Gazete Vatan Logo

Marketler saat kaç arası açık? Sokağa çıkma yasağında marketler kaça kadar açık? 19 Mayıs marketlerin çalışma saatleri…

15 ilde corona virüsü önlemleri kapsamında alınan 4 günlük sokağa çıkma yasağı bu gece sona eriyor. 19 Mayıs bugün makete girmek isteyen ve ihtiyaçlarını karşılamak için vatandaşlar marketlerin açık olup olmadığını araştırıyor, Marketler saat kaç arası açık? Sokağa çıkma yasağında marketler kaça kadar açık, sorularını cevap arıyor. İçişleri Bakanlığı genelgesine göre 19 Mayıs Salı günü marketler, bakkallar, manav ve kasaplar belli saatler arasında açık olacak. İşte sokağa çıkma yasağında marketlerin çalışma saatleri…

Marketler saat kaç arası açık? Sokağa çıkma yasağında marketler kaça kadar açık? 19 Mayıs marketlerin çalışma saatleri…

4 günlük sokağa çıkma yasağının ilk iki günü bakkal ve marketler kapalıydı. Market, bakkal, manav ve kasaplar İçişleri Bakanlığı genelgesine göre bugün açık. Corona virüsü nedeniyle 15 ilde alınan sokağa çıkma yasağı bugün sona ererken, vatandaşlar gün içinde ihtiyaçlarını karşılamak için Sokağa çıkma yasağında marketler kaça kadar açık, diye soruyor.

MARKETLER SAAT KAÇ ARASI AÇIK? (SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA MARKETLER KAÇA KADAR AÇIK)

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre market, bakkal, kasap ve manavlar saat 10.00 ile 16.00 arası açık.

Sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan yönetmeliğe göre 19 Mayıs Salı günü marketler, bakkallar, manav ve kasaplar açık olacak. Yine yayınlanan yönetmeliğe göre market, bakkal, kasap ve manavlar saat 10.00 ile 16.00 arasında vatandaşlara hizmet verecek.

20 YAŞ ALTI MARKETE GİDEBİLİR Mİ?

20 yaş ve altı ile 65 yaş ve üzeri haricindeki vatandaşlar ise ihtiyaçlarını karşılamak için marketlere gidebilecekler.