2023 Hedefleri

2023 Hedefleri

Son dakika 2023 hedefleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2023 hedefleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2023 hedefleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2023 Hedefleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2023 hedefleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 744 2023 hedefleri haberi bulunmuştur. Tüm 2023 hedefleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. CHP binasındaki para sayma görüntülerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Bağırarak çağırarak, yalan söyleyerek kimse kendisini bu kirden arındıramaz. Milletimiz bu sinsi oyunların hesabını 31 Mart’ta sandıkta soracak." ifadelerini kullandı.
15.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılı şehirleri için gerçek belediyecilik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılı şehirleri için gerçek belediyecilik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde yapılan programda 8 başlıktan oluşan seçim beyannamesini açıkladı. 'Türkiye'ye karşı sinsi niyetleri boşa çıkaracağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililere seslenerek, "31 Mart'ta kadar gelmeyene gideceğiz, küskünü barıştıracağız, sevmeyeni sevdireceğiz, her eve iş yerine gireceğiz, kararsızları ikna edeceğiz" ifadelerini kullandı. Yerel yönetimlerdeki öncelikleri de sıralayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Afetlere dayanıklı sağlam yerleşim yerleri kuracağız. Tüm toplumsal kesimlere karşı duyarlı, sosyal belediyeciliği geliştireceğiz" dedi. Muhalefete de tepki gösteren Erdoğan, şu sözleri söyledi: Hırsı boyunu aşanlar heveslenmesin, size AK Parti'den-Cumhur İttifakı'ndan ekmek çıkmaz.
30.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşarak, "Ülkemize ve şehirlerimize vakit kaybettiren şov, ajans, milletin ortak dertlerinin istismar siyasetinin artık sonuna gelinmiştir. 31 Mart eser ve hizmet belediyeciliğinin yükselişi olacaktır" dedi. Erdoğan, konuşmasının ardından AK Parti Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.
28.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asıl çıkışımızı Türkiye Yüzyılı ile 2024'le birlikte başlatıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asıl çıkışımızı Türkiye Yüzyılı ile 2024'le birlikte başlatıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajında, "Bölgemizdeki barış çabalarının neticeye ulaştırmaya çalışıyoruz. Dostlarımızla ilişkilerimizi her alanda geliştiriyoruz. Kardeşlerimizin dertleriyle dertleniyoruz. Dünyayı daha iyi, daha adil, daha müreffeh bir geleceğe hazırlamaya dönük her çabaya destek veriyoruz" ifadelerini kullandı.
31.12.2023 Gündem
Erken seçim tarihi! 2023 seçimleri hangi ayda, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ne zaman?
Erken seçim tarihi! 2023 seçimleri hangi ayda, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ne zaman? Cumhurbaşkanlığı seçim tarihi vatandaşın gündeminde yer almaya devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa gereği 18 Haziran 2023 olarak belirlenen genel seçim tarihi için 'Mayıs ayı içerisinde bu işi bitirelim' ifadelerini kullanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamada seçim tarihine ilişkin mesajlar verdi. 2023 seçimleri hangi ayda, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ne zaman? İşte erken seçim tarihi detayları…
18.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye'nin bütün güvenlik maliyeti, Batı'nın kontrollü hataları sebebiyledir
Bakan Soylu: Türkiye'nin bütün güvenlik maliyeti, Batı'nın kontrollü hataları sebebiyledir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Sahil Güvenlik Değerlendirme Toplantısı'nı Avrupa ve ABD üzerinden okuduklarını belirterek, "Çünkü, trafik kazaları ve asayiş olayları hariç Türkiye'nin neredeyse bütün güvenlik maliyeti, bu ülkelerin küresel olarak yaptıkları kontrollü hatalar sebebiyledir" dedi.
12.01.2023 Gündem
Savunma Sanayii Başkanı Demir: Stratejik hiçbir ürün ve teknolojide dışa bağımlılığı kabul etmiyoruz
Savunma Sanayii Başkanı Demir: Stratejik hiçbir ürün ve teknolojide dışa bağımlılığı kabul etmiyoruz Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, gazetecilerle bir araya geldiği 'Teknopark İstanbul'da, 2022 yılı savunma sanayii icraat ve verilerini açıklayarak, 2023 yılı hedefleri hakkında bilgi verdi. Demir, “Bugün bize vermek için yalvarsalar dahi, kritik ve stratejik hiçbir ürün ve teknolojide dışa bağımlılığı kabul etmiyoruz" dedi.
8.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekât mesajı: Hepsinin kökünü kazıyacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekât mesajı: Hepsinin kökünü kazıyacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin Yusufeli Barajı ve HES, Yeni Bağlantı Yolları ve Tünelleri, Yeni Yerleşim Bölgesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yusufeli Barajı'nın enerji üretim kapasitesinin 2,5 milyon konutun ya da 750 bin Togg otomobilinin enerji ihtiyacını karşılayacak düzeyde olduğunu belirterek, "Türkiye'nin en çetin coğrafyasında baraj, santral, yeni yerleşim ve yollarıyla birlikte 34 milyar liralık maliyetle Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir eseri milli bütçeden karşılayarak Artvinimize kazandırdık" dedi. Erdoğan kara harekatı mesajı da vererek 'En kısa sürede tankımızla hepsinin kökünü kazıyacağız' ifadelerini kullandı.
22.11.2022 Siyaset
Yeni sosyal destek programı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak' diyerek açıkladı
Yeni sosyal destek programı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak' diyerek açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gelir seviyesi belli bir rakamın altında kalan vatandaşlarımıza koruyucu önleyici tarzda destek olacak yeni programlar geliştirdik. Türkiye Aile desteği... Bu kapsamda 2,5 milyon insanımıza 3.2 milyar lira yarın hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacaktır. Elektrik desteğinden yararlanan 3 milyon hanenin 666 milyon lira tutarındaki ödemesi bu hafta içinde yapılacak. Doğalgaz yardımının 2022 kış dönemi ilk ödemesi de bu hafta gerçekleştirilecektir." dedi.
7.11.2022 Siyaset
Savunma Sanayii Başkanı Demir açıkladı!  'Marlin' ilk kez CNN TÜRK'te görücüye çıktı
Savunma Sanayii Başkanı Demir açıkladı! 'Marlin' ilk kez CNN TÜRK'te görücüye çıktı Savunma Sanayii Başkanı (SSB) Prof. Dr. İsmail Demir, CNN TÜRK canlı yayınında savunma sistemleri ve projelerle ilgili son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Demir, "Savunma sanayiinde dünyanın sayılı ülkeleri arasındayız. Milli muharip uçak devreye girdiğinde havacılık alanında da dünyada ilk 5'e gireceğiz" dedi. Türkiye'nin insansız suüstü aracı 'Marlin' ilk kez CNN TÜRK'te görücüye çıktı.
24.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da önemli açıklamalar: Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da önemli açıklamalar: Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Hangi tuzakları kurarsanız kurun TEKNOFEST gençliğinin uyanışını engelleyemeyecek, gelecek asrın Türkiye yüzyılı olmasının önüne geçemeyeceksiniz. Samsun'dan fitne tüccarlarına açıkça söylüyorum. Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız. Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız. Sinsi emellerinize ulaşamayacaksınız" dedi.
3.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'dan ilan etti: 2023 yılında seçimi kazanmakta kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'dan ilan etti: 2023 yılında seçimi kazanmakta kararlıyız Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "2023 yılında seçimi kazanmakta kararlıyız" dedi.
2.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti teşkilatlarına talimat: Bunu yaparsak seçimden önce seçimi kazanırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti teşkilatlarına talimat: Bunu yaparsak seçimden önce seçimi kazanırız Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Seçim öncesi seçimi kazanacağız. Her üyemiz bir üye daha ilave ederse işte seçimden önce seçimi kazandık demektir" dedi.
16.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Erdoğan mesajında, "İçimizdeki direniş ruhunun yeniden canlandığı bir tarihtir" ifadelerini kullandı.
19.05.2022 Siyaset
Aile destek ve konut finansmanı paketi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe duyurdu
Aile destek ve konut finansmanı paketi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. Suriyeli sığınmacıların geri dönüşünden, enflasyona kadar birçok iç ve dış gelişme ele alındı. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan kararları açıkladı.
9.05.2022 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu! MEB'den flaş karar, ilk kez....
Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu! MEB'den flaş karar, ilk kez.... MEB harekete geçti. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından önemli bir adım atıldı. Bir ilk gerçekleştirildi. Bakan Özer yaptığı açıklamada konun detaylarını duyurdu. Özer, "Nice Aziz Sancarlar yetiştirmek için son 20 yılda devasa bir eğitim seferberliğine tanıklık ettik. Bugün heyecan duyduğum anlardan birine şahitlik ediyoruz. Bakanlığım döneminde en keyif aldığım karar bu kampüse Aziz Sancar adını vermekti. Aslında bu kampüs mesleki teknik Anadolu lisesi olarak kurgulanmıştı. Burayı gezmeye geldiğim zaman 'Burası Aziz Sancar hocamıza yakışır.' dedim. MEB'de ilk defa bir uygulama otelinin pansiyonu olan, özellikle kız çocuklarına pozitif ayrımcılık yapılan bir kampüs yapıldı. MEB olarak nice Aziz Sancarlar yetiştirmek için tüm hükûmetler yatırımlar yaptılar ancak son 20 yıl devasa eğitim seferberliğine tanıklık ettik." diye konuştu.
17.02.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kaçacak delik bile bulamadılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kaçacak delik bile bulamadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGİK Genel Kurul toplantısında açıklamalar bulundu... Erdoğan Kış Kartalı Harekatı ile ilgili olarak,"Dün gece 3 ayrı noktada hedefleri bombaladık, kendilerine kaçacak delik bile bulamadılar." dedi.
2.02.2022 Siyaset
Bahçeli'den yeni yıl mesajı: 'Hoşgörü siyasetimize daha çok sirayet etmeli'
Bahçeli'den yeni yıl mesajı: 'Hoşgörü siyasetimize daha çok sirayet etmeli' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "2022 yılında zilletin yeni oyunları dış destekle ortaya çıkacak olsa da, Türk milleti bu oyuna düşmeyecek, milli birlik ve diriliş ruhu ayağa kalkarak ülkesine, bayrağına, bağımsızlığına, vatanına sahip çıkacaktır. Geleceğin süper gücü Türkiye Cumhuriyeti'dir" dedi.
31.12.2021 Siyaset
Dolara karşı TL hamlesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu...
Dolara karşı TL hamlesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu... Emekli zammı, memur zammı ve 3600 ek gösterge ile ilgili flaş gelişme! Milyonların beklediği kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döviz, emekli zammı, memur zammı ve 3600 ek gösterge ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Tasarruflar değerlendirirken kurdaki yükselişten kaynaklanan kaygılarını gidermek isteyen vatandaşlarımıza yeni bir finansal alternatif sunuyoruz. Bundan sonra hiçbir vatandaşımızın 'kur daha yüksek olacak' diye mevduatını Türk lirasından dövize geçirmesine ihtiyaç kalmayacak. Döviz kurundaki dalgalanma sebebiyle fiyat vermekte zorlanan ihracatçı firmalarımıza doğrudan Merkez Bankası aracılığıyla ileri vadeli kur rakamı verilecek. Dolardaki artış TL mevduatlarına yansıtılacak. Kur getirisi mevduat kazancının altında kalırsa aradaki fark doğrudan vatandaşımıza ödenecek." ifadelerini kullandı.
20.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki seçimlerin kilidi ilk defa oy kullanacak 6 milyon gencimiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki seçimlerin kilidi ilk defa oy kullanacak 6 milyon gencimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'nde Yerel Yönetimler Gençlik Festivali'nde konuştu. Erdoğan, "2023 seçimlerinde 6 milyondan fazla gencimiz ilk defa oy kullanacak. Önümüzdeki seçimlerin kilidi şu veya bu parti değil gençlerimizdir." dedi.
16.11.2021 Siyaset
Bakan Yardımcısı Alpaslan: 3 ayda 12 milyar dolar turizm geliri elde edildi
Bakan Yardımcısı Alpaslan: 3 ayda 12 milyar dolar turizm geliri elde edildi Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, 2021 yılının son 3 ayında ülkede alınan tedbirler ve yapılan tanıtımlarla turizmde iyi bir ivme yakaladıklarını, bu sayede son 3 ayda 12 milyar dolar turizm geliri elde edildiğini söyledi.
31.10.2021 Ekonomi
YÖK Başkanı Özvar: Bilimsel üretkenlik büyük önem taşıyor
YÖK Başkanı Özvar: Bilimsel üretkenlik büyük önem taşıyor Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "2023 hedeflerimiz çerçevesinde bilimsel üretkenlik önem taşıyor. Bilimsel araştırmaların ve teknolojinin yarışa döndüğü günümüz dünyasında ayakta kalmanın yegane yolu, daha çok çalışmak ve üretmektir" dedi.
18.10.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Hepsinin altında ezildiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Hepsinin altında ezildiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de AK Parti Genişletilmiş İl Danışma toplantısında konuştu. Erdoğan, "Muhalefetin nasıl bir Türkiye hayali kurduğunu hepimiz gördük. Seçim öncesinde bol keseden dağıttıkları ne kadar vaat varsa hepsinin altında ezildiler. Seçim meydanlarında millete verdikleri sözlerin hiçbirini hayata geçiremediler." dedi.
17.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'artık işe yaramıyor' dedi ve duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'artık işe yaramıyor' dedi ve duyurdu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen "6. Anadolu Medya Ödülleri" programında konuştu. Erdoğan, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiş gibi önemi ve anlamı ileride çok daha iyi anlaşılacak olan tarihi bir yönetim reformunu hayata geçirdiklerini ifade ederek, 'demokrasinin, hukuk devletinin, özgürlüklerin kurallarını kendi çıkarları doğrultusunda eğip bükenlerin, buram buram riyakarlık kokan sözleri ve tavırları artık işe yaramıyor' dedi.
15.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş yüz yüze eğitim açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş yüz yüze eğitim açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanlığında kurduğumuz dijital altyapı ile okullarımızdaki süreçleri, hastalığın seyrini yakından izliyoruz, izleyeceğiz. Yüz yüze eğitimi devam ettirmekte kararlıyız." dedi.
6.09.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

2023 Hedefleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2023 hedefleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.