15 Temmuz Hain Darbe Girişimi

15 Temmuz Hain Darbe Girişimi

Son dakika 15 Temmuz hain darbe girişimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 15 Temmuz hain darbe girişimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

15 Temmuz Hain Darbe Girişimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 15 temmuz hain darbe girişimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 564 15 temmuz hain darbe girişimi haberi bulunmuştur. Tüm 15 temmuz hain darbe girişimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Orban’a Togg sonrası ikinci hediye
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Orban’a Togg sonrası ikinci hediye Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan Başbakanı Orban’a “Asırlık Gece” kitabının Macarca tercümesini hediye etti.
20.12.2023 Gündem
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısında Genelkurmay Başkanlığı’na 2. Ordu Komutanı Org. Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na Org. Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ise Org. Ziya Cemal Kadıoğlu getirildi.
4.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu işi ilk turda bitirelim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu işi ilk turda bitirelim Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Tekirdağ Çerkezköy Hayri Batur Caddesi'nde düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gelin bu işi ilk turda açık ara bitirelim" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı'nı da eleştirerek, "Bunların vaat ettiği bahar yalancı bahar. Ülkemizi tüm iddialarından mahrum ederek ülkemizi eski kavgalı krizli günlere döndürecekler. Karşımızdaki kumar masasının halini görüyorsunuz. Cumhuriyetle hesaplaşmak isteyenlerle beraberler. Güvenliğimiz terör örgütlerinin insafına bırakılıyor. Eserleri yıkma, milli değerlerimizi yabancılara peşkeş çekme sözü veriliyor. Kaç tane iseler bir araya gelmiş ülkenin ve milletin kaderi üzerine kumar oynuyorlar. 21 yıldır ülkemizde istikrar ve güven iklimi tesis etmek için verdiğimiz mücadelenin şahidi sizlersiniz. Hepsi ağız birliği yapmışlar, bahane üretiyorlar. Neden korkuyorlar? Neyi gizlemeye çalışıyorlar biz de merak ediyoruz." ifadelerini kullandı.
8.05.2023 Gündem
AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi'ne rekor katılım: 1 milyon 700 bin kişi
AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi'ne rekor katılım: 1 milyon 700 bin kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesi vatandaşlarla en büyük buluşmasını İstanbul'da gerçekleşti. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenen "Büyük İstanbul Mitingi"ne gelenler, alanı tıka basa doldurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinge katılanların sayısının 1 milyon 700 bin olduğunu açıkladı.
7.05.2023 Gündem
Cumhur İttifakı'ndan Atatürk Havalimanı'nda Büyük İstanbul Mitingi! Erdoğan halka seslenecek
Cumhur İttifakı'ndan Atatürk Havalimanı'nda Büyük İstanbul Mitingi! Erdoğan halka seslenecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesi vatandaşlarla en büyük buluşmasını İstanbul'da gerçekleştiriyor. Büyük İstanbul Mitingi için gelenlerin alana girişi sürüyor.
7.05.2023 Gündem
Destici: Asgari ücretin 8 bin TL'nin üzerinde bir rakam olduğunu tahmin ediyorum
Destici: Asgari ücretin 8 bin TL'nin üzerinde bir rakam olduğunu tahmin ediyorum BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, asgari ücrete ilişkin "Hem iş dünyamızı hem de işçi kardeşlerimizi düşünerek makul olan tespit ve tekliflerde bulunduk. Biz, yüzde 50 civarında bir teklifi önerdik. İnşallah yarın yüzde 50'lik bir artışla bu ilan edilecektir diye ümit ediyorum. 8 bin liranın üzerinde bir rakam olduğunu tahmin ediyorum" dedi.
21.12.2022 Ekonomi
FETÖ'den aranan eski emniyet müdürü Harun Özdeş kaçmaya çalışırken yakalandı
FETÖ'den aranan eski emniyet müdürü Harun Özdeş kaçmaya çalışırken yakalandı FETÖ üyesi suçlamasıyla yargılanan eski emniyet müdürü Harun Özdeş gemiye yüklenecek konteynerin altındaki gizli bölme içinde kaçmaya çalıştı ancak güvenlik görevlilerinin dikkati sayesinde yakalandı. Yakalanma anları ortaya çıkan Özdeş'in göçmen kaçakçısıyla 2 bin Euro karşılığında anlaştığı öğrenildi. Gizli bölmede 3 saat bekleyen Özdeş'in yakalandığı anlarda da direndiği belirtildi.
1.11.2022 Gündem
Ünlüler'in 15 Temmuz paylaşımları! "Toprak, uğrunda ölen varsa vatandır"
Ünlüler'in 15 Temmuz paylaşımları! "Toprak, uğrunda ölen varsa vatandır" 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden tam altı yıl geçti. Türkiye şehitlerini unutmadı. Ünlü isimler de 15 Temmuz 2016 gecesinin yıl dönümünde sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundular. İşte ünlülerin 15 Temmuz paylaşımları...
15.07.2022 Magazin
15 Temmuz mesajları ve sözleri! Bayraklı, resimli, kurumsal, kısa, anlamlı Twitter, Facebook ve Instagram için 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajları, sözleri!
15 Temmuz mesajları ve sözleri! Bayraklı, resimli, kurumsal, kısa, anlamlı Twitter, Facebook ve Instagram için 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajları, sözleri! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları ve sözleri için aramalar başladı. 2016 yılında Yurtta Sulh Konseyi adıyla örgütlenen darbeciler tarafından gerçekleşen 15 Temmuz darbesi, 249 Şehit verdi. Darbecileri lanetlemek, ölenleri anmak için biz de 15 Temmuz mesajları derledik. İşte Twitter, Facebook ve Instagram için resimli, bayraklı, kısa, kurumsal, duygu dolu anlamlı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajları, sözleri!...
15.07.2022 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ: Türk yargısı darbecilere biat etmemiştir
Adalet Bakanı Bozdağ: Türk yargısı darbecilere biat etmemiştir Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi savcılarımız, hakimlerimiz sabah kadar ayakta görevinin başında tarihi kararlara imza attılar. Türk yargısı darbecilere biat etmemiş ve meydan okumuştur" dedi. 
7.02.2022 Siyaset
TBMM'den Kazakistan bildirisi: Her türlü desteği vereceğiz
TBMM'den Kazakistan bildirisi: Her türlü desteği vereceğiz TBMM'de grubu bulunan siyasi partilerden ortak 'Kazakistan' açıklaması: Bağımsızlığının ilk gününden itibaren Kazakistan'ın yanında olan Türkiye, bundan sonra da Kazakistan'ın bölgenin geneli için de hayati önemdeki barış ve istikrarına her türlü desteği vermeyi sürdürecektir.
12.01.2022 Gündem
Ertuğrul Soysal kimdir? Yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan yardımcısı Ertuğrul Soysal kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
Ertuğrul Soysal kimdir? Yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan yardımcısı Ertuğrul Soysal kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcılıklarına Faruk Özçelik ve Ertuğrul Soysal atandı. Peki, Ertuğrul Soysal kimdir? Yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan yardımcısı Ertuğrul Soysal’ın hayatı…
11.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan videolu mesaj!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan videolu mesaj! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler anısına sosyal medya hesabından bir video yayımladı. Erdoğan "Bayrak inmez! Ezan dinmez!" ifadelerini kullandı.
15.07.2021 Siyaset
15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!
15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi! 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yılında milleti ve bayrağı için bir an bile düşünmeden göğsünü siper eden kahramanlar anılıyor. Hain darbe girişimi gecesinde tanklara karşı durarak canını feda eden 15 Temmuz şehitleri dualar ve törenlerle anılıyor. Türkiye'nin dört bir yanında şehitlikler ziyaret ediliyor ve hafızalardan silinmeyen darbe gecesi anlatılıyor. Pek çok kişi de 15 Temmuz gecesi şehit olan kahramanların isimlerini merak ediyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kim? İşte 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!
15.07.2021 Gündem
İş dünyasından 15 Temmuz mesajı
İş dünyasından 15 Temmuz mesajı İş dünyası hain darbe girişiminin 5. yıl dönümünde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Türk halkının demokrasiden yana tavır aldığını hatırlatan iş dünyası temsilcileri, üretime ve büyümeye aralıksız devam edildiğini vurguladı.
15.07.2021 Ekonomi
Fahrettin Altun: Milletimiz oyunun farkında
Fahrettin Altun: Milletimiz oyunun farkında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Bugün 1990'ların karanlık aktörlerinin itham ve iftiralarından medet umanlar geçmişte de FETÖ'den, PKK'dan medet ummuşlardı. Boşuna heveslenmesinler. Milletimiz bu oyunun farkındadır" dedi.
27.05.2021 Siyaset
Mehmet Biricik çıplak ayakla kaçmaya çalışırken yakalandı
Mehmet Biricik çıplak ayakla kaçmaya çalışırken yakalandı İstanbul'da polisin, MİT desteğiyle düzenlediği operasyonda FETÖ'nün gaybubet evlerinde saklananlara 'maaş' adı altında para dağıtan Mehmet Biricik çıplak ayakla kaçmaya çalışırken yakalandı. 55 bin lira ile yakalanan Biricik'in 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesi her ay askeri öğrencilerin maaşlarının yüzde 15'ini himmet olarak aldığı belirlendi. Öte yandan Türkiye'de yakalanan örgüt mensuplarının dava dosyaları ve aldıkları cezalar ile ilgili bilgi akışı sağladığı ortaya çıktı.
6.05.2021 Yaşam
Camide biber gazlı müdahale! Olayın ardından emekliliğini istedi
Camide biber gazlı müdahale! Olayın ardından emekliliğini istedi Gaziantep'te bir camide tam kısıtlamada toplanan gruba bir personelin biberli gazla müdahale etmesinin ardından Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek emekliliğini istedi.
5.05.2021 Gündem
MSB'den bildiriye sert tepki: Gereğinin yapılacağına inanıyoruz!
MSB'den bildiriye sert tepki: Gereğinin yapılacağına inanıyoruz! Milli Savunma Bakanlığı'ndan 103 emekli amiralin bildirisiyle ilgili olarak yapılan açıklamada "Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin moral ve motivasyonunu olumsuz etkilemekten ve düşmanlarımızı sevindirmekten başka bir işe yaramayacağı açıktır. Bağımsız Türk yargısının gereğini yapacağına inancımız tamdır." ifadelerine yer verildi.
4.04.2021 Gündem
Fahrettin Altun: FETÖ, Orta Asya'daki soydaşlarımız için de çok büyük tehdit
Fahrettin Altun: FETÖ, Orta Asya'daki soydaşlarımız için de çok büyük tehdit İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "FETÖ sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için değil, Orta Asya’daki soydaşlarımız için de çok büyük bir tehdit, çok büyük bir şer odağıdır. Bu nedenle Türki cumhuriyetlerde FETÖ hakkında farkındalık oluşturulmasını önemsiyoruz" dedi.
17.03.2021 Siyaset
Serdar Atasoy FETÖ soruşturmasından nasıl kurtuldu? 'Neriman'la takipsizlik almış
Serdar Atasoy FETÖ soruşturmasından nasıl kurtuldu? 'Neriman'la takipsizlik almış İtirafçı olan eski tuğgeneral Serdar Atasoy’un, 2019 yılındaki FETÖ soruşturmasından, ardışık aramaların arasında ‘Neriman’ isimli bir öğretmen de olduğu için kurtulduğu ortaya çıktı.
10.02.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Ne yapabileceğimizi dost da düşman da gördü
Bakan Çavuşoğlu: Ne yapabileceğimizi dost da düşman da gördü Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "2020'de de önceliğimiz diplomasi oldu, ama tıkandığı yerde sahaya indik, tekrar diyaloğun ve diplomasinin önünü açtık." dedi
30.12.2020 Siyaset
Çok sayıda ilde flaş operasyon! Gözaltılar var...
Çok sayıda ilde flaş operasyon! Gözaltılar var... Son dakika haberine göre; Edirne merkezli 16 ilde FETÖ'nün mahrem yapılanmasına yönelik operasyonda, hakkında yakalama kararı verilen 24 zanlıdan 22'si gözaltına alındı.
6.11.2020 Gündem
Fahrettin Altun: Türkiye'nin haklı tezlerini yok saymaya çalışanları rahatsız etmeye devam edeceğiz
Fahrettin Altun: Türkiye'nin haklı tezlerini yok saymaya çalışanları rahatsız etmeye devam edeceğiz İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ABD Başkan adayı Joe Biden'ın sözleri ve muhalefetin tepkisini değerlendirirken, "ABD'nin on yıllardır dünyanın her yerinde darbeleri azmettirdiğini kendi resmi kayıtlarından biliyoruz. Dolayısıyla 'darbe değil seçim' ifadesi, esasen Türkiyede iktidarın ancak seçimlerle el değiştirebileceğinin kabulüdür. Bir tercihin değil, mecburiyetin ifadesidir" dedi. Altun, CNN International kanalında Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis röportajı sırasında kendi açıklamasının okunmasıyla ilgili de "Türkiyenin haklı tezlerini yok saymaya çalışanları rahatsız etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
20.08.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz şehit aileleri ile buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz şehit aileleri ile buluştu Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan isimlerin aileleri ile buluştu. Erdoğan, "O gece milletimiz kadını erkeği, genci yaşlısıyla tarihe altın harflerle geçecek, asla unutulmayacak, üzerinde hep konuşulacak bir zafer kazanmıştır" ifadelerini kulladı. Erdoğan 15 Temmuz hain darbe girişimine 'kontrollü darbe' diyen muhalefeti sert bir şekilde eleştirdi. Erdoğan, "Sizlerden şehitlik nedir, şehadet nedir bilmeyen, emanete hürmet göstermeyen kimselere kulak asmamanızı bilhassa rica ediyorum" dedi.
15.07.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 15 temmuz hain darbe girişimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.