16 Yaş

16 Yaş

Son dakika 16 yaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 16 yaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 16 yaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

16 Yaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 16 yaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.099 16 yaş haberi bulunmuştur. Tüm 16 yaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı...
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı... Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili son dakika tarih açıklaması geldi. Ehliyet ve kimlik kartlarının zorunlu olarak değişeceğine ve son tarihin de 31 Aralık 2023 olduğuna dair yalan paylaşım ve haberlere ilişkin olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi açıklama yaptı. Kimlikler için herhangi bir yenileme tarihi olmadığını belirten Merkez, ehliyetler için ise tarihi açıkladı. Öte yandan kimlik, ehliyet, pasaport, vergi, harç, MTV'de yeni yıl ile birlikte fiyatlar değişiyor. Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Vergi ceza ve harçlara gelecek zam oranını belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Yeni yılda MTV, araç muayene ücreti, emlak vergisi, trafik cezaları, pasaport harçları gibi çeşitli vergi, ceza ve harçlar bu oranda artacak.
21.12.2023 Gündem
Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil evlendi!
Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil evlendi! Burcu Esmersoy, uçakta tanıştığı kendisinden 16 yaş küçük Nazım Akmandil ile dünya evine girdi. Esmersoy ve Akmandil çifti İstanbul ve Bodrum olmak üzere iki düğün daha yapacaklarını duyurdu.
3.09.2023 Magazin
Işıl Reçber, 14 Mayıs seçimleri için oyunu kullandı
Işıl Reçber, 14 Mayıs seçimleri için oyunu kullandı Türk futbolunun efsane kalecilerinden Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, Türkiye'de 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu İngiltere'de kullandı. Reçber, "Vatanıma, milletime, bizlere hayırlı uğurlu olsun" açıklamasını yaptı.
2.05.2023 Magazin
Sürpriz imza! Rüştü Reçber'in oğlu Queens Park Rangers'da
Sürpriz imza! Rüştü Reçber'in oğlu Queens Park Rangers'da Eski milli kaleci Rüştü Reçber'in oğlu Burak Reçber, İngiltere kulüplerinden Queens Park Rangers'ın 16 yaş takımı ile tam burslu olarak 2 yıllık sözleşme imzaladı.
24.04.2023 Şampiy10
Berker Güven'den aşk paylaşımı geldi!
Berker Güven'den aşk paylaşımı geldi! Üç Kız Kardeş dizisinde Somer karakterine hayat veren Berker Güven, kendisinden 16 yaş büyük oyuncu sevgilisi Nihal Yalçın'ın doğum gününü kutladı. Sosyal medya hesabından sevgilisiyle pozunu paylaşan Güven adeta aşkını haykırdı.
30.03.2023 Magazin
İğrenç olay 12 yaşındaki kız çocuğu ağlayınca ortaya çıktı! Toplam 4 mağdur var
İğrenç olay 12 yaşındaki kız çocuğu ağlayınca ortaya çıktı! Toplam 4 mağdur var Çatalca’da bir Aile Sağlığı Merkezi’nde yaşanan olay mide bulandırdı. İddiaya göre dört kız çocuğunun muayene ettiği bir doktor iğrenç bir olaya imza attı.
9.12.2022 Yaşam
Minikler için Beşiktaş JK Voleybol ve Jimnastik Okulu Şişli’de açıldı
Minikler için Beşiktaş JK Voleybol ve Jimnastik Okulu Şişli’de açıldı Beşiktaş spor kulübü bünyesinde yeni bir spor okulu daha faaliyete geçti. İstanbul Şişli’de açılan okul, genç ve yetenekli sporculara kapılarını açtı.
6.12.2022 Eğitim
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor turizminin başkenti olarak gösterilen Antalya’da farklı branşlarda düzenlenen uluslararası spor organizasyonlarını yerinde takip etti. Bakan Kasapoğlu, Ironman Triatlonu’nun startını verip dereceye girenlere ödüllerini takdim ederken, 2022 Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası'nın açılış programına ve Uluslararası Tenis Turnuvası Ödül Töreni'ne katıldı. Bedensel Engelliler Tenis Milli Takımı Kampını da ziyaret eden Bakan Kasapoğlu ayrıca, Antalyaspor-Fatih Karagümrük maçını tribünden izledi.
6.11.2022 Gündem
Yeni virüsün adı ne? Yeni vürüsün belirtileri ne? Yeni virüs coronavirüsle bağlantılı mı? Adeno-ilişkili virüs 2 (AAV2) ne demek?
Yeni virüsün adı ne? Yeni vürüsün belirtileri ne? Yeni virüs coronavirüsle bağlantılı mı? Adeno-ilişkili virüs 2 (AAV2) ne demek? Gizemli hepatit vakalarına adeno-ilişkili virüsün neden olduğu ortaya çıktı. İngiliz bilim insanları, incelenen gizemli hepatit vakalarının yüzde 96'sında yeni bir virüsün bulunduğunu açıkladı. Peki, Yeni virüsün adı ne? Yeni vürüsün belirtileri ne? Adeno-ilişkili virüs ne demek? İşte Adeno-ilişkili virüs belirtileri…
26.07.2022 Sağlık
Sezen Aksu'nun oğlu Mithancan Özer ile aşk yaşayan Alina Boz'dan evlilik açıklaması: Haberiniz olur!
Sezen Aksu'nun oğlu Mithancan Özer ile aşk yaşayan Alina Boz'dan evlilik açıklaması: Haberiniz olur! Kendisinden 16 yaş büyük Sezen Aksu'nun oğlu Mithancan Özer ile uzun süredir aşk yaşayan Alina Boz, önceki gün Bomontiada’da bir mekanda objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu evlilik ile ilgili açıklamasıyla dikkat çekti.
27.05.2022 Magazin
Gizemli virüs kabusu! Avrupa panikte, ölü sayısı artıyor
Gizemli virüs kabusu! Avrupa panikte, ölü sayısı artıyor Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), şu ana kadar 16 ülkede görülen nedeni belirsiz hepatit virüsünün belirtileriyle ilgili uyarılarını yinelerken, Endonezya’da 3 çocuğun nisan ayında açıklanamayan karaciğer sorunu yüzünden öldüğü açıklandı.
2.05.2022 Dünya
Naz Elmas ve Erol Özmandıracı boşanıyor!  Ayrılık kararı alıp tatile gitti...
Naz Elmas ve Erol Özmandıracı boşanıyor! Ayrılık kararı alıp tatile gitti... Naz Elmas kendisinden 16 yaş büyük iş insanı Erol Özmandıracı ile evliliğinde sorunlar yaşıyor. Boşanma kararı alan çift evleri de ayırdı. Erol Özmandıracı, Naz Elmas ile boşanma kararı kesinleşince Miami’ye tatile gitti.
3.04.2022 Magazin
Trabzonspor, Ukraynalı sporculara kucak açtı! Kulüpler Birliği'nden anlamlı organizasyon
Trabzonspor, Ukraynalı sporculara kucak açtı! Kulüpler Birliği'nden anlamlı organizasyon Ukraynalı savaş mağduru 10-16 yaş grubu 131 altyapı sporcusu akşam saatlerinde Trabzon’a geldi.
31.03.2022 Trabzonspor
Jokey nedir, kime denir? Jokey olma şartları nelerdir, ne iş yapar?
Jokey nedir, kime denir? Jokey olma şartları nelerdir, ne iş yapar? Jokey kelimesi karşımıza çıktığı zaman anlamı hakkında bilgi edinmek istenilen kelimelerden birisi olarak ifade edilebilir. Özellikle at yarışları ile ilgili olan kişilerin jokey kelimesi ile sıklıkla karşılaştığını söylemek de mümkündür. Jokey kelimesi, at yarışında yarış atlarına binen kişi olarak bilinmektedir. Jokey olmak için ise aranılan bir takım şartların bulunduğu bilinmektedir. Jokey kelimesinin İngilizce kökenli bir kelime olduğunu söylemek de mümkündür. 
7.02.2022 Çalışma Hayatı
Ebeveynler çocuklarının internette yaşadığı sorunlardan habersiz
Ebeveynler çocuklarının internette yaşadığı sorunlardan habersiz Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun “Türkiye'deki Çocukların ve Ebeveynlerin Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanım Deneyim ve Alışkanlıkları" ile ilgili yaptığı araştırmanın sonuçları açıklandı. Çalışmada, ebeveynlerin, çocuklarının internette yaşadığı sorunlardan habersiz olduğu bilgisine yer verildi.
4.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Vizeye gerek yok, pasaport yetiyor! Bir ülke daha Türkiye'yi listeye aldı! İşte vize istemeyen ülkeler...
Vizeye gerek yok, pasaport yetiyor! Bir ülke daha Türkiye'yi listeye aldı! İşte vize istemeyen ülkeler... Türk vatandaşların vizesiz seyahat edebileceği ülkelere bir yenisi daha eklendi. Bazı ülkeler Türk vatandaşlardan 30 ile 90 gün arası turistik gezi için vize istemiyor, yani bu da sadece pasaport ile seyahat anlamında geliyor. Seyahat meraklısı vatandaşlar için güzel bir haber daha geldi. Büyükelçilik sosyal medya hesabından duyurdu. Açıklamada, Türkiye'den 16 yaş altı ve 55 yaş üstü vatandaşların Libya'ya vizesiz gidebileceğini ifade edildi. Peki vize olmadan Türkiye Pasaportu ile hangi ülkelere gidilebilir? Vize istemeyen ülkeler hangileri? İşte Türkiye'den vize istemeyen ülkeler ve vizesiz kalabileceğiniz gün sayıları...
1.02.2022 Dünya
Erken emekli olabilmek için cinsiyet değiştirip kadın oldu
Erken emekli olabilmek için cinsiyet değiştirip kadın oldu İsviçre’de bir adam, 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe giren cinsiyet değiştirme yasasındaki boşluktan faydalanarak, erken emekli olmak için cinsiyet değiştirdi. Kağıt üzerinde cinsiyetini değiştirerek kadın olan adam, bir yıl erken emekliliğe hak kazanmış oldu.
1.02.2022 Dünya
MTV için son gün! Arabası olan herkesi kapsıyor! Ücret tarifesi belli oldu! 1576 lira...
MTV için son gün! Arabası olan herkesi kapsıyor! Ücret tarifesi belli oldu! 1576 lira... 2022 yılı motorlu taşıtlar vergisi (MTV) ilk taksiti için son ödeme tarihi geldi çattı. Araç sahipleri için ödeme süresi bugün sona eriyor. 2022 yılına ait MTV'nin birinci taksit ödeme dönemi 1 Ocak'ta başlamıştı. Uygulanan MTV, ocak ve temmuz olmak üzere eşit 2 taksitte ödeniyor. Araç sahiplerinin ilk taksit ödemelerinin süresi 31 Ocak Pazartesi günü sona eriyor. MTV ödemeleri, İnteraktif Vergi Dairesi'nden veya mobil uygulamasından 02.00-23.45 saatlerinde, anlaşmalı bankaların banka veya kredi kartı, banka hesabından havale yöntemi, yabancı ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartların yanı sıra vergi tahsiline yetkili bankaların vergi dairesi vezneleri aracılığıyla ve PTT şubeleri vasıtasıyla da yapılabiliyor.
31.01.2022 Ekonomi
MTV son ödeme tarihi ne zaman? MTV borç ödeme nasıl ve nereden yapılır?
MTV son ödeme tarihi ne zaman? MTV borç ödeme nasıl ve nereden yapılır? Araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor! MTV ilk taksit ödemeleri için verilen süre doluyor. Yılda 2 kez Ocak ve Temmuz aylarında ödenen MTV ödemeleri için yarın son günler. Yeni yılla birlikte yapılan düzenlemeyle en düşük MTV tutarı 109 liradan 136,25 liraya, en yüksek MTV tutarı ise 50 bin 107 liradan 62 bin 634 liraya çıkmıştı. Peki, MTV son ödeme tarihi ne zaman? MTV borç ödeme nasıl ve nereden yapılır? İşte MTV son ödeme tarihi ve ödeme ekranı!
30.01.2022 Ekonomi
Arabası olan milyonları kapsıyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı! Yarın son gün
Arabası olan milyonları kapsıyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı! Yarın son gün Arabası olan milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) bu yıla ilişkin ilk taksit ile olumsuz hava koşullarından dolayı ertelenen KDV, damga vergisi, muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinin verilme ve ödeme süreleri yarın sona erecek. Cumhurbaşkanı Kararı gereği, MTV tutarları yüzde 36,20'lik yeniden değerleme oranı yerine, yüzde 25 olarak tespit edilmişti. Buna göre, 1-3 yaş otomobillerin 2022 yılındaki MTV'si, motor silindir hacmi 1300 santimetreküp ve aşağısında olanlar için taşıt değerlerine göre 1313 lira ile 1576 lira arasında değişiyor. Aynı yaşta, motor silindir hacmi 1301-1600 santimetreküp otomobillerin vergisi de 2 bin 287 lira ile 2 bin 746 lira arasında olacak. 4001 santimetreküp üzerinde motor silindir hacmine sahip otomobillerin vergisi ise 57 bin 415 lira ile 62 bin 633 lira arasında olacak. Motosikletlerde ise 1-3 yaş aralığındakilerin MTV'si silindir hacmine göre 245 lira ile 3 bin 168 lira arasında değişirken yıllık vergi tutarı 1-6 yaş minibüslerde 1570 lirayı, aynı yaştaki 25 kişiye kadar otobüslerde 3 bin 965 lirayı, azami ağırlığı 1500 kilograma kadar olan kamyonet, kamyon ve benzeri araçlarda 1408 lirayı buluyor. MTV'de ödemeler, Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi ya da İnteraktif Vergi Dairesi üzerinden yapılabiliyor. Ayrıca, anlaşmalı bankalar ve PTT şubelerinden de ödeme gerçekleştirilebiliyor.
30.01.2022 Ekonomi
MTV ödeme tarihleri 2022! İlk taksitin son ödeme günü ne zaman, MTV geç ödeme cezası ne kadar, ödeme nasıl yapılır?
MTV ödeme tarihleri 2022! İlk taksitin son ödeme günü ne zaman, MTV geç ödeme cezası ne kadar, ödeme nasıl yapılır? MTV ödeme tarihleri ve son ödeme gününün ne zaman olacağı sorgulanıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre en düşük MTV tutarı 109 liradan 136,25 liraya; en yüksek MTV tutarı ise 50 bin 107 liradan 62 bin 633 liraya çıkmıştı. MTV, ocak ve temmuzda olmak üzere eşit 2 taksitte ödeniyor. Peki, MTV ödemesi ne zaman? İşte MTV ödeme son gün tarihi…
27.01.2022 Ekonomi
Arabası olanları ilgilendiren gelişme! Son tarih belli oldu, tek tek açıklandı! Ödemeyene cezası var
Arabası olanları ilgilendiren gelişme! Son tarih belli oldu, tek tek açıklandı! Ödemeyene cezası var Arabası olan herkesi ilgilendiren gelişme! Fiyatlar değişti, ödemeler için son gün yaklaşıyor. Bakanlık duyurdu cezası var. Resmi Gazete'de yayımlandı, yüzde 25 olarak uygulanacak. Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde en düşük ve en yüksek ödeme oranları belli oldu. MTV’de en düşük tutar 109 liradan 136,25 liraya, en yüksek tutar ise 50 bin 107 liradan 62 bin 634 liraya çıktı. Ödemeler, internet bankacılığı, mobil bankacılık, PTT ve vergi dairelerinden yapılabiliyor. Peki 2022 yılında hangi araç sahibi ne kadar MTV ödeyecek? MTV ödemesi nasıl yapılır? MTV taksit ödeme tarihleri ne zaman? Tek tek açıklandı...
26.01.2022 Otomobil
MTV borç sorgulama! MTV ödeme nereden yapılır? Kim, ne kadar ödeyecek? MTV taksit ödeme tarihleri!
MTV borç sorgulama! MTV ödeme nereden yapılır? Kim, ne kadar ödeyecek? MTV taksit ödeme tarihleri! Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde (MTV) ilk taksit için son günlere girildi! Yılda iki kere ödenmesi gereken MTV'de ilk taksit ocak ayında ödeniyor. Yeni yılla birlikte MTV tutarları yükseltilmişti. Araç sahipleri MTV ödeme tarihlerini araştırıyor. Peki, MTV ödeme nereden yapılır? MTV son ödeme tarihi ne zaman? MTV borç sorgulama nasıl yapılır? İşte MTV taksit ödeme tarihleri!
21.01.2022 Ekonomi
Fransa’da protestolara neden olan 'aşı kartı' yasası kabul edildi
Fransa’da protestolara neden olan 'aşı kartı' yasası kabul edildi Fransa’da protestolara neden olan Covid-19 sağlık kartının aşı kartına dönüştürülmesine ilişkin yasa tasarısı kabul edildi. Yasanın 20 Ocak’ta yürürlüğe girmesi planlanıyor.
16.01.2022 Dünya
2022 MTV fiyat listesi, MTV ne kadar oldu? Motor hacmi ve yaşa göre ödenecek 2022 MTV ücret listesi ve MTV hesaplama
2022 MTV fiyat listesi, MTV ne kadar oldu? Motor hacmi ve yaşa göre ödenecek 2022 MTV ücret listesi ve MTV hesaplama Motorlu Taşıtlar Vergisi yeniden değerlendirildi. Cumhurbaşkanı kararıyla MTV yüzde 36,2'den yüzde 25'e indirildi. Böylece yeni MTV oranları belli oldu. Açıklamanın ardından araç sahipleri MTV 2022 fiyat listesi sorgulamasına başladı. Peki, hangi araç ne kadar MTV ödeyecek? 2022 MTV ne kadar, yaş ve motor hacmine göre MTV fiyat listesi ne? İşte modele ve yaşa göre MTV 2022 hesaplama…
9.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

16 Yaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 16 yaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.