8.Bölüm

8.Bölüm

Son dakika 8.bölüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 8.bölüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 8.bölüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

8.Bölüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 8.bölüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.440 8.bölüm haberi bulunmuştur. Tüm 8.bölüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atabetü'l-Hakayık Nedir, Özellikleri Nelerdir? Atabetü'l-Hakayık Yazarı Ve Konusu Nedir?
Atabetü'l-Hakayık Nedir, Özellikleri Nelerdir? Atabetü'l-Hakayık Yazarı Ve Konusu Nedir? Atabetü'l-Hakayık, Edip Hikmet Yükneki tarafından 12. yüzyılda yazılmış olan bir eser olma özelliğine sahiptir. Kitabın temel konusunun ise ahlak ve din olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Didaktik yani öğretici bir eser olarak bilinmekte olan Atabetü'l-Hakayık aynı zamanda gerçeklerin eşiği anlamına gelmekte olan bir eserdir. 
22.01.2024 Eğitim
Ateş ve Gaye, Deniz'e yakalandı! Kraliçe 8. bölümde neler oldu?
Ateş ve Gaye, Deniz'e yakalandı! Kraliçe 8. bölümde neler oldu? 'Kraliçe' 10 Mayıs Çarşamba akşamı 8. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisini 8. bölümde yaşananlar haberimizde.
11.05.2023 Magazin
Kraliçe 8. bölüm fragmanı: Deniz gerçeği Ali'ye söylüyor!
Kraliçe 8. bölüm fragmanı: Deniz gerçeği Ali'ye söylüyor! Kraliçe 8 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Zeynep, Aslan'ın Ali'nin çocuğu olmadığını öğrendi. Gerçek olan, Deniz ve Zeynep arasında kaldı. Ancak Deniz, Aslan'a gerçeği söylemenin bir yolunu buldu.
5.05.2023 Televizyon
Aile 8. bölüm fragmanı: Hülya Soykan Devin'e hayat dersi verdi!
Aile 8. bölüm fragmanı: Hülya Soykan Devin'e hayat dersi verdi! Aile 8 bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer'in oynadığı dizinin yeni bölüm fragmanında Devin, kardeşi Yağmur'un hastane odasında görünce çılgına dönüyor. Öte yandan Hülya Soykan Devin'e, "Sen kocanı kaybedersin iki gün ağlarsın ancak ben evladımı kaybedersem yaşayamam" diyerek adeta hayat dersi verdi.
18.04.2023 Televizyon
Aslı tarafını seçti! Veda Mektubu 8. bölümde neler oldu?
Aslı tarafını seçti! Veda Mektubu 8. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Veda Mektubu dün akşam 8.bölümüyle ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Alanur ve Seher savaş baltalarını çıkartıyor. Bakalım kim galip gelecek? İşte haberin detayları...
18.04.2023 Magazin
Veda Mektubu dizisinde Hatice'nın tek bir çıkarı var! Alanur'a mektup konusunda yardım ediyor!
Veda Mektubu dizisinde Hatice'nın tek bir çıkarı var! Alanur'a mektup konusunda yardım ediyor! Veda Mektubu 8 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı dizinin yeni bölümünde Hatice'nin Alanur'a yardım teklifi herkesi şaşırttı. "O mektupları halamın yazdığını ispat etmenize yardım edebilirim" diyen Hatice'nin çıkarı ne olacak?
12.04.2023 Televizyon
Ne Gamze'nin ne istediği belli ne Ömer'in! Ömer dizisinde asıl bombayı Reşat patlatıyor
Ne Gamze'nin ne istediği belli ne Ömer'in! Ömer dizisinde asıl bombayı Reşat patlatıyor Ömer dizisi geride bıraktığı 8 bölüm boyunca ilgi çekti. Ömer ve Gamze arasındaki gelgitli ilişkiye bir de Süreyya'nın katılmasıyla konu baba oğul çatışmasından beklenmeyen bir şekilde aşk üçgenine evrildi. Son bölümlerde Ömer'in herkes mavi boncuk dağıttığını gören izleyici de durumdan rahatsız oldu. Öte yandan Ömer dizisi 9. bölüm fragmanı da yayınlandı.
20.03.2023 Televizyon
Asya ve Tolga, dizinin en zor sahnesi ile karşı karşıya kalıyor: Öpüşme sahnesi!
Asya ve Tolga, dizinin en zor sahnesi ile karşı karşıya kalıyor: Öpüşme sahnesi! Seversin 8. bölüm 2. fragmanı yayında! Asya ve Tolga, yalandan yürüttükleri aşkın girdabına kapılmaya başlıyor.
18.07.2022 Televizyon
Haluk Bilginer ve Yasemin Allen Hollywood'a açılıyor!
Haluk Bilginer ve Yasemin Allen Hollywood'a açılıyor! Dijital platform Paramount+, Haluk Bilginer ve Yasemin Allen'in başrollerini paylaşacağı 'The Turkish Detective' projesini duyurdu. Günümüz İstanbul'unda geçecek dizinin çekimleri bu ay başlıyor.
14.04.2022 Magazin
Somer, Türkan'a haksızlık ettiğini itiraf ediyor!
Somer, Türkan'a haksızlık ettiğini itiraf ediyor! Üç Kız Kardeş 8. bölüm ön izleme yayında!
11.04.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş 8. bölüm ön izleme yayınlandı!
Üç Kız Kardeş 8. bölüm ön izleme yayınlandı! Türkan, hem Somer'in hem Rüçhan'ın kalbini yumuşatmayı başarıyor!
10.04.2022 Televizyon
Sadık yeni bir karar veriyor!
Sadık yeni bir karar veriyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Somer ve Türkan yakınlaşıyor...
8.04.2022 Televizyon
Salı’nın en çok izlenen dizisi yine “Üç Kız Kardeş” oldu!
Salı’nın en çok izlenen dizisi yine “Üç Kız Kardeş” oldu! Kanal D’nin Salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, yeni bölümü ile ekrana geldi. Günün en çok izlenen dizisi olmayı başaran Üç Kız Kardeş, sosyal medyada da oldukça konuşuldu. Türkan ve Somer’in iyice yakınlaştığı bölümde, Nihat'ın Mine'ye söylediği sözler ise herkeste şok etkisi yarattı.
6.04.2022 Televizyon
Yargı 8. bölüm fragmanı yayınlandı!
Yargı 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Ceylin Ilgaz'ın kendisi için ne kadar endişelendiği görünce duvarlarını kaldırmaya başlar. İkili arasında yakınlaşma başlar.
4.11.2021 Televizyon
Kırık Hayatlar 8. bölüm fragmanı yayında!
Kırık Hayatlar 8. bölüm fragmanı yayında! Aile karışıyor, Deniz ve Çınar birbirine daha çok yakınlaşıyor!
1.09.2021 Televizyon
Ece Üner ile Susma 8. bölüm fragmanı yayında!
Ece Üner ile Susma 8. bölüm fragmanı yayında! Deneyimli haberci Ece Üner, insanların yaşamında içinden çıkamadığı, çaresiz kaldığı olaylara çözüm arıyor.
18.08.2021 Televizyon
Operasyon 41 - 8. bölüm fragmanı yayında!
Operasyon 41 - 8. bölüm fragmanı yayında! Erzak oyunu takımların mücadelesini ikiye katlıyor!
16.08.2021 Televizyon
Baht Oyunu 8. bölüm 2.fragmanı yayında!
Baht Oyunu 8. bölüm 2.fragmanı yayında! Başına gelmeyen kalmayan Ada bu sefer de başka bir olayla sınanıyor!
8.08.2021 Televizyon
Ada şirkete dönüyor, ortalık karışıyor!
Ada şirkete dönüyor, ortalık karışıyor! Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden Baht Oyunu 8. bölüm fragmanı yayınlandı!
4.08.2021 Televizyon
Baht Oyunu 8. bölüm özel klipleri!
Baht Oyunu 8. bölüm özel klipleri! Baht Oyunu 3 Ağustos Salı yayınlanan 7. Bölümde Celal’in şirkete gelişi Ada için işleri oldukça karmaşık bir hale getirir.
4.08.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi 8. bölüm 3. fragmanı yayında!
Aşkın Tarifi 8. bölüm 3. fragmanı yayında! Fırat, Naz'ın kalbini kazanmışken şok bir olay yaşıyor!
1.08.2021 Televizyon
Taylan'dan Fırat'a büyük darbe!
Taylan'dan Fırat'a büyük darbe! Naz ve Fırat arasındaki kıvılcım sonunda ateşe dönüşmüştür.
27.07.2021 Televizyon
Camdaki Kız 8. Bölüm Fragmanı! Nalan itiraf ediyor!
Camdaki Kız 8. Bölüm Fragmanı! Nalan itiraf ediyor! Kanal D'nin perşembe akşamları izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Camdaki Kız'ın 8. Bölümünde Nalan, Feride'ye Sedat'a aşık olduğunu itiraf ediyor...
29.05.2021 Televizyon
AUZEF sınav giriş sistemi ekranı! AUZEF Bahar dönemi sınav takvimi 2021 (Kovid Pozitif olanlar sınava girebilecek mi?
AUZEF sınav giriş sistemi ekranı! AUZEF Bahar dönemi sınav takvimi 2021 (Kovid Pozitif olanlar sınava girebilecek mi? İstanbul Üniversitesi AUZEF sınavı 24 Nisan ile 5 Mayıs arasında yapılacak. Sınav takvimi yayınlanırken, bahar dönemi ara sınavına girebilecek olan öğrenciler, vizelerini AUZEF sınav giriş ekranı aracılığıyla tamamlayacak. İşte AUZEF online sınav süreci ve AUZEF sınav takvimi 2021…
24.04.2021 Eğitim
Şarkılar Bizi Söyler 8. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 8. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta Yıldırım Gürses şarkıları söylenecek!
18.04.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

8.Bölüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 8.bölüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.