İnönü Üniversitesi

İnönü Üniversitesi

Son dakika inönü üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan inönü üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını inönü üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnönü Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan inönü üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.337 inönü üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm inönü üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Malatya'da kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı
Malatya'da kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı Malatya'da 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i sürücü olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.04.2024 Gündem
AK Parti Başakşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu kimdir?
AK Parti Başakşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu kimdir? AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarından biri de Yasin Kartoğlu oldu. Yasin Kartoğlu, yeniden Başakşehir'den aday gösterildi. Peki, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
20.01.2024 Gündem
Kanada'nın Google hamlesi sonrası uzman isimden Türkiye için 'dijital telif' yorumu: ‘Platformların belli bir ücret vermesi şart’
Kanada'nın Google hamlesi sonrası uzman isimden Türkiye için 'dijital telif' yorumu: ‘Platformların belli bir ücret vermesi şart’ Google'ın Kanada merkezli dijital yayıncılara yılda 74 milyon dolara varan miktarda telif ödemeyi kabul etmesi, Türkiye'yle ilgili beklentileri de artırdı. Peki Dijital Telif Yasası'nın ülkemizde de yürürlüğe girmesi nasıl sonuçlar getirir? İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Beyler Yetkiner anlattı.
11.12.2023 Gündem
‘100. Yıla Mektuplar’ alıcıları duygulandırdı
‘100. Yıla Mektuplar’ alıcıları duygulandırdı ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup Kampanyası’na 21 yıl önce yazılan mektuplar adreslere ulaşıyor. Alıcılar arasında o gün doğmamış olanlar da var, hayatta olmayan yakınlarından mektup alanlar da.
28.10.2023 Yaşam
YÖK'ten kritik karar! Değişliğe gidildi, Resmi Gazete'de yayımlandı
YÖK'ten kritik karar! Değişliğe gidildi, Resmi Gazete'de yayımlandı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı özel öğrencilik ve çift anadal programlarının işleyişinde değişikliğe gitti.
27.09.2023 Eğitim
Üniversiteler online mı? Hangi üniversiteler uzaktan eğitim verecek 2023, online eğitim veren üniversiteler hangileri?
Üniversiteler online mı? Hangi üniversiteler uzaktan eğitim verecek 2023, online eğitim veren üniversiteler hangileri? Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala online eğitim uygulanıp uygulanmayacağı konusunda araştırmalar başladı. Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 7 üniversitede uzaktan eğitim verilmesi gerekebileceği konusunda öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Adıyaman Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlükleri, bu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, Üniversiteler online mı? Hangi üniversiteler uzaktan eğitim verecek 2023, online eğitim veren üniversiteler hangileri?
21.09.2023 Eğitim
YÖK'ten  'ders ücreti' uyarısı! Yıllık olarak alınamaz
YÖK'ten 'ders ücreti' uyarısı! Yıllık olarak alınamaz Yükseköğretim Kurulu (YÖK), vakıf üniversitelerinde dönem tekrarı yapan veya normal eğitim süresini uzatan öğrencilerden alınan ücretin, tekrar gerektiren ders veya dönem başına hesaplanması gerektiğini açıkladı.
19.09.2023 Eğitim
Temizlik personeli olarak çalıştığı hastaneye doktor olarak dönecek! Melisa Metin'in ilham veren hikayesi...
Temizlik personeli olarak çalıştığı hastaneye doktor olarak dönecek! Melisa Metin'in ilham veren hikayesi... Malatya’da İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Servisi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Melisa Metin, küçüklük hayali olan doktorluk mesleği için ilk adımını attı. Çalıştığı hastanenin tıp fakültesini kazanan Metin’in şimdiki hedefi ise derslerinde başarılı olup çalıştığı servise doktor olarak gelebilmek.
18.09.2023 Haber
Temizlik personeli olarak çalıştığı hastaneye doktor olarak dönecek! Çocukluk hayalini yaşıyor
Temizlik personeli olarak çalıştığı hastaneye doktor olarak dönecek! Çocukluk hayalini yaşıyor Malatya’da İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Servisi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Melisa Metin, küçüklük hayali olan doktorluk mesleği için ilk adımını attı. Çalıştığı hastanenin tıp fakültesini kazanan Metin’in şimdiki hedefi ise derslerinde başarılı olup çalıştığı servise doktor olarak gelebilmek.
18.09.2023 Yaşam
Bakan Ersoy konteyner kentte kalan depremzedelerle bayramlaştı
Bakan Ersoy konteyner kentte kalan depremzedelerle bayramlaştı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kurban Bayramı'nın 2. gününde Malatya'da depremzedeler ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.
29.06.2023 Gündem
Malatya-Ankara arasındaki mesafe 7 saate düşecek
Malatya-Ankara arasındaki mesafe 7 saate düşecek Malatya’dan Sivas’a başlayan bölgesel tren ile Malatyalılar aktarmalı olarak Sivas üzerinden İstanbul ve Ankara’ya hızlı tren ile gidebilecek. Böylelikle 16 saat süren Malatya-Ankara demir yolculuğu 7 saate düşecek.
20.06.2023 Ekonomi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Malatya’da incelemelerde bulundu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Malatya’da incelemelerde bulundu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, deprem bölgesi olan Malatya’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.
17.06.2023 Gündem
Yılmaz Tunç kimdir? Yeni Adalet Bakanı kim oldu, Yılmaz Tunç kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç…
Yılmaz Tunç kimdir? Yeni Adalet Bakanı kim oldu, Yılmaz Tunç kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç… Yılmaz Tunç kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanlığı görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamayla kabinesini açıkladı. Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç oldu. Peki, Yılmaz Tunç kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
3.06.2023 Gündem
Sağlık çalışanları için yurt bağışı
Sağlık çalışanları için yurt bağışı Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi sağlık çalışanlarının barınma ihtiyaçları için Arçelik tarafından yurt bağışı yapıldı. Malatya İnönü Üniversitesi’nin merkez yerleşkesinde yer alan Turgut Özal Tıp Merkezi sağlık çalışanları yurdu, 550 yatak kapasiteli ve iki binadan oluşuyor.
12.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 650 bin konutu yaparak hak sahiplerine teslim etmektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 650 bin konutu yaparak hak sahiplerine teslim etmektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da iftar programında konuştu. Erdoğan, "Hedefimiz 319 bin ilk 1 yıl içeresinde olmak üzere toplam 650 bin konutu yaparak hak sahiplerine teslim etmektir. Malatya'da 70 bin konut inşa edeceğiz. 25 bin 300 de köy evi inşa edeceğiz." dedi.
13.04.2023 Gündem
Depreme karşı karbon fiber kumaş! ‘Binaların hasar almasını engelliyor’
Depreme karşı karbon fiber kumaş! ‘Binaların hasar almasını engelliyor’ İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Müslüm Murat Maraş, deprem sonrasında binalara yapılacak güçlendirme çalışmalarında karbon fiber kumaşların kullanılmasının tekrar yaşanabilecek depremlere karşı binanın duvar ve taşıyıcı bölümlerinin dayanıklılığını artıracağını söyledi.
21.03.2023 Gündem
Malatya Belediye başkanı hangi partiden? Selahattin Gürkan kimdir, nereli, kaç yaşında?
Malatya Belediye başkanı hangi partiden? Selahattin Gürkan kimdir, nereli, kaç yaşında?  Türkiye’de art arda yaşanan depremler sonrası illerin yöneticileri merak konusu oldu. Malatya Belediye Başkanı da merak edilen belediye başkanlarının arasında yer alıyor. Peki Malatya Belediye Başkanı kimdir, Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan kaç yaşında, nereli?  
27.02.2023 Gündem
12 balina karaya vurdu! Ölüm nedenleri deprem mi? Uzmanlar gerçeği açıkladı
12 balina karaya vurdu! Ölüm nedenleri deprem mi? Uzmanlar gerçeği açıkladı Depremden 3,5 gün sonra 12 adet Akdeniz Gagalı Balina karaya vurdu. Uzmanlar bu olay sonrası çalışma başlattı. Karaya vuran balinaların ölüm nedenini araştırdı. Türkiye'de peş peşe meydana gelen depremler sonrası birçok balinanın ölmesi akıllara ölümlerinin sebebi deprem mi, sismik çalışmalar mı? sorusunu getirdi. Uzmanlar balina ölümleriyle ilgili gerçeği açıkladı.
25.02.2023 Dünya
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları Kızılay, depremden etkilenen 10 ilde farklı noktalara yerleştirdiği aşevleri, mobil mutfakları ve ikram araçlarıyla afetzedelere beslenme desteğini sürdürüyor. 
11.02.2023 Gündem
İstanbul Boğazı’nda büyük tehlike! Balık popülasyonunu yok ediyor
İstanbul Boğazı’nda büyük tehlike! Balık popülasyonunu yok ediyor İstanbul Boğazı’nın kıyı kesimlerinde görülen denizanası yoğunluğunun nedeninin hava sıcaklığı olduğunu ve Şubat ayına kadar görülebileceğini söyleyen İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melek İşinibilir Okyar, "Denizanası balık yumurta ve larvaları üzerinden besleniyor. Aynı zamanda balıkların besini olan mikroskobik hayvansal organizmalar üzerinden de besleniyor. Bu da balık stoklarında bir şekilde azalmaya sebep oluyor" dedi.
5.01.2023 Gündem
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı?
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? ABD ara seçimlerinde sandıklar kapandı. Eyaletlerden sonuçlar geliyor. 435 üyeli Temsilciler Meclisi'nin tamamı ve 100 üyeli Senato'nun da 35 üyesi yeniden seçiliyor. Gelen ilk sonuçlara göre, Cumhuriyetçiler yarışı önde götürüyor. Gözler kritik eyaletlerden olan Pennsylvania'daydı. Senato için yarışan Dr. Mehmet Öz’ün seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? Mehmet Öz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…
9.11.2022 Dünya
Göbeklitepe’de saklı sır! 12 bin yıl önce Türkler...
Göbeklitepe’de saklı sır! 12 bin yıl önce Türkler... Göbeklitepe'nin sırları çözülüyor. Orta Asya arkeoloji araştırmaları uzmanı Prof. Dr. Semih Güneri, Göbeklitepe’de Sibirya’da kullanılmış taş alet teknolojinin izlerine rastlandığını belirtti. Güneri “Bu teknoloji belli ki yaklaşık 7 bin kilometre doğudan batıya doğru taşınmış” dedi.
25.06.2022 Gündem
Yolcu otobüsü, kargo kamyonuna çarptı: 1'i ağır 16 yaralı
Yolcu otobüsü, kargo kamyonuna çarptı: 1'i ağır 16 yaralı Malatya'da yolcu otobüsünün aynı yönde giden kargo kamyonuna çarptığı kazada 1'i ağır 16 kişi yaralandı.
20.06.2022 Yaşam
Tuba Ersöz kimdir? Tuba Ersöz Ünver nereli, kaç yaşında, İlk başörtülü il Başsavcısı Ersöz’ün eşi kimdir? Gümüşhane Başsavcılığı'na atanan Tuba Ersöz
Tuba Ersöz kimdir? Tuba Ersöz Ünver nereli, kaç yaşında, İlk başörtülü il Başsavcısı Ersöz’ün eşi kimdir? Gümüşhane Başsavcılığı'na atanan Tuba Ersöz HSK'nin, 5 bin 75 adli ve 351 idari hâkim ve savcıyı kapsayan yaz kararnamesi tamamlandı. Gümüşhane Başsavcılığı'na atanan Tuba Ersöz ilk başörtülü il Başsavcısı oldu. Peki, Tuba Ersöz kimdir, İlk başörtülü il Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver nereli, kaç yaşında, Tuba Ersöz’ün eşi kimdir?
20.06.2022 Gündem
Bilecik Belediye Başkanı ne yaptı, CHP’den neden ihraç edildi? Semih Şahin kimdir, Bilecik Belediye Başkanı hangi partiden, Semih Şahin neden görevden alındı?
Bilecik Belediye Başkanı ne yaptı, CHP’den neden ihraç edildi? Semih Şahin kimdir, Bilecik Belediye Başkanı hangi partiden, Semih Şahin neden görevden alındı? Semih Şahin kimdir, Bilecik Belediye Başkanı CHP’den neden ihraç edildi? Rüşvet iddiaları nedeniyle geçici olarak görevden alınan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin CHP’den ihraç edildi. Peki, Bilecik Belediye başkanı kimdir, Bilecik Belediye Başkanı ne yaptı?
14.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnönü Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki inönü üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.