Gazete Vatan Logo
Magazin Somer ve Türkan barıştı mı? Üç Kız Kardeş 41. bölümde neler oldu?

Somer ve Türkan barıştı mı? Üç Kız Kardeş 41. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, son bölümüyle soluksuz izlendi. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde Rüçhan kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü.

Somer ve Türkan barıştı mı? Üç Kız Kardeş 41. bölümde neler oldu?

Türkan kendini Somer’e inandırmaya çalışırken duyduğu şeyler ilişkisini tamamıyla bitirmesine neden oldu.

SOMER RÜYALARA DALIYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Türkan'ı barışmak için bir türlü ikna edemeyen Somer eve umutsuz bir şekilde döndü.

Nesrin'den aldığı kaseti izleyen Özer, Rüçhan'a ne izlediğini belli etmedi ve aradığı kasetin yerine Somer'in düğün kasetini uzatarak Rüçhan'a verdi.

O sırada eve gelen Somer, annesinin içeride kaset izlediğini söyleyince Somer şaşırdı. Israrla ne izlediğini soran Somer, elinden kumandayı alıp televizyonu açtı.

Düğün videosunu izleyen Somer, koltukta uykuya daldı ve düğün günü Türkan'ın kalbini kırmak yerine her şeyin daha güzel olduğu bir rüya gördü.

ÖZER, RÜÇHAN'IN İTİRAF ETMESİNİ BEKLİYOR

Rüçhan'ın, Battal'ı nasıl başına bela ettiğini gösteren görüntüleri izleyen Özer, bildiklerini Rüçhan'a belli etmesi. Sabah saatlerinde Rüçhan'ın telefonda telaşlı telaşlı Nesrin'i arayıp kasetleri karıştırdığını söylemesine şahit oldu. Telefonu kapatan Rüçhan'ın yanına giden Özer, Mustafa ve kendisi için yaptıklarını söyleyip tekrar Rüçhan'a teşekkür etti.

Haberin Devamı

SOMER ELİNDE GELİNLİKLE TÜRKAN'A GİDİYOR

Geçmişteki acıları unutturamayacağını söyleyen Somer, elinde gelinlikle Türkan'ın kapısına gitti. Geçmiş yaralarını sarması için Türkan'dan izin isteyen Somer, Türkan'ın gönlünü almak için elinden geleni yaptı.

Türkan'ı ikna etmeye çalışan Somer'in konuşmasını ise Mine'nin telefonu böldü. Türkan tam ikna olacaktı ki Mine'nin aradığı görünce daha da öfkelendi.

RÜÇHAN, TÜRKAN’A GÜN YÜZÜ GÖSTERMEYECEK

Somer’in gelinlik alıp Türkan’a gitmesi ve Türkan’ın da eve geri dönmemesi Rüçhan’ın daha da öfkelenmesine neden oldu.

Türkan’ın karşısına çıkan Rüçhan, oğluna yaşattıkları yüzünden intikam yemini etti ve iki elinin yakasında olduğunu söyledi.

DÖNÜŞ, SERDAR İLE BARIŞMAK İÇİN ADIM ATIYOR

Türkan’ın evindeki sigortalar sürekli atınca Türkan usta çağırdı. Gelen usta Türkan’ın yalnız yaşadığını ima ederek sarkıntılık yapmaya çalıştı. Durumdan rahatsız olan Türkan, parayı vererek adamı evden apar topar kovdu.

Haberin Devamı

Dönüş’ten babasının eski bir ayakkabısını isteyen Türkan, yedek anahtarıyla eve bırakmasını istedi. Türkan’ın evine giden Dönüş, ablasının evinde tekken Serdar’da Türkan’ın evinin sigortalarını tamir etti.

SOMER PES ETMİYOR

Sadık ile plan yapan Somer, Nesrin’in evinde bütün aileyi toplayarak mangal yaptı. Türkan’ı da Sadık ikna ederek eve getirdi. Somer’in çabasını gören Türkan’ın aklı daha da karıştı.

 

TÜRKAN’A UFAK BİR OYUN

Akşam hep birlikte ailesi ile yemek yiyen Türkan, Sadık ve Somer dertleşirken yanlarına gidip saatin geç olduğunu ve eve gideceğini söyledi. Somer, Türkan’ı bırakmak isteyince Türkan’da babasının bırakmasını istedi. Sadık ve ailesi, Türkan ile Somer’in barışması için ufak bir oyun oynadı.

Sadık arabası çalışmıyormuş gibi yapınca Türkan’ı eve Somer bıraktı.

SOMER’DEN, TÜRKAN’A REST!

Sabah saatlerinde Türkan’ın evine gelen Somer, kapıdaki ayakkabıları görünce çılgına döndü. Evin içine girip her yeri arayan Somer, Türkan’a ayakkabıları sordu. Türkan ise kendine nasıl böyle bir şeyi yakıştırdığını sorguladı ve daha da kızdı. Türkan’a kahvaltı hazırlayan Somer, keyifli vakit geçirmeye başladı. Somer barışmak için bir adım daha attı. Türkan ise umut vermek istemediğini söyledi.

Haberin Devamı

Duyduklarına sinirlenen Somer, Türkan’a rest çekti ve akşam üstü ilk buluştukları yerde bekleyeceğini, gelmez ise bütün anılarını unutacağını ve bir daha karşısına çıkmayacağını söyledi.

RÜÇHAN, TÜRKAN’A LEKE SÜRMEYE ÇALIŞIYOR

Mustafa’dan yardım isteyen Rüçhan, Somer ve Türkan’ın arasını düzeltmesi için konuşmasını istedi. Mustafa pek konuşmak istemese de Rüçhan’ı kırmamak için gidip konuştu.

Tek başına çocuk büyütmenin zorluklarını anlatan Mustafa, tek başına büyümüş bir çocuk olduğunun altını çizerek yaralarından bahsetti. Türkan, Mustafa’yı yolcu ederken Rüçhan’ın ayarladığı adam ise gizlice fotoğraflarını çekti.

Türkan’ın kıyafetlerini almak için Rüçhan’ın evine giden Derya ve Dönüş, çıkarken Ayla’dan duyduklarına inanamadı. Bavullarla gelen Ayla, Somer’in kıyafetlerini Mine’nin evine götüreceğini ve Somer’in bundan sonra o evde yaşayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Dönüş ve Derya, Türkan’a eşyalarını bırakırken duyduklarını anlattı. Somer’in yanına gitmek için hazırlanan Türkan, Somer’in aldığı gelinliği keserek ilişkisini bitirme kararı aldı.

SEVİLAY İNTİHAR EDİYOR

Annesinin eksiklerini tamamlamak için market alışverişi yaptı. Annesinin kapısına bırakırken Sevilay kapıyı açtı. Mustafa’nın aldıklarını kabul etmeyen Sevilay, kimsenin merhametine ihtiyacı olmadığını söyledi. Rüçhan’ın maşası olmaması gerektiğini söyleyen Sevilay, Derya konusunda da ilişkisini bitirmesi gerektiğini söyledi. Mustafa ise bunu kabul etmeyeceğini söyledi ve arkasını dönüp gitti.

Mustafa’nın gittiğini gören Sevilay, sinir krizi geçirdi ve Mustafa’nın aldığı bütün erzakları yola fırlattı.

Akşam Mustafa’yı arayan Sevilay, son kez helalleşmek istedi. Bir kutu hap içen Sevilay, gözlerini yumdu.

RÜÇHAN GÖZALTINA ALINIYOR

Rüçhan’ın evine gelen polisler Rüçhan’ın gözaltı kararı olduğunu söyledi. Nedenini sorgulayan Rüçhan ise, Battal konusunda azmettirici suçundan gözaltına alındığını öğrendi. Özer ise Rüçhan giderken tek kelime etmedi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMÜ KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.