İga

İga

Son dakika İGA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İGA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İGA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İga

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iga gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 iga haberi bulunmuştur. Tüm iga haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar Kalyon Holding’in bünyesinde görev devir teslimleri ile yeni atamalar gerçekleşti.
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Akıllı Ulaşım Yarışması’nda başvurular devam ediyor
Akıllı Ulaşım Yarışması’nda başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında İGA İstanbul Havalimanı yürütücülüğünde düzenlenen “Akıllı Ulaşım Yarışması”na başvurular devam ediyor.
16.02.2024 Yaşam
İstanbul Havalimanı Avrupa’da zirvede
İstanbul Havalimanı Avrupa’da zirvede İstanbul Havalimanı, EUROCONTROL tarafından hazırlanan 29 Ocak-4 Şubat tarihli günlük uçuş raporunda, günlük ortalama bin 309 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ise günlük 614 uçuşla Avrupa'daki en yoğun 10 havalimanı arasında yer aldı.
8.02.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde İstanbul Havalimanı, Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı(EUROCONTROL)'nın raporuna göre 15-21 Ocak tarihleri arasında günlük ortalama bin 301 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
30.01.2024 Ekonomi
Yargı ekibi yurda döndü
Yargı ekibi yurda döndü Üç sezondur her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Ay Yapım imzalı dizi Yargı, 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘Telenovela’ ödülünü aldı. Yargı ekibi ABD dönüşü İstanbul Havalimanında çiçeklerle karşılandı.
22.11.2023 Magazin
İstanbul Havalimanı'nda dönüş yoğunluğu
İstanbul Havalimanı'nda dönüş yoğunluğu Kurban Bayramı tatilini yurt içi ve yurt dışı tatil noktalarında değerlendiren vatandaşların İstanbul'a dönüşleri sürüyor.
2.07.2023 Gündem
İstanbul Havalimanı’nda tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı
İstanbul Havalimanı’nda tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı İGA İstanbul Havalimanı’nda 9 günlük Kurban Bayram tatili nedeniyle dün bin 593 uçuş gerçekleştirildi. 252 bin 364 yolcunun seyahat ettiği bu uçuşlar ile tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı.
26.06.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı'ndan bugün 251 bin 737 yolcu seyahat edecek
İstanbul Havalimanı'ndan bugün 251 bin 737 yolcu seyahat edecek İstanbul Havalimanı'nda 9 günlük bayram tatilinin ilk gününde yoğunluk devam ediyor. Bugün İstanbul Havalimanı'ndan 251 bin 737 yolcunun seyahat etmesi bekleniyor.
24.06.2023 Gündem
İstanbul Havalimanı’nda bayram tatili yoğunluğu
İstanbul Havalimanı’nda bayram tatili yoğunluğu Kurban Bayramına sayılı günler kala 9 günlük tatili İstanbul dışında değerlendirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’nda yoğunluk oluşturdu.
23.06.2023 Gündem
Çin merkezli hava yolu şirketi İstanbul uçuşlarına yeniden başladı
Çin merkezli hava yolu şirketi İstanbul uçuşlarına yeniden başladı Çin merkezli hava yolu şirketi Sichuan Airlines, Kovid-19 pandemisi nedeniyle ara verdiği Chengdu-İstanbul uçuşlarına üç yıl aranın ardından yeniden başladı.
22.06.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanında tatil yoğunluğu yaşandı
İstanbul Havalimanında tatil yoğunluğu yaşandı İlk, ortaöğretim ve lise kademelerindeki okullarda 2022-2023 eğitim öğretim yılının tamamlanmasının ardından memleketlerine ve tatile gitmek için hava yolunu tercih eden vatandaşlar İstanbul Havalimanı'na akın etti.
17.06.2023 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda “UEFA Şampiyonlar Ligi” rekoru
İstanbul Havalimanı'nda “UEFA Şampiyonlar Ligi” rekoru Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı İstanbul Havalimanı, 11 Haziran Pazar günü planlanan toplam bin 749 uçuş ile tüm zamanların hava trafik rekorunu kırdı. İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda tüm zamanların en yüksek uçuş trafiği rakamına ulaşıldığı açıklandı.
11.06.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (Eurocontrol), 15-21 Mayıs tarihlerine ilişkin Hava trafik verilerini açıkladı. Buna göre İstanbul Havalimanı bu dönemde günlük ortalama bin 401 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
24.05.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı'nda bayram coşkusu
İstanbul Havalimanı'nda bayram coşkusu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İstanbul Havalimanı'nda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.
19.05.2023 Gündem
İstanbul Havalimanı’na 'En İyi Aile Dostu Uluslararası Havalimanı' ödülü
İstanbul Havalimanı’na 'En İyi Aile Dostu Uluslararası Havalimanı' ödülü İstanbul Havalimanı, ABD merkezli seyahat dergisinin okuyucuları tarafından üst üste ikinci kez 'En İyi Aile Dostu Uluslararası Havalimanı' ödülüne layık görüldü.
26.04.2023 Ekonomi
Sudan'dan tahliye edilen ikinci Türk kafilesi de İstanbul'a geldi
Sudan'dan tahliye edilen ikinci Türk kafilesi de İstanbul'a geldi Sudan'da iç savaşın ortasında kalan Türk vatandaşlarının Etiyopya üzerinden tahliyesi devam ediyor. 301 kişiden oluşan ikinci kafile THY'ye ait uçakla 09.15 sıralarında İstanbul'a geldi. Sudan'dan kaçan Türk vatandaşları, yaşadıkları zor ve korku dolu anlar yaşadıklarını aktardı. 
26.04.2023 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda 'Bayram Tatili' uçuş ve yolcu rekorlarıyla geldi
İstanbul Havalimanı'nda 'Bayram Tatili' uçuş ve yolcu rekorlarıyla geldi İstanbul Havalimanı'nda Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla dün başlayan ve Arefe günü de devam eden hareketlilik, yolcu ve uçuş sayılarında rekorları beraberinde getirdi. Dün gerçekleşen toplam bin 460 uçuşla, havalimanının açıldığı günden bu yana günlük en yüksek uçuş sayısına ulaşıldı. Ayrıca 208 bin 66 yolcu dün seyahat ederken, bugün de 224 bin yolcuyla 2023'ün yolcu rekorunun kırılması bekleniyor.
20.04.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı dünyanın en yoğun 7. havalimanı oldu
İstanbul Havalimanı dünyanın en yoğun 7. havalimanı oldu İstanbul Havalimanı, Uluslararası Havalimanları Konseyi'nin yayınladığı listede 2022 yılında dünyanın en yoğun 10 havalimanları arasında 7'nci sırada yer aldı.
5.04.2023 Ekonomi
15 yıl sonra Türkiye'ye uçuşlarına yeniden başladı
15 yıl sonra Türkiye'ye uçuşlarına yeniden başladı İsrailli El Al Grubu iştiraklerinden Sun d'Or Havayolları, 15 yıllık aradan sonra İsrail'den Türkiye'ye uçuşlara başladı.
30.03.2023 Ekonomi
İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' seçildi
İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' seçildi İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen organizasyonlarından biri olarak gösterilen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinin ardından bu yıl da “Yılın Havalimanı” seçildi.
22.03.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı dünyanın en iyileri arasına girdi
İstanbul Havalimanı dünyanın en iyileri arasına girdi Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI World) ve seyahat teknolojisi şirketi Amadeus tarafından yolcu deneyimine göre yapılan anket sonuçlarına göre, İGA İstanbul Havalimanı dünyanın en iyi havalimanları arasında yer alarak genel kalite ödülüne layık görüldü.
7.03.2023 Gündem
Dünya bu görüntüleri konuşuyor: İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim
Dünya bu görüntüleri konuşuyor: İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim Depremden sonra Hatay'daki arama kurtarma çalışmalarında yer alan İngiliz ekipteki Adam Varey, "İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim" dedi. Bir diğer isim Jim Davison ise "Kuşkusuz, Türk halkının felaketle baş etme şekli inanılmazdı" ifadesini kullandı. Çin televizyonunda yayınlanan görüntüler ise dünyada ses getirdi.
25.02.2023 Dünya
İstanbul Havalimanı olası depreme hazır mı? İGA'dan açıklama geldi
İstanbul Havalimanı olası depreme hazır mı? İGA'dan açıklama geldi İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Polat, İstanbul Havalimanı'nın inşa edildiği zeminin güçlendirildiğini ve tüm tasarım süreçlerinin depreme uygun gerçekleştirildiğini söyledi. Polat, "Beklenen İstanbul depreminin meydana gelmesi halinde, terminal, hava trafik kule, enerji merkezi, ARFF (Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele) istasyonları dahil tüm binalarımız ve hava tarafı 'pist-apron-taksi yollarında operasyonların aksamayacağı şekilde, deprem modellemelerimiz çerçevesinde tasarım ve inşaat çalışmalarımızı gerçekleştirdik" dedi.
25.02.2023 Gündem
İGA, Hatay'da 350 konteyner ev kurmak için harekete geçti
 İGA, Hatay'da 350 konteyner ev kurmak için harekete geçti İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu şehirlerden biri olan Hatay'da, 350 konteyner ev kurmak üzere harekete geçti.
17.02.2023 Gündem
Hatay Havalimanı hizmet vermeye başladı! THY'den ücretsiz uçuş için yeni uygulama
Hatay Havalimanı hizmet vermeye başladı! THY'den ücretsiz uçuş için yeni uygulama Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda ağır hasar gören ve kullanılamaz hale gelen Hatay Havalimanı, ekiplerin aralıksız onarım çalışmalarının ardından yeniden hizmete açıldı. THY'nin ücretsiz tahliye uçuşları için ise rezervasyon uygulaması başladı.
13.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İga ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iga haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.