Kız Kardeş 27. bölümde neler oldu?
Türkan ile Mine yüzleşiyor! Üç Kız Kardeş 27. bölümde neler oldu? Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 22 Kasım Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Mine ve Türkan yüzleşti. İşte son bölümde yaşananlar...
23.11.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş'te Türkan, Mine'ye savaş açtı!
Üç Kız Kardeş'te Türkan, Mine'ye savaş açtı! Kanal D'nin sevilen dizisi Türkan, Derya ve Dönüş adlı kardeşlerin hikâyesinin anlatıldığı ‘Üç Kız Kardeş’ dizisi, 8 Kasım Salı akşamı 25’inci bölümüyle yine çok konuşuldu. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan, çekimleri Ayvalık'ta gerçekleşen yapım, son bölümüyle izleyicilerin beğenisini kazandı.
9.11.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş'te Türkan bebeğini aldıracak mı?
Üç Kız Kardeş'te Türkan bebeğini aldıracak mı? Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 18 Ekim akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Türkan, Mine ve Somer'in geçmiş ilişkisinin meyvesi olan Kiraz'ı öğrendi ve dünyası başına yıkıldı. Seyirciler ise yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Türkan, Somer'den boşanacak mı? Rüçhan, Türkan'ın evden gitmemesi için neler yapacak? Türkan bebeğini mi aldıracak? İşte detaylar...
19.10.2022 Magazin
‘Mustafa Kemal bütün askerî kavramları yıktı’
‘Mustafa Kemal bütün askerî kavramları yıktı’ Mustafa Kemal, ABD Büyükelçisi Sherrill’e 30 Ağustos Zaferi’ni, çizdiği krokiyle anlatmıştı. Sherrill, Büyük Taarruz’un kazanıldığı Dumlupınar Meydan Muhaberesi krokisinin “Mustafa Kemal’in bütün askerî kavramları yıkan” taktiğini gösterdiğini kaydeder...
30.08.2022 Gündem
Trafik cezalarında emsal karar! İptal edildi
Trafik cezalarında emsal karar! İptal edildi Konya’dan duruşmaya katılmak için aracıyla Bursa’ya giden daha sonra tekrar dava için Konya’ya dönüşe geçen avukata hız sınırını aştığı gerekçesiyle ceza kesildi. Cezaya itiraz eden avukat Adem Akyürek, “Avukatın kamu görevi yaptığını, duruşmalarına yetişmesi gerektiğini, duruşma hazırlıklarını yapması gerektiğini söyleyerek tarafıma düzenlenen para cezası tutanağını kaldırdı” dedi.
10.08.2022 Gündem
Ünlü milyarderin eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen'e ne oldu? 4 yıllık sırda flaş gelişme...
Ünlü milyarderin eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen'e ne oldu? 4 yıllık sırda flaş gelişme... Ülkenin ünlü ve en zengin iş insanlarından biri olan Tom Hagen'ın eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, 2018 yılının Ekim ayında kayboldu. Önce kaçırılma zannedilen olay ilerleyen zamanda açığa çıkan ayrıntılarla bambaşka bir boyuta ulaştı. Son olarak geçtiğimiz hafta Norveç basınında yer alan flaş detaylar ise herkese pes dedirtecek cinsten...
11.06.2022 Dünya
Stajyer alımı için kurumlar 1500 TL para istiyor! Taksit seçeneği bile sunuluyor
Stajyer alımı için kurumlar 1500 TL para istiyor! Taksit seçeneği bile sunuluyor Staj yapılacak kurum bulmak en az iş bulmak kadar zor. Pek çok kurum stajyer almadığını söylüyor. Bazıları da ‘CV’nizi atın dönüş yaparız’ diyerek geçiştiriyor. Stajyer alacak olanlar ise üstüne para istiyor. Bir sağlık kuruluşu stajyerlik için 900 TL para ödenmesini talep ederken, bir rehberlik merkezi de 1500 TL istiyor. 4 ya da 6 aylık taksit seçeneği dahi sunuluyor.
16.03.2022 Eğitim
Üç Kız Kardeş başlıyor!
Üç Kız Kardeş başlıyor! Kanal D’nin, yapımı Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş isimli romanından uyarlanan dizisi “Üç Kız Kardeş” 22 Şubat Salı ilk bölümü ile ekrana gelecek.
20.02.2022 Televizyon
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Geri dönülmez yola girdi
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Geri dönülmez yola girdi Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu artık geri dönüş yolların kapanmıştır. Kendini de partini de ateşe attın. Kılıçdaroğlu diyor ki, yabancı askerler Türkiye'ye geliyor. Hiç kimsenin topraklarımızı çiğneyeceği yoktur. Ülkemizin DEAŞ karşı uluslararası koalisyonun üslerimizden yararlanmasını sağlamaktadır." dedi.
2.11.2021 Siyaset
Uygun tatil için ucuz bilet tüyoları!
Uygun tatil için ucuz bilet tüyoları! Ucuz bilet ve ucuz tatil yapmak isteyenleri kapsıyor. Ucuz bilet ve ucuz tatil ile ilgili flaş açıklama! Hafta ortası uçuşlar, hafta sonuna göre, sonbahar ve kış mevsimi ise, yaz ve ilkbahara göre daha ucuz olabiliyor. Konunun uzmanına göre geç saatte seyahat biletleri de gün içine göre daha uygun fiyatlı olabiliyor.
14.10.2021 Ekonomi
Rusya dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye PKK/YPG ve F-35 tepkisi
Rusya dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye PKK/YPG ve F-35 tepkisi Cumhurbaşkanı Erdoğan Soçi'de Rus mevkidaşı Putin ile gerçekleştirdiği görüşme sonrası İdlib'de geri adım atılmayacağını, mutabakatın sürdüğünü belirtti. Erdoğan Afganistan, Karabağ ve ABD konularında da önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "PKK/YPG, ABD'de Beyaz Saray'da ağırlandı. Burada da bunlara ilgi, maalesef ileri derecede. Malum Amerikalı McGurk denilen bir adam var. Bu adam terör örgütlerinin adeta sevk ve idaresini yapıyor" açıklamasını yapan Erdoğan, ABD ile F-35 sorununa ilişkin, "Ya uçaklarımızı verecekler ya da parayı verecekler" dedi.
30.09.2021 Siyaset
Kaygı düşman değil, doğal bir duygudur
Kaygı düşman değil, doğal bir duygudur Halk arasında kaygı olarak bilinen anksiyetenin düşman değil, doğal bir duygu olduğunu vurgulayan Uzman Klinik Psikolog Töre Simge Korkut, birtakım egzersizlerle kaygıyla kurduğumuz ilişkinin bize verebileceği zararları azaltmanın mümkün olabileceğini söyledi.
17.09.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri