30 Yaş

30 Yaş

Son dakika 30 yaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 30 yaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 30 yaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

30 Yaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 30 yaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.860 30 yaş haberi bulunmuştur. Tüm 30 yaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Benler vücudun o bölgesinde çıkıyorsa dikkat! 30 yaş kritik: Benler çoğaldığında ne yapmalıyız?
Benler vücudun o bölgesinde çıkıyorsa dikkat! 30 yaş kritik: Benler çoğaldığında ne yapmalıyız? Vücudumuzu kaplayan deride oluşan cilt hasarları bazı hastalıklara işaret edebilir. Benler bu işaretlerin en belirgin olanıdır. O bölgede çıkan benleri dikkatle takip etmeli ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olmalıyız. Çünkü içlerinden bazıları tehlikeli olabilir.
4.01.2024 Yaşam
30 yaşını geçen her kadında görülüyor: Vücudunuzu anlamanın 6 yolu
30 yaşını geçen her kadında görülüyor: Vücudunuzu anlamanın 6 yolu Zaman herkesi bir parça da olsa yıpratır. Ancak kadın vücudu değişir. 30'lu yaşlarından başından itibaren hormonal dengede, fizyolojik süreçlerde belirgin değişimler yaşanır. Bu değişim ve dönüşümler iyi gözlendiği takdirde yaşlanmak doğal bir anlam kazanır. Bakımlarını aksatmayan her kadın için 30 yaşından sonra gerçekleşecek her değişimin bir manası vardır. İşte 30 yaşından sonra her kadında görülen o değişimler...
25.12.2023 Yaşam
AK Parti'de yerel yönetimler için aday müracaatları başladı! Yapılan bağışlar Gazze’ye gönderilecek
AK Parti'de yerel yönetimler için aday müracaatları başladı! Yapılan bağışlar Gazze’ye gönderilecek AK Parti'de mahalli idareler seçimleri için aday adaylığı başvuruları başladı. Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "AK Parti'nin merkez organları müracaatta bulunmayacak. İl ve ilçe başkanlarından da almayacağız. Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarını kapsayacak şekilde müracaatlarını almıyoruz. Mevcut belediye başkanlarımızın hiçbirinden müracaat almayacağız. Onları zaten müracaat etmiş olarak kabul ediyoruz ve değerlendirmeye tabi tutuyoruz" dedi.
9.11.2023 Gündem
Alışverişte önce keyif sonra suçluluk hissediyorsanız destek alın! Bastırdığınız duygular olabilir
Alışverişte önce keyif sonra suçluluk hissediyorsanız destek alın! Bastırdığınız duygular olabilir İhtiyaç için ya da kendini iyi hissetmek için fark etmiyor; alışveriş yapmak mutluluk hormonu serotonini arttırıyor. Bu his ise kişiyi giderek alışveriş bağımlısı bir haline getirebiliyor, mutlu olmak ve stres atmakla başlayan süreç ne yazık ki kimileri için hastalıklı bir ilişkiye dönüşebiliyor. Alışveriş bağımlılığı veya diğer adıyla onyomani, ciddiye alınması gereken psikolojik bir hastalık. Uzman Psikolojik Danışman Mehmet Akif Aydın hangi durumların alışveriş hastalığı olduğuna açıklık getirirken, Klinik Psikolog Kübra Aytekin alışveriş yaşının düştüğüne, Klinik Psikolog Taylan Baran Reçber ise alışveriş bağımlılığının internetin yaygınlaşmasıyla birlikte arttığına dikkat çekti.
25.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5. kol tuzaklarıyla boğuştuk
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5. kol tuzaklarıyla boğuştuk Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen “Gençlik Buluşması” programında açıklamalarda bulundu. "Gençlerimizi küresel bataklığa çekmeye çalışanların oyunlarını bozduk" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "5. kol tuzaklarıyla boğuştuk. Sayısız oyunu bozduk, ekonomi oyununu da bozacağız" ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Gündem
Öğrencisiyle evlenen öğretmen hakkında suç duyurusu! Detayları şok etti
Öğrencisiyle evlenen öğretmen hakkında suç duyurusu! Detayları şok etti Manisa'da karne almaya gidip eve dönmeyen, 1 ay sonra da kendisinden 30 yaş büyük muhasebe öğretmeni M.G. (48) ile evlenip hamile kaldığı belirtilen lise öğrencisi B.A.’nın (18) ailesi, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu. Ailenin avukatı Mervan Karaca, öğretmen M.G.’nin, B.A. ile 18 yaşını doldurmadan ilişki yaşadığını söyleyerek, "Şüpheli şahsın ceza alması için elimizden geleni yapacağız" dedi.
25.08.2023 Yaşam
Karadeniz'de büyük tehlike!  'Rip akıntısı' 304 can aldı
Karadeniz'de büyük tehlike! 'Rip akıntısı' 304 can aldı Karadeniz'deki 12 kentin kıyı şeridinde, 10 yılda 'rip akıntısı' nedeniyle açığa sürüklenip, boğulma tehlikesi geçiren 648 kişiden 304'ü hayatını kaybetti. En fazla boğulma vakası Samsun'da, en azsa Artvin'de gerçekleşti. Giresun Üniversitesi'nden Doç. Dr. Mustafa Serkan Abdüsselam, "Vakalar ne yazık ki yıldan yıla artıyor. Yaş bakımından incelersek; vakaların yüzde 70'i, 30 yaş altı. Boğulma olaylarının yüzde 80’i erkek, yüzde 20’si kadın" dedi.
9.07.2023 Yaşam
Cesedi sandıktan çıkmıştı! Kan donduran detayı babası açıkladı
Cesedi sandıktan çıkmıştı! Kan donduran detayı babası açıkladı Samsun'da geçen yıl, 30 bin lira borcu olduğu patronu Ümit Şahin’i öldürüp cesedini ahşap bir sandığa koyarak boş araziye bıraktığı suçlamasıyla müebbet hapsi istenen Onur Can Kaya ile ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. Ümit Şahin’in babası “Bizi kandırmak için bu kelimeleri kullanmış” diyerek o anları anlattı.
8.07.2023 Yaşam
Bozcaada'da korkunç olay! Ölüm, evlenme teklifinde yakaladı
Bozcaada'da korkunç olay! Ölüm, evlenme teklifinde yakaladı Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Sevgilisiyle tatil yapan Yeşim Demir, gün batımını izlemek için Polente Burnuna geldi. Burada sevgilisiyle alkol alan Yeşim Demir’dan kahreden haber geldi.
8.07.2023 Yaşam
Beyni 30 yaş gençleştiriyor, kan dolaşımını düzenliyor! Bilim insanları ilk kez açıkladı
Beyni 30 yaş gençleştiriyor, kan dolaşımını düzenliyor! Bilim insanları ilk kez açıkladı Hafıza problemlerini yavaşlatıyor ve hafıza kapasitesini artırıyor. Ciltteki ölü derilerin atılmasına yardımcı oluyor, gözenekleri temizliyor. Kan dolaşımını hızlandırıyor, kuru ve hassas ciltler için şahane bir bakım kremi olabiliyor. ABD'de yapılan bir araştırma, bu besini tüketmenin yaşla bağlantılı zihinsel gerilemeyi azalttığını ortaya koydu.
8.07.2023 Sağlık
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak duyurdu! 'Seyahatsever' projesi 10 Temmuz’da başlıyor
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak duyurdu! 'Seyahatsever' projesi 10 Temmuz’da başlıyor Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, gençlerin büyük ilgi gösterdiği Seyahatsever projesinin 10 Temmuz Pazartesi günü başlayacağını açıkladı.
7.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman'dan duyurdu: Savunma sanayi tesislerinin bir kısmını bölgemize getiriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman'dan duyurdu: Savunma sanayi tesislerinin bir kısmını bölgemize getiriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman'da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, "Savunma Sanayii sektörünün üretim tesislerinin bir kısmını bölgemize getiriyoruz. Mesela Adıyaman'da kablo ve konektör üretim tesis kuruyoruz" ifadelerini kullandı.
21.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Öndeyiz, Kılıçdaroğlu kazandı' gibi sözlerle halkı aldatmaya çalıştılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Öndeyiz, Kılıçdaroğlu kazandı' gibi sözlerle halkı aldatmaya çalıştılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Rami Kütüphanesi'nde gençlik buluşmasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "'Öndeyiz, Kılıçdaroğlu kazandı' gibi sözlerle halkı aldatmaya ve kendi tabanlarını tatmin etmeye çalıştılar. Sonra biz 5 puan önde bitirdik. Yarım puan daha alsaydık, o akşam işi bitiriyorduk" dedi.
20.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Arnavutköy'de 13 bin konutun inşası başlıyor
Bakan Kurum: Arnavutköy'de 13 bin konutun inşası başlıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Arnavutköy'de yaklaşık 13 bin konutluk orta gelirli vatandaşlarımızın evi olmayan kardeşlerimizin ev sahibi olabilmesi için bir proje başlattık. Aylık 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle vatandaşlarımız evi olmayan kardeşlerimiz ev sahibi olabilecekler" dedi.
19.05.2023 Ekonomi
Kaldırımda yürürken ezilerek öldürüldü! Pelin Kaya için Malta'da adalet yürüyüşü
Kaldırımda yürürken ezilerek öldürüldü! Pelin Kaya için Malta'da adalet yürüyüşü Malta'da 30'uncu yaş günü için arkadaşlarıyla kutlama yaptıktan sonra kaldırımda yürürken bir otomobil sürücüsü tarafından ezilerek can veren Pelin Kaya için bugün Malta'da adalet yürüyüşü gerçekleştirilecek. Pelin Kaya'yı otomobiliyle ezerek öldüren sürücü Jeremie Camilleri 12 yıl kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanıyor.
19.05.2023 Gündem
İstanbul’da ilk evini alacaklara müjde! Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ile yeni konut projesi
İstanbul’da ilk evini alacaklara müjde! Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ile yeni konut projesi Türkiye’nin alanlarında lider iki şirketi Emlak Konut ile Türk Hava Yolları, İstanbul Yeni Havalimanı’na 10 dakika ulaşım mesafesindeki Arnavutköy’de 2,5 milyon metrekare alan üzerinde, İstanbulda  evi olmayanlar için yeni bir projeyi hayata geçiriyor.
19.05.2023 Ekonomi
Polis atama ve yer değiştirme ile ilgili yeni karar! Hizmet süresi değişti
Polis atama ve yer değiştirme ile ilgili yeni karar! Hizmet süresi değişti Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Polis Meslek Eğitim Merkezleri Giriş Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
12.05.2023 Çalışan Hakları
Ev hanımları nasıl emekli olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan atılacak adımı açıkladı
Ev hanımları nasıl emekli olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan atılacak adımı açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Çalışma yaşamı ve ev kadınlarına emeklilik hakkında konuşan Erdoğan, "Ev hanımlarına yönelik planlarımız var. Ev hanımlarının sigortalılığı konusunda atacağımız adımlar olacak. Emeklilik primlerinin bir kısmını biz ödeyeceğiz. Aile bizim kutsalımız. Anayasal değişiklik yapacak kadar sahip çıkıyoruz. Bu alandaki kazanımlardan geri gitmek mümkün değil." dedi.
12.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Erdoğan 'Seçimler ilk turda biter mi?' sorusuna "Meydanların dilini en iyi bu fakir anlar. Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor. Meydanlarda bunu görüyorum. Milletimin bu noktada işi zora sokmadan bitireceği inancındayım. Bu kararlılığı Pendik, Bağcılar, deprem bölgesinde gördüm. Milletim işi zora sokmadan bitirecektir diye düşünüyorum." şeklinde cevap verdi. Öte yandan TCG Anadolu ile ilgili eleştirilere sert tepki gösteren Erdoğan, "Şu eseri görüp eleştiri getirmek, yenilir yutulur değil. Herkesin gurur duyması lazım" dedi.
12.04.2023 Gündem
AK Parti’de kadın aday oranı yüzde 18
AK Parti’de kadın aday oranı yüzde 18 AK Parti, milletvekili aday listelerinde 56’sı seçilebilecek yerden 113 kadın adaya yer verdi. AK Parti’nin kadın aday oranı yüzde 18 olurken bu adayların da yüzde 9’unun seçilecek yerden aday gösterildiği ifade ediliyor. AK Parti listelerinde toplam 113 kadın, 25 genç, 20 de 65 yaş üstü aday yer aldı. AK Parti bu yıl da listelerinden 5 engelli milletvekili adayı gösterdi.
11.04.2023 Gündem
Vincent Cassel - Tina Kunakey çiftinin evliliğinde kriz çıktı! Tüm izlerini sildi
Vincent Cassel - Tina Kunakey çiftinin evliliğinde kriz çıktı! Tüm izlerini sildi 2018'de nikâh masasına oturan Vincent Cassel ile Tina Kunakey'in evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Birlikte sık sık paylaşım yapan ve her fırsatta birbirlerine olan aşklarını dile getiren ikiliyle yakın bir kaynak, ünlü çiftin ayrıldığını öne sürdü. İşte detaylar...
7.04.2023 Magazin
Muharrem İnce,100 bin imzayı toplayarak cumhurbaşkanı adaylığı hakkı kazandı
Muharrem İnce,100 bin imzayı toplayarak cumhurbaşkanı adaylığı hakkı kazandı Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çerçevesinde cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan 10 isim için 100 bin imza süreci dördüncü gününde devam ediyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imzayı 4'üncü günde aşarak 3'üncü Cumhurbaşkanı adayı oldu.
25.03.2023 Gündem
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı Büyük ilgi ile karşılanan İlk Evim kampanyasında İstanbul Tuzla'daki çekiliş bugün gerçekleştiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından "Daha dirençli bir İstanbul için; İlave nüfus getirmeden, mevcut yapıları güçlendirecek, kentsel dönüşüme girmemiş riskli bina bırakmayacak, sosyal konutlarımızla sağlıklı ve güvenli yapı stokunu artıracağız" mesajını paylaştı.
16.03.2023 Ekonomi
Alışveriş bağımlılık yapıyor! Bu yaş grubundakiler risk altında
Alışveriş bağımlılık yapıyor! Bu yaş grubundakiler risk altında Alışveriş yapmak çoğu kişiye iyi geliyor olabilir. Kimileri sadece ihtiyaçlarını karşılamak için, kimileri ise stres atmak ve daha iyi hissetmek için alışveriş yapıyor. Ne için olursa olsun yapılan bilimsel araştırmalara göre de alışveriş yapmak, mutluluğu sağlayan serotonin hormonunu arttırıyor. Pandemiyle birlikte mağazada yapılan alışverişler oldukça azaldı. İnsanlar online alışverişe yöneldi. Bir tık ile dünyanın her yerinden herhangi bir şey almak kolaylaştığı için insanlar kendini durduramaz oldu. Bu da online alışveriş bağımlılığını beraberinde getirdi.
5.02.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: 14 Mayıs bizimdir, endişe etmeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: 14 Mayıs bizimdir, endişe etmeyin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da 'Gençlik Buluşması' programına katıldı. Erdoğan, "Sizlerle beraber omuz omuza yürümeyi nasip ettiği için rabbime şükrediyoruz. Bay bay Kemal'de teröristlerle omuz omuza işte fark bu. Ben inanıyorum ki benim aziz milletim bunlara demokrasi dersini inşallah sandıkta verecek. Allah'ın izniyle 14 Mayıs bizimdir, endişe etmeyin." ifadelerini kullandı.
5.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

30 Yaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 30 yaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.