11 Eylül Saldırısı

11 Eylül Saldırısı

Son dakika 11 Eylül saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 11 Eylül saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 11 Eylül saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

11 Eylül Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 11 eylül saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 263 11 eylül saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm 11 eylül saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
11 Eylül saldırısını kim yaptı, kaç kişi öldü? 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı neden oldu? 11 Eylül saldırısı nedir?
11 Eylül saldırısını kim yaptı, kaç kişi öldü? 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı neden oldu? 11 Eylül saldırısı nedir? Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre dünyanın seyrini değiştiren yaşam 11 Eylül saldırısı dünyada İslamofobi'yi de arttırdı. 11 Eylül saldırılarının üzerinden 21 yıl geçerken, “11 Eylül saldırısını kim yaptı, kaç kişi öldü? 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı neden oldu? 11 Eylül saldırısı nedir?” sorularına da yanıt aranıyor.
10.09.2022 Dünya
Korkunç plan yıllar sonra ortaya çıktı! El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in ikinci '11 Eylül'ü...
Korkunç plan yıllar sonra ortaya çıktı! El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in ikinci '11 Eylül'ü... Terör örgütü El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in '2'nci 11 Eylül' olarak adlandırılan planları ortaya çıktı.
25.04.2022 Dünya
11 Eylül saldırısı ile ilgili flaş gelişme! Gizli belgeler ortaya çıktı
11 Eylül saldırısı ile ilgili flaş gelişme! Gizli belgeler ortaya çıktı ABD Adalet Bakanlığı, Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) 11 Eylül saldırılarının Suudi Arabistan'la olası bağlantısını araştırdığı yüzlerce sayfa yeni gizli belgeyi açıkladı.
4.11.2021 Dünya
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı?
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı? Dünyanın seyrini değiştiren, Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre yaşam tarzlarını etkileyen, ırkçıklık ve İslamofobi'yi artıran 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçti. Peki, 11 Eylül saldırısı nedir, nasıl, ne zaman ve hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısı…
11.09.2021 Gündem
11 Eylül saldırısının üzerinden 20 yıl geçti
11 Eylül saldırısının üzerinden 20 yıl geçti ABD’de 11 Eylül 2001’de düzenlenen terör saldırılarının üzerinden 20 yıl geçti. Dünyada en fazla can kaybının yaşandığı terör saldırılarından biri olan 11 Eylül saldırıları, yaklaşık 3 bin kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.
10.09.2021 Dünya
ABD'den YPG itirafı! Eski Dışişleri Bakan Yardımcısı Kimmitt: İttifaka zarar veriyor
ABD'den YPG itirafı! Eski Dışişleri Bakan Yardımcısı Kimmitt: İttifaka zarar veriyor ABD eski Dışişleri Bakan Yardımcı Mark Kimmitt CNN Türk’e özel açıklamalarda bulundu. ABD’nin Suriye’deki konumu, S-400 ve F-35 tartışmalarını değerlendiren Kimmitt “YPG ile ortaklık Türkiye’ye ile ittifaka zarar veriyor” dedi.
26.03.2021 Dünya
11 Eylül saldırısı nasıl, kaç yılında oldu? 11 Eylül saldırısında kaç kişi öldü?
11 Eylül saldırısı nasıl, kaç yılında oldu? 11 Eylül saldırısında kaç kişi öldü? ABD, tarihinin en büyük terör saldırısı 11 Eylül'ün 19. yılını, bu saldırılardan daha derin iz bırakan ve ekonomik yıkım yaratan küresel salgın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) gölgesinde anacak. Dünyanın seyrini değiştiren, Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre yaşam tarzlarını etkileyen, ırkçıklık ve İslamofobi'yi artıran 11 Eylül saldırılarının üzerinden 19 yıl geçti. Geçen 19 yıla rağmen, ABD'nin Afganistan ve Orta Doğu'da yüz binlerce kişinin ölümüne ve trilyon dolarlara mal olan terörle mücadelesi bitmedi. Peki, 11 Eylül saldırısı nasıl oldu? 11 Eylül saldırısında kaç kişi öldü? İşte 11 Eylül saldırısı hakkında merak edilenler…
11.09.2020 Gündem
FBI "yanlışlıkla" 11 Eylül saldırısı şüphelisi Suudi yetkilinin ismini  açıkladı
FBI "yanlışlıkla" 11 Eylül saldırısı şüphelisi Suudi yetkilinin ismini açıkladı ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), 11 Eylül 2001'de New York'taki Dünya Ticaret Merkezine düzenlenen terör saldırısında El Kaideli teröristlere yardım ettiğinden şüphelenilen Suudi yetkilinin ismini "yanlışlıkla" açıkladı.
13.05.2020 Dünya
Çin'in Uygur Türklerine uyguladığı baskının belgeleri sızdı! Ortalık karıştı
Çin'in Uygur Türklerine uyguladığı baskının belgeleri sızdı! Ortalık karıştı Çin'in gözaltı kamplarında tutulan yüz binlerce Müslüman Uygur Türkü ile ilgili belgelere uluslararası medya ulaştı. Belgelerde Uygurların 'kızının türban takması', 'yurt dışından biriyle iletişim kurmak', 'yabancı internet sitesine girmek' veya 'güvenilmez olmak' gibi nedenlerle kamplara gönderildiği görülüyor.
18.02.2020 Dünya
Çin'in Sincan'daki baskı politikasına ilişkin belge ortaya çıktı
Çin'in Sincan'daki baskı politikasına ilişkin belge ortaya çıktı Çin'in, Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ndeki Uygur Türklerine ve diğer azınlıklara uyguladığı baskı politikalarına ve bölgedeki toplama kamplarına yönelik resmi belge ortaya çıktı.
17.11.2019 Dünya
TBMM Başkanı Şentop'tan İtalya ve Fransa'ya sert tepki
TBMM Başkanı Şentop'tan İtalya ve Fransa'ya sert tepki TBMM Başkanı Mustafa Şentop,İtalya Parlamentosu'nun 1915 olaylarıyla ilgili kararına ilişkin "İtalya Temsilciler Meclisi kendini uluslararası mahkemelerin yerine ikame ederek soykırım gibi uluslararası hukukta açıkça tanımlanmış spesifik bir suç hakkında hüküm vermeye kalkmış,tarihi ve hukuku istismar etmiştir.İtalya'ya 2. Dünya savaşındaki rolünü hatırlatmak isteriz" dedi. Fransa'ya da tepki gösteren Şentop "Bir başka müttefikimiz olan Fransa’nın Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle 24 Nisan’ı Ermeni soykırımı için anma günü ilan etmesini şiddetle kınıyorum" ifadesini kullandı.
12.04.2019 Gündem
'Tehlikeli zamanlar!' Savaşa doğru...
'Tehlikeli zamanlar!' Savaşa doğru... Çin'de beddua edildiğinde söylenen cümlelerden biri "İlginç zamanlarda yaşayasın". Gerçekten de çok ilginç ve bir o kadar da tehlikeli zamanlarda yaşıyoruz.
28.12.2018 Dünya
‘11 Eylül’de kimse ABD’ye delil sormadı’
‘11 Eylül’de kimse ABD’ye delil sormadı’ Başbakan Yıldırım, Gülen’in iade sürecinde Türkiye’nin sunduğu kanıtların güçlü olmadığı iddiasına tepki gösterdi. 11 Eylül saldırısını hatırlatan Yıldırım, “Türkiye yardım teklifinde bulunan ilk ülkeydi. Biz bunun arkasında kim var diye sormadık” dedi
12.11.2017 Siyaset
Trump'tan DEAŞ'lılar için Guantanamo planı!
Trump'tan DEAŞ'lılar için Guantanamo planı! ABD yönetiminin, terör örgütleri Taliban ve El Kaide'nin yanı sıra DEAŞ mensuplarının da Guantanamo hapishanesine götürülmesini öngören bir başkanlık kararnamesi üzerinde çalıştığı ve bunun yakında yürürlüğe gireceği iddia edildi.
17.06.2021 Dünya
'Obama'dan Putin'e silahlı çatışma uyarısı' iddiası
'Obama'dan Putin'e silahlı çatışma uyarısı' iddiası ABD Başkanı Barack Obama'nın, ülkesindeki seçimlere herhangi bir biçimde müdahale edilmesinin 'silahlı çatışmaya' sebep olabileceği konusunda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i uyardığı öne sürüldü.
17.06.2021 Dünya
"Binbaşı Şahin, ‘İhtilal oldu’ dedi, ama kimse inanmadı"
"Binbaşı Şahin, ‘İhtilal oldu’ dedi, ama kimse inanmadı" Özel Kuvvetler’i ele geçirmeye çalışan general Semih Terzi’nin Diyarbakır’dan Ankara’ya uçakla getirdiği ekipte bulunan ve darbe girişimini fark ettikten sonra direnen Yüzbaşı Ahmet Kemal Yılmaz, “Binbaşı Şahin gülümseyerek, ‘İhtilal yapıldı’ dedi ancak kimse inanmadığı için üzerinde durmadı” dedi
29.09.2021 Gündem
Taliban tehdit oluşturmaya devam ediyor
Taliban tehdit oluşturmaya devam ediyor 11 Eylül'den bu yana güçlenen Pakistan Talibanı, İslamabad yönetiminin örgütü bitirme çabalarına rağmen, sivillere, orduya ve yönetime karşı tehdit oluşturmaya devam ediyor.
17.03.2016 Dünya
ABD'den İran'a 11 Eylül cezası
ABD'den İran'a 11 Eylül cezası ABD'de mahkeme İran'ı 11 Eylül saldırısında hayatını kaybedenlerin ailelerine 10,5 milyar dolar tazminat ödemeye mahkum ettiği açıklandı
12.03.2016 Dünya
IŞİD ABD'yi yeni bir 11 Eylül saldırısı ile tehdit etti
IŞİD ABD'yi yeni bir 11 Eylül saldırısı ile tehdit etti IŞİD, yayınladığı yeni videoya ABD'yi yeni bir 11 Eylül saldırısı düzenlemekle tehdit etti. Videoda, ABD'lilerin dünyanın hiçbir yerinde güvende olmadıkları propagandası yapıldı. 'İntikamımız alınacaktır' IŞİD propagandasında "Allah'ın izniyle yeniden aralarına korku salacağız" denilerek gözdağı verilmeye çalışıldı.
13.04.2015 Dünya
11 Eylül saldırısını, Suudi Arabistan'ın finanse ettiği iddiası
11 Eylül saldırısını, Suudi Arabistan'ın finanse ettiği iddiası ABD’nin yaşadığı en büyük terör eylemi 11 Eylül saldırısını, Suudi Arabistan'ın finanse ettiği öne sürüldü...
5.02.2015 Dünya
İşte o canlı bombanın sırrı!
İşte o canlı bombanın sırrı! Sultanahmet'teki canlı bomba saldırısı sonrası istihbarat ve güvenlik birimleri olayın nedeniyle ilgili raporlar hazırladı. Raporlarda çarpıcı tespitler var.
29.09.2021 Gündem
‘IŞİD saldırırsa NATO Türkiye’yi savunur!’
‘IŞİD saldırırsa NATO Türkiye’yi savunur!’ Yeni genel sekreter göreve gelir gelmez bunu söyledi
29.09.2021 Gündem
CIA’in işkence yöntemleri açıklanıyor
CIA’in işkence yöntemleri açıklanıyor ABD Senatosu'nda yapılan oylamada, Bush yönetimi sırasında CIA’in uyguladığı işkence yöntemlerine ilişkin raporun yayınlanmasına karar verildi. Araştırma sonuçları ‘şoke edici’ olarak nitelendi.
29.09.2021 Gündem
11 kişilik ölüm listesi yayınladı!
11 kişilik ölüm listesi yayınladı! El Kaide’nin internette yayınlanan...
3.03.2013 Dünya
Şükür'den Arda'ya destek
Şükür'den Arda'ya destek F.Bahçe Ülker kampını ziyareti eleştirilen Arda Turan'a, AKP'li Hakan Şükür'den destek geldi. Şükür, "Keşke ben de bu dönemde Avrupada oynasaydım" dediğini de ifade etti.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

11 Eylül Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 11 eylül saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.