4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı

4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı

Son dakika 4 günlük sokağa çıkma yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 4 günlük sokağa çıkma yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 4 günlük sokağa çıkma yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 4 günlük sokağa çıkma yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 168 4 günlük sokağa çıkma yasağı haberi bulunmuştur. Tüm 4 günlük sokağa çıkma yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korkulan oldu! Çin'in Chengdu kentinde 4 günlük sokağa çıkma yasağı
Korkulan oldu! Çin'in Chengdu kentinde 4 günlük sokağa çıkma yasağı Çin'in Chengdu kentinde artan Covid-19 vakalarının ardından 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
1.09.2022 Dünya
Yılbaşında yasak olacak mı? Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 31 Aralık sokağa çıkma yasağı açıklaması!
Yılbaşında yasak olacak mı? Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 31 Aralık sokağa çıkma yasağı açıklaması! Yılbaşında yasak var mı, yarın sokağa çıkma yasağı olacak? 31 Aralık'ta sokağa çıkma yasağı için açıklama gelip gelmediği merak ediliyor. Pandemi nedeniyle geçen yıl 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanınca gözler, artan omicron varyantı nedeniyle bu yıl kutlanacak yılbaşına çevrildi. Omicron varyantı nedeniyle Avrupa’da birçok ülke yeni tedbirleri hayata geçirdi, yasak kararları aldı. Türkiye'de yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı, sorusunun yanıtı ise İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’ndan geldi. Peki, yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı, yılbaşında yasak var mı? İşte 31 aralık sokağa çıkma yasağı son dakika açıklamaları…
30.12.2021 Gündem
Yılbaşında flaş yasak ve kısıtlama kararı! Resmen açıkladılar, hepsini kapsıyor! 31 Aralık 2021 ve...
Yılbaşında flaş yasak ve kısıtlama kararı! Resmen açıkladılar, hepsini kapsıyor! 31 Aralık 2021 ve... Yılbaşına sayılı günler kala 'yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı' sorusu merak ediliyor. yeni yıl öncesi öne çıkan konulardan oldu. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle gözler bu sene alınacak karara çevrildi. Omicron varyantı nedeniyle tüm dünya alarma geçerken Türkiye'de vaka sayısına paralel olarak yılbaşında kısıtlama olup olmayacağı araştırılıyor. Öte yandan dünyanın birçok ülkesinde yılbaşıyla ilgili son dakika yasak ve kısıtlama kararları verildi. Peki Yılbaşı sokağa çıkma yasağı olacak mı? 31 Aralık-1 Ocak Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı, kısıtlama var mı? İşte Türkiye'den ve dünyadan son bilgiler…
29.12.2021 Gündem
Kabine Toplantısı ne zaman başlayacak 26 Nisan? Bugün yeni Kabine toplantısı saat kaçta, Cumhurbaşkanı ne zaman açıklama yapacak?
Kabine Toplantısı ne zaman başlayacak 26 Nisan? Bugün yeni Kabine toplantısı saat kaçta, Cumhurbaşkanı ne zaman açıklama yapacak? Kabine toplantısı bugün mü olacak, Kabine toplantısı ne zaman saat kaçta? Vatandaşlar gözlerini Kabine toplantısına çevirdi, ne zaman yapılacağını sorgulamaya başladı. Koronavirüs kapsamında yeni karar alınıp alınmayacağı merak ediliyor. Son toplantıda açıklana kısmı kapanma süresi doldu. 3 hafta tam kapanma konusu ile aşılama hedefleri yeni kabinenin masasında yer alacak. Gözler Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak kabine kararlarında.
26.04.2021 Gündem
23 Nisan Cuma günü yasak var mı? 23 Nisan’da 3 günlük sokağa çıkma yasağı var mı 2021, tam kapanma olacak mı?
23 Nisan Cuma günü yasak var mı? 23 Nisan’da 3 günlük sokağa çıkma yasağı var mı 2021, tam kapanma olacak mı? 23 Nisan sokağa çıkma yasağı var mı 2021, 23 Nisan Cuma günü yasak mı? Koronavirüs vaka ve vefat sayısının rekor seviyeye ulaşmasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile hafta sonunun birleştirilerek 3 günlük bir tam kapanma olacağı iddia ediliyor. İşte detaylar…
21.04.2021 Gündem
Bu hafta 4 gün sokağa çıkma yasağı mı olacak? 4 gün sokağa çıkma yasağı mı var?
Bu hafta 4 gün sokağa çıkma yasağı mı olacak? 4 gün sokağa çıkma yasağı mı var? Sokağa çıkma yasağı 4 gün mü olacak? Meteoroloji uzmanı İstanbul'da Pazar gününden itibaren etkili olması beklenen kar yağışına ilişkin 4 günlük sokağa çıkma yasağı önerisi geldi. İşte detaylar...
12.02.2021 Gündem
Fırınlar kaçta açılıyor? Hafta sonu (2-3 Ocak) sokağa çıkma yasağında fırınlar kaça kadar açık?
Fırınlar kaçta açılıyor? Hafta sonu (2-3 Ocak) sokağa çıkma yasağında fırınlar kaça kadar açık? Fırınlar açık mı? Fırınlar kaça kadar açık? soruları sokağa çıkma yasağı kapsamında merak ediliyor. 4 günlük yılbaşı sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Koronavirüs önlem ve tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamalara yönelik İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede fırınlar ile ilgili konuya da açıklık getirildi. 2 Ocak 2021 Sokağa çıkma yasağında fırınlar kaçta açılıyor?
2.01.2021 Gündem
1 Ocak eczaneler açık mı? Bugün eczaneler çalışıyor mu?
1 Ocak eczaneler açık mı? Bugün eczaneler çalışıyor mu? Koronavirüs kapsamında yılbaşında bulaş riskini engellemek için dört günlük sokağa çıkma yasağı kısıtlaması başladı dün saat 21.00’de başladı. Yılbaşı sokağa çıkma yasağında eczane çalışma saatleri ise en çok sorgulanan konulardan oldu. İçişleri Bakanlığı tarafından genelge yayınlanırken eczanelerin çalışma durumuna ilişkin açıklık getirdi. 1 Ocak eczaneler bugün açık mı?
1.01.2021 Gündem
Yılbaşı yasağında marketler açık mı? 31 Aralık 2020 market çalışma saatleri!
Yılbaşı yasağında marketler açık mı? 31 Aralık 2020 market çalışma saatleri! Yılbaşı bu yıl koronavirüs gölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulamasıyla geçecek. Sokağa çıkma yasağı 31 Aralık 2020 Perşembe saat 21.00'den 4 Ocak 2021 Pazartesi saat 05.00'e kadar sürecek. Sokağa çıkma yasağı kapsamında en merak edilen konu ise marketlerin durumu oldu. 4 günlük sokağa çıkma yasağında marketler açık olacak mı? 31 Aralık marketler açık mı?
30.12.2020 Gündem
Yılbaşında 4 günlük sokağa çıkma yasağı! Ek tedbirler gelecek mi?
Yılbaşında 4 günlük sokağa çıkma yasağı! Ek tedbirler gelecek mi? Tüm Türkiye oradan gelecek haberlere kilitlendi. Ek tedbirler gelecek mi? Bugün kritik gün, dakikalar kaldı ve belli olacak. Yılbaşı öncesi herkes sokağa çıkma kısıtlamasının genişletilip genişletilmeyeceğini merak ediyordu. Yılbaşında sokağa çıkma kısıtlamasının 4 güne çıkarılmasına karar verildi. Vatandaşlar şimdi de ek tedbirler alınıp alınmayacağını araştırıyor. Bugün 2020'nin son Kabine Toplantısı yapıldı ve sona erdi. Kabine Toplantısı'nda ana gündem koronavirüs ve aşılama çalışmalarıydı. Peki ek tedbirler gelecek mi? Kabinede alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millete Sesleniş konuşmasıyla açıklayacak.
28.12.2020 Siyaset
Yılbaşında oteller açık mı? Yılbaşında programı olan oteller ve fiyatları
Yılbaşında oteller açık mı? Yılbaşında programı olan oteller ve fiyatları Yılbaşı kutlamaları bu yıl koronavirüsün gölgesinde geçecek. Koronavirüs salgınında vaka artışının önüne geçmek ve yayılımını azaltmak amacıyla yeni önlemler alındı. Yılbaşında 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, otellerde yeni yıla girmek isteyenlerde yılbaşı yasakları ile ilgili detayları merak ediyor. İnternette sıklıkla 'Yılbaşı kutlamaları yasak mı? Otelde eğlence yasak mı?' soruları aratılırken pek çok kişi de otellerin yılbaşı programlarını ve otel fiyatlarını araştırıyor. Peki, Peki, Yılbaşında oteller açık mı? Otelde yılbaşı yasak mı? Yılbaşı otel fiyatları ne kadar oldu? İşte tüm detayları ile yılbaşı yasakları ve otel fiyatları...
20.12.2020 Ekonomi
İçişleri Bakanlığı genelge yayımladı mı? Kimleri kapsıyor, nereler açık? 4 günlük sokağa çıkma yasağı genelgesi…
İçişleri Bakanlığı genelge yayımladı mı? Kimleri kapsıyor, nereler açık? 4 günlük sokağa çıkma yasağı genelgesi… Cumhurbaşkanlığı Kabinesi koronavirüsle mücadele başlığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. İlan edilen kısıtlamaların salgının seyrine etkisinin değerlendirildiği toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yılbaşı kısıtlaması ile ilgili olarak "Sokağa çıkma sınırlaması 31 Aralık Perşembe saat 21.00’den 4 Ocak saat 05.00’e kadar uygulanacaktır." ifadelerini kullandı. 4 günlük sokağa çıkma yasağının detayları merak ediliyor ve genelgenin açıklanıp açıklanmasını sorgulanıyor. Vatandaşlar yasağın kimleri kapsadığını, nelerin açık olacağını araştırıyor. Peki, 4 günlük sokağa çıkma yasağı genelgesi yayımlandı mı? İçişleri Bakanlığı yeni yasağın yer aldığı genelgeyi duyurdu mu? Yılbaşı kısıtlaması detayları…
15.12.2020 Gündem
Yılbaşında marketler açık mı? Yılbaşında 4 günlük (31 Aralık 4 Ocak) sokağa çıkma yasağında marketler açık olacak mı?
Yılbaşında marketler açık mı? Yılbaşında 4 günlük (31 Aralık 4 Ocak) sokağa çıkma yasağında marketler açık olacak mı? Yılbaşı sokağa çıkma yasağında marketler açık mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağının uygulanacağını açıkladı. Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı "Tüm vatandaşlarımızdan birikimlerini dövizden TL'ye çevirerek üretim ve istihdama katkı sağlayacak yatırımlara yönelerek mücadelemize destek vermelerini bekliyorum" çağrısında bulunurken, vatandaşlar da yasak hakkındaki araştırmalarını hızlandırdı. Merak edilenler konulardan biri de marketlerin açık olup olmadığı oldu. Peki, Yılbaşında 31 aralık 4 Ocak'ta marketler açık olacak mı?
15.12.2020 Gündem
Yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağı... Flaş açıklama!
Yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağı... Flaş açıklama! Yılbaşında 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanabilir. Konuyla ilgili açıklama Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan'dan geldi. İlhan, koronavirüs salgınına karşı yılbaşında hareketliliği azaltmak için perşembe gününe denk gelen 31 Aralık'tan itibaren hafta sonu ile birlikte 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması söz konusu olabileceğini söyledi.
2.12.2020 Gündem
20 yaş sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor 27 Mayıs? 20 yaş ve altı sokağa çıkma yasağı ne zamana kadar sürecek?
20 yaş sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor 27 Mayıs? 20 yaş ve altı sokağa çıkma yasağı ne zamana kadar sürecek? Corona virüsü nedeniyle 81 ilde uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağı sonra erdi. 81 ilde Arefe günü başlayan ve bayram boyunca devam eden sokağa çıkma yasağı kısıtlamasının sona ermesinin ardından sokağa çıkma kısıtlaması süren 20 yaş altı gençler, yasağın ne zaman biteceğini araştırmaya başladı. 20 yaş ve altı sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? 20 yaş altı sokağa çıkma izni ne zamana kadar sürecek? 20 yaş ve altı sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkıyor?
27.05.2020 Gündem
65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? Yasaklar kalkıyor mu? İşte normalleşme takviminde ikinci aşama...
65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? Yasaklar kalkıyor mu? İşte normalleşme takviminde ikinci aşama... 4 günlük sokağa çıkma yasağı 27 Mayıs Çarşamba günü bitiyor. Yasakların kalkmasıyla birlikte Türkiye corona virüste normalleşme takviminin ikinci aşamasına geçecek. Peki, normalleşme takviminin ikinci aşamasında yasaklar kalkıyor mu? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? 0-14 yaş arası çocuklar 27 Mayıs Çarşamba günü sokağa çıkabilecek mi? Tüm yasaklar ne zaman bitecek? İşte normalleşme takviminde ikinci aşamanın tüm detayları...
26.05.2020 Gündem
Bayramda mezar ziyareti serbest mi? Bayramın 1. Günü mezar ziyareti yapılır mı, bayramda kabir ziyareti yasak mı?
Bayramda mezar ziyareti serbest mi? Bayramın 1. Günü mezar ziyareti yapılır mı, bayramda kabir ziyareti yasak mı? Bayramda mezar ziyareti yasak mı? Bayramda kabir ziyareti serbest mi? Bayramda şehitlik ziyareti yapılabilecek mi? soruları 22 Mayıs gece itibariyle başlayan 4 günlük sokağa çıkma yasağının bayrama denk gelmesi nedeniyle merak ediliyor. Aileler, anneler, babalar, çocuklar yakınlarının mezarlarını bayramda ziyaret edip, edemeyeceklerini İçişleri Bakanlığı’nın genelgesinde araştırıyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımladığı Sokağa Çıkma Kısıtlaması genelgesinde mezarlık ziyareti ile ilgili çok net ifadelere yer verildi. Peki, Bayramda mezarlık ziyareti serbest mi? Bayramda mezar ziyareti ne zaman yapılır?
24.05.2020 Gündem
Drone ile çocuklara harçlık dağıttı
Drone ile çocuklara harçlık dağıttı İzmir ve Ankara’da, corona virüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramı’nı evde geçirecek bazı çocuklara drone operatörlerince sürpriz yapıldı. Operatörler, drone ile çocukların evlerine ulaşarak bayram harçlıklarını bıraktı. Harçlıklarını alan çocukların mutluluğu yüzlerine yansıdı.
24.05.2020 Yaşam
Ramazan Bayramı arefe günü yapılacak ibadetler? 1000 İhlas suresi okumanın fazileti…
Ramazan Bayramı arefe günü yapılacak ibadetler? 1000 İhlas suresi okumanın fazileti… Ramazan ayı bu gece bitiyor, yerini 3 günlük Ramazan Bayramı alıyor. Corona virüsü nedeniyle bu sene Ramazan ayında, camiler ibadete kapandı, bayram ziyaretleri askıya alındı, toplu iftarlar yapılamadı. Yakınlardan uzak evlerde idrak edilen Ramazan ayı bu gece sona eriyor. Ramazan Bayramının müjdecisi arefe gününü ibadet ederek eda etmek isteyenler Ramazan Bayramı arefe günü yapılacak ibadetler konusunda araştırma yapıyor. Arefe günü namaz kılıp, dua ederek idrak edilirken 1000 ihlas suresi okumanın fazileti de araştırıldı. İşte 1000 İhlas suresi okumanın fazileti ve Ramazan Ayı arefe günü ibadetleri…
23.05.2020 Gündem
Arefe günü oruç ve namaz ibadetleri: Arefe günü İhlas-ı şerif okunur mu, oruç tutuluyor mu? Arefe günü yapılan ibadetler…
Arefe günü oruç ve namaz ibadetleri: Arefe günü İhlas-ı şerif okunur mu, oruç tutuluyor mu? Arefe günü yapılan ibadetler… Ramazan ayının bitmesine günler kala arefe konusunda yapılan araştırmalar da arttı. Arefe konusunda en merak edilen ise, arefe günü yapılacak ibadetler oldu. Arefe günü oruç tutulup, tutulmayacağı, nasıl namaz kılınacağı, ihlas süresinin okunup okunmadığını merak ediyor. Mübarek Ramazan Ayının son günü olan arefe günü ibadetlerini sizler için derledik. Peki, Arefe günü İhlas-ı şerif okunur mu, oruç tutuluyor mu? İşte Arefe günü oruç ve namaz ibadetleri hakkında merak edilenler…
22.05.2020 Gündem
Arefe günü oruç tutulur mu? Arefe günü orucuyla ilgili hadis var mı? Arefe günü teravih kılınır mı? Arife günü ibadetleri
Arefe günü oruç tutulur mu? Arefe günü orucuyla ilgili hadis var mı? Arefe günü teravih kılınır mı? Arife günü ibadetleri Mübarek ramazan ayının son günü olan Arefe günü hakkında araştırmalar başladı. Arefe günü oruç tutulur mu? Arefe günü orucuyla ilgili hadis var mı? Arefe günü teravih kılınır mı? gibi sorular merak edilenlerini başını çekiyor. Corona virüsü nedeniyle arefe günü ve bayramda sokağa çıkma yasağı ilan edilince ibadetlerin evde yapacak olan vatandaşların da arefe günü ile ilgili yaptığı araştırmalar da arttı. İşte Arefe günü ihlas okumanın fazileti ve Arefe günü ibadetleri hakkında merak edilenler…
23.05.2020 Gündem
Bayramda sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? 4 günlük sokağa çıkma yasağı hangi günler?
Bayramda sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? 4 günlük sokağa çıkma yasağı hangi günler? Ramazan Bayramı süresince 4 gün boyunca 81 ilin tamamında sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Peki, Bayramda sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? 4 günlük sokağa çıkma yasağı hangi günler? İşte Ramazan Bayramı sokağa çıkma yasağı ile ilgili detaylar...
22.05.2020 Gündem
Fitre bayramdan sonra verilir mi? Bu sene fitre ne kadar 2020?
Fitre bayramdan sonra verilir mi? Bu sene fitre ne kadar 2020? Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili Zeki Sayar, corona gölgesinde yapılacak bayramlaşma ve bayram namazına ilişkin değerlendirme yaptı. Sayar, ayrıca Müslümanların Ramazan ayında vermesi gereken fıtr sadakasına (fitre) dikkat çekti. Peki, Fitre bayramdan sonra verilir mi? Bu sene fitre ne kadar 2020?
21.05.2020 Gündem
Marketler saat kaç arası açık? Sokağa çıkma yasağında marketler kaça kadar açık? 19 Mayıs marketlerin çalışma saatleri…
Marketler saat kaç arası açık? Sokağa çıkma yasağında marketler kaça kadar açık? 19 Mayıs marketlerin çalışma saatleri… 15 ilde corona virüsü önlemleri kapsamında alınan 4 günlük sokağa çıkma yasağı bu gece sona eriyor. 19 Mayıs bugün makete girmek isteyen ve ihtiyaçlarını karşılamak için vatandaşlar marketlerin açık olup olmadığını araştırıyor, Marketler saat kaç arası açık? Sokağa çıkma yasağında marketler kaça kadar açık, sorularını cevap arıyor. İçişleri Bakanlığı genelgesine göre 19 Mayıs Salı günü marketler, bakkallar, manav ve kasaplar belli saatler arasında açık olacak. İşte sokağa çıkma yasağında marketlerin çalışma saatleri…
19.05.2020 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni açıklama!
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni açıklama! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıda bayramda 4 günlük sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı kararı da ele alındı. Erdoğan alınan yeni tedbirleri açıklıyor. Erdoğan yeni normalleşme planını açıklarken, 65 yaş üstü ile ilgili de açıklama yaptı. 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı?
18.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 4 günlük sokağa çıkma yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.