5 Bin Tl İkramiye

5 Bin Tl İkramiye

Son dakika 5 bin tl ikramiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 5 bin tl ikramiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 5 bin tl ikramiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

5 Bin Tl İkramiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 5 bin tl ikramiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 269 5 bin tl ikramiye haberi bulunmuştur. Tüm 5 bin tl ikramiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çalışan tüm emeklilere 5000 TL ikramiye! SGK ödeme rehberi: SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler alacak
Çalışan tüm emeklilere 5000 TL ikramiye! SGK ödeme rehberi: SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler alacak Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihleri son dakika gelişmeleri ile gündemdeki yerini koruyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı sonrası çalışan emekliler ikramiye kapsamına alınırken '5 bin TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?' sorusu merak ediliyor. Emekli ikramiyeleri, maaşın alındığı banka hesaplarına yatırılıyor. Geri sayım sürerken Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri ikramiye ödeme takvimi araştırmalarına hız kazandırdı. İşte 2023 çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihlerine ilişkin merak edilenler...
20.12.2023 Çalışma Hayatı
Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler alacak, tarih açıklandı
Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler alacak, tarih açıklandı Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihleri son dakika gelişmeleri ile gündemdeki yerini koruyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı sonrası çalışan emekliler ikramiye kapsamına alınırken 5 bin TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak merak ediliyor. Emekli ikramiyeleri, maaşın alındığı banka hesaplarına yatırılıyor. Geri sayım sürerken Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri ikramiye ödeme takvimi araştırmalarına hız kazandırdı. İşte 2023 çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihlerine ilişkin merak edilenler...
17.12.2023 Emekli
Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiyede flaş gelişme! Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ödeme tarihi verildi
Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiyede flaş gelişme! Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ödeme tarihi verildi Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihleri son dakika gelişmeleri ile gündemdeki yerini koruyor. Başkan Erdoğan'ın talimatı sonrası çalışan emekliler ikramiye kapsamına alınırken 5 bin TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak merak ediliyor. Emekli ikramiyeleri, maaşın alındığı banka hesaplarına yatırılıyor. Geri sayım sürerken Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri ikramiye ödeme takvimi araştırmalarına hız kazandırdı. Hatırlanacağı üzere çalışmayan emeklilere Kasım ayında ikramiyeler yatırılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çalışan emeklilerimizde serzenişe sebep olan konuya da el attık. Çalışan emeklilerimizin de hesabına 5'er bin TL'yi süratle yatıracağız." ifadelerini kullandı. İşte 2023 çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihlerine ilişkin merak edilenler...
13.12.2023 Emekli
Çalışan emekliye 5 bin TL emekli ikramiyesinde yeni gelişme! Hesaplara yatıyor tarih verildi
Çalışan emekliye 5 bin TL emekli ikramiyesinde yeni gelişme! Hesaplara yatıyor tarih verildi Çalışan tüm emeklilere 5 bin liralık ikramiyede yeni detaylar ortaya çıktı. Torba yasa içerisinde çiftçilere ve çalışan emekliye 5 bin TL emekli ikramiyesi de yer alıyor. Meclis'ten geçtiği takdirde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe girecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, konu hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, Çalışan emekliye ikramiye ne zaman verilecek, ayın kaçında, çiftçiye 5 bin TL emekli ikramiyesi verilecek mi?
4.12.2023 Ekonomi
5 bin TL emekli ikramiyesi ile ilgili yeni gelişme!  Talimat verildi, işte detaylar
5 bin TL emekli ikramiyesi ile ilgili yeni gelişme! Talimat verildi, işte detaylar Milyonlarca emekli bekliyordu. 5 bin TL ikramiye ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bakanlara talimat verdi. İşte konun detayları...
24.11.2023 Emekli
Çiftçi emeklilere 5000 lira verilecek mi, çiftçiler ikramiye alacak mı? ÇKS ikramiye ne zaman yatacak?
Çiftçi emeklilere 5000 lira verilecek mi, çiftçiler ikramiye alacak mı? ÇKS ikramiye ne zaman yatacak? ÇKS olan 5000 TL alacak mı, çiftçi emeklilere 5000 lira verilecek mi? Çiftçiler ikramiye alıp almayacaklarını merak ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cumhuriyet bayramı ikramiye müjdesi sonrası SGK, SSK, EYT, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’na kayıtlı çalışmayan tüm emekliler 5000 TL ikramiye aldı. ÇKS’ye kayıtlı çiftçiler ise ikramiye almadı. Peki, Çiftçilere ikramiye var mı?
20.11.2023 Emekli
5000 TL emekli ikramiyesi için ek düzenleme! Detaylar belli oldu
5000 TL emekli ikramiyesi için ek düzenleme! Detaylar belli oldu 5000 TL emekli ikramiyesi düzenlemesi ile SSK'lı, Bağ-Kur'lu ve emekli sandığı olmak üzere 12,2 milyon vatandaşa ödeme yapıldı. Ocak zammı öncesi emeklileri rahatlatan Cumhuriyet ikramiyesi için bütçe sınırlarının zorlanması talimatını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Öte yandan 5000 TL emekli ikramiyesi için milyonları ilgilendiren ek düzenlemenin ilk Kabine Toplantısı'nda gündeme gelmesi bekleniyor.
19.11.2023 Emekli
Emekliye 5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesi kesinleşti! 5 bin TL ne zaman yatacak? Emekliye 5000 TL ikramiye kimlere verilecek?
Emekliye 5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesi kesinleşti! 5 bin TL ne zaman yatacak? Emekliye 5000 TL ikramiye kimlere verilecek? Emekliye 5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesi kesinleşti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın yaklaşmasıyla milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası müjdeyi verdi. Bir defaya mahsus olmak üzere verilecek 5 bin TL ikramiye emeklinin yüzünü güldürdü. Açıklamanın detaylarında emekliye 5000 TL ikramiyenin tarihi de vardı. Peki 5 bin TL emekli ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak?
10.10.2023 Gündem
Dul ve yetimler de 5000 TL ikramiye alacak mı, dul ve yetime ikramiye var mı? Dul ve yetimlere 5 bin TL verilecek mi, dul ve yetimler ne kadar ikramiye alacak?
Dul ve yetimler de 5000 TL ikramiye alacak mı, dul ve yetime ikramiye var mı? Dul ve yetimlere 5 bin TL verilecek mi, dul ve yetimler ne kadar ikramiye alacak? Dul ve yetimler 5000 TL alacak mı, dul ve yetimlere 5 bin TL verilecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından önemli bir açıklama yaptı ve çalışmayan emeklilere ikramiye verileceğini açıkladı. Erdoğan, çalışmayan emeklilere tek seferlik olarak 5000 lira ödeme yapılacağını duyurdu. Çalışan emekliler bu ödeme kapsamına dahil edilmedi. Ödemeler kasım ayının ilk yarısında emeklilerin hesaplarına yatırılacak. Peki, Dul ve yetime 29 Ekim ikramiyesi var mı, dul ve yetimler ne kadar ikramiye alacak? Dul ve yetimlere 29 Ekim Cumhuriyet bayramı ikramiyesi verilecek mi?
10.10.2023 Ekonomi
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor! Sistemli oynanarak kazanma şansı nasıl artırılır?
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor! Sistemli oynanarak kazanma şansı nasıl artırılır? Hafta sonunda İddaa’nın yanı sıra Spor Toto heyecanı da yine Misli’de yaşanacak. 37. hafta programında 15 bilen çıkmayınca tam 9 milyon 670 bin TL bu haftaya devretti. Futbolseverlerin gözü kulağı bu hafta Spor Toto programındaki karşılaşmalarda olacak. Eğer diğer hafta ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin büyük meblağlar kazanması bekleniyor.
19.04.2024 İddaa
Emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatıyor! Ödemeler değişti, e-Devlet üzerinden kontrol edin
Emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatıyor! Ödemeler değişti, e-Devlet üzerinden kontrol edin Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. İkramiyeler 2-5 Nisan arasında hesaplara yatacak. Emekli bayram ikramiyeleri bu yıl yüzde 50 arttırılarak 3 bin TL’ye çıkarıldı. Emekliler iki bayramda toplam 6 bin lira ikramiye alacak. Dul ve yetimlere hisseleri oranında ödeme yapılacak
1.04.2024 Çalışma Hayatı
Süper Loto'da 100 milyon TL'lik büyük ikramiye sahibini buldu
Süper Loto'da 100 milyon TL'lik büyük ikramiye sahibini buldu Şans oyunlarından Süper Loto'nun 10 Mart tarihindeki çekilişi sonucunda tam 100 milyon 384 bin 327 lira 60 kuruş değerindeki ikramiye sahibini buldu. Süper Loto'da büyük ikramiye İzmir'in Bayraklı ilçesinde oynanan kupona isabet etti.
15.03.2024 Gündem
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye zamlı bayram ikramiyesi müjdesi! İki formül verildi, 5 bin lira...
Emekliye zamlı bayram ikramiyesi müjdesi! İki formül verildi, 5 bin lira... Emekliye zamlı ikramiye ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kurban ve Ramazan Bayramlarında verilen 1100 TL tutarındaki ikramiye 2000 TL’ye çıkarılmıştı. Ayrıca Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında emeklilere tek sefer olmak üzere 5 bin TL ikramiye verilmişti. Böylece geçene sene emeklilere 9 bin TL ikramiye ödemesi yapılmış oldu. Emeklilere yüzde 49.25 oranında zam yapılmasının ardından yeni dönem ikramiyeleri de merak edilmeye başlandı. Peki emekli ikramiyelerine bir artış yapılacak mı? İkramiyelere ilişkin iki farklı formül gündeme geldi.
5.02.2024 Çalışma Hayatı
Spor Toto rekora koşuyor! Tam 100 milyon…
Spor Toto rekora koşuyor! Tam 100 milyon… Spor Toto üst üste devrediyor, heyecan Misli’de git gide artıyor! Futbolseverlerin gözü kulağı bu hafta Spor Toto programındaki karşılaşmalarda olacak. Spor Toto’nun 26. Hafta listesinde 15 bilen çıkmayınca tam 23 milyon 296 bin TL bu haftaya devretti. Eğer diğer hafta ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin büyük meblağlar kazanması bekleniyor.
2.02.2024 İddaa
Spor Toto’da 15 bilen çıkmadı! Bu hafta 60 milyona koşuyor…
Spor Toto’da 15 bilen çıkmadı! Bu hafta 60 milyona koşuyor… Spor Toto’nun 25. hafta listesinde 15 bilen çıkmayınca tam 10 milyon 124 bin TL diğer haftaya devretti. Futbolseverlerin gözü de iyice Spor Toto programına çevrildi. Hafta sonunda İddaa’nın yeni sıra Spor Toto heyecanı da yine Misli’de yaşanıyor!
27.01.2024 İddaa
Spor Toto devretti, heyecan arttı… Kazanana müthiş ikramiye!
Spor Toto devretti, heyecan arttı… Kazanana müthiş ikramiye! Misli’de, İddaa’nın yanı sıra Spor Toto heyecanı da son sürat devam ediyor. 23. hafta listesinde 15 bilen çıkmadığı için futbolseverlerin gözü iyice Spor Toto’ya çevrilmiş durumda. Geçtiğimiz haftadan tam 7 milyon 746 bin 961 TL bu haftaya devretti.
12.01.2024 İddaa
Milli Piyango çekilen numaralar ve yılbaşı çekilişi kazanan numaralar | Milli piyango bilet sorgulama ekranı
Milli Piyango çekilen numaralar ve yılbaşı çekilişi kazanan numaralar | Milli piyango bilet sorgulama ekranı Milli Piyango çekiliş sonuçlarında bazı ikramiye tutarları belli oldu. 800 TL, 1200 TL, 3 bin TL ve 5 bin TL kazanan bilet numaraları Şisal Şans, Milli Piyango İdaresi ve noter huzurunda çekildi. Çekiliş 15 bin TL'lik ikramiye ile devam ediyor. 400 milyon TL'lik büyük ikramiye çekilişi, 23.30'da canlı yayın ile kamuoyuna duyurulacak. İşte Milli Piyango çekilen numaralar ve yılbaşı çekilişi kazanan numaralar ile Milli piyango bilet sorgulama ekranı…
31.12.2023 Gündem
Milli piyango son beş rakamına göre kazanan numaralar! Milli piyango son 5 rakam ne kadar veriyor? 2024 yılbaşı Milli Piyango 5.000 TL kazanan numaralar
Milli piyango son beş rakamına göre kazanan numaralar! Milli piyango son 5 rakam ne kadar veriyor? 2024 yılbaşı Milli Piyango 5.000 TL kazanan numaralar Milli piyango için heyecan dorukta. Büyük ikramiyenin, satılan 4 çeyrek bilete ya da 2 yarım bilete denk gelmemesi durumunda, büyük ikramiyenin tamamı, bilet payına (tam, yarım, çeyrek) bakılmaksızın, ödülün isabet ettiği satılan biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. İşte 2024 yılbaşı Milli Piyango 5.000 TL kazanan numaralar…
31.12.2023 Gündem
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu Emekli maaş zammı 2024 son dakika haberleri milyonların gündemindeki yerini koruyor. Zamlı aylıklar için geri sayım sürüyor. Aralık sonu yaklaşırken Emekli Sandığı, SSK ve Bağkur emekli maaşı hesaplama işlemleri hız kazandı. Son enflasyona göre emekli zam oranı yüzde 33,66 oldu. Net rakamlar Aralık ayı enflasyon oranı ile ortaya çıkacak. Peki en düşük emekli maaşı kaç lira olacak?
25.12.2023 Çalışma Hayatı
Çalışan tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye! Yeni detay ortaya çıktı, otomatik olarak hesaplara yatırılacak
Çalışan tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye! Yeni detay ortaya çıktı, otomatik olarak hesaplara yatırılacak Çalışan emekliye ikramiye kanun teklifinin de yer aldığı torba yasa için tarih belli oldu. Bakan Vedat Işıkhan'dan çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme takvimi için açıklama geldi. 'Çalışan emeklilere 5000 TL ne zaman yatacak' sorusu yanıt buldu. 86 maddelik torba yasa ile yapılacak düzenleme ile 4,7 milyon vatandaş daha Cumhuriyet ikramiyesi alacak. Peki çalışan emeklilere 5000 lira ne zaman yatacak? İşte 5 bin lira emekli ikramiyesi ödeme tarihi...
25.12.2023 Çalışma Hayatı
Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiyede yeni gelişme! Ödeme tarihi belli oldu
Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiyede yeni gelişme! Ödeme tarihi belli oldu Çalışan emeklilere müjdeli haber geldi. Uzun bir süredir gündemde olan ve Meclis'te görüşmeleri devam eden emeklilere 5 bin TL ikramiye ödemesine ilişkin, ikramiyelerin yatacağı tarih belirlendi
20.12.2023 Çalışma Hayatı
Çalışan emekliye 5 bin TL ödeme son gelişme: Takvim belli oldu! Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak?
Çalışan emekliye 5 bin TL ödeme son gelişme: Takvim belli oldu! Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak? Çalışan emekliye 5 bin TL ödemede son dakika gelişmesi... Milyonlarca emekli pür dikkat 5000 TL ikramiye ödemelerini bekliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir kereye mahsus verilen 5 bin TL ikramiye ödemesi Meclis'ten geçmiş, bakanlıktan yapılacak son durum beklenmeye başlanmıştı. Peki çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye hesaplara yattı mı? İşte son bilgiler
17.12.2023 Çalışma Hayatı
AK Parti'den 5 bin TL'lik ikramiye açıklaması
AK Parti'den 5 bin TL'lik ikramiye açıklaması TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş çalışan emeklilere bir defaya mahsus ödenecek 5 bin liralık ikramiyeden 4 milyon 688 bin emeklinin daha yararlanacağını belirtti.
6.12.2023 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

5 Bin Tl İkramiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 5 bin tl ikramiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.