2 Yaralı

2 Yaralı

Son dakika 2 yaralı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2 yaralı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2 yaralı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2 Yaralı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2 yaralı gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.354 2 yaralı haberi bulunmuştur. Tüm 2 yaralı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da otomobil dükkana girdi: 2 yaralı
Adana'da otomobil dükkana girdi: 2 yaralı Adana’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil dükkana girdi. Kazada 2 kişi yaralandı.
1.05.2024 Adana
Kozan'da kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Kozan'da kaza: 1 ölü, 2 yaralı Adana'nın Kozan ilçesinde meydana trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.
30.04.2024 Yerel Haberler
Tersanede iş kazası: Başmühendis öldü, müdür ağır yaralı!
Tersanede iş kazası: Başmühendis öldü, müdür ağır yaralı! Yalova’nın Altınova ilçesinde bulunan Hatsan Tersanesi’nde yaşanan iş kazasında müdür ağır yaralanırken, tersanenin gemi başmühendisi Özkan Kara ise hayatını kaybetti.
21.04.2024 Gündem
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü kaldırıma çıkarak 2 kişiye çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
Makas atan araç yol kenarındaki dampere çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Makas atan araç yol kenarındaki dampere çarptı: 1 ölü, 2 yaralı Sultangazi’de trafikte makas atarak ilerleyen araç, yol kenarına bırakılan dampere çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.
18.01.2024 Gündem
Diyarbakır’da husumetlilerin silahlı kavgası: 1 ölü, 2 yaralı
Diyarbakır’da husumetlilerin silahlı kavgası: 1 ölü, 2 yaralı Diyarbakır’da husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kadın yaralandı. Bu sırada caddede bulunan polislerin kavgaya müdahalesi güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli, kullandığı tabancayla birlikte yakalandı.
15.01.2024 Gündem
Bariyere çarpan otomobil parçalandı: 2 ölü, 2 yaralı
Bariyere çarpan otomobil parçalandı: 2 ölü, 2 yaralı Trabzon’un Sürmene ilçesinde geziye çıkan arkadaş grubunun içinde bulunduğu otomobil, bariyere çarptı. Kazada, parçalara ayrılan otomobildeki Serhat Yılmaz (30) ve Emirhan Bodur (28) hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
9.01.2024 Gündem
Sakarya’da yılın ilk günü feci kaza
Sakarya’da yılın ilk günü feci kaza Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yeni yılın ilk gününde alkollü olduğu öğrenilen sürücünün kontrolünden çıkan otomobil kaldırımdaki kadına çarptı. 43 yaşındaki Serpil Sezer, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
1.01.2024 Gündem
Laf atma kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı
Laf atma kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde iki grup arasında 'laf atma' nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak öldürülürken, 2 kişi de yaralandı.
1.01.2024 Gündem
Sürücünün fren yerine gaza bastığı otomobil, markete girdi; 2 yaralı
Sürücünün fren yerine gaza bastığı otomobil, markete girdi; 2 yaralı Ankara'da sürücüsünün fren yerine gaza bastığı otomobilin markete girmesi sonucu 2 kişi, yaralandı.
26.12.2023 Gündem
Maltepe'de hafif ticari araç bariyerlere çarptı: 2 yaralı
Maltepe'de hafif ticari araç bariyerlere çarptı: 2 yaralı Maltepe'de, D-100 Karayolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç, bariyerlere çarptı. Kazada sürücü ve yolcu koltuğunda oturan kişi yaralandı.
21.12.2023 Gündem
Otomobil, aydınlatma direğine çarptı; 1'i ağır 2 yaralı
Otomobil, aydınlatma direğine çarptı; 1'i ağır 2 yaralı Mersin'de hafif ticari aracın çarpıp, savurduğu otomobil, aydınlatma direğine çarptı. Kazada 1'i ağır 2 kişi, yaralandı.
21.12.2023 Gündem
Ekipleri şoke eden olay! Evden 45 ton çöp çıktı
Ekipleri şoke eden olay! Evden 45 ton çöp çıktı Eskişehir'de koku şikayeti üzere adrese giden belediye ekipleri, bir anne ile oğlunun evlerinde biriktirdiği 45 ton çöpü kamyonlarla alıp, temizlik yaptı.
7.12.2023 Gündem
Kırklareli'de otomobil ile minibüs çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Kırklareli'de otomobil ile minibüs çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı Kırklareli'de otomobille çarpışan minibüsün sürücüsü Sebahattin Demircan öldü, 2 kişi yaralandı.
7.12.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem
Siirt'te maden ocağında göçük: 3 ölü, 2 yaralı
Siirt'te maden ocağında göçük: 3 ölü, 2 yaralı Siirt'te maden ocağında meydana gelen göçükte 3 işçi öldü, 2 işçi yaralandı.
23.11.2023 Gündem
Aynı evdeki yabancı uyruklular arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Aynı evdeki yabancı uyruklular arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı Bursa'da aynı evde kalan Suriyeliler arasında çıkan kavgada İbrahim Halil Barho (23) bıçaklanarak öldürüldü, 2 kişi de yaralandı. Kaçan 5 şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.
21.11.2023 Gündem
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
Yolcu minibüsü kamyonetle çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Yolcu minibüsü kamyonetle çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Karabük'te kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen şehir içi yolcu minibüsü kavşakta kamyonet ile çarpıştı. Kazada 11 kişi yaralanarak, kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
10.10.2023 Yaşam
Diyarbakır’da kontrolden hafif ticari araç takla attı: 3 ölü, 2 yaralı
Diyarbakır’da kontrolden hafif ticari araç takla attı: 3 ölü, 2 yaralı Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde hafif ticari aracın takla atması sonucu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
5.10.2023 Yaşam
Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girmişlerdi! Mahkemeden dikkat çeken karar!
Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girmişlerdi! Mahkemeden dikkat çeken karar! Bebek sahilinde, halka açık alanda Carmen Maria T. ile cinsel ilişkiye giren ve görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından tutuklanan Özgür Kavi hakkında karar verildi. Hakkında yakalama kararı bulunan Carmen Maria T.’nin ise yakalanması halinde akıl hastanesine yatırılmasına hükmetti.
22.09.2023 Yaşam
Türkiye'nin yedi renkli gölünde su seviyesi kritik seviyede! Yarı yarıya azaldı
Türkiye'nin yedi renkli gölünde su seviyesi kritik seviyede! Yarı yarıya azaldı Günün değişik zamanlarında farklı renkler alan, etrafı elma ve şeftali bahçeleriyle çevrili, berrak plajlarıyla ünlü, Türkiye’nin dördüncü büyük doğa harikası Eğirdir Gölü'ndeki su seviyesi kritik seviyelere yaklaşıyor. Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji bölümü öğretim üyesi aynı zamanda Su Enstitüsü müdürlüğünü yürüten Doç. Dr. Şehnaz Şener, 1969 yılı Haziran ayından itibaren bugüne kadar göl hacminin yarı yarıya azaldığını belirterek “Göl yüzey alanının ise 55 kilometre kare daha küçüldüğünü söyleyebiliriz” dedi.
22.09.2023 Yaşam
Fotoğrafçıda iğrenç olay! 'Ya çocuklarım da orada olsaydı'
Fotoğrafçıda iğrenç olay! 'Ya çocuklarım da orada olsaydı' Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi Ö.Ö. (41), vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.’nin, stüdyoda eşofmanını indirip cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddia edip, şikayetçi oldu. Gözaltına alınan M.D., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Ö.Ö., “ Işık ayarlarını yaptıktan sonra kafamı çevirdiğimde adam, eşofman altını dizine kadar indirmiş, cinsel organını gösterdi. Stüdyodan çıktım. Kapıya doğru ilerledim. Benim çığlık attığım an çok hızlı bir şekilde kapıyı açıp, çok hızlı bir şekilde koştu. Tek korktuğum benim çocuklarım buraya gelip duruyor. Ya benim çocuklarım da burada olsaydı” dedi.
22.09.2023 Yaşam
Tarla ve mera kavgalarını sonlandıracak uygulama devreye giriyor! Yatırım için büyük avantaj
Tarla ve mera kavgalarını sonlandıracak uygulama devreye giriyor! Yatırım için büyük avantaj İçişleri Bakanlığı'nın mülki idari sınırların netleşmesi, dijital veri tabanının oluşturulması amacıyla 2018 yılında başlattığı Mülki İdari Sınırların Güncellenmesi ve Sayısallaştırılması Projesi (MİDAS), pilot bölge seçilen Trakya'da tamamlandı.
22.09.2023 Ekonomi
Kan donduran kaza! Otomobil, cipe çarptı; 2 ölü, 2 yaralı
Kan donduran kaza! Otomobil, cipe çarptı; 2 ölü, 2 yaralı Muğla'nın Menteşe ilçesinde, otomobilin karşı şeride geçip, cipe çarptığı kazada 2 kişi öldü, 1'i çocuk, 2 kişi yaralandı.
22.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

2 Yaralı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2 yaralı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.