İçişleri Bakanlığı Açıklama

İçişleri Bakanlığı Açıklama

Son dakika içişleri bakanlığı açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan içişleri bakanlığı açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını içişleri bakanlığı açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İçişleri Bakanlığı Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan içişleri bakanlığı açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.759 içişleri bakanlığı açıklama haberi bulunmuştur. Tüm içişleri bakanlığı açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 1 milyon gönüllü geri dönüşte son aşamaya gelindi
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 1 milyon gönüllü geri dönüşte son aşamaya gelindi İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, "Uzun süredir çalışmaları devam eden, 1 milyon Suriyelinin gönüllü geri dönüşünü sağlayacak olan çalışmalar son aşamaya gelmiştir" dedi.
6.05.2022 Gündem
Uşak Valisi Funda Kocabıyık kimdir?
Uşak Valisi Funda Kocabıyık kimdir? İçişleri Bakanlığı, Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ın geçici görevle İçişleri Bakanlığı'nda görevlendirildiğini duyurdu. Peki, Uşak Valisi Funda Kocabıyık kimdir? İşte Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ın biyografisi…
27.04.2022 Gündem
Ukrayna ve Google Maps, savaşın yıkımını dijitalleştirecek
Ukrayna ve Google Maps, savaşın yıkımını dijitalleştirecek Ukrayna İçişleri Bakanlığı açıklama yaparak Google uzmanlarıyla birlikte Ukrayna'nın yıkılan şehirlerinde Rus işgalinin sonuçlarını dijitalleştirmek için bir proje başlattı. Projenin amacı, Ukrayna’nın tahrip olan kent ve köylerini kayıt altına almak olduğu ifade edildi.
8.04.2022 Bilim ve Teknoloji
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 553 kişi elektronik kelepçeyle izleniyor
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 553 kişi elektronik kelepçeyle izleniyor İçişleri Bakanlığı, aile içi ve kadına yönelik şiddettin önlenmesi kapsamında 553 kişinin, elektronik kelepçe ile izlendiğini açıkladı.
3.03.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 81 ilde 'Zehir 2' başladı...
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 81 ilde 'Zehir 2' başladı... Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı ekipleri sahte/kaçak alkollü içki üreten ve bunları piyasaya süren suç gruplarına yönelik 81 ilde *“ZEHİR – 2” kod isimli operasyon başlattı*
20.12.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan yeni genelge! 81 ile talimat gönderildi, resmen başladı
İçişleri Bakanlığı'ndan yeni genelge! 81 ile talimat gönderildi, resmen başladı İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika genelgesi. 81 ile gönderildi. Resmen başladı. Trafik güvenliğine dair İçişleri Bakanlığınca ‘Bi hareketine bakar hayat’ kampanyası kapsamında ülke genelinde uygulamalar yapıldı.
12.11.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan okul çevreleri ve servis araçlarına denetim!
İçişleri Bakanlığı'ndan okul çevreleri ve servis araçlarına denetim! Ülke genelinde 41 bin 815 emniyet ve jandarma personelinin katılımıyla eş zamanlı uygulama gerçekleşti. 21 bin 896 okul servis aracının denetlendiği uygulamada, 1.050 araç ve sürücüsüne idari para cezası verilirken, 135 okul servis aracı trafikten men edildi. Uygulamalarda, 6 bin 999 ticari taksi kontrol edildi, 203 ticari taksiye cezai işlem düzenlendi, 28 ticari taksi trafikten men edildi.
9.10.2021 Gündem
30 Mart Kırmızı çizgimizi çekiyoruz nedir? İçişleri Bakanlığı açıkladı!
30 Mart Kırmızı çizgimizi çekiyoruz nedir? İçişleri Bakanlığı açıkladı! İçişleri Bakanlığı sitesinde yer alan ve Bakan Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabından yaptığı "30 Mart'ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz" paylaşımı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı ve valiliklerin sitelerinde ekrana gelen '30 Mart'ta Kırmızı çizgimizi çekiyoruz' uyarısı sonrasında vatandaşlar 30 Mart kırmızı çizgi ne demek? Kırmızı çizgimizi çekiyoruz ne anlama geliyor? sorularını araştırıyor. İşte İçişleri Bakanlığı'nın '30 Mart Kırmızı çizgimizi çekiyoruz' ile ilgili açıklaması...
29.03.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni açıklama
İçişleri Bakanlığı'ndan sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni açıklama İçişleri Bakanlığınca yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında uygulanan 48 saatlik sokağa çıkma yasağı sona erdi.
12.04.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı 121 bin 388 kişiye yardım edildiğini açıkladı
İçişleri Bakanlığı 121 bin 388 kişiye yardım edildiğini açıkladı İçişleri Bakanlığı sosyal destek için şu ana kadar 144 bin 405 arama gerçekleştirildiğini, bu aramalardan 121 bin 388 ihtiyaç talebinin, Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından karşılandığını açıkladı.
24.03.2020 Gündem
Diyarbakır'da bir PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Diyarbakır'da bir PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde polisin teslim ol çağrılarına ateşle karşılık veren bir PKK'lı terörist çıkan çatışmada etkisiz hale getirildi.
21.07.2019 Gündem
Bitlis'te askeri araca saldırı: 1 binbaşı şehit
Bitlis'te askeri araca saldırı: 1 binbaşı şehit Bitlis' in Bölükyazı köyü yakınlarında askeri araca PKK'lı teröristlerce saldırı düzenlendi.Saldırıda 1 binbaşı şehit oldu, 1 güvenlik korucusuyla, araç sürücüsü yaralandı. Öte yandan Pençe-2 Harekâtı sırasında çıkan çatışmada bir asker şehit oldu 6 asker de yaralandı.
19.07.2019 Gündem
O taksi şoförüyle ilgili flaş gelişme
O taksi şoförüyle ilgili flaş gelişme Şişli’de önceden bindiği takside kendisinden fazla para aldığı iddiasıyla bir sonraki yolculuğunda cep telefonuyla kayıt alan Tayland uyruklu turist kadını taciz eden ve dolandırmaya çalışan taksici, sivil trafik ekipleri tarafından yakalandı. Ehliyetine önceden el konulduğu öğrenilen ve 3 bin 508 lira para kesilen taksicinin kullandığı araç, çalışma belgesi belediye tarafından iptal edildiği için trafikten süresiz olarak men edildi.
11.11.2018 Yaşam
Fransa'daki rehine operasyonunda Kuaşi kardeşler öldürüldü
Fransa'daki rehine operasyonunda Kuaşi kardeşler öldürüldü Fransa'da Charlie Hebdo saldırısını gerçekleştirdiğinden şüphelenilen Cherif ve Said Kouachi kardeşler öldürüldü. Kardeşlerin rehin tuttuğu kişi ise sağ olarak kurtarıldı.
9.01.2015 Dünya
İngilizler 'York Düşesi'ne davayı anlamadı!
13.01.2012 Dünya
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Marmara Denizi'nde kargo gemisi battı! Kurtarma çalışması sürüyor
Marmara Denizi'nde kargo gemisi battı! Kurtarma çalışması sürüyor Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan 69 metre boyundaki kargo gemisinin mürettebatı için kurtarma çalışması başlatıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Marmara Denizi'nde batan kargo gemisine yönelik arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini ve şu ana kadar yapılan aramalarda içi boş bir can salı bulunduğunu açıkladı. Sahil güvenlik ekipleri, "Kimse var mı?" anonslarıyla fırtınalı denizde gemicileri arıyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da 2 sahil güvenlik gemisi, 2 sahil güvenlik botu, Kıyı Emniyeti'ne ait 2 römorkör bölgede çalıştığını, 1 sahil güvenlik korveti ve bir sahil güvenlik uçağının da bölgeye intikal edeceğini kaydetti. Hazır bekletilen helikopter ise hava şartları düzelirse havalanacak.
15.02.2024 Gündem
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni bölgesinde toprak kayması meydana geldi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan'daki madende yaşanan toprak kaymasıyla ilgili Vali Aydoğdu’dan bilgi aldı, arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili olay yerinde açıklamada bulunan Binali Yıldırım, gece de termal kameralar yardımıyla arama kurtarma çalışmaların sürdüğünü belirtti.
13.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Küçükçekmece saldırısıyla ilgili 17 kişi gözaltına alındı
Bakan Yerlikaya: Küçükçekmece saldırısıyla ilgili 17 kişi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Küçükçekmece'de meydana gelen silahlı saldırıyla ilgili, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde açıklama yaptı. Yerlikaya, "Bu ana kadar 57 ayrı adrese düzenlenen operasyonlarda şu ana kadar 17 kişi gözaltına alındı. 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonlarımız devam ediyor" dedi.
11.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan saldırı açıklaması: Polisimizin dikkati faciayı önledi
Bakan Yerlikaya'dan saldırı açıklaması: Polisimizin dikkati faciayı önledi İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis noktasında yapılan terör saldırısının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya adliyeye gelerek basın açıklaması yaptı. Bakan Yerlikaya, "Teröristler D blok önündeki görevli polis memurlarımız tarafından GBT yapmak için durdurulmuş, ancak kadın terörist önce biber gazı sıkmış, ardından da silahla ateş etmeye başlamıştır. Buradaki bir polisimiz maalesef yaralanmıştır. Teröristler Çağlayan Adliyesi C blok istikametine doğru koşmuş, burada çıkan çatışmada her iki terörist de kahraman polislerimizce etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
6.02.2024 Gündem
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Karekod uygulaması ile ilgili yeni gelişme
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Karekod uygulaması ile ilgili yeni gelişme Milyonlarca araç sahibini doğrudan ilgilendiriyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yeni açıklama yapıldı. Karekod uygulaması 1 Ocak itibarı ile zorunlu hale geldi. Detaylar açıklandı.
22.01.2024 Gündem
Marmara lapa lapa kara teslim olacak! İstanbul için gün ve saat verildi, mevsim tamamen kışa dönüyor, zemheri soğukları geliyor, donacağız
Marmara lapa lapa kara teslim olacak! İstanbul için gün ve saat verildi, mevsim tamamen kışa dönüyor, zemheri soğukları geliyor, donacağız Kar yağışı ile ilgili yeni açıklama geldi. Son dakika uyarısında iller saat verilerek tek tek duyuruldu. Marmara'ya yoğun karın yağacağı gün ve saat net olarak belli oldu. MGM ve meteoroloji uzmanları art arda uyardı. İstanbul dahil çok sayıda kentte mevsim tamamen kışa dönüyor. Sıcaklıklar birden düşecek. Sadece saatler kaldı. Zemheri soğukları ansızın geliyor. İşte hava durumu ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
18.01.2024 Gündem
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki güvenlik toplantısı sona erdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Toplantının ardından İletişim Başkanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
13.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İçişleri Bakanlığı Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki içişleri bakanlığı açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.